Skyrim pokretanje zaključana tema

poruka: 21
|
čitano: 1.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

zdravo imam jedno pitanje: jel je ovo dovoljno dobra konfiguracija za skyrim?

win xp sp3

amd athlon 64 x2 dual core 4000+ 2.11 GHz

1gb ram (prijatelj isto ima 1gb ram i moze pokretati na minimum)

ati readon hd 5670 1gb

nisam siguran jel je dovoljno za low settings, ako moze sto brze odgovor, hvala unaprijed.

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

mislim da ne ,ali i da moze ,koja je svrha takvog igranja?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

trebo bi moc pokrenut

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

Moglo bi bez problema, smanji rezoluciju i detalje dok ne dobiješ igrive fps.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Skyrim pokretanje
Mr.Croatian100 kaže...

win xp sp3

ati readon hd 5670 1gb

nisam siguran jel je dovoljno za low settings, ako moze sto brze odgovor, hvala unaprijed.

Iz mog iskustva, ne.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Mr.Croatian100 kaže...

win xp sp3

ati readon hd 5670 1gb

Iz mog iskustva, ne.

kaj si pokreto ili?

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
15 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

zelim igrati makar na low, prijatelju ima na low na 1gb ram, graficka ide a vidio sam na minimum 2,0 GHz mislim da bi "guralo" na low

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

na kojoj rezoluciji igras?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iggypc kaže...

na kojoj rezoluciji igras?

moja je rezolucija 1280x1024 za skyrim bi naravno smanjio

15 godina

Igrao je meni prijatelj na sličnom kompu, možda malo jači procesor ima, neznam na kojim postavkama al glatko je išlo.

15 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Igrao je meni prijatelj na sličnom kompu, možda malo jači procesor ima, neznam na kojim postavkama al glatko je išlo.

budem kupio pa probao, mislim i da bi meni trebalo ici{#}

14 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

klik ali gledaj si ako bude fail sta ti fali meni je pisalo za graficku da treba pixel shader version 4.1 ja sam imao 4.0 ali svejedno je psialo fail takoder gledaj si za hard disk mejsto na toj stranici.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skyrim pokretanje

Evo mojih postavki ti imas jacu grafu ja jaci procesor i vise rama,al ja igram na rezi vecoj. Probaj malo overclockat procesor ak nece radit, ali mislim da bi na low sigurno radilo.Nisam povecavo grafiku dalje nije mi se dalo mislim da bi moglo i bolje ic.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 21:31 (iggypc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
iggypc kaže...

Evo mojih postavki ti imas jacu grafu ja jaci procesor i vise rama,al ja igram na rezi vecoj. Probaj malo overclockat procesor ak nece radit, ali mislim da bi na low sigurno radilo.

hvala na potpori, budem sutra isao kupiti pa sta bude, bude, pa vam javim :)

15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
iggypc kaže...

Evo mojih postavki ti imas jacu grafu ja jaci procesor i vise rama,al ja igram na rezi vecoj. Probaj malo overclockat procesor ak nece radit, ali mislim da bi na low sigurno radilo.

Stisni Hvala :D

14 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
iggypc kaže...

ja ti predlazem da si skines demo sa steama to ti je najsigurnije da nebacis pare

15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Mr.Croatian100 kaže...
iggypc kaže...

ja ti predlazem da si skines demo sa steama to ti je najsigurnije da nebacis pare

pa nema demo za skyrim :(

14 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...
zelenbic kaže...
Mr.Croatian100 kaže...
iggypc kaže...

pa nema demo za skyrim :(

onda "nabavi" preko inerneta torrenta 

pa ako ti bude radilo kupis 

15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

zelim igrati makar na low, prijatelju ima na low na 1gb ram, graficka ide a vidio sam na minimum 2,0 GHz mislim da bi "guralo" na low

Graficka i procesor ti prolaze, a kazes da ti prijatelj igra sa 1gb rama, onda ces moci igrati.

16 godina
iggypc kaže...

Evo mojih postavki ti imas jacu grafu ja jaci procesor i vise rama,al ja igram na rezi vecoj. Probaj malo overclockat procesor ak nece radit, ali mislim da bi na low sigurno radilo.Nisam povecavo grafiku dalje nije mi se dalo mislim da bi moglo i bolje ic.

ti bi bez problema mogao dici dosta postavki da iskljucis AA i AF,tako sami ja napravio,dobio ogroman FPS boost i nabio grafiku ostalu,ni ne primjecuju se rubovi koji iritiraju ( kod mene rezolucija 1680x1050 )

15 godina
neaktivan

doky01akablava kaže...

ti bi bez problema mogao dici dosta postavki da iskljucis AA i AF,tako sami ja napravio,dobio ogroman FPS boost i nabio grafiku ostalu,ni ne primjecuju se rubovi koji iritiraju ( kod mene rezolucija 1680x1050 )

Nije mi se dalo uopće naštimavat grafiku nego sam odmah krenuo igrat.Malo ću se igrat s postavkama kad mi dode ostatak novog kompa. :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice