Ma sad uđem u igru i ono stoji tamo moj profil,kliknem na njega,logiram se i ono nes nece uc u single player.
ima slučajno netko da igra igru na steam-u
Ma sad uđem u igru i ono stoji tamo moj profil,kliknem na njega,logiram se i ono nes nece uc u single player.
ima slučajno netko da igra igru na steam-u
moja konfa je :64X 2 dual COre Processor 4600+.
RAM:2GB
GRAFICKA:512 GeForce 8500 GT
da li ću na ovoj konfi moći da pokrenem Sniper ghost warrior na 1024x768 na high
da li ću na ovoj konfi moći da pokrenem Sniper ghost warrior na 1024x768 na high
Ne. Ali low medium ce ici.
Oćeš igra nije zahtjevna.
ide nesto sporo mi Sniper: Ghost Warrior 1024x768 na low nije da trza nego ide sporo se covjek krece
ide nesto sporo mi Sniper: Ghost Warrior 1024x768 na low nije da trza nego ide sporo se covjek krece
A ništa onda spusti barem na medium jer kao što weky kaže na medium bi trebalo raditi.
ok hwalllaa wam
znali itko kada izlazi patch za sniper ghost warrior, najavljen je na steam-u ali ne znam kada izlazi?? hvala
znali itko kada izlazi patch za sniper ghost warrior, najavljen je na steam-u ali ne znam kada izlazi?? hvala
pa ima ga odavno za skinut
hej ljudi može li pomoć molim vas kada želim ući u navedenu igru u naslovu teme izbaci mi nekakav error pomoć molim vas
napravio sam
je li to ovaj patch http://www.fileplanet.com/214873/210000/fileinfo/Sniper:-Ghost-Warrior-Patch-v1.2-(Direct2Drive) ??
hej ljudi da li ira netko online ako igra recite mi šta trebam uraditi da uđem na vaš server i da imam pir*ta
jel prodaje ko igru