To se meni čini ili NC na Milleru više nema dobro vodstvo? 2-3 alarm i nigdje naredbi gdje ići, nigdje komunikacije, zapravo nigdje ničega. Ako je tako, kakvo je stanje sa drugim frakcijama, jer ovo baš i nema smisla.
.
Ljudi ne kuže kako je jednostavno zauzeti bazu ako imaš organizaciju,mi smo znali zauzeti biolab u 2 min brojčano slabiji :D
Ukratko sve je pusto................sićam se prije 2 godine ili čak godinu,imao si bar 10 ponitova po 96+ sad rijetko........
Upravo malo igrao kad maintnence obavijest. Ekipa održava servere u europskom prime timeu.
Naravno, mi moramo da trpimo da bi ameri mogli da imaju svoj prime time.
A što nije uvijek tako bilo?
BTW kako si me roknu neki dan jbt nisam ništa vidio od dima,uf pa da 250 ping :D................al svaka čast na toj borbi ubi me nesićam se di smo bili :P
BTW kako si me roknu neki dan jbt nisam ništa vidio od dima,uf pa da 250 ping :D................al svaka čast na toj borbi ubi me nesićam se di smo bili :P
Ma da uvijek su stimali sve amerima da ide niz dlaku, cak imaju i bolje servere po misljenju vecine..
Koji ti je char u PS2, i da to mi je jedan od najvecih problema u PS2, to neprestano umiranje 2-3 metra iza zida, nevidis tko te ubi i pogotovo oni ruski lagswitcheri oni su mi najdrazi.
lol, ma ako ovako nastave sa serverima svi cemo mi u FOG :P
Imho :) esamira mi je vec puna kapa, al zato amerish mi je jos zakon :)
Indar bi treba dobit review pa sad jedva cekam da vidim sto ce napravit :D
Ok ne znam za Esamir ali meni je sinoć bilo pravo dovro nakon tri dana Indara. Pršte alarmi na ostalim kontinetima ali ekipa ne mrda sa Indara.
Ma da uvijek su stimali sve amerima da ide niz dlaku, cak imaju i bolje servere po misljenju vecine..
Koji ti je char u PS2, i da to mi je jedan od najvecih problema u PS2, to neprestano umiranje 2-3 metra iza zida, nevidis tko te ubi i pogotovo oni ruski lagswitcheri oni su mi najdrazi.
Likovi su:
Miller:
TR - Cosmo2014
NC - Cosmo1978
VS - DexSaint
Cobalt:
NC - CosmoHr
VS - DexSaintZD
to ti se zove duel, trebaju im dvije minute da jedan drugog ubiju.
svi smo uglavnom na milleru i ma nas na svim fakcijama
mato ima outfit LJUTI ZMAJ, sve uglavnom naši dečki na NC, a ako želiš TR ona se javi bosancherosu, outfit GENTLMENS CLUB
mato ima outfit LJUTI ZMAJ, sve uglavnom naši dečki na NC, a ako želiš TR ona se javi bosancherosu, outfit GENTLMENS CLUB
ahaa odl onda bas se malo zazelia probat NC tenks
ahaa odl onda bas se malo zazelia probat NC tenks
Ako hoces dodaj me na NC Mato90, pa mozemo da rokamo. Ako imas mikrofon jos bolje da mozemo da komuniciramo.
Ivketa sam postavio za leadera Outfita pa samo on moze da vidi zahtjeve ali trenutno on nije tu pa nemoze da prihvati. Pa dodaj mene za frenda ili mi daj svoj nick pa cu ja tebe da dodam i odmah da te ubacim kod nas, i da te pitam imas li mikrofon?
Ok, dodam te kada se logujem. Ma da ni ja necu biti nesto aktivan sve do iza Nove Godine.
Nesto cudno se desava sa serverima, jucer sam se logovao na par minuta i nisam mogao da igram jer je hitreg bio katastrofa.
Sve se meni čini da će totalno uništiti EU servere nako toliko dugo flejmanja po reditu i forumu oni nisu ništa napravili
BHO outfit pokušava uzeti Xelas Bio Lab preko jump pada dok ih liberator pri doskoku farma samo tako. Par metara iza jum pada je soba sa teleporterom.
Ima koji dobar TER outfit?
Ovako imaš UFO, INI kao elitiste i ne znam baš kakvi su im prohtjevi u vezi KDRa BRa itd