Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
SimeKZ kaže...
Baotica kaže...

Defaultno grafika izgleda prestrašno, no uostalom kao i na 2014.

Skinite  PES 2015 Ultra HD Grafik Yaması.rar (SweetFX je unutra).Raspakirajte u Pes 2015 intalacijski folder.Grafika sa sweetFX je nebo i zemlja, naročito tereni.

Skinite paket tekstura, skinite paket grbova, paket igraca, paket stadiona... pa jos jedan paket lopti i kopacki... kasnije onda paket realniijih pokreta igraca i imas igru :D 

mozes objasniti kako da isntaliram jel samo kopiram dadoteku i zalijepim je u pes 2015

12 godina
neaktivan

Sasvim zadovoljavajuci SweetFX :D Samo kopirate sve iz mape u igru, post ao sam u slici kako izgleda s patchom i kako bih trebalo kad se sve kopira u mapu. 

11 godina
neaktivan
Jel zna netko zašto ja ne mogu napraviti ss unutar igre? Kada kliknem da slikam, slika mi cijela bude bijela.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Sasvim zadovoljavajuci SweetFX :D Samo kopirate sve iz mape u igru, post ao sam u slici kako izgleda s patchom i kako bih trebalo kad se sve kopira u mapu. 

svaka čast na ovome grafika je super nisu mogli odma dodat par fajlova nego netko drugi mora mislit na to.Nakon još odigranih tekmi i dalje mi je "tvrda" igra. igračima treba vječnost da se okrenu za 180 stupnjeva. možda još nisam otkrio ako uopće ima to da povlačim igrača za dres dok mu pokušavam uzet loptu ili da ga bar ometem u dodavanju ako netko zna neka napiše.A onaj finesse shot su zakomplicirali do kraja a da i nepričam o jačini šuta, nekad je dovoljno malo stisnit po tipki da lopta leta a nekad nije dovoljan ni full bar. polako se navikavam i sve mi polje paše gameplay. može li još neko mišljenje o online igri dali serveri dobro rade i kakav je my club.

13 godina
neaktivan
Spacecraft kaže...
ATI HD3870 kaže...

Nepojmljivo mi je ovo sudaranje igrača...ronaldo izvodi slobodni a modric se zabija u leđa.... kemijaa hahahah {#} wtf 

to svaku tekmu ili cesto

meni se jos nijednom u 50ak tekmi skoro nije dogodilo...

SimeKZ kaže...
desarun kaže...

Igro sam dosta PES 13 u ono doba, pa sam onda cijelu prošlu godinu igro FIFA 14(original), pa sam kupio ove godine FIFA 15 i igro(razočaro se), čim prije je prodao.

Igram već koji dan ovaj PES 15, znam šta je FIFA 15 znam kakva je, ne može me niko ubijedit da ovaj PES što se tiče gameplaya nije miljama svjetlosnih godina ispred fifa 15. A poredit gameplay FIFA 15 i PES 15 je kao poredit Gravity i Interstellar(respektivno).

Uostalom tu su i reviewi sa gamerskih stranica, na svakom od njih je PES značajno bolje prošao. U svakom slučaju KONAMI nam je spasio nogometnu godinu.

Bogaami KONAMI nije nista spasio... ista banana kao i FIFA. Ako se ovo zove spasiti nogometnu godinu, bolje da nikad vise niti jedna nogometna igra ne izade za niti jednu platformu jer ovo nema smisla. 

a i ti ga bogami non stop a cesto i bezrazlozno pljujes

10 godina
neaktivan
Adam Jensen kaže...

Jbg ne možeš imat sve, ako hoćeš gamplay igrat ćeš PES, ako hoćeš sve ostalo igrat ćeš Fifu.

Inače, evo i ja sam danas počeo igrat i imam samo riječi hvale. Sva očekivanja su mi ispunjena, a vjerujem da će svi fanovi PES-a biti također prezadovoljni i da će pored onih starih privući i veliki broj novih igrača.

Slažem se u potpunosti i ne znam kada sam zadnji put ovako uživao. Da imam PS4 platio bi orignal po duploj cijeni, samo da uživam. Kakav sam gool samo sa Lewandovskim dao, pa to nije istina. Kez mi se razvukao kao kod Jokera, i jednostavno mi je nedostajao onaj PES osjećaj kada ga zavaljaš sa distance...

Sudaraju se igrači, sve nekak izgleda tromo, delay, ovo-ono, hehe...ostaje samo da se na pojedine komentare smijem i uživam u onom PES-u 2015 koji ja igram.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 11:41 (billyevo).
17 godina
neaktivan

Nakon desetak odigranih tekmi mogu slobodno reći da se PES "vratio".Može se zabijati sa 20 + metara, raditi lijepe akcije, through pass prolazi ako je tajming pravi, vrhunski napadači su konačno brži od bilo kakvog traljavog stopera, dakle nema magičnog stizanja.Šut konačno ide tamo kamo ja hoću.Uglavnom nema veze sa onim idiotskim 2014.

Ovo gore su dobre stvari, a loše su mi da nema efektivnog guranja sa desnom gljivom i nema zakucavanja glavom u pod sa trokutom + finte više nisu toliko efektivne kao u 2014.Ali briga me, glavno da je "PES štih" pogođen.U 2014 igrači se kreću prirodnije i okretniji su, no  zato nisu responzivni (stisneš šut a lik puca nakon dodatna 3 koraka, ili te obično protivnik izblokira, zbog čega i nisi mogao zabiti sa 20 metara, da uopće ne spominjem glupavi neprecizni šut za koji nikada nisi znao kamo će ići).

Uglavnom šro se tiće PESa 2015, hvalospjevi što se tiće gameplaya i atmosfere.Što se tiće grafike, ne baš, a naročito je debilno što su izostavili Letterbox opciju za starije monitore 5:4 aspekta.Nije im to trebalo stvarno.Animacije u tunelu mi apsolutno ništa ne znače, i tako sam na prijašnjim pesovima uvije bjesomučno stiskao kontroler da mi te animacije preskoči, mislim tko to uopće i gleda.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Ovi i Konamija i dalje nisu sredili to s online krekom..HAHAHAHA

KOJI KRELCI

Ode se na reddit i PESova tema... tamo je objasnjenje kako igrat... jednostavno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Nakon desetak odigranih tekmi mogu slobodno reći da se PES "vratio".Može se zabijati sa 20 + metara, raditi lijepe akcije, through pass prolazi ako je tajming pravi, vrhunski napadači su konačno brži od bilo kakvog traljavog stopera, dakle nema magičnog stizanja.Šut konačno ide tamo kamo ja hoću.Uglavnom nema veze sa onim idiotskim 2014.

Ovo gore su dobre stvari, a loše su mi da nema efektivnog guranja sa desnom gljivom i nema zakucavanja glavom u pod sa trokutom + finte više nisu toliko efektivne kao u 2014.Ali briga me, glavno da je "PES štih" pogođen.U 2014 igrači se kreću prirodnije i okretniji su, no  zato nisu responzivni (stisneš šut a lik puca nakon dodatna 3 koraka, ili te obično protivnik izblokira, zbog čega i nisi mogao zabiti sa 20 metara, da uopće ne spominjem glupavi neprecizni šut za koji nikada nisi znao kamo će ići).

Uglavnom šro se tiće PESa 2015, hvalospjevi što se tiće gameplaya i atmosfere.Što se tiće grafike, ne baš, a naročito je debilno što su izostavili Letterbox opciju za starije monitore 5:4 aspekta.Nije im to trebalo stvarno.Animacije u tunelu mi apsolutno ništa ne znače, i tako sam na prijašnjim pesovima uvije bjesomučno stiskao kontroler da mi te animacije preskoči, mislim tko to uopće i gleda.

Da, moj.. ali od protivnika through pass im da takav speed bonus da je to strašno, kao da je svaki igrač Messi ( http://usatthebiglead.files.wordpress.com/2014/01/messi-goal-2-vs-getafe-a.gif?w=1000 - warp speed )

12 godina

lobbed throught je op kao i u fifi 14, kako online tako i offline jer mi računalo konstantno to radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nakon par tekmi sve sta se moze reci da je grafika teski fail kao i pokreti igraca. Daju se naslutiti neki lijepi dodiri s loptom i primanje ali su animacije nezgrapne i lose odradene. 

Bas sam sad na zadnjoj tekmi imo penal - pokreti golamana komedija ziva isto kao i promjena smjera, imam osjecaj koda igram space invaders kad se pomice. 

Through ball i overball su OP kao u FIFAi, samo sta ovdje nemoras cak niti imati brzog igraca, dovoljno je samo pricekati pravi ternutak. 

Dribling je i dalje jedna animacija koju je nemoguce prekinuti pa makar proso kroz protivnickog igraca ta animacija se zavrsava.

Sudaranje nisam primjetio kod igraca sta neki pricaju.

Online komponenta potpuno prekopirana od FIFAe sta me rastuzuje da nisu mogli nista svoje ili cak bolje od onog skriptiranog FUTa napravit... Neki su ovdje pricali da je otvaranje paketa za djecu, sad ocito vise nije, sad je ultra inovativno.

Mozda nekom fanboyu je king back kao i prosli i pretprosli PES no ovaj to sigurno nije. Napredak naspram 2014 je vidljiv no nista drasticno da bi igra bila neki vrh. Steta da ove godine nemamo niti jedan igriv nogomet.

Moj PC  
6 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nakon par tekmi sve sta se moze reci da je grafika teski fail kao i pokreti igraca. Daju se naslutiti neki lijepi dodiri s loptom i primanje ali su animacije nezgrapne i lose odradene. 

Mozda nekom fanboyu je king back kao i prosli i pretprosli PES no ovaj to sigurno nije. Napredak naspram 2014 je vidljiv no nista drasticno da bi igra bila neki vrh. Steta da ove godine nemamo niti jedan igriv nogomet.

nisam znao da je svrha ovog foruma kmecanje. pretjerujes.

p.s. https://www.youtube.com/watch?v=8RNfcBumDJM 

14 godina
neaktivan

Pozdrav! Stavio sam Sweet FX fajlove u folder od PES-a i kada kliknem na igru pojavi se onaj kružić za učitavanje kraj strelice i igra se ne pokreće. Jel zna netko rješenje?

EDIT: Evo radi. Samo je trebalo Run as administrator

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 14:00 (Mattix).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...

KOJI KRELCI

Ode se na reddit i PESova tema... tamo je objasnjenje kako igrat... jednostavno.

Tako je bilo i kad je Mortal Kombat Komplete izašao na steamu, moglo se igrat sa piratskom verzijom online crackanjem fileova na računalu korisnika, ali ubrzo su to sredili tako da će vjerojatno uskoro i ovo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 13:58 (dayvee).
10 godina
neaktivan

pozdrav

zna li ko kakavu ulogu ima target guide i auto feint kad se ode u support settings

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Decki jel bi mogo neko pomoc,znaci kad hocu igrat online nemogu nikome uci u sobu,izbaci mi nesto(na slici),sad bi ja trebo nesto promijenit u postavkama rutera(tcp,udp),posto imam thomsonov ruter tg782 pise po internetu da je to problem napravit jer su ljudi iz tcoma malo nesposobni,ako moze bilo kakva pomoc hvala LP :)

0 0 hvala 0
13 godina
Uzemljivac kaže...
SimeKZ kaže...

nisam znao da je svrha ovog foruma kmecanje. pretjerujes.

p.s. https://www.youtube.com/watch?v=8RNfcBumDJM 

Napises normalni osvrt na igru i onda je kmecanje ? Igra nije nista promjenila osim novih faca za 2015... nista nisu napravili osim sta su prekopirali FIFAu u pola modova sta imaju. 

13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

kako do ovih licenciranih dresova i grbova?

12 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
L1nNk kaže...

http://www.pes-serbia.com/threads/33809-TUN-MAKERS-v0.1 Ovdje sam skinuo ovaj TUN MAKERS Patch i odlican je. Nazalost jos repke nisu dobile licenciju ali za sad je i ovo zadovoljavajuce.

13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
lazicki88 kaže...
L1nNk kaže...

http://www.pes-serbia.com/threads/33809-TUN-MAKERS-v0.1 Ovdje sam skinuo ovaj TUN MAKERS Patch i odlican je. Nazalost jos repke nisu dobile licenciju ali za sad je i ovo zadovoljavajuce.

hvala ti,sad to puno bolje izgleda ;) btw bar na ovom pesu možež fino zašiljit s 25 metara s gerrardom,pošto je to na novoj fifi nemoguča misija ove godine.

15 godina
BoroFrizider kaže...

Decki jel bi mogo neko pomoc,znaci kad hocu igrat online nemogu nikome uci u sobu,izbaci mi nesto(na slici),sad bi ja trebo nesto promijenit u postavkama rutera(tcp,udp),posto imam thomsonov ruter tg782 pise po internetu da je to problem napravit jer su ljudi iz tcoma malo nesposobni,ako moze bilo kakva pomoc hvala LP :)

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG782/PS3_Pro_Evolution_Soccer_2014.htm

Ti otvaraš port 5739 UDP ili nađi u postavkama rutera UPNP i enajblaj ga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 15:34 (SolidSnakeCRO).
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
lazicki88 kaže...
L1nNk kaže...

a na kolko ti je postavljen gameplay speed?

12 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
L1nNk kaže...
lazicki88 kaže...
L1nNk kaže...

a na kolko ti je postavljen gameplay speed?

Gameplay speed sam stavio na 1. Nekako mi je to najbolja razina i brze to sve i fluidnije ide od dodavanja do reakcije igraca. Nznam koliko je realnije ali definitivno mi je sad ugodnije igrati. 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
drakula789 kaže...

KOJI KRELCI

Ma hocu reci da su nesposobni.Kako mogu to promasiti.Kao sto je linnk rekao,to su napravili samo da ljudi probaju online opcije.

Del_Boy97 kaže...

lobbed throught je op kao i u fifi 14, kako online tako i offline jer mi računalo konstantno to radi

Ne bih rekao,prije da ubacaj po podu je op.Jucer sam s Ibrom dao takvu golcinu petom :O

Btw. Narucio sam novi pes u infomarku pa me dodaite na steamu:Stole :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan

Nakon vise odigranih utakmica napokon PES dolazi na svoje kao i ta fizika i gameplay no neke stvari se pojavljuju kao iritirajuce. U pocetku je bilo da nema nista OP u igri na kraju mislim da ima dosta toga. 1. Definitivno nisu smjeli ubaciti odmah top igrace u myclub, igras protiv Ibre i CR a 2. Finess Shoot tu definitivno nista ne mozes 3. Dugacki pass ovi s sredine terena su zbilja OP i to nisu mjenjali jos od prijasnjih PES ova di ti iz svoje polovice uputis pass koji nadje put do napadaca, definitivno sam to napravio protivnicima u online modu, kao i oni meni kao i igrajuci protiv drustva. 4. Ima li netko ideju kako se braniti u igri, Imas opcije poput kocke i X a ali definitivno nekad se desava da igraci jednostavno prolaze pored tebe, nisam uvidio mogucnost guranja ili one pace tipke sto ima u FIFI. Jer previse puta samo gledam kako mi jedan Ibra prodje pored 3 igraca ostane sam i zabije finesom. Mogu reci igra jest zabavna i nakon nekog vremena igranja gameplay i fizika dolazi do izrazaja di sve to postaje zanimljivo, ali jednostavno koliku kontrolu imao nad pass igrom toliko ju nemam kad igram obranu, uz to nekad mi je dovoljna vidljivost terena da jednostavno predam cesto protivniku loptu u noge. Graficki mi uopce ne smeta igra kako izgleda meni je to sasvim zadovoljavajuce uz neki SweetFX jos bolje, najbitnije od svega da mi igra ne trza u niti jednom trenutku i da pre fluidno ide.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Posto je FIFA podbacila... uzeo sam PES... 17€ nije losa cijena na G2A. simekz/NuclearDisaster na steamu pa kad se skine mozemo halat.

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Posto je FIFA podbacila... uzeo sam PES... 17€ nije losa cijena na G2A. simekz/NuclearDisaster na steamu pa kad se skine mozemo halat.

Da lazes?

Sime koji je cijelo vrijeme hejtao kupio je pes?

Pa ovo je nevjerojatno.Meni dolazi u utorak pa se igramo.

13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Nakon vise odigranih utakmica napokon PES dolazi na svoje kao i ta fizika i gameplay no neke stvari se pojavljuju kao iritirajuce. U pocetku je bilo da nema nista OP u igri na kraju mislim da ima dosta toga. 1. Definitivno nisu smjeli ubaciti odmah top igrace u myclub, igras protiv Ibre i CR a 2. Finess Shoot tu definitivno nista ne mozes 3. Dugacki pass ovi s sredine terena su zbilja OP i to nisu mjenjali jos od prijasnjih PES ova di ti iz svoje polovice uputis pass koji nadje put do napadaca, definitivno sam to napravio protivnicima u online modu, kao i oni meni kao i igrajuci protiv drustva. 4. Ima li netko ideju kako se braniti u igri, Imas opcije poput kocke i X a ali definitivno nekad se desava da igraci jednostavno prolaze pored tebe, nisam uvidio mogucnost guranja ili one pace tipke sto ima u FIFI. Jer previse puta samo gledam kako mi jedan Ibra prodje pored 3 igraca ostane sam i zabije finesom. Mogu reci igra jest zabavna i nakon nekog vremena igranja gameplay i fizika dolazi do izrazaja di sve to postaje zanimljivo, ali jednostavno koliku kontrolu imao nad pass igrom toliko ju nemam kad igram obranu, uz to nekad mi je dovoljna vidljivost terena da jednostavno predam cesto protivniku loptu u noge. Graficki mi uopce ne smeta igra kako izgleda meni je to sasvim zadovoljavajuce uz neki SweetFX jos bolje, najbitnije od svega da mi igra ne trza u niti jednom trenutku i da pre fluidno ide.

Ponavljas se kao papiga,to si napisao i na pes balkan.:D

14 godina
neaktivan

postoji li mogućnost da se uključi AA bar 4x ....... u catalyst cc nije učinkovito i nastaje opet problem sa publikom....imam ovaj sweetFX i kako u njemu namjestit AA? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

decki stavim full screen 1280x1024 5:4 to je najveca moguca reza sto sam stavio ali problem su mi ove 2 crne vodoravne crne crte pa mi je slika malo mala.

kako da maknem te 2 crte ili da odesim rezoluciju

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice