S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

poruka: 828
|
čitano: 342.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Stalker 2

Ipak ovih 60 fpsa i to na high ne na epic detaljima za 1440p i 4070 karticom je sa upscalingom kako kazu na discordu, znaci optimizacija je stvarno u kurcu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Stalker 2

Rezolucija je prakticki nebitna. Trosit resurse na native 4k je glupost. Bolje nakrcat mapu sa gustom vegetacijom i ostalim stvarima. Igra izgleda fenomenalno. Uz to vele da je mapa ogromna, a i onaj njihov AI koji konstantno kontrolira npc-e ( npc ima svoje questove koje radi stalno dok ti igras.) to sigurno nije jeftino.

Bas me zanima kak bu to Series S gural

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2024 12:34 (Santana).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Stalker 2
Jedva cekam igru nadam se da ce ispuniti ocekivanja 💪🏻
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Santana kaže...

Rezolucija je prakticki nebitna. Trosit resurse na native 4k je glupost. Bolje nakrcat mapu sa gustom vegetacijom i ostalim stvarima. Igra izgleda fenomenalno. Uz to vele da je mapa ogromna, a i onaj njihov AI koji konstantno kontrolira npc-e ( npc ima svoje questove koje radi stalno dok ti igras.) to sigurno nije jeftino.

Bas me zanima kak bu to Series S gural

mene isto ovo najviše zanima. 

Inače se uopće ne sekiram, grafa je 3070 i vjerujem da će pristojno vrtiti na nekom mixu med/high detalja. Samo se nadam kvalitetnoj igri, lako za grafiku

16 godina
BeLLicus kaže...

Ipak ovih 60 fpsa i to na high ne na epic detaljima za 1440p i 4070 karticom je sa upscalingom kako kazu na discordu, znaci optimizacija je stvarno u kurcu :D 

Kažem ti uspoređujuči po grafikonu sa igrom majmun ovo izgleda picin dim .Ako bude tako bilo igra je optimizirana dobro. Igre su nvidia bound ali skroz dobro radi i na amd samo se naštelaju postavke na niže od max.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2024 17:34 (dery).
11 godina
dery kaže...
BeLLicus kaže...

Kažem ti uspoređujuči po grafikonu sa igrom majmun ovo izgleda picin dim .Ako bude tako bilo igra je optimizirana dobro. Igre su nvidia bound ali skroz dobro radi i na amd samo se naštelaju postavke na niže od max.

Meni wukong radio na 140 fpsa, uz optimizirane postavke sa hardware unboxeda. Ako ovo bude radilo tako topčina.

16 godina

Koju čemo verziju igre uzet?Ja bi ultimate.

5 godina
neaktivan
dery kaže...

To i ja gledam uzeti ali ne kužim ovo?

ULTIMATE EDITION INCLUDES:
Season Pass With Access to All Future DLCs, Including 2 Story Expansions

16 godina
Mr.Inferno kaže...
dery kaže...

To i ja gledam uzeti ali ne kužim ovo?

ULTIMATE EDITION INCLUDES:
Season Pass With Access to All Future DLCs, Including 2 Story Expansions

Sve šta budu nadodavali u igru je uključeno i još dvije dodatne priče nastavka dodatka šta god.

5 godina
neaktivan

Možda krivo shvaćam napisano, ali meni to zvuči kao da nam naplaćuju 2 dodatne priče koje su već gotove? Razumijem za DLC i Pass.

14 godina
Ne kužim koji dio nije jasan. DLC će biti neke manje stvari: oružja, vozila, kozmetika itd, a s vremenom će doći i dvije ekspanzije koje će proširiti priču. Ako kupiš ultimate dobiš sve to. Ili kupiš običnu pa kad se uvjeriš da igra nije sranje, onda kupiš dodatni sadržaj.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Mr.Inferno kaže...

Možda krivo shvaćam napisano, ali meni to zvuči kao da nam naplaćuju 2 dodatne priče koje su već gotove? Razumijem za DLC i Pass.

Zato se i mislim jer tko zna hoče li ikad biti te dvije priče nema podataka o tome. Ma uzmem standard jer ovo ko zna kad i šta će biti.

5 godina
neaktivan
dery kaže...
Mr.Inferno kaže...

Zato se i mislim jer tko zna hoče li ikad biti te dvije priče nema podataka o tome. Ma uzmem standard jer ovo ko zna kad i šta će biti.

Baš to, i ja se hladim pomalo od Ultimate jer ako bude dobra priča i igra, uzmem season pass jer će me zanimati više.

Season Pass, granting 2 additional expansions and any future DLC - kažu kad uzmeš Ultimate dobiješ dvije dodatne ekspanzije, koje? Čemu? Zašto ih odmah ne dobijemo u bazičnoj igri ako postoje pa nam poslije daju DLC?

Sve u svemu ludo mi je dati unaprijed 50€ dodatno.

9 godina
Stalker 2

A di piše da postoje ?

To je plan za dalje. Napravit 2 ekspanzije.

Ne znam kaj je tak tesko shvatit.

Ne moras uopce kupit igru nit kupit ultimate verziju

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2024 8:00 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Santana kaže...

A di piše da postoje ?

To je plan za dalje. Napravit 2 ekspanzije.

Ne znam kaj je tak tesko shvatit.

Ne moras uopce kupit igru nit kupit ultimate verziju

Ne moram ja uopće niti čitati tvoje komentare, ideš na ignore stalkeru.

11 godina
Stalker 2

Ja preordero standard verziju, pa kud puklo da puklo... Čekamo srijedu, preloada nema koliko čujem tako da, skidanje 150 giga u srijedu, igranje tek u četvrtak... Optika se tek uvodi u moju ulicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pitanje: koristi li igra denuvo?
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ne

11 godina
Stalker 2

Srijeda 17h 

Moj PC  
4 0 hvala 3
10 godina
Stalker 2

na redditu je opće prevladavajuće mišljenje da će po svemu sudeći igra po izlasku biti jako loše optimizirana, nadam se da griješe, ali sam odlučio odgoditi kupnju dok ne budem siguran. Ako zaista bude tako onda ću je kupiti kad bude kvalitetno optimizirana. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
Cansee kaže...

na redditu je opće prevladavajuće mišljenje da će po svemu sudeći igra po izlasku biti jako loše optimizirana, nadam se da griješe, ali sam odlučio odgoditi kupnju dok ne budem siguran. Ako zaista bude tako onda ću je kupiti kad bude kvalitetno optimizirana. 

jer je revju embargo do 2 sata prije početka prodavanja igre... Ja sam je kupio, ali da lajkam ovo ne lajkam- iako to ništa ne mora značit ali isto tako niti nije baš ni dobar znak. Kako god da bilo vidit ćemo preksutra (treba skinut 150GB)

HAIL TO THE KING, BABY!
11 godina
Cansee kaže...

Igra radi uredno na novim konfama, ima par ljudi na diskordu koji imaju raniji pristup pa su rekli kakvo je stanje, ukoliko ekipa ima 32gb rama, 4060TI pa nadalje i solidan procesor 60+ fpsa na high ide bez problema, nije novi Cyberpunk niti išta slično. Tko ima stariju konfu morat će spuštati postavke i to je to. Igra je zahtjevna ali nije horor od optimizacije kao što je to bio cyberpunk koji kad si upalio imao si 25 fpsa i to na medium postavkama a tad sam imao 1080Ti koja je super grafa dugo godina. 

Tako da bit će ovo okej. 

6 godina
Stalker 2

Vjerojatno ce se "vuci" kao i sillent hill 2 remake. Sam taj UE 5 treba dobranu optimizaciju.

0 0 hvala 0
14 godina
Stalker 2

Probat ću prvo na gamepassu kad ga već imam, a ako će biti stvarno dobra ju kupim nekad kasnije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
BeLLicus kaže...
Cansee kaže...

Igra radi uredno na novim konfama, ima par ljudi na diskordu koji imaju raniji pristup pa su rekli kakvo je stanje, ukoliko ekipa ima 32gb rama, 4060TI pa nadalje i solidan procesor 60+ fpsa na high ide bez problema, nije novi Cyberpunk niti išta slično. Tko ima stariju konfu morat će spuštati postavke i to je to. Igra je zahtjevna ali nije horor od optimizacije kao što je to bio cyberpunk koji kad si upalio imao si 25 fpsa i to na medium postavkama a tad sam imao 1080Ti koja je super grafa dugo godina. 

Tako da bit će ovo okej. 

od sveg srca se nadam da si u pravu, ja ću se stripiti još koji dan i držati fige da će biti sve dobro

11 godina
Stalker 2

Najmanji problem je sačekati još jedan dan i vidjeti recenzije, čekali smo 15 godina na nastavak, 1 dan niti vamo niti tamo. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Stalker 2

Mogao bi biti patch prvi dan. No1 je na steamu sad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
BeLLicus kaže...
 Igra radi uredno na novim konfama, ima par ljudi na diskordu koji imaju raniji pristup pa su rekli kakvo je stanje, ukoliko ekipa ima 32gb rama, 4060TI pa nadalje i solidan procesor 60+ fpsa 

Nećemo ni mi s 3060 TI biti uskraćeni za high 

合氣道
12 godina

Mini off, ali, zar nisi mogao prodat bas tu 3060ti a zadrzat 4070?

maximum effort
4 godine
metallic kaže...

Mini off, ali, zar nisi mogao prodat bas tu 3060ti a zadrzat 4070?

Novac imam, čekat ću sljedeću godinu i nove modele AMd i NVidia kartica, pa ću vidjet. 

合氣道
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice