Piceki dosta prepirki molim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav kreten ovaj Redknapp! On izvadi glavnog igrača i kreatora igre Tottenhama da bi uveo Cudicinia! Pa to se vadi jedan napadač, kakav je to lik........
edit-LOL, 3 udarca u okvir gola od strane Intera, i 3 gola haha
Kakav kreten ovaj Redknapp! On izvadi glavnog igrača i kreatora igre Tottenhama da bi uveo Cudicinia! Pa to se vadi jedan napadač, kakav je to lik........
slažem se, al piši u ovoj temi ;)
http://www.bug.hr/forum/topic/sport/liga-prvaka-20102011/64970.aspx
Uh danas me je dobro išlo 12 pobjeda zaredom sam imao na MLO, sve dok nije došo neki lik iz treće divizije sa arshavinom, drogbom, parkom itd...i od njega sam 1:0 izgubio
Dečki to vam je igranje, a ne ovo protiv AI-a ;)
Kako je Tottenham stigao Inter, biće zanimljivo vidjet uzvrat.
Kako je Tottenham stigao Inter, biće zanimljivo vidjet uzvrat.
kolko je zavrsilo
4 : 3
ovo je vec 2 put da totham na kraju smanji rezultat xd
evo formacije koju ja igram!
no mogu reći da sam se na prijašnjem pesu dosta mučio oko izbora dobre formacije.
sve dok nisam jednom sa arsenalom namjestio ovu i počeo pobijeđivati lagano!
od tada pa i sada u pesu 11 sa svakim timom igram ovako i to je prilično uspješno!
a i primijetio sam da dosta europskih timova igra sa takvom formacijom!
ako ne igrate s Arsenalom,dovedite arshavina i problemi na krilima su riješeni,samo pretrčite sve
ako ne igrate s Arsenalom,dovedite arshavina i problemi na krilima su riješeni,samo pretrčite sve
Krila su rupe na ovom pesu...uopče te ne napadaju.Tak da mogu ič i sa golmanom po krilu nebudu me dirali.
a dobro sad,jedino ak je taj golman brz,jer u ovom pesu je samo bitna brzina igrača,i snaga ajd
a dobro sad,jedino ak je taj golman brz,jer u ovom pesu je samo bitna brzina igrača,i snaga ajd
ne bih s složio sa tobom
mislim da je brzina manje važna nego ikad
prije sam za amf uvijek uzimao brzace,sad uzimam likove koji dobro dodaju
Bemti igram polufinale lige prvaka s Realom protiv Lyona, prva tekma 0:0 u Lyonu, drugu vodim 2:0, i dobijem 2 gola, a drugi u 92-oj minuti. Golman moj obrani, odbije se suparničkom igraču (kom će drugo) i ovaj lagano pospremi u gol. Sudac potplaćeni kod prvog udarca izvođenja svira kraj.
Patch potpuno se slažem s tobom, meni su prije krila i napadači morali bit ekstremno brzi a sad to uopće ne vrijedi, svaka budala sada može stići Ronalda, Lennona, Olića......
Patch potpuno se slažem s tobom, meni su prije krila i napadači morali bit ekstremno brzi a sad to uopće ne vrijedi, svaka budala sada može stići Ronalda, Lennona, Olića......
A to je glupo i nerealno jer su oni s razlogom jedni od najbržih igrača svijeta. Ko je još vidio da recimo Lucio stigne Ronalda? Samo u snovima.
u svakom pesu su braniči nerealno brzi te im ne možeš pobjeći kojeg god igrača da uzmeš
ove godine je razlika u tome što je poboljšan sustav dodavanja te možeš gurnuti loptu u prostor kako treba a ne da moraš trčati oko svih njih i centrirati/zabiti gol
tako da mi je dovoljno imati nekog veznjaka koji dobro dodaje
ja samo znam da mie dovoljan arshavin da pretrčim koga hoću,koji god to branič bio,ali slažem se da je bitan i dobar dodavač
u svakom pesu su braniči nerealno brzi te im ne možeš pobjeći kojeg god igrača da uzmeš
ove godine je razlika u tome što je poboljšan sustav dodavanja te možeš gurnuti loptu u prostor kako treba a ne da moraš trčati oko svih njih i centrirati/zabiti gol
tako da mi je dovoljno imati nekog veznjaka koji dobro dodaje
U PES 2010 sam bez problema sam cijelu momčad s Messijem pretrčao, tako da tvoja tvrdnja baš i ne stoji.
možda u kontranapadu ili na amateur
činjenica je da su braniči prebrzi,u kakvoj god formi bio messi
igrao sam protiv prijatelja,ja sam išao sa messijem po boku a on je trčao sa braničem te nije bio ništa sporiji od mene
ne sjećam se koji je branič bio ali sigurno nije ni blizu brz kao messi
a koliko se sjećam,messi ima jako slab acceleration i top speed
mislim da je jedan od najbržih igrača na svijetu,ali koliko me pamćenje služi on nema to dvoje iznad 90
možete vi govoriti šta hoćete,pes jest najbolji do sada i odličan je-s tim se slažem
ali ne možete poreći da su braniči nerealno brzi
mi mozes molim te pomoc kako se skida pes 11 ... hvala
mi mozes pomoc molim te kako se skida pes 11 ... hvala
mi mozes pomoc kako se skida pes 11 ... hvala
to je zabranjeno tražiti na forumu
a moderatori će ti pomoći da dobiješ ban,osim piratstva tu je još i triple post
to je zabranjeno tražiti na forumu
a moderatori će ti pomoći da dobiješ ban,osim piratstva tu je još i triple post
Pa ček, nije zabranjeno. Lik je pitao kako legalno skinuti pes 11
Lijepo odeš na steam, odabereš igru, platiš i skidaš. Tako jednostavno.
Konačno sam se privikao na Pes 11 i sve mi bolji postaje, meni je dobro što su prodore po krilima otežali, igra puno teža, a i može se proć po krilu ako se dobro doda lopta, evo primjer igram s Barcom protiv Dinama, i imo sam 5 uspješnih prodora po krilu s Messijem, Xavi da dobru loptu i uspio sam skroz zaobić obranu i nitko me nije mogao stići, i pogodite šta je uslijedilo
Uglavnom Pes mi postaje predobar, i definitivno najbolji Pes do sad.
Konačno sam se privikao na Pes 11 i sve mi bolji postaje, meni je dobro što su prodore po krilima otežali, igra puno teža, a i može se proć po krilu ako se dobro doda lopta, evo primjer igram s Barcom protiv Dinama, i imo sam 5 uspješnih prodora po krilu s Messijem, Xavi da dobru loptu i uspio sam skroz zaobić obranu i nitko me nije mogao stići, i pogodite šta je uslijedilo
Uglavnom Pes mi postaje predobar, i definitivno najbolji Pes do sad.
meni je baš puno lakša
na pes10 nisam igrao ovako dobro i puno sam manje pobjeđivao nego sada
pes11 mi je prelagan,sa dinamom sam u prvoj sezoni osovojio kup i prvenstvo na top player
volio bih kada bi pes bio kao nba 2k11 po pitanju težine,nba je pretežak i baš zato je pravi izazov
možda da uvedu neku težinu veću od top player
nemogu gola dat bgti jes tesko
Aaaa, šta kaže? Pazi se, sad će slijedećih nekoliko postova: Noob! Low! Pogotovo ako igraš ML s nekim ne default-nim timom!
ma dajem ja golove al ne ko na 10 u 15 min dobijem 1-2 :0 maximalno neide vise a i ti golovi padnu zbog neke njihove greske ... nezz mozda treba da se malo naviknem na ovaj novi gameplay .. 11-ku sam odigro par puta samo
bilo bi dobro kad bi uveli neke skale da pojedine elemente mozes staviti na drukcije tezine, npr. golmana pojacat, a recimo obranu smanjit...
nesto na tu foru. bilo bi predobro
Opet sam dobio gol u 93 minuti od Barce za 1:1 a nadigrao ih potpuno, jebhemti odbijance, samo mi tako i mogu dati gol!
Kora igraj ti amateur ;)