Pro Evolution Soccer 11

poruka: 3.404
|
čitano: 1.023.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Piceki dosta prepirki molim.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Kakav kreten ovaj Redknapp! On izvadi glavnog igrača i kreatora igre Tottenhama da bi uveo Cudicinia! Pa to se vadi jedan napadač, kakav je to lik........

edit-LOL, 3 udarca u okvir gola od strane Intera, i 3 gola haha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 21:01 (Kora).

4 2 hvala 0
15 godina
RE: Pro Evolution Soccer 11
Kora kaže...

Kakav kreten ovaj Redknapp! On izvadi glavnog igrača i kreatora igre Tottenhama da bi uveo Cudicinia! Pa to se vadi jedan napadač, kakav je to lik........

slažem se, al piši u ovoj temi ;)

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/liga-prvaka-20102011/64970.aspx

0_o
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Uh danas me je dobro išlo 12 pobjeda zaredom sam imao na MLO, sve dok nije došo neki lik iz treće divizije sa arshavinom, drogbom, parkom itd...i od njega sam 1:0 izgubio

Dečki to vam je igranje, a ne ovo protiv AI-a ;)

13. sam u svojoj diviziji :D 13. sam u svojoj diviziji :D
Formacija Formacija
Obratite pozornost na uzastopne pobjede Obratite pozornost na uzastopne pobjede
http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Kako je Tottenham stigao Inter, biće zanimljivo vidjet uzvrat.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Kora kaže...

Kako je Tottenham stigao Inter, biće zanimljivo vidjet uzvrat.

kolko je zavrsilo

malada
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 23:04 (malada).
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

4 : 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

ovo je vec 2 put da totham na kraju smanji rezultat xd

malada
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 23:14 (malada).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

evo formacije koju ja igram!

no mogu reći da sam se na prijašnjem pesu dosta mučio oko izbora dobre formacije.

sve dok nisam  jednom sa arsenalom namjestio ovu i počeo pobijeđivati lagano!

od tada pa i sada u pesu 11 sa svakim timom igram ovako i to je prilično uspješno!

a i primijetio sam da dosta europskih timova igra sa takvom formacijom!

4-1-2-3 4-1-2-3
Skole
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 1:25 (skočko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ako ne igrate s Arsenalom,dovedite arshavina i problemi na krilima su riješeni,samo pretrčite sve Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
john_ryder kaže...

ako ne igrate s Arsenalom,dovedite arshavina i problemi na krilima su riješeni,samo pretrčite sve Cool

Krila su rupe na ovom pesu...uopče te ne napadaju.Tak da mogu ič i sa golmanom po krilu nebudu me dirali.

15 godina

a dobro sad,jedino ak je taj golman brz,jer u ovom pesu je samo bitna brzina igrača,i snaga ajd

15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

a dobro sad,jedino ak je taj golman brz,jer u ovom pesu je samo bitna brzina igrača,i snaga ajd

ne bih s složio sa tobom

mislim da je brzina manje važna nego ikad

prije sam za amf uvijek uzimao brzace,sad uzimam likove koji dobro dodaju

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 11:16 (patch123).
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Bemti igram polufinale lige prvaka s Realom protiv Lyona, prva tekma 0:0 u Lyonu, drugu vodim 2:0, i dobijem 2 gola, a drugi u 92-oj minuti. Golman moj obrani, odbije se suparničkom igraču (kom će drugo) i ovaj lagano pospremi u gol. Sudac potplaćeni kod prvog udarca izvođenja svira kraj.

Patch potpuno se slažem s tobom, meni su prije krila i napadači morali bit ekstremno brzi a sad to uopće ne vrijedi, svaka budala sada može stići Ronalda, Lennona, Olića......

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 11:27 (Kora).

0 0 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Patch potpuno se slažem s tobom, meni su prije krila i napadači morali bit ekstremno brzi a sad to uopće ne vrijedi, svaka budala sada može stići Ronalda, Lennona, Olića......

A to je glupo i nerealno jer su oni s razlogom jedni od najbržih igrača svijeta. Ko je još vidio da recimo Lucio stigne Ronalda? Samo u snovima.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
A to je glupo i nerealno jer su oni s razlogom jedni od najbržih igrača svijeta. Ko je još vidio da recimo Lucio stigne Ronalda? Samo u snovima.

u svakom pesu su braniči nerealno brzi te im ne možeš pobjeći kojeg god igrača da uzmeš

ove godine je razlika u tome što je poboljšan sustav dodavanja te možeš gurnuti loptu u prostor kako treba a ne da moraš trčati oko svih njih i centrirati/zabiti gol

tako da mi je dovoljno imati nekog veznjaka koji dobro dodaje 

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 11:39 (patch123).
15 godina
Pro Evolution Soccer 11

ja samo znam da mie dovoljan arshavin da pretrčim koga hoću,koji god to branič bio,ali slažem se da je bitan i dobar dodavač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...
crystal6 kaže...

u svakom pesu su braniči nerealno brzi te im ne možeš pobjeći kojeg god igrača da uzmeš

ove godine je razlika u tome što je poboljšan sustav dodavanja te možeš gurnuti loptu u prostor kako treba a ne da moraš trčati oko svih njih i centrirati/zabiti gol

tako da mi je dovoljno imati nekog veznjaka koji dobro dodaje 

U PES 2010 sam bez problema sam cijelu momčad s Messijem pretrčao, tako da tvoja tvrdnja baš i ne stoji.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
U PES 2010 sam bez problema sam cijelu momčad s Messijem pretrčao, tako da tvoja tvrdnja baš i ne stoji.

možda u kontranapadu ili na amateur Smijeh

činjenica je da su braniči prebrzi,u kakvoj god formi bio messi

igrao sam protiv prijatelja,ja sam išao sa messijem po boku a on je trčao sa braničem te nije bio ništa sporiji od mene

ne sjećam se koji je branič bio ali sigurno nije ni blizu brz kao messi

a koliko se sjećam,messi ima jako slab acceleration i top speed

mislim da je jedan od najbržih igrača na svijetu,ali koliko me pamćenje služi on nema to dvoje iznad 90

možete vi govoriti šta hoćete,pes jest najbolji do sada i odličan je-s tim se slažem

ali ne možete poreći da su braniči nerealno brzi

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 11:50 (patch123).
14 godina
neaktivan

mi mozes molim te pomoc kako se skida pes 11 ... hvala

14 godina
neaktivan

mi mozes pomoc molim te kako se skida pes 11 ... hvala

14 godina
neaktivan

mi mozes pomoc kako se skida pes 11 ... hvala

15 godina
neaktivan
niti kaže...

to je zabranjeno tražiti na forumu

a moderatori će ti pomoći da dobiješ ban,osim piratstva tu je još i triple post Smijeh

17 godina
patch123 kaže...
niti kaže...

to je zabranjeno tražiti na forumu

a moderatori će ti pomoći da dobiješ ban,osim piratstva tu je još i triple post Smijeh

Pa ček, nije zabranjeno. Lik je pitao kako legalno skinuti pes 11 Smijeh

Lijepo odeš na steam, odabereš igru, platiš i skidaš. Tako jednostavno.

15 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Konačno sam se privikao na Pes 11 i sve mi bolji postaje, meni je dobro što su prodore po krilima otežali, igra puno teža, a i može se proć po krilu ako se dobro doda lopta, evo primjer igram s Barcom protiv Dinama, i imo sam 5 uspješnih prodora po krilu s Messijem, Xavi da dobru loptu i uspio sam skroz zaobić obranu i nitko me nije mogao stići, i pogodite šta je uslijediloCool

Uglavnom Pes mi postaje predobar, i definitivno najbolji Pes do sad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Konačno sam se privikao na Pes 11 i sve mi bolji postaje, meni je dobro što su prodore po krilima otežali, igra puno teža, a i može se proć po krilu ako se dobro doda lopta, evo primjer igram s Barcom protiv Dinama, i imo sam 5 uspješnih prodora po krilu s Messijem, Xavi da dobru loptu i uspio sam skroz zaobić obranu i nitko me nije mogao stići, i pogodite šta je uslijediloCool

Uglavnom Pes mi postaje predobar, i definitivno najbolji Pes do sad.

meni je baš puno lakša

na pes10 nisam igrao ovako dobro i puno sam manje pobjeđivao nego sada

pes11 mi je prelagan,sa dinamom sam u prvoj sezoni osovojio kup i prvenstvo na top player

volio bih kada bi pes bio kao nba 2k11 po pitanju težine,nba je pretežak i baš zato je pravi izazov 

možda da uvedu neku težinu veću od top player

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 12:41 (patch123).
15 godina
neaktivan
epic kaže...
IlijaM kaže...

nemogu gola dat bgti jes tesko Iznenađen

Aaaa, šta kaže? Pazi se, sad će slijedećih nekoliko postova: Noob! Low! Pogotovo ako igraš ML s nekim ne default-nim timom!

ma dajem ja golove  al ne ko  na 10 u 15 min  dobijem 1-2 :0 maximalno neide vise a i ti golovi padnu  zbog neke njihove greske ... nezz mozda treba da se malo naviknem na ovaj novi gameplay  .. 11-ku sam odigro par puta samo

16 godina
Pro Evolution Soccer 11

bilo bi dobro kad bi uveli neke skale da pojedine elemente mozes staviti na drukcije tezine, npr. golmana pojacat, a recimo obranu smanjit...

nesto na tu foru. bilo bi predobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pro Evolution Soccer 11

Opet sam dobio gol u 93 minuti od Barce za 1:1 a nadigrao ih potpuno, jebhemti odbijance, samo mi tako i mogu dati gol!

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pro Evolution Soccer 11

Kora igraj ti amateur ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice