Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Mi iovako imamo dogovoreno tako da cemo bit tamo.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Planetside 2

eto i mene na mileru  kako ono eh da i ja sam rebel scum :-) ..  i učlanio sam se u XII forum

pa ako može mala pomoć kome da se javim u igri .. i kako da se izorganiziramo .. jer ova igra ima strašan potenical samo da imam ekipu jer solo se niš ne može kad su svi ko koke bez glave

nick je Ycav3manY

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Pogledaj si ovdje popis outfita koji recruitaju pa se uclani u neki koji ti pase i rasturaj s ekipom. Treba rasturat spandex boyse :)

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Planetside 2

E7500 2,9GHz

4gb ddr2

GTS 250 1gb grafa

Kada je igra izašla lagala mi je dosta. Da li se nešto promjenilo sa patchom, da li je bolje optimizovana sada, da je mogu igrati na ovoj konfiguraciji? Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

U teoriji bi ti trebalo ic ok na low-mid postavkama. U praksi moras probat pa vidjet, igra je strasno losa po tom pitanju i cak je moguce da dvije osobe sa istim hardwareom imaju razlicite rezultate.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Planetside 2

Je li bolje downloadat preko steama ili preko browsera, ili pak uopće nema veze kako?

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Planetside 2
Blazebum kaže...

E7500 2,9GHz

4gb ddr2

GTS 250 1gb grafa

Kada je igra izašla lagala mi je dosta. Da li se nešto promjenilo sa patchom, da li je bolje optimizovana sada, da je mogu igrati na ovoj konfiguraciji? Hvala

Bilo je svakakvih promjena, ali cini mi se da je najvise efekta imalo to sto su skresali render distance. Tako da ako si igrao prije toga sad bi mogao

osjetiti znatno poboljsanje. Isto je vazno pozabaviti se sa grafickom konfiguracijom jer ljudi cesto stave sve na low da dobiju vise frejmova, a onda

imaju jos gori performans jer to u nekim slucajevima prebaci opterecenje s graficke na procesor koji je vec pod jakim opterecenjem zbog velikog broja igraca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 18:59 (crnyo).
17 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Je li bolje downloadat preko steama ili preko browsera, ili pak uopće nema veze kako?

Pa neke velike razlike nema. Ali ako već koristiš Steam, imaš ga stalno pokrenutog, koristiš njegove forume ili ga koristiš kao način komunikacije s frendovima skini preko njega.

U suprotnom, nemoj. Samo ćeš morati paliti Steam da pokreneš launcher preko kojeg pokreneš igru. Znači jedan dodatan korak koji ti ne treba ako inače ne koristiš Steam. Također patcheve ionako moraš skidati preko launchera jer Steam to za F2P igre ne radi.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 19:17 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Jel itko sa Millera ( NC frakcija ) zainteresiran da startamo steam grupu za Planetside?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Planetside 2

BNet korisnici kako igrate PS2 :D haha

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
možeš malo pojasniti, molim te. Imam bnet i ne mogu otvoriti praktički niti jednu stranicu Sony Online Ent., niti support, niti forum, a Launcheri za PS2 i DC Universe Online mi ne rade. Ima li to razloga? Ima li načina da se to popravi? hvala
17 godina
neaktivan
dcvetko kaže...
možeš malo pojasniti, molim te. Imam bnet i ne mogu otvoriti praktički niti jednu stranicu Sony Online Ent., niti support, niti forum, a Launcheri za PS2 i DC Universe Online mi ne rade. Ima li to razloga? Ima li načina da se to popravi? hvala

BNet blokirao sve od sonya :D (tj nisam siguran jel bas Bnet, ali sony je istrazio stvar i kazu da je do ISPa :) tako da nijedan bnet korisnik ne moze igrati trenutno )  imas na fejsu jednog covjeka koji ispituje svaki dan sto se događa i jos kao istrazuju i pokusavaju popravit :D na bnet stranici fejs ofc

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 23:29 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
dcvetko kaže...

BNet blokirao sve od sonya :D (tj nisam siguran jel bas Bnet, ali sony je istrazio stvar i kazu da je do ISPa :) tako da nijedan bnet korisnik ne moze igrati trenutno )  imas na fejsu jednog covjeka koji ispituje svaki dan sto se događa i jos kao istrazuju i pokusavaju popravit :D na bnet stranici fejs ofc

hvala ti na objašnjenju. Znači to mi je hvala šta tim debilima plaćam za najbrži internet..sutra se zove onu njihovu podršku pa da vidimo kaj će reć.

17 godina
neaktivan
dcvetko kaže...
Keiichi kaže...
dcvetko kaže...

hvala ti na objašnjenju. Znači to mi je hvala šta tim debilima plaćam za najbrži internet..sutra se zove onu njihovu podršku pa da vidimo kaj će reć.

Mozes ih malo overall trolati, ali upoznati su vec s tim jer ih taj lik na fejsu,twiteru, supportu maltretira 3 puta na dan (od petka xD ) haha rekao mi je jedan lega (a nadam se da nije u pravu haha jer mi dosta frendova ima bnet i ne moze igrati) da se to jednom dogodilo engleskom provideru u WoWu i da im je tribalo mjesec dana da rijese to :S 

14 godina
neaktivan
Planetside 2

More accurate faction trailers:

A sad nesto korisno i ozbiljno:

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
Planetside 2

Trazim guild/outfit balkanski NC

nick:crnamamba RANK 5.

Miller server EU

Vecinom ujutro i navecer sam unutra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 9:57 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Igra jos netko ovo? Izasao GU04 - malo su revampali stvari, nerfali Prowlera (jeee) i napokon dodali VR Training zone gdje se mogu isprobat sva oruzja.

U drugim vijestima: NC Blitz SMG je brutalno jak, nisam siguran da odgovara NCu kao frakciji, vise je na tragu TRa - ima clip size 50(!!), ROF 850 (!!). To je tipicni TR SMG, stavit ga na Infiltratora je smrt svakoj sobici kojoj se prisulja.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Na Bnetu sam, pa san izbrisa igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mogao si ladno instalirati proxy :D eo lega preko proksija bez problema igra dok se ne rijesi taj problem s bnetom :)
ne znam tocno prog kako se zove, ali imas mjesec dana free po punoj brzini a do tada igras :)
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Mogao si ladno instalirati proxy :D eo lega preko proksija bez problema igra dok se ne rijesi taj problem s bnetom :)
ne znam tocno prog kako se zove, ali imas mjesec dana free po punoj brzini a do tada igras :)

Ma iskreno da je igra i radilaizbrisa bi je. Nije me pretjerano privukla. Ja san bija u spandexu, lvl 12. Tako da je izgovor "Bnet " samo ubrza brisanje.

14 godina
neaktivan
Planetside 2

Evo novi undocumented feature koji je izasao sa zadnjim patchom.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=djl_znO1pUQ

3 0 hvala 1
15 godina
Sunburn kaže...

Igra jos netko ovo? Izasao GU04 - malo su revampali stvari, nerfali Prowlera (jeee) i napokon dodali VR Training zone gdje se mogu isprobat sva oruzja.

U drugim vijestima: NC Blitz SMG je brutalno jak, nisam siguran da odgovara NCu kao frakciji, vise je na tragu TRa - ima clip size 50(!!), ROF 850 (!!). To je tipicni TR SMG, stavit ga na Infiltratora je smrt svakoj sobici kojoj se prisulja.

U tom slučaju mislim da ću ga definitivno probat. Ako mi se svidi, možda strpat suppressor, nv scope i idem se igrat skrivača. 

Cyclone me služi za sad, ali nerijetko mi usfali metaka (25 po clipu). I mislim da su potrebne takve stvari za infiltratore... Kad već neće dat neki bolji cloak, onda nek barem imamo neko oružje sa većim dmg outputom za cqc.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
12 godina
neaktivan
Planetside 2

Pozdrav,

evo igrao sam Planetside 2 zadnjih par dana, najbolja igra ikad!!!

Nemam bas neki PC ali radi ok, sad uskoro kupujem novu graficku pa ce radit sve savrseno!

Sad otvaram novi acc kad sam skuzio igru, pa trazim nas domaci Squad / Platoon.

Ajde mi recite jel postoji HR sqad gdje mogu pricat na HR? 

Igram sa TR, tamanim NC štrumfove samo tako... njih najvise nekak volim ubijat hahaha :D

Ajde samo javite jel ima neki TR Squad hrvatski i koje mu je ime tako da se pridruzim pa da igramo zajedno.

Igram FPS igre vec... 20 godina hahaha :D Dobar sam igrac i zelim igrat u organiziranom domacem timu!

Moze i na PM koji squad da trazim i koji kontinent!

Gnjavi me jos malo FPS ali uskoro ce se i to sredit :D

Hvala!

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Znam samo za XII. Oni su NC na Miller serveru. Vecina ljudi iz ex-yu je razbacana po stranim outfitima.

Javi se VIPJERRY ingame, on ce ti dati detalje za njihov TS server.

Ja inace isto igram NC i uglavnom letam okolo s reaverom ili liberatorom. Ako odlucis prijeci medju strumfove,

slobodno me dodaj ingame:SirIsaacNeutron

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 15:16 (crnyo).
17 godina
neaktivan
otporan kaže...
Nemam bas neki PC ali radi ok, sad uskoro kupujem novu graficku pa ce radit sve savrseno!

Rađe si prvo provjeri da ti možda procesor ne radi bottleneck. Većina ljudi koje ja znam ima niski FPS jer je ova igra jako gladna procesora, a ne grafičke.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina
neaktivan
crnyo kaže...

Znam samo za XII. Oni su NC na Miller serveru. Vecina ljudi iz ex-yu je razbacana po stranim outfitima.

Javi se VIPJERRY ingame, on ce ti dati detalje za njihov TS server.

Ja inace isto igram NC i uglavnom letam okolo s reaverom ili liberatorom. Ako odlucis prijeci medju strumfove,

slobodno me dodaj ingame:SirIsaacNeutron

Moze nocas cu potrazit XII, a cak razmisljam da uzmem i NC, imaju jaca oruzija ali slabiji "rate of fire", al nekako najbolje mi pase TR, ma vjerovatno cu igrat sa 2 acc al najvise sa TR :D

ZC_Someone kaže...
otporan kaže...

Rađe si prvo provjeri da ti možda procesor ne radi bottleneck. Većina ljudi koje ja znam ima niski FPS jer je ova igra jako gladna procesora, a ne grafičke.

Procesor mi je i5-750 i ne vjerujem da ce radit probleme.

Uzet cu sad MSI HD 7850 2GB tak da bi trebalo radit sve lijepo.

A i ako ce procesor radit probleme lako ga OC, ide do 4GHz bez problema hehe :D

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Mozes se raspitat i kojemu se proxyu radi pa poslat pm?

Cini se da ipak bnet nije odgovoran nego je do SOE. Danas mi je stiglo ovo: "Unfortunately, we are unable to provide service to some regions for a variety of reasons. I am truly sorry for the inconvenience."
Tko zna sta misle pod variety of reasons i koliko ce to oupce trajat, ako to oupce misle rijesit...

14 godina
neaktivan
wh15tler kaže...
Sunburn kaže...

U tom slučaju mislim da ću ga definitivno probat. Ako mi se svidi, možda strpat suppressor, nv scope i idem se igrat skrivača. 

Cyclone me služi za sad, ali nerijetko mi usfali metaka (25 po clipu). I mislim da su potrebne takve stvari za infiltratore... Kad već neće dat neki bolji cloak, onda nek barem imamo neko oružje sa većim dmg outputom za cqc.

A ne znam, malo mi je cak i glupo. Za sad imam Stalkera sa compensatorom i forward gripom u dvije varijante - GR Reflex i NV scope.

Sad se dvoumim da li bi uzeo Blitz, jer mi ga to otvara na svim klasama a treba mi i za Medica, ili bi mozda uzeo onaj pump-action shotgun, malo sam ga testirao u VRu i brutalan je, sa slug ammunitionom je bas prejak. Ima dug reload ali 1-2 shot kill je, sto mi je opet za medica dusu dalo.

Decisions decisions :)

Vigilo confido
14 godina
neaktivan

Meni osobno smg i nije nesto, ne znam sto mi je bilo da kupim. Pump-action shotgun s druge strane je prava zvijer, pogotov ako uzmes slug ammunition.

Mozda bolje pricekati da izadje i drugi shotgun jer bi se mogla ponoviti situacija kao i sa SMG-ima.

PS:Nije SMG los, ali je gotovo iskljucivo isplativ ako ga kanis uzet za infiltratora jer je to jedino CQC koje im je dostupno.

Inace je high ROF carbine ili shotgun bolja opcija.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 21:18 (crnyo).
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Blitz SMG na infiltratoru je OP do bola, ako prvi otvoris vatru (a pretpostavka je da hoces jer ako si i zeru inteligentan sa Infom ces doc nekome s ledja) nema sanse da se izvuce, znao sam cistit cijele koridore ako bi se dobro pozicionirao. Jos koji bouncing betty i drama :)

Meni je ovako super, ali mozda bi trebali malo nerfat SMGe. S druge strane svi pump-action shotguni su vise manje 1-hit-kill tako da ni to bas nije sportski kad se nakalemi na HA sa maksimalnim shieldom i oklopom :P

OTOH, ovo mislim o NC vodstvu i non-outfit igracima vecinu vremena kad ne igram sa svojim outfitom :P

Vigilo confido
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice