Point 'n' click avanture

poruka: 77
|
čitano: 18.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

Meni je Broken Sword prestrašan... Nažalost nisam kupio original igru. Toliko sam volio "crtano" sučelje, humor u igri i priču. 3 i 4 dio su došli u 3D-u pa mi se i nije baš toliko svidjelo... Fahreinheit mi je također bila dobra avantura. Monkey Island nisam doša do kraja nažalost jer nisam imao neku veliku volju za igranjem...

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Point 'n' click avanture

Syberia, point 'n' click avantura, predobre atmosfere i igrivosti.... odigrati pod 'must' ako volis ovaj zanr...

15 godina
protjeran
UKiY kaže...

Syberia, point 'n' click avantura, predobre atmosfere i igrivosti.... odigrati pod 'must' ako volis ovaj zanr...

pa što sam napisao u ranijem postu lol

16 godina
Point 'n' click avanture

ima i ovaj novi the whisperd world

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...
UKiY kaže...

onda preporucam i Still Life 1 i 2... =) moglo bi ti se svidjeti...

15 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

A nisu ni Sam i Max losi....

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
UKiY kaže...
Oblomir Gombalo kaže...
UKiY kaže...

onda preporucam i Still Life 1 i 2... =) moglo bi ti se svidjeti...

Prije toga OBAVEZNO treba odigrati Post Mortem, jer je to igra koja je predhodila tim dvjema avanturama!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran
vjeko kaže...

The Whispered World

Machinarium

@UKiY - prema jutubu Still Life izgleda odličan, mislim da ću probati, dosta mi je Georga Stobbarta lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 10:29 (DrNasty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

Evo jedna igra koja se meni jako svidjela Dirty Split, neznam dali je spomenuta, uglavnom free je evo link pa uzivajte

http://download.cnet.com/Dirty-Split/3000-7564_4-10858933.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 10:29 (DrNasty).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

Neznam za vas, ali meni je Grim Fandango jedna od najboljih avantura koje sam igrao, nikako da bude dvojke a bas steta jer ima dosta peticija na netu o tome da se napravi nastavak

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Point 'n' click avanture

Ali Broken Sword je definitivno broj 1, mislim da će se mnogi složiti

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

Dobra tema, podsjetila me na neke stare hitove, ali i na neke igre koje nekad davno nisam mogao igrati (slabo računalo).

Čudno da se nitko nije sjetio Blade Runner-a.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Point 'n' click avanture

evo jedan SS od ove koju sam počeo igrati, nastavak Black Mirrorrra, Black Mirror 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Ja bih samo da naprave remakove  tih starijih klasika. Grim Fandango nigdje ne možeš naći za kupnju, a kad bi i mogao ni na šta ga ne možeš kako treba instalirati. Ista stvar je s Blade Runnerom, Nightlongom, Broken Swordom (on se dade instalirati ali je to mučenje), itd. Kad bi se bar to nanovo izdalo, kao prvi Monkey Island, uff, samo bih avanture igrao.

a neznam, gledam taj Escape from Monkey Island i nekako mi se čini , dosadan ispočetka pa nemam volju za dalje, može netko reći onak generalno što se dalje događa, ne detalje niti previše otkrivanje priče?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

judi kao vi što znate cjeniti take igre je malo. danas ova djsećurlija samo da je krvi, pucaćine i grafika. ljudi danas neznaju poznat kvalitetnu igru, nevalja   grafika nevalja igra.

Igor

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vodka 762 kaže...

judi kao vi što znate cjeniti take igre je malo. danas ova djsećurlija samo da je krvi, pucaćine i grafika. ljudi danas neznaju poznat kvalitetnu igru, nevalja   grafika nevalja igra.

absolutno se slažem, ja npr volim s vremena na vrijeme napregnuti mozak i rješavati teške zagonetke.....bez ubijanja, Broken Sword je čisti primjer

16 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

samo da ti preporučim Machinarium. genijalna igra, relativno nova, meni najbolji pnc koji sam ikad igrao (bolji od broken sworda, monkey islanda, longest journeya itd.). malo praznog hoda (backtrackanja, dijaloga...), atmosfera, grafika, glazba nevjerojatne kvalitete, dobre i raznolike zagonetke, dosta "mozgalica", mini igre za razbit monotoniju. zavrsis je u 2 dana, ali vjeruj mi da je igra vrh!

evo, sad igram one epizodalne sam&max... nako-nako, unatoc ogromnim kolicinama dijaloga, mozes jednu epizodu u jedan dan rijesit, zagonetke su lagane... ko avantura nije nesto posebno, al ima dosta komicnih momenata.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Point 'n' click avanture

Da li netko moze odgonetnut koja je ovo p&c igra..

uglavom radnja se odvija u egiptu tolko se sjecam na pocetku se istrazuje neko mjesto itd.. znam da se pred kraj borim sa nekakvom zmijom trebam nekog lijecit itd..

sad neznam ne mogu se sjetit tocno ali to mi je bila jako dobra igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point 'n' click avanture

A od Avantura koje se sjecam kako se zove koje sam proso su :

Syberia ,Syberia II, Broken Sword  IV ja mislim, Poslanik - to je nasa odlicna igra po meni, Monkey Island, stvarno sam ih igro puno i to mi je omiljeni zanr bio nekada sada sam ih dosta zapostavio al bih opet htio igrat..

Sam neznam sta valja ali prije svega bih volio odigrat onu stariji koju sam gore naveo da neznam kak se zove, proso sam je al se hebeno niceg posebno ne sjecam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo je ljudi naso sam je toooooooooooo

igra se zove The Egyptian Prophecy - svaka preporuka oprostite na 3 posta za redom ali je bilo potrebno

15 godina
protjeran
toxic kaže...

Evo je ljudi naso sam je toooooooooooo

igra se zove The Egyptian Prophecy - svaka preporuka oprostite na 3 posta za redom ali je bilo potrebno

pa i nije baš mogao si editirati :)

15 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

i ja sam veliki fan žanra, ali nije istina da nema više takvih igara

evo neke:

Sam and max

Strong bads cool game 4 attractive people

Bone

Secret of monkey island

sve point'n'click avanture, po uzoru na monkey island, humor, cartoon grafika...

sve ih proizvodi telltale games, izlaze sezonski, tj. u jednoj sezoni imaš 5 igara(u nekim i više) koje traju nekoliko sati i svaki mjesec izlazi nova igra

evo još nekih dobrih

Ceville

A vampyre story

Jack Keane (ne mogu nać stranicu)

Machinarium

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 18:32 (Nemam ime 456).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

Zna li itko neku noviju realnu point n click avanturu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

Molim vas hitno je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Point 'n' click avanture

nije novo,ali se meni svidja.

http://store.steampowered.com/app/11050/

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
torrente kaže...

nije novo,ali se meni svidja.

http://store.steampowered.com/app/11050/

O čemu se radi ?

17 godina
Point 'n' click avanture

malo blagog horora,sobe ,zagonetke i klasika..nema tu velikih odstupanja od syberije pa do danas.

na isti je kalup sve...izlazis iz kadra u kadar i slusas spiku.

Pc.1 @ Avira IS + Emsisoft Mamutu = 3years Pc.2 @ OA++ =1year ko je kome kriv sto nemoze! btw comodo je vjeciti BETA shit na kvadrat. Fanovi su im tek fantomi svoje vrste :))
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

zadnje koje sam odigrao

15 days (http://pc.gamezone.com/products/item/15_days_pc/)

alter ego (http://pc.gamezone.com/products/item/alter_ego_pc/)

Black Mirror II (http://pc.gamezone.com/products/item/black_mirror_2_pc/)

Secret Files - Tunguska (http://pc.gamezone.com/reviews/item/the_secret_files_tunguska_pc_review/)

Secret Files - Puritas Cordis

ne volim bas one stare point 'n' click, a ove su ti sve novije i ok price imaju...:)

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Nemam ime 456 kaže...

i ja sam veliki fan žanra, ali nije istina da nema više takvih igara

evo neke:

Sam and max

Strong bads cool game 4 attractive people

Bone

Secret of monkey island

sve point'n'click avanture, po uzoru na monkey island, humor, cartoon grafika...

sve ih proizvodi telltale games, izlaze sezonski, tj. u jednoj sezoni imaš 5 igara(u nekim i više) koje traju nekoliko sati i svaki mjesec izlazi nova igra

Telltale igre su najbliže onim dobrim starim Lucasartsicama, samo šteta što ih rade toliko lagane. Ali nisu preskupe i zabavne su, tko voli ovaj žanr mislim da nema boljeg mjesta.

17 godina
neaktivan
Point 'n' click avanture

Ne volim baš avanture, ali Machinarium i Fahreheit su mi odlične igre. Probaj Telltaleove igre. Meni se po pitanju humora jedino Strong Bad svidio, ali niti Sam&Max nije loš. Ostalo nisam baš probao :/

All right everyone, line up alphabetically according to your height.
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice