Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Veliki patch izlazi 30-og. Visoki zahtjevi igre odbijaju mnogo potencijalnih igraca tako da je developerima

sigurno prioritet to popraviti. Uz to, patch ce jos izmjeniti layout baza tako da se rijesi problem spawnkempanja te

ce se promjeniti raspodjela XP-a.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Planetside 2

Da li je moguće igrati sa joystickom, pokušavam ali ništa! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Planetside 2
miro051 kaže...

Ukopčaj ga u USB.

I possess a skill to google.
14 godina
Planetside 2

Svugdje čitam paytowinside 2 umjesto planetside2.

Žasu, pa dal je tako jako izraženo taj pay to win?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Minoza kaže...
miro051 kaže...

Ukopčaj ga u USB.

pa sa žicom i pokušavam, speedlinkov nema 1 mj. nov igram s njime pes 2013, ali ovo nikako podesit, možda negdje ima kvaka!?

14 godina
neaktivan

Svugdje čitam paytowinside 2 umjesto planetside2.

Žasu, pa dal je tako jako izraženo taj pay to win?

To sam i ja mislio jer se radi o free to play modelu, ali nije tako.

Naravno da ima mali element pay2win jer ipak developeri moraju zaraditi, ali je pravedno prema igracima.

To je prisutno u gotovo svakom MMO-u.

Naprimjer u Eve Onlineu mozes kupovati ingame currency pravim parama,a mozes

isto tako kupiti starijeg charactera i izbjeci mjesece skillanja.

Slicno tome u planetside-u mozes izbjeci grindanje i odmah kupiti bolja oruzja, ali pri

tom treba uzeti u obzir 2 stvari:

1.Nijedno oruzje nije upgrade vec sidegrade. Sto znaci da i pocetnicka oruzja imaju odredjenu

prednost nad skupljim oruzjima. Dakle treba igrati na svoje prednosti, a izbjegavati gdje

je protivnik jak. Improvise, adapt, overcome sto bi rekli marinci :)

Naravno, vecina ljudi to ne radi vec idu plakati na forume kako je igra nepravedna.

2.Sva oruzja se mogu otkljucati normalnim gameplayom bez placanja i to uz (po mom

misljenju) pristojnu brzinu.

Ova igra niposto nije pay2win vec prije team-up2win. U konacnici o pobjedi odlucuje

organiziranost timova, a ne tko je unlockao bolja oruzja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 20:28 (crnyo).
13 godina
neaktivan
Planetside 2

Nick : Jinjah

Server : Miller

Frakcija : NC

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
E,Jinjah da li si mi se ti javio in game neki dan?

Nisam mogao pricati imali smo ogromnu outfit operaciju i bio sam Platoon lead u prvom platoonu.
Ako me opet vidis javi se.Furus.
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Ja sam isto NC nooblet na Milleru - Reptille

Sad smo bas drzali neku bazu pola sata kroz shieldove - tocno to mi je gust kod te igre, bas je bila masovka koja mislim nigdje drugdje ne postoji.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Planetside 2
Je Furus, ja sam bio. Htio bi napokon igrati sa domacom ekipom ;) Javim se
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Planetside 2

Evo i ja sam se prebacio na Miller, NC. Nick je Peacean pa da se nađemo.

Steam: AL13N13 Origin: AL13N13_BiH
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NikBBL kaže...
E,Jinjah da li si mi se ti javio in game neki dan?

Nisam mogao pricati imali smo ogromnu outfit operaciju i bio sam Platoon lead u prvom platoonu.
Ako me opet vidis javi se.Furus.

Kakav je outfit sto se tice stila igranja? Dosad sam uglavnom imao iskustva da platoon leader napravi ogromni infantry zerg

i onda nas neprijatelji farmaju s tenkovima i letjelicama. Malo tko zna organizirati pravi combined arms nazalost.

Moj nick: SirIsaacNeutron, Miller NC

17 godina
neaktivan
Ja sam u outfitu koji izbjegava take zerg gluposti :D
woodman - EDT tj Elysian Drop Trooper :D

Taktika je doletit s galaxyem i svi iskacemo iznad pointa :D sad se nedavno organizirala operacija s 5 najvecih outfita :) i predobro je bilo :D

Isti tako na indaru su planirali s drugim outfitima oduzeti bonus, ali na zaloat nismo uspjeli :( ali zato smo odbijali svaki tank zerg jedno dobrih sat vremena :D najbolji fight ever :D more hevija s raketama xD
Navodno je netko i rekao da su se Strumfovi zalili na forumu i da se ljudima prikazivao NC char koji je skakao okolo i nadgledao sve ( navodno dev kak su neki zakljucili xD)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
neaktivan
I da oduzwti bonus NCu xD to zaboravih a nemam edit na mobu :(
15 godina
Planetside 2

Moja ekipa je u New Roots / Syndicate outfitu.

Svaku vecer 2 puna platoona, TS + ingame Voice i jos Zukhova slusam na command chatu kako dobiva cir na zelucu :)

Malo zergamo, malo se dropamo. Uglavnom fun svaku vecer :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wespen kaže...

Moja ekipa je u New Roots / Syndicate outfitu.

Svaku vecer 2 puna platoona, TS + ingame Voice i jos Zukhova slusam na command chatu kako dobiva cir na zelucu :)

Malo zergamo, malo se dropamo. Uglavnom fun svaku vecer :)

Hahaha bas.  Da znam pravit animacije na kompu napravio bih comedy sketch "Zukhov Ops"

Bio sam kratko vrijeme u Syndicateu. Po meni oni isto zergaju kao i ljudi koji nisu u outfitu. Leader stavi waypoint i svi navalimo ko turci.

Volio bih neki outfit gdje se malo finije razradi strategija tako da manje ljudi moze pobijediti brojcano nadmocne.

Mislim da je to i smisao Planetsidea.

16 godina
neaktivan
Planetside 2

Igro prije mjesec dana, navuko se u dva dana do kraja iako sam u medjuvremenu poludio zbog framerate-a. Odusto nakon par dana zbog puno čitera. Jel se nešto promjenilo? 

0 0 hvala 0
12 godina
Planetside 2

Nije,ali navodno da ce do kraja ovog mjeseca popraviti.I ja

sam odustao radi framerate-a jer jednostavno je ne igrivo.

Cekam taj patch,pa cemo vidit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Igro prije mjesec dana, navuko se u dva dana do kraja iako sam u medjuvremenu poludio zbog framerate-a. Odusto nakon par dana zbog puno čitera. Jel se nešto promjenilo? 

Gotovo u svakom patchu dosad developeri kazu da su malo poboljsali performanse. Koliko je to tocno ne bih znao jer nemam problema s framerateom.

Znam da su relativno nedavno skresali svima render distance i tako dosta poboljsali igrivost na starijim racunalima.

Jos bih rekao da je bolje isprobavati razlicite postavke u UserOptions.ini nego koristiti ingame settings.

17 godina
neaktivan
Planetside 2

Istina da stalno poboljšavaju stvari no ovaj patch krajem prvog mjeseca bi trebao biti malo značajniji korak naprijed po tom pogledu. Koliko sam skužio moguće je da će se kompletna igra morati ponovno skinuti nakon tog patcha.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Planetside 2

evo, ja sam počeo to igrat jučer, ali ne znam kak se vi snađete po toj mapi. niti vidim di je akcija, niti znam kak izgleda generator, a iz malo daljeg ne vidim ni tko su mi neprijatelji. sva sreća, bar mi igra na high radi bez tranja i u masivnom napucavanju. e da, pitanjce. tko nosi repair tool za vozila, pošto vidim da ga nemam kao engineer? idem gledat tutove za njubare. aj bok

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra ima "zanimljiv" learning curve, ali kad se malo uhodas i eventualno upadnes u neku ekipu postane super.

Za pocetak se dropaj gdje te volja, obicno na granicu ili negdje gdje mapa svjetluca, tamo je akcija, i gadjaj svih koji nemaju plavi trokutic iznad glave.

Engineer nosi repair tool, nije mi jasno kako ga nemas :)

Vigilo confido
14 godina
neaktivan
dax-lax kaže...

evo, ja sam počeo to igrat jučer, ali ne znam kak se vi snađete po toj mapi. niti vidim di je akcija, niti znam kak izgleda generator, a iz malo daljeg ne vidim ni tko su mi neprijatelji. sva sreća, bar mi igra na high radi bez tranja i u masivnom napucavanju. e da, pitanjce. tko nosi repair tool za vozila, pošto vidim da ga nemam kao engineer? idem gledat tutove za njubare. aj bok

Prvo trebas skuziti kako funkcioniraju baze ( capture point, spawn, turreti, generatori itd... ) tako da se mozes lakse orijentirati i razumjeti sto se uopce dogadja.

Postoje dva nacina kako brzo upasti u akciju:

1. Otvori mapu, klikni redeploy, te se deployaj na sunderera koji se nalazi u protivnickom teritoriju.

2. Na postavkama mape klikni da ti prikaze "Enemy activity", probaj se spawnat na crvena podrucja.

U ovoj igri spawn lokacije odredjuju tok bitke. Cilj je stoga unistiti protivnicki sunderer, spawn generator i

zakempati njihovu prostoriju za spawnanje.

Takodjer probaj joinati neki squad ili barem kretati se zajedno s grupom saveznika. U suprotnom ces se naci

u Jedan protiv sto :)

13 godina
neaktivan
Ne dirajte zukhova,taj covjek je bog sto se tice vodjenja randon platoona :D Ja sam inace Major u 252nd spec ops,pa me cesto mozete cuti na commandu. Ingame:Furus
12 godina
Planetside 2

I,kakav je taj zadnji patch?

Jel popravio sta FPS drop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije jos bia :D sljedeci tjedan :D

Anyway ja sam uzeo new comp i sve na high 1920x1080 postizem 30-50fpsa al stabilnih :D za sad mi ok :)
14 godina
neaktivan

http://www.urbanrage.net/forums/viewtopic.php?f=16&t=199

Ovdje su dobre postavke za grafiku ako si CPU bound.

Ukratko tko zeli vise FPS-a, a CPU boundan je - pod UserOptions.ini ShadowQuality staviti na 0.

17 godina
neaktivan
Bas cu probati :) thanks :) sa starim kompom sam imao dobro optimizirano koristenje cpu/gpu (tj prebacivalo se svakih 10ak sec) al kak sam uzeo novi komp stalno je cpu :( probao ultra setting i nis :( iako sve radi super na 30fps bez nekog osjecaja laga u velikim fightovima svejedno padne pa se osjeti :(
17 godina
neaktivan
Planetside 2

Danas je došao 4.4GB patch. Changelog je poduži pa da ne pejstam pol kilometra teksta evo link na wiki stranicu.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Planetside 2

Šta mislite kako će mi igra raditi na PC (brine me RAM)? 

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice