Pro Evolution Soccer 2013

poruka: 3.189
|
čitano: 782.498
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Praetorian1 kaže...

Zašto igrači u Pesu ne znaju normalno vodit loptu već ju gurkaju, oće izać kakvi patch za to?

To je zato kaj nemaju turbo već štap u guzici!

13 godina
neaktivan
Pa jel vidis da igram Copa libertadores,znaci da mi se svidja atmosfera na pesu pa i zaboravim na sve ostale nedostatke u pes-u.....Citaj malo bolje!!!!!!!!Znaci nisam rekao da mi se ne svidja!!!
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Pa jel vidis da igram Copa libertadores,znaci da mi se svidja atmosfera na pesu pa i zaboravim na sve ostale nedostatke u pes-u.....Citaj malo bolje!!!!!!!!Znaci nisam rekao da mi se ne svidja!!!

Ja ga igram u 3D i jako je zabavno samo što ovaj golman zahebe sav gušt igranja. Da je moguće staviti golmana iz fife ova igra bi 40% bila bolja.

13 godina
neaktivan
movie kaže...

1. Ne odlični već fantastični golmani

2. Nevjerojatne animacije golmana, zabava za cijelu obitelj

3. Mogućnost fantastićnih golova s 30 i više metara

4. Mogućnost poraza gotovo nikakva

5. Nema gotovo niti jedne lige petice tako da ne moraš gubiti vrijeme na njih

6. Izvrsna grafika i jednostavan engine koji radi bez problema na starim pentiumima pošto je izašao zajedno s njim na tržište

.......

volim fifu i pes ali zbog svega nabrojanog trenutno više igram fifu... {#}

S ovom 5.tockom si me uvjerio da ili nisi ni probao pes ili ne pratis nogomet pa neznas koje su to lige petice

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

I mogu da zakljcuim da je PEs postao treca igrica po redu koju ne igram,non stop,vec kada hocu da odigram Copa LIbertadores,jer mi se djasvi atmosfera tokom igre i nista vise.

KOji novi driblinzi?da nisu oni drblam samog sebe,ili dribling koji se zove sta to radis pasce.Fliper je tu odavno prisutan,drugo animacije sta to bese u pes-u.Trece nek mi neko sut objasni sta je to,probao sam u skolskom dvoristu malo pre pa ne izgleda mi u pesu kao u skolskom,nekako lopta pravilnije putuje i ostrije kada je ja sutnem punom,nego recimo kristina u pes-u i mogu da kazem da bolje sutiram od njega :),jer to u pes-u nema veze sa zivotom.Snimicu drblinge svoje pa vam pokazati koliko su retardirano uradjeni u pes-u u odnosu kako ja izvodim.

Ljudi hvala na nekoliko postova na slatkom smejanju,koliko lazi na jednom mestu i foliranja to nece izaci na najbolje!!!!!!!!!!!

Izvini te!!!

Toliko od mene na ovoj temi pesa.

Dete {#} odavde!

Ti tako debeliska pitanja umes da postavis da je to strasno, jedno od tvojih antologijskih jeste i sa PES serbia foruma, gde pitas, citiram,, Da li se isplati da skupljam pare za Sony Playstaiton 3, da bih kupio Pes 2013'', ej decace, koliko godina imas, je l mislis ti svojom glavom, ili vec ovde moraju ljudi da ti crtaju, jer ocigledno da mozga u glavi nemas!

Ti si jedan nedozreo klinja, kojem bi najbolje bilo da igra Micro soccer na Comodore 64!

Smaras, mnogo smaras, koliko si meni samo privatnih poruka pustio da ti preporucim gde da kupis PES, pa onda sta da igras u vezi Pesa, pa kako ovo, kako ono, mislim, daj uozbilji se, ako vec nemas dovoljno godina ili mozga, cuti i igraj sta mislis da ti je najbolje!

Izvinjavam se svima na postu, ali bas me je iznervirao! O, boze...

13 godina
neaktivan
Dal sam klinja nisam durgo imam vise godina igranja pes nego pola njih ovde zajedno koji su na forumu,cak sam i osvajao i turnire u pes,tako shut up!!!!Ne postoje glupa pitanja i odgovori !Trece slabo nesto rpodaja pes-a pa i u srbiji.cetvrto tebi se i nisam obracao,sonu 3 sam pitao i kakve to veze ima sa mojim pitanjem ovim ovde vidim da ste rekli gomilu lazi u vezi pesa i mnogo se folira te i da pola vas i inije igralo pravi fudbal!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Dal sam klinja nisam durgo imam vise godina igranja pes nego pola njih ovde zajedno koji su na forumu,cak sam i osvajao i turnire u pes,tako shut up!!!!Ne postoje glupa pitanja i odgovori !Trece slabo nesto rpodaja pes-a pa i u srbiji.cetvrto tebi se i nisam obracao,sonu 3 sam pitao i kakve to veze ima sa mojim pitanjem ovim ovde vidim da ste rekli gomilu lazi u vezi pesa i mnogo se folira te i da pola vas i inije igralo pravi fudbal!!!!!!!!

Kao prvo i osnovno, nauci gramatiku, pravopis i padeze!

Ja tvoje postove nista ne razumem!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 14:27 (Zoki Mpek).
13 godina
neaktivan
Tvoj prolem i to me bas zabole!!!!!!!!!!!!!!A to sto vas je movie izduvao u zadnjih nekoliko par stranica,mogu samo da kazem Izvini te sto imate los proizvod!!!!!!!!!!
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
Tvoj prolem i to me bas zabole!!!!!!!!!!!!!!A to sto vas je movie izduvao u zadnjih nekoliko par stranica,mogu samo da kazem Izvini te sto imate los proizvod!!!!!!!!!!

odi bre u srpski forum bre da tamo smaraš ljude bre ovo ima grametike bre kao i tvoji ostali postovi bre moraš da dešifriraš 10 minuta bre jedan post i onda na kraju bude neka glupost Necemo tako bre da radimo kao što sam rekao imaš bre srpski forum

sry za ovo,ali morao sam.Lik dođe pitati zašto treba igrati i onda kad mu se odgovori,počne pričati gluposti.Mislim ono,čista provokacija

13 godina
protjeran
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Navedite mi 10 razloga zasto da kupim PES 13???????

6. Izvrsna grafika i jednostavan engine koji radi bez problema na starim pentiumima pošto je izašao zajedno s njim na tržište

7. Ovo je igra koja daje nov smisao riječi realizam

8. Možeš igrati s frendovima jer gotovo niti jednu igru ne možeš igrati s frendovima. Zato mi je ova opcija u meniu igre jako dobra i pametna

9. Zabava, to je danas jako bitno jer druge igre ne znaju što ta riječ znači. Ona je privilegij pesa

10. Možeš igrati online 1v1 što je nepoznato u svijetu online igranja

11. Malo se teže skupljaju najbolji igrači, pogotovo ako nemaš novca. Nitko neće doći džabe. Nema poklona, oni od golmana se ne računaju jer je to zaštitni znak pesa

12. Igrači nemaju turbo u guzici, samo kolac pa malo otežano trče ali zato priodonosi realnijem gameplayu

13. Nema flipera jer igra je jedan cijeli fliper

14. Maštovitost u izradi akcija i zabijanju golova kao i u svakoj igri koju znaš igrati, ako ne znaš zaboravi...

15. Nećeš vjerovati ali osjete se taktičke promjene kao i u svakoj meni poznatoj igri i plus toga ako imaš meni možeš lako napraviti zamijenu pozicije igrača. Ova mogućnost mi je bila šokantna. Nevjerojatno da i tog ima u igri

dovoljni razlozi, kupio pes

13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...

ahhaahaha{#}

13 godina
protjeran
Epic fail! Facepalm!! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Navedite mi 10 razloga zasto da kupim PES 13???????

7. Ovo je igra koja daje nov smisao riječi realizam

8. Možeš igrati s frendovima jer gotovo niti jednu igru ne možeš igrati s frendovima. Zato mi je ova opcija u meniu igre jako dobra i pametna

9. Zabava, to je danas jako bitno jer druge igre ne znaju što ta riječ znači. Ona je privilegij pesa

10. Možeš igrati online 1v1 što je nepoznato u svijetu online igranja

11. Malo se teže skupljaju najbolji igrači, pogotovo ako nemaš novca. Nitko neće doći džabe. Nema poklona, oni od golmana se ne računaju jer je to zaštitni znak pesa

12. Igrači nemaju turbo u guzici, samo kolac pa malo otežano trče ali zato priodonosi realnijem gameplayu

13. Nema flipera jer igra je jedan cijeli fliper

14. Maštovitost u izradi akcija i zabijanju golova kao i u svakoj igri koju znaš igrati, ako ne znaš zaboravi...

15. Nećeš vjerovati ali osjete se taktičke promjene kao i u svakoj meni poznatoj igri i plus toga ako imaš meni možeš lako napraviti zamijenu pozicije igrača. Ova mogućnost mi je bila šokantna. Nevjerojatno da i tog ima u igri

e movie i don omar fakat me živcirate s tim vašim prepucavanjem koja je bolja... misloi sam da je bilo dosta toga ali očito ...djeca ,djeca.

pitaš za savjet i onda opet se ismijavaš...fakat dijete ,dijete.

movie..

pod broj 15!!! kad u fifi UT bude moguće da ja u obranu stavim , ako ja to hoću 8 igrača... ili u napada da mi igra 5 igrača javi mi.

u PES-u pomičeš pozicije  kako hoćeš... npr. da mi desni boćni igrač igra isturenije nego lijevi. to je u fifa UT znanstvena fantastika. neznam zašto je problem da se to postavlja ali nije moguće!!!  kužiš na što mislim ??? ili ti nacrtam?

meni ta mogućnost nekad jaako značni, neznam sad da li si ti dobar igrač ili nisi... iako predpostavljam {#}.

za razliku od tebe ja igram obje igre očito ,i igrao sam sigurno puuno više prijašnjih i fifa i  pes-a !!!

zato mi nemoj soliti pamet s takvim glupim postovima.

17 godina
barcafan12 kaže...

S ovom 5.tockom si me uvjerio da ili nisi ni probao pes ili ne pratis nogomet pa neznas koje su to lige petice

Od pet liga petice a to su engleska, njemačka, talijanska, španjolska i portugalska možeš navesti koje su lige u pesu kompletno zastupljene?

Ne znam jesi li upoznat ali ove godine portugalska liga je izbacila francusku iz popisa lige petice da se sad ne natežemo čija je peta liga...

17 godina
Hery kaže...

movie..

pod broj 15!!! kad u fifi UT bude moguće da ja u obranu stavim , ako ja to hoću 8 igrača... ili u napada da mi igra 5 igrača javi mi.

u PES-u pomičeš pozicije  kako hoćeš... npr. da mi desni boćni igrač igra isturenije nego lijevi. to je u fifa UT znanstvena fantastika. neznam zašto je problem da se to postavlja ali nije moguće!!!  kužiš na što mislim ??? ili ti nacrtam?

Nemaš mi potrebe crtati a ako ne znaš ili slabo barataš opcijama u fifi dođi do mene pa ću ti pokazati kako ćeš po pozicijama micati igrače kako ti hoćeš te kako će sudjelovati u napadu ili obrani te u kojim će se smjerovima kretati po terenu.  Sve to je napravljeno jako jednostavno i pregledno. Žalosno je što ljudi igraju igru površno pa nisu niti upoznati mogućnostima igre i onda se ovako blamiraju...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Hery kaže...

movie..

Nemaš mi potrebe crtati a ako ne znaš ili slabo barataš opcijama u fifi dođi do mene pa ću ti pokazati kako ćeš po pozicijama micati igrače kako ti hoćeš te kako će sudjelovati u napadu ili obrani te u kojim će se smjerovima kretati po terenu.  Sve to je napravljeno jako jednostavno i pregledno. Žalosno je što ljudi igraju igru površno pa nisu niti upoznati mogućnostima igre i onda se ovako blamiraju...

ajde pametan, stavi SS svoje UT momčadi gdje  će se vidjeti formacija da njih 5 igrati u napadu ... da vidim i to!!!

sam ću se udarit po čelu ako mi to pokažeš...

17 godina
Hery kaže...

ajde pametan, stavi SS svoje UT momčadi gdje  će se vidjeti formacija da njih 5 igrati u napadu ... da vidim i to!!!

Ne igram UT ali u karijeri najnormalnije to sve radim kako sam ti opisao u predhodnom postu  Ako može u karijeri valjda može i u ut. Neka ti odgovore oni koji igraju ut

13 godina
neaktivan
Cekaj kako mislis SS da non stop igraju napad ili?Pitam jer nemam pojma ?Ja znam da UT tim mozes jedino ako stavis na Ultra ofansive pa da ti se prikljuce i jos koji u napadu a i zavisi koju formaciju igras,Ja igram 4-1-2-1-2 i pet ili 6 su uvek u zavrsnici a to sa 5 pet nisam bas najjasnije razumeo?
13 godina
protjeran
Red_Star_Forever kaže...
Cekaj kako mislis SS da non stop igraju napad ili?Pitam jer nemam pojma ?Ja znam da UT tim mozes jedino ako stavis na Ultra ofansive pa da ti se prikljuce i jos koji u napadu a i zavisi koju formaciju igras,Ja igram 4-1-2-1-2 i pet ili 6 su uvek u zavrsnici a to sa 5 pet nisam bas najjasnije razumeo?

http://hjp.novi-liber.hr/ evo da ti pomognem,pa ćes razumijeti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 16:47 (themilition).
15 godina

A sta, mora se pisati hrvatskim jezikom tu na forumu?

17 godina
themilition kaže...

To je najpametnije što možeš?  Kako jadno!

13 godina
protjeran
movie kaže...
themilition kaže...

To je najpametnije što možeš?  Kako jadno!

jadno ali ce mu pomoc,nije grijeh pitat za pomoc.{#}

13 godina
protjeran
pirat01 kaže...

nemora ali eto i tebi link ,pomoceti

15 godina
themilition kaže...
pirat01 kaže...

Mislim da nekom drugom ipak treba pomoc.

Dosta spama, evo nekoliko mojih utisaka nakon ~15tak dana igranja.

Napredak se vidi u odnosu na 2012, medjutim miljama je PES daleko od realnosti. Najvise mi smeta to retardirano kretanje igraca. Bukvalno stoje, i dok ja idem u napad oni mi se samo sklanjaju sa puta (neki cak odlaze i nazad???), o ubacivanju u prostor, dakle, nema ni reci.

Sutevi i odbrane su stvarno poboljsani i na to nemam nekih velikih zamerki. I dalje golman boluje od paralize, ali moze se pretrpeti.

Igraci se nekako preostro krecu, animacije su u FIFA-i dosta dosta bolje, kretanje igraca je dosta fluidnije i prirodnije. Cini mi se da je u PES-u uradjeno samo nekoliko pokreta i oni se naizmenicno pustaju.

Eto nekoliko mojih utisaka, cisto da ne bude off.

15 godina
pirat01 kaže...
themilition kaže...
pirat01 kaže...

Napredak se vidi u odnosu na 2012, medjutim miljama je PES daleko od realnosti. Najvise mi smeta to retardirano kretanje igraca. Bukvalno stoje, i dok ja idem u napad oni mi se samo sklanjaju sa puta (neki cak odlaze i nazad???), o ubacivanju u prostor, dakle, nema ni reci.

Sutevi i odbrane su stvarno poboljsani i na to nemam nekih velikih zamerki. I dalje golman boluje od paralize, ali moze se pretrpeti.

Igraci se nekako preostro krecu, animacije su u FIFA-i dosta dosta bolje, kretanje igraca je dosta fluidnije i prirodnije. Cini mi se da je u PES-u uradjeno samo nekoliko pokreta i oni se naizmenicno pustaju.

ovo me najviše živcira, igram sa Barcom i sa Messijem prođem 2-3 igrača, otvori mi se prostor na krilu, a Sanchez i Pedro na drugoj strani gledaju i neće utrčati, uvijek je tako. Probao sam svašta mijenjati sa formacijom, ali ništa ne pomaže.

mene šutevi živciraju, ne oni iz daljine, to nekako mogu podnijeti, ali kad izađem na golmana 1 vs 1 kao da nemam kontrole nad šutom. Sad neznam jeli to zbog toga što igram na manual ali iritantno je.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 17:24 (antimadridista).
15 godina
antimadridista kaže...
pirat01 kaže...
themilition kaže...
pirat01 kaže...

ovo me najviše živcira, igram sa Barcom i sa Messijem prođem 2-3 igrača, otvori mi se prostor na krilu, a Sanchez i Pedro na drugoj strani gledaju i neće utrčati, uvijek je tako. Probao sam svašta mijenjati sa formacijom, ali ništa ne pomaže.

mene šutevi živciraju, ne oni iz daljine, to nekako mogu podnijeti, ali kad izađem na golmana 1 vs 1 kao da nemam kontrole nad šutom, sad neznam jeli to zbog toga što igram na manual, ali iritantno je.

To sam zaboravio napomenuti, nikakve kontrole na sutem nemam i u vecini slucajeva odbrani.

I zaboravio sam jos nesto reci o AI-ju. Posto nemam sa kim igrati kod kuce, a nemam ni original za MP, prinudjem sam igrati sa botovima. Igram trenutno na Top Player, i AI je jezivo dobar u odbrani. Kao da znaju sta cu uraditi u sledecem potezu, svaki, ali svaki put kad krenem u neko driblanje sa Mesijem/Ronaldom gubim loptu. To mi je jako nerealno, ajde da se to desi 2/5 puta, vec je to 5/5 ili u najboljem slucaju 4/5. U 1vs1 je ipak druga prica.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 17:26 (pirat01).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Hery kaže...

Ne igram UT ali u karijeri najnormalnije to sve radim kako sam ti opisao u predhodnom postu  Ako može u karijeri valjda može i u ut. Neka ti odgovore oni koji igraju ut

inače sam kulturan ali ...moram reći!!!

movie BUDALO!!! onda mi nemoj soliti pamet što se može ili me može!!!

U fifi UT, napominjem UT se to ne može slagati i pomicati mjesta igračima gdje želiš da igraju!!! koja je formacija i to je to... nema diranja pozicija i pomicanja npr.  da ti je bočni malo istureni, ili da igraš da 5 napadača!!! ovo single player opcije me uopće ne zanimaju... to je za malu djecu.

don omar... na SS mislim da screen shot, ili sliku da vidim kako će on to postaviti formaciju ,koja naravno da se ne može slagati u UT!!

12 godina
neaktivan

movie  Zasto ti  golman zahebe sav gušt igranja??'haha ocigledno igras sa dinamom pa kelava prima golove sa 30m Sto se mene tice golmani su uredu i veoma je tesko zabiti boljim golmanima kao Bufon,Cech,Hart itd.. A da ti kazem skinuo sam fifu odigrao danas 2 tekme po 6 min. od 6 primljeni golova za 4 je golman iz kriv covjek mu skoro sa 16m glavom dao gol  lopta oskocila ispred njega i usla u gol pukao sam od smijanja kako daju glupe golove,a kao drugo ispucavanja 0, napunio par puta do kraja kad ide lopta prema golmanu jedva izbije do pola centra...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 17:50 (picija21).
14 godina
neaktivan

npr.

gubiš 2-0 ,70 min.

mijenjam formaciju u 3-4-3. stavljam LM i RM skroz naprijed i mijenjam im uloge u LW i RW, i napred su mi 2 SS i jedan CF. taktika full Attack, pressing max.! formacija praktički 3-2-5!!

još ako uspiješ pobjediti 3-2

Neprocjenjivo !!

to u Fifi UT nije moguće napraviti!! jedino sa gljivom pojačati da bolje igraju prema naprijed.  zato nemojte govoriti nešto što nemate pojma!!

odgovor za pucanje:

ako nemaš kontrolu nad šutom neznaš pucati:) ili raspališ, ili lobaš, ili imaš i finness shot... biraš.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

nisam jos probao fifu,bili trebao

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice