Planetside 2

poruka: 1.016
|
čitano: 181.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Planetside 2

Evo,maloprije to napravio i sada kada udjem u igru pise

PS2 stop working ERROR G21.Vratio sam se natrag u Steam

i sve je bilo opet automatski vraceno kao prije,ali opet mi nije

radila igra,tako da neznam,ili sam ja nesto krivo napravio ili

to ne sljaka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Planetside 2
Endymon kaže...

Evo,maloprije to napravio i sada kada udjem u igru pise

PS2 stop working ERROR G21.Vratio sam se natrag u Steam

i sve je bilo opet automatski vraceno kao prije,ali opet mi nije

radila igra,tako da neznam,ili sam ja nesto krivo napravio ili

to ne sljaka

{#} Sorry ako sam ti nesto usro sa igrom.

Isprobat cu kad dodjem s posla.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
Endymon kaže...

http://www.sankakugames.com/index.php/forum/planetside-2/9-suffering-from-lag-in-planetside-2-possible-fix#27

Evo jedno objasnjenje,ali meni nije pomoglo iz razloga,sto nigdje nemogu naci taj ini file

A ovo?

Go into your "UserOptions.ini" file in your Planetside 2 folder (something like C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2) and change the "RenderDistance=999999.000000" to something like 1000 or 2000.

Naravno, ides tamo gdje si instalirao Steam.

Ja kada odem do PlanetSide 2 moram otici u User Options i onda tako mi se nalazi RenderDistance

17 godina
neaktivan
Ja sam napravio to i pomoglo mi je :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
Planetside 2

Ajde molim te reci mi da li kada prckam po tom Renderu,da li mora Steam biti iskljucen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ne, ali Planetside mora
12 godina
Planetside 2

Jer kod mene je malo drugacije.

Sve ide isto znaci, C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2

i meni nema direktno sada dole taj file za sredit render.

Nego moram jos uci u User Options i onda to mogu srediti.

Malo mi je bed da sada opet idem to dirati,da mi opet ne bi igra

osla u k.I onda opet skidaj sve na novo xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Jer kod mene je malo drugacije.

Sve ide isto znaci, C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\PlanetSide 2

i meni nema direktno sada dole taj file za sredit render.

Nego moram jos uci u User Options i onda to mogu srediti.

Malo mi je bed da sada opet idem to dirati,da mi opet ne bi igra

osla u k.I onda opet skidaj sve na novo xD

Pa prekopiraj file negdje prije nego ga modificiraš. Ak ti igra ne radi, iskopiraj ga nazad.

12 godina
Planetside 2

Probat cemo hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
To sa render distance radi,stavio sam na 1000 i sa 20fps u bitkama ode na 30-35FPS
12 godina
Planetside 2

Nista,na novo sam skinuo igru i opet isti error salje.

Sada sam na novo skinuo Steam i skidam sada PS2.

Ako i sada nesto bude zezalo,moguce je da je nesto do mene.

Javim ako uspijem uopce pokrenut

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Planetside 2

Eto,stvarno sljaka.Di nema puno zgrada oko 60 do 65 FPS-a.

Dok u onoj najvecoj stanici ipak padne oko 20 FPS-a.Ali vidi

se razlika.Vecinom radi oko 30,35FPS-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Planetside 2

A da se jednostavno svi ulogiramo na isti server i rasu pa da počnemo timski igrat?

Life is a journey full of adventures !!

6 0 hvala 0
12 godina
Planetside 2

Evo,danas usao u igru i laga mi kao i prije.

Sve je kao i jucer sto se tice rendera ali opet laga.

:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Endymon kaže...

Ehhh treba nam CPU klase i5....

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
12 godina
Planetside 2

Gledam sada da kupim bolji hladnjak i otvorim jos 2 jezgre.Trebalo bi bolje ici

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Endymon kaže...

Trebalo bi, ali kolko sam citao po drugim forumima, ispada da je bolje clockat GHz nego imat vise jezgri...

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
12 godina
Bugzapper kaže...
Endymon kaže...

Trebalo bi, ali kolko sam citao po drugim forumima, ispada da je bolje clockat GHz nego imat vise jezgri...

A je,ali pokusao sam svoj proc klokat sa 3.2 na 3.4GHz-a.Radilo je ali mi se grijao proc.

A kada sam isao na 3.6GHz-a,komp mi se nije htio niti podignuti

13 godina
protjeran
Endymon kaže...

A je,ali pokusao sam svoj proc klokat sa 3.2 na 3.4GHz-a.Radilo je ali mi se grijao proc.

A kada sam isao na 3.6GHz-a,komp mi se nije htio niti podignuti

A onda ipak otkljucaj jezgre

12 godina
Planetside 2

Kada ih otkljucam komp mi se smrzne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
E ja igram na Milleru kao NC,a trebaju mi 2 covjeka koja igraju kao terran ili su spremna napraviti 2 terran accounta.Planiram da farmujem certification pointse 1000-2000 pointsa po satu.
Koristim 1 NC inzinjera(ja) i 2 Terran medica.
17 godina
neaktivan
E a sad reci kako to napraviti xD
13 godina
Planetside 2

Malo mi smeta nakon Battlefielda i MOHa malen broj FPS-a na koji zna igra pasti. Obično mi se kreće oko 60 (gdje je sve super i glatko ide) dok gdje je puno ljudi ili veća borba pada na 35 i stvarno se primijeti. Naveo sam BF i MOH jer mi glatko ide i onda je milina igrati, a sa ovim padom FPSa sam razočaran jer mi se Planetside strašno sviđa.

Koliko sam vidio grafičke postavke mi "skoro" ne igraju nikakvu ulogu oko broja sličica, jer mi isto ide i na sve HIGH i na sve LOW, očito procesor. E sad se ja pitam, pa hemebu ako imam i7 2600, a ovako se ponaša, kako li je ljudima koji imaju još slabiji procesor. Ne pada mi na pamet kupovati Ivy Bridge, a čuo sam da je sa njim milina igrati.

Probao sam i nešto kao automatski OC, koji mi ima matična, uraditi i digle su se brzine memorije na 1648MHz, a proca na 3,54, ali nakon par minuta igranja Far Cry-a se pojavio plavi ekran, tako da mi je sve back to stock sada.

Uglavnom, igra je prva liga, pogotovo kada ste na TSu sa većim brojem ljudi u squadu, ali ne mogu da vjerujem koliko je procesorski zahtjevna.

Dama_The_Crow
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Malo mi smeta nakon Battlefielda i MOHa malen broj FPS-a na koji zna igra pasti. Obično mi se kreće oko 60 (gdje je sve super i glatko ide) dok gdje je puno ljudi ili veća borba pada na 35 i stvarno se primijeti. Naveo sam BF i MOH jer mi glatko ide i onda je milina igrati, a sa ovim padom FPSa sam razočaran jer mi se Planetside strašno sviđa.

Koliko sam vidio grafičke postavke mi "skoro" ne igraju nikakvu ulogu oko broja sličica, jer mi isto ide i na sve HIGH i na sve LOW, očito procesor. E sad se ja pitam, pa hemebu ako imam i7 2600, a ovako se ponaša, kako li je ljudima koji imaju još slabiji procesor. Ne pada mi na pamet kupovati Ivy Bridge, a čuo sam da je sa njim milina igrati.

Probao sam i nešto kao automatski OC, koji mi ima matična, uraditi i digle su se brzine memorije na 1648MHz, a proca na 3,54, ali nakon par minuta igranja Far Cry-a se pojavio plavi ekran, tako da mi je sve back to stock sada.

Uglavnom, igra je prva liga, pogotovo kada ste na TSu sa većim brojem ljudi u squadu, ali ne mogu da vjerujem koliko je procesorski zahtjevna.

Ne vjeruj svemu sto procitas/cujes, ja imam Ivy i to na 4.4GHz pa svejedno imam dropove...

I possess a skill to google.
17 godina
neaktivan
Na forumu au javili da konstantno rade na optimizaciji :)

Nego mene sada zanima kakoooo farmat u roku 1-2h tolki broj certova haha
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
Endymon kaže...

Ehhh treba nam CPU klase i5....

Ma možeš imat šta hoćeš. Igra je loše optimizirana i to su devsi priznali na official forumu. Rekli su da rade na optimizaciji i da im je to primarna stvar trenutno

17 godina
neaktivan
Ahhh nasao http://www.ownedcore.com/forums/fps/fps-game-discussions/387908-planetside-2-cert-farming-guide-300-500-certs-per-hour.html

Ako ima netko ovdi tko nije teran i igra na woodmanu javite se :D nick : AnalniKolutic i ak ste za skype da se kreveljimo dok to radimo u pm se javte :D
13 godina
neaktivan
Planetside 2

Proba san malo igrati, nisan skužio ništa, dosađiva san se a i ima san 15-ak FPS-a.

Pao je jedan ekspresni uninstall.{#}

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Planetside 2

Poanta je u tome što se ljudima neda radit nove likove na drugim serverima... ja sam lvl15 TR na Mallory serveru, složio si HA i infiltratora, te upgrejdao sunderera (spam point) i onaj veći tenk te s time rasturam... krenuti ispočetka bi mi bilo malo frustrirajuće... šteta što barem cert pointove ne možeš prebacivat jer ih tamo imam oko 300... štedim za AA misile louncher :)

uglavnom, 

steam: pad0branac

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ajde upisite gdje igrate da se organizujemo za farmu!!Ja sam na Milleru i trebaju mi terrani ili vanu
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice