da, pa meni je casual dosadio nakon svega par rundi... svi se zaletavaju i rade takve gluposto da se jednostavno ne mozes nauciti nista na casualu
radje si odigram protiv botova, oni me bar ne zivciraju lol
da, pa meni je casual dosadio nakon svega par rundi... svi se zaletavaju i rade takve gluposto da se jednostavno ne mozes nauciti nista na casualu
radje si odigram protiv botova, oni me bar ne zivciraju lol
Serveri pali naravno, a ja taman free night imam reko malo još nabit rank do diamonda...e pa jebem ti sreću i servere.
Kupujete li ovaj season pass?
Serveri pali naravno, a ja taman free night imam reko malo još nabit rank do diamonda...e pa jebem ti sreću i servere.
Meni radi sve ok
Kupujete li ovaj season pass?
ja razmisljam o tome, nadam se da ce za bozic imati ubisoft opet neku akciju sa broken cijenama pa cu uzeti.
sto se tice servera, ja nisam mogao game naci 20 min, a vidim da na redditu ljudi se isto zale na to
Primjeti se razlika u rankedu ali i matchmakingu.
Recimo sad kad igram solo dešava se ovo što pišu neki ispod videa. Jednostavno me spaja sa niskim levelima i to onim od level 20-30,a ja sam 120. Dok preko spoji sve oko 90 ili više.
Kad sam jučer igrao sa Devilom i Piratom pobjedili smo svih 4 ili 5 partija, ali se dešavalo suprotno. Mi svi isto tako visoki level, a preko ovi niski. Samo jedan od tih 5 parija su bili visoki leveli i to protiv nekog klana. Zadnju rundu dobili 4-0, na kraju runde mi svi gold, a preko jedan bončani i ostali svi bez ranka.
Nije sad da niski leveli ne znaju pucati, nego vidim da ih ovi preko visoki leveli dobivaju na jeftine trikove. Ili gaze na kapkanove ili frostove trapove stalno ili pak thermite ne otvara zidove i sl. Obično ih dobe radi boljih pozicija i iskustva.
Možda je tako i bolje, i možda žele s time natjerati da kad misliš igrati solo odeš na casual, a kad si sa ekipom na ranked.
A ja se tjesio da smo dobijali jer "znamo igrat"
Pao sam u copper 4..Sta reci,igram ranked solo i to na zvucnike bez mikorfona..BUDALA
kakva je opce situacija na rankedu, nekaj tipa csgo ili manje toxic?
kakva je opce situacija na rankedu, nekaj tipa csgo ili manje toxic?
Ma jok. Obično normalni ljudi tek pokoji EZ na kraju i to je to.
Ja sam u velikoj večini igrati sa mirnim ljudima.
Da krenes koristit sluske i mic dosao bi do Silver 1 minimalno!
Na višoj razini, kad imaš par platinuma i diamonda do izražaja dođe taj delay da je to žalosno. Neki momci tako brzo peekaju i maznu te u glavu da ne čuješ ni vidiš ništa.
Ok, svima nam je isto, ali opet ponekad me tako to izbaci iz takta. Tako je igra teška i prašta greške nikad, i onda ima takav problem koji se na višoj razini baš osjeti.
Šteta da to nikad neće uspjet složit kako spada.
Na višoj razini, kad imaš par platinuma i diamonda do izražaja dođe taj delay da je to žalosno. Neki momci tako brzo peekaju i maznu te u glavu da ne čuješ ni vidiš ništa.
Ok, svima nam je isto, ali opet ponekad me tako to izbaci iz takta. Tako je igra teška i prašta greške nikad, i onda ima takav problem koji se na višoj razini baš osjeti.
Šteta da to nikad neće uspjet složit kako spada.
Nakon patcha mi se to još nije dešavalo, ustvari je jednom ali prije patcha konstantno. Malo jesu fiksali taj "netcode" i killcam bug, ali opet gledam po redditu i par youtubera kad igraju i njema se dalje dešavaju ove stvari koje opisuješ.
Dešava se sve zbog battleeye-a koji je unio dozu laga. Čitao, gledao neke filmiće.
Niej to problem kad si u casualu i tareš nekog početnika, ali kad je igra na razini, kad imaš preko platine ili diamante, onda sranje počinje
With a freaking 500HP ballistic shield... "LMG mounted and loaded"
Al zato ga je Crnobradi dobio po tintari sa ovim patchem
Uglavnom sviđaju mi se pormjene. Možda jedino Blackbeard dobio prejaki nerf, sve ostalo ok.
Patch notes
http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/updates/redcrow/reinforcements.aspx
Trebao bih 4 jaka, (ne moraju bit pametni :D), za casual, s tim da svi:
- kao attackeri igramo s recruitom GSG9, M870 i rushamo objektiv, najkraćom rutom, potamanimo putem što sretnemo, upadamo u područje objektiva
- kao defenderi igramo s recruitom GSG9, MP7, ne mičemo se dok nas skeniraju dronovima, a nakon toga roamamo po mapi
- kao attackeri igramo s recruitom GSG9, M870 i rushamo objektiv, najkraćom rutom, potamanimo putem što sretnemo, upadamo u područje objektiva
- kao defenderi igramo s recruitom GSG9, MP7, ne mičemo se dok nas skeniraju dronovima, a nakon toga roamamo po mapi
Za takvu igru ti tribaju 4 esl pro igrača koji mogu potamanit isprid sebe nešto, takve koje ti tražiš bi pali ko kruške jedan za drugin iz jednog okvira...
Poradi čega? neke blesave montaže i ruganja?
Casual? 4 jaka?
lol,
4 jaka - fora u našem selu, kad trebaš pomoć, npr. nekoga da ti nešt pomogne prenijet, npr. ormar, veliš trebam dva jaka, ne trebaju bit pametna.
Dakle, ne trebaju bit jaka u smislu pro igrača, k/d bla, da ne tupim, trebam 4 dobrovoljca, koja se oće zaje.avat.
Nije u pitanju montaža, niti ruganje, nego čisto radi zabave.
Jučer sam s random ekipom odigrao tri takve tekme, bilo je puno zabave, smijeha, kaos na sve strane, runda uglavnom gotova u cca. pola minute.
Od tri tekme jednu smo dobili uvjerljivo, dve spušili, od dve spušene, jednu zamalo dobili.
Nije bitna pobjeda, nego čisto zabava.
Pa eto ako netko oće sa mnom uletit ko budala na objecitv, zanemarit dronove, kamere, i imat samo jedinu taktiku, a ta je da taktike nema, nek me doda da malo rushamo i zaje.avamo se.
Fora je uletit na objektiv, a kad ono tamo nikog :D
Casual zato da si ne sje.emo rank.
Eto.
Dodaj na uplay:Drakul101
A ti si beagle...zovnem te nekad ali glatko ignore.
Jebeni uplay dal ne mže neki popup izbacit kad te netko chata ili zove.,
Al zato ga je Crnobradi dobio po tintari sa ovim patchem
Uglavnom sviđaju mi se pormjene. Možda jedino Blackbeard dobio prejaki nerf, sve ostalo ok.
Patch notes
http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/updates/redcrow/reinforcements.aspx
Pa, ono... još uvijek imaš 2 free killa ako iskoristiš štit kako treba.
kog nemaš još?
Nemam season pass uopce..Razmisljam o year 2 passu da kupim.Postoji metoda refunda da dobijete free season pass.
Nemam season pass uopce..Razmisljam o year 2 passu da kupim.Postoji metoda refunda da dobijete free season pass.
Aj to malo bolje pojasni.
Aj to malo bolje pojasni.
Valjda misli da kupiš season pass i onda nakon par sati zatražiš refund, a operatori i itemi ti valjda ostaju.
Kažem mislim da bi moglo biti tako nešto jer nisam probao, ali znam da je Baka zatražio refund za MOH, a igra mu ostala na origin računu