Čestitam.
Ono danas kad si me vidio da ulazim u PUBG samo sam išao pogledati jesam li već dobio bodove od Nationals cupa, pogodio sam da će Koreja pobijediti. Nisam tada igrao, zato sam odbio poziv.
Ali igrati ću ubrzo, možda za pola sata...
Čestitam.
Ono danas kad si me vidio da ulazim u PUBG samo sam išao pogledati jesam li već dobio bodove od Nationals cupa, pogodio sam da će Koreja pobijediti. Nisam tada igrao, zato sam odbio poziv.
Čestitam.
Meni je dosta za danas, sutra nekad poslije posla ću opet, tamo iza 17h.
Šta se to večeras događa, sami wallhackeri u igri i u casualu i u normal, kao da je Krafton ugasio anticheat ili je neki novi cheat izašao, i to accevi visokih levela, ošla je igra u onu stvar čini mi se.
I nešto ne valja s mrežom, packet lossovi u oba smjera, uključio VPN i smanjilo se (skoro nestalo), bit će da izlazna linija HT-a ima neke gadne probleme. -.-
Ma s ovim zadnjim updateom su totalno zasrali, barem mi se tako čini.
Nego ekipa, što je po vama teže za igrat, fpp ili tpp ?
14 | FPP |
---|---|
1 | TPP |
FPP je meni bolji to samo i igram.TPP mi je bezveze jer samo staneš iza čoška i gadaš druge.
Meni je također FPP generalno bolji. Možda jer sam nekako više naviknut na to zbog prethodnih igri.
Sad kad sam počeo opet igrati, s kolegom igram na TPP i baš mi je nekako čudno.
Prebacim si na FPP i onda zaboravim da smo na TPP i uopće ne koristim te čari "stajanja iza čoška".
Ali barem je malo zanimljivije (sad u početku) dok sam na TPP, kao da drugu igricu igram
FPP je meni bolji to samo i igram.TPP mi je bezveze jer samo staneš iza čoška i gadaš druge.
Tuku partizani al tuku i naši....ma sve je to isto jer i on drugi te gleda preko brda i iza čoška....stvar navike čisto, slažem se da je TPP više za početnike i manje iskusne ajmo tako reči arkadne igarče, osobno zbog kolega sa kojima sam krenuo igrati igru sam u TPP, mada FPP mi je svakako prirodnije i draže okruženje
jel imate neki discord server di se okupljate?
jel imate neki discord server di se okupljate?
Ne okupljamo se
Kakva je situacija, igra li tko redovitije ?
Kakva je situacija, igra li tko redovitije ?
Ja igram od izlaska skoro pa svakodnevno, no uglavnom sam! Dosao sam se samo pohvaliti
Sa lijepim se hvališ, to ti je isto kao i da piješ sam
koliko imate matcheva u pubgu?
ja sve skupa 7,739
provjerio na tracker gg
btw koja je najbolja stranica za brzo provjerit statistiku? volim provjerit randome prije nego pocne
takoder vise manje sam igram... 5279 matcheva
ja sve skupa 7,739
provjerio na tracker gg
btw koja je najbolja stranica za brzo provjerit statistiku? volim provjerit randome prije nego pocne
Brzi pregled KLIK
Detaljan pregled KLIK (kad si na profilu stisneš "lifetime")
tracker gg nikad koristio, ali vidim da fula dosta naspram gornjih linkova
ja sve skupa 7,739
provjerio na tracker gg
Ne gledam statistiku ali evo sad sam sebe provjerio, imam 4000 u 1500 sati, 1.77kd, 36% toga su samo Hs!
ja sve skupa 7,739
provjerio na tracker gg
Brzi pregled KLIK
Detaljan pregled KLIK (kad si na profilu stisneš "lifetime")
tracker gg nikad koristio, ali vidim da fula dosta naspram gornjih linkova
bome na ovom drugom linku imam Total Matches12,552 haha
I dalje u potrazi za nekim tko igra češće, sve igra, squad,duo sve....
igram pubg od 2018 godine ali na konzolama i ono, solidan sam bio, palo je tu dosta chicken dinnera. Sada sam si složio novi PC i krenuo igrati na njemu i apsolutno me masakriraju svi. šteta da nema skilled based match making, bar za nas PC početnike da smo bar koliko toliko kompetitvni
igraju ljudi ko blesavi...u rankedu ne mogu u diamond uc vise :D
ma trebali su riješiti nekako taj skill based match making, vjerujem i da ljude koji prvi put općenito igraju odbija da nastave igrati jer ne mogu doslovno ništa nego se skrivati do kraja. nisam ni ja puno dalje od tog
Da, bilo bi to ok, nom tako je svuda, ne rade ono što bi trebali nego samo izmišljaju gluposti za update umjesto da urade nešto konkretno i korisno....gledam onaj wot je isto otišao u kurac
Odmicanje pušaka od zida valjda u pubg nebudu nikad riješili, nemogučnost pucanja u skoku u tpp također, bitno da stavljaju kojekakve gluposti.
Kolega malo stisni zube, ulječi više u fajtove bez straha i ne skrivaj se, začas budeš ušao u štos, od bježanja i sakrivanja nema napretka.....vjeruj mi tjedan dana skakanja u military base i počinki napravit će čudo od tebe.....sretno
Ako si ga prvi vidio i nisi ubio u 90% slučajeva je do tebe kolega jedino ako nemaš samostrijel u rukama
Ako si ga prvi vidio i nisi ubio u 90% slučajeva je do tebe kolega jedino ako nemaš samostrijel u rukama
Daj molim te..Pubg jednostavno tehnicki nije napravljen da to funkcionira besprijekorno kao u svakoj drugoj igri tipa cod, cs i svim ostalim kompetetiv pljucama, pubg je tu na dnu ljestvice jednostavno ne valja i iz istih razloga je u tom djelu iznimno frustrirajuci! Dali zbog ticket rate, koda ili neceg 10 totalno nebitno. Nemogu ja biti u svim igrama odlican samo u ovoj ne sto se tice close combata, da ne pricam kako je to izgledalo na pocetku dok je igra bila skrsena do bola!
Tražiti opravdanje u nečemu drugom a ne priznati da si loš je dio i igre
Reket je kriv, sudac, tome smo skloni jbga, ja u takvoj situaciji priznam da sam loš, da ima boljih i ide druga partija
Tražiti opravdanje u nečemu drugom a ne priznati da si loš je dio i igre
Reket je kriv, sudac, tome smo skloni jbga, ja u takvoj situaciji priznam da sam loš, da ima boljih i ide druga partija
Ne trazima ja nikakvo opravdanje, vec ti pišeš bedastoce. Igram kompetetiv igre cijeli zivot igra je skrsena i frustrirajuca u tom djelu jer ne radi kak spada neznam koji dio nisi shvatio? Igram je uredno skoro svaki dan od early acessa imam 1600 sati U niti jednoj drugoj igri me netko nemoze ubiti ako ako sam ja prvi poceo pucati ovdje se to uredno dešava, tak da je ovdje samo tvoje znanje i shvacanje o lose tehnicki izvedenoj igri i nista drugo.eod