PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.528.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
8 godina
protjeran
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...
fila2208 kaže...
Evil Access kaže...

Snaga klade valja, um caruje. MMA borci su majmuni na steroidima...

Pa e, dok ti gledaš disrepekt netko vježba i trenira danima i satima i svoje tijelo pretvara u vrhunsko oružje za samoobranu.

"Danas sutra kad ti neki dasa mazne curicu po guzici, ti otrči doma i pošalji poruku disrespektu šta da radiš :)"

Mrski di si uzeo te hlače, koji sve brojevi imaju? Ima majica kakva uz to, XS veličina da mi se bicepsi vide? 

Hhahahahahaaahhhahhahaahahahahaha koju mastu imas... 

A mašta da, gledajući doma doktora brku curicu nećeš ni naći, malo jesam pretjerao s maštom u pravu si 

Nadju one mene. 

...
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

A mašta da, gledajući doma doktora brku curicu nećeš ni naći

Noob,to se ne traži...odeš,platiš i vratiš se doma za svoju mašinu.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Kupio sam ove hlače na sniženju ali ih ne vidim u igri.  

Kako se ovo otključava, da li treba proći određeno vrijeme ili treba upisati neki kod. Samo se nadam da nisam prevaren jer nisu baš jeftine

ajme ti nisi normalan.. toliko love si iskeširao za ove hlače?

i onda se pitamo kuda ide ovaj gaming..

Ajme...Ti nije palo na pamet da lik trola?

nebi reko.. pricao mi jedan lik iz Ivanca o njemu.. mislim da je stvarno kupio..

(G)jokaCRO ingame
12 godina
red_bull kaže...
Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Kako se ovo otključava, da li treba proći određeno vrijeme ili treba upisati neki kod. Samo se nadam da nisam prevaren jer nisu baš jeftine

nebi reko.. pricao mi jedan lik iz Ivanca o njemu.. mislim da je stvarno kupio..

Onda stvarno nesto nije u redu sa covjekom...

13 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Je netko naletio na kakav CPU i GPU benchmark novijeg datuma?

I ako ima kakvo testiranje tweakova za poboljšanja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.10.2017 20:55 (Ivan M.).

0 0 hvala 0
17 godina

Kupio danas igru, odigrao jednu partiju, izašao iz igre i idem sada pokrenuti i dobijem ovo. Ima li neko riješenje osim da obrišem igru i instaliram ponovno?

EDIT: nije konfa iz potpisa u pitanju, tako da nije do kompa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 0:25 (lobotomac90).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Frende

...e pa frende....

dc hejter
17 godina
lobotomac90 kaže...

Kupio danas igru, odigrao jednu partiju, izašao iz igre i idem sada pokrenuti i dobijem ovo. Ima li neko riješenje osim da obrišem igru i instaliram ponovno?

Do igre je.

Mislim da svi imamo povremene crash-eve, smrzavanja, i "izlete" iz igre, bez obzira na konfiguracije.

13 godina
TomoR kaže...
lobotomac90 kaže...

Do igre je.

Mislim da svi imamo povremene crash-eve, smrzavanja, i "izlete" iz igre, bez obzira na konfiguracije.

Ja jucer stisao umjesto Rust, pubg, igra se zaledila... morao force restart napraviti. A najgore end task mi radi. I sa alt tab vrtim pokusavam zatvoriti, a u task manageru nemozes nijedan process zatvorit/end/stop totalna blokada. Strasno.

everyday i'm shuffling...
12 godina
U...Hebena tragedija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luka123 kaže...

Ja jucer stisao umjesto Rust, pubg, igra se zaledila... morao force restart napraviti. A najgore end task mi radi. I sa alt tab vrtim pokusavam zatvoriti, a u task manageru nemozes nijedan process zatvorit/end/stop totalna blokada. Strasno.

To ti je poznati problem da ne možeš ugasiti proces. Ali, ne moraš gasiti cijeli komp, kad lupiš CTRL+ALT+DELETE ideš na Sign-Off i to će ti ugasiti igru.

13 godina
TomoR kaže...
Luka123 kaže...

To ti je poznati problem da ne možeš ugasiti proces. Ali, ne moraš gasiti cijeli komp, kad lupiš CTRL+ALT+DELETE ideš na Sign-Off i to će ti ugasiti igru.

Navika... , zaboravio na to. Tj. dugo nisam potrebu imao uopce raditi to od winXP, ova 10-tka zeza, a original je.
Mozda do toga sto sam pogasio telemetriju i disable pola system-a... tko ce ga znati.

everyday i'm shuffling...
8 godina
protjeran

Uf kako sladak win. Udjem u random squad, baci me u tim od 3 i onda se oba dc na startu. Opsujem tiho, onako da me nitko ne cuje i zaigram dalje. 1kill win, sweeeet. 

Isplati se pogledati koji video od Spreeezya, imao sam ja dobru logiku kako igrati na win i prije, ali se od njega pokupi jos koji pametan savjet.

...
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Neigrivo šteka već 2 sata???

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 12:39 (Propadalo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Propadalo kaže...

Neigrivo šteka već 2 sata???

Meni radi sasvim normalno. Ex-Amis veza, optika, ak to ima neke veze.

14 godina
neaktivan

Ma serveri jebu... Šta će drugo...

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

A mislim ljudi, vikend je, opet će bit navala danas i sutra i teško da njihovi serveri mogu to istrpit.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina

http://steamcharts.com/app/578080

Haha, kako ko sam pogodio :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 14:28 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Otkrio sam zašto mi je crashalo pri pokretanju, zbog MSI Afterburnera, isključio ga i radi sve. Odigrao tri partije i nisam metak uspio ispaliti hahah. Nego na kojim postavkama igrate? Meni po defaultu stavilo na high sve FHD i dobro radi, ali vidio sam da ljudi smanjuju opcije zbog vidljivosti igrača itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znači ovako, frend igra cijelo vrijeme na visokim detaljima pubg (et voli čvjek) i jučer sputio dolje detalje kako bi dobio malo FPS-a. Kad ono šipak, još gore i dosta u laga. Vratio nazad kak je bilo i reko idem ja baš probat ove svoje Very Low stavit na malo više i gle čuda. Meni prestalo lagat i dobio nešto više FPS-a. Bemti život, a ja već podosta vremena sve držim na VLow (osim teksture i distance) i uvijek se žalim kad mi dođu ovi lag spike-ovi. DAns odigro nekoliko sati i razlika je jako vidljiva.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
lobotomac90 kaže...

Otkrio sam zašto mi je crashalo pri pokretanju, zbog MSI Afterburnera, isključio ga i radi sve. Odigrao tri partije i nisam metak uspio ispaliti hahah. Nego na kojim postavkama igrate? Meni po defaultu stavilo na high sve FHD i dobro radi, ali vidio sam da ljudi smanjuju opcije zbog vidljivosti igrača itd.

Sve na very low osim textura meni su mid i view distance to na ultra.

12 godina

sve very low osim aa i textura na high

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hahhaajaads kaže...

A istance? Ako je distance na LOW, onda se ne iscrtava teren, ali se iscrtavaju igrači? To je poanta? :D

13 godina
neaktivan
Sve ultra osim efekti na medium... i reshade ... dela sve ko podmazano ... na 60-90 fps uglavnom ..
13 godina

A zašto nešto nije u redu sa mnom možeš li mi lijepo objasniti ili počinješ sa vrijeđanjem?!? Moji su novci i mogu sa njima raditi što hoću. Ako mi se sviđa neka igra ili neki item u igri da li trebam da pitam tebe za mišljenje ili nekoga drugog? Za svoje pare mogu sebi kupiti šta god hoću i ne mislim tebe pitati za suglasnost. 

Endymon kaže...
red_bull kaže...
Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

16 godina
MRSKI kaže...

A zašto nešto nije u redu sa mnom možeš li mi lijepo objasniti ili počinješ sa vrijeđanjem?!? Moji su novci i mogu sa njima raditi što hoću. Ako mi se sviđa neka igra ili neki item u igri da li trebam da pitam tebe za mišljenje ili nekoga drugog? Za svoje pare mogu sebi kupiti šta god hoću i ne mislim tebe pitati za suglasnost. 

Endymon kaže...
red_bull kaže...
Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Neznam koliko si star al bas se pitam dali bi tako rekao i  ženi

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
dado16 kaže...
MRSKI kaže...

Endymon kaže...
red_bull kaže...
Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Neznam koliko si star al bas se pitam dali bi tako rekao i  ženi

Sada igra a kasnije auto, odjeća.... Nisu bitne godine nego ne treba žaliti za novcem. Novac je da se troši žar ne? 

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
hahhaajaads kaže...

A istance? Ako je distance na LOW, onda se ne iscrtava teren, ali se iscrtavaju igrači? To je poanta? :D

mislim da se samo u daljini vidi vise trave (grass), a igrace vidis isto i kad je na ultra i kad je na very low

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Endymon kaže...
red_bull kaže...
Endymon kaže...
red_bull kaže...
MRSKI kaže...

Ne piše se čovjekom več čovijekom, ajde si malo vidi pravopis.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice