jel treba kakav program za instalaciju gta 4
kad udjem u moje racunalo kliknem dva puta na ikonicu od gta 4 i pise mi f:/ aplication not found a kad odem na open onda udje i pritisnem na instalaciju i otvvori mi se nero
inace imam vistu ultimate
jel treba kakav program za instalaciju gta 4
kad udjem u moje racunalo kliknem dva puta na ikonicu od gta 4 i pise mi f:/ aplication not found a kad odem na open onda udje i pritisnem na instalaciju i otvvori mi se nero
inace imam vistu ultimate
ovako,probaj taj file sto izgleda kao image od nera,probaj ga mountat sa deamon tools-om ili alkoholom120.To ti se nadje na bug DVD-ima.
e javi ako si uspio sta?Vrlo rado cu ti pomoci znam kako ti je nov si ovdje kao i ja pa nas bas i ne sljive toliko
samo jedno pitanje.Je origigi igra?
nije origigi pirat je
nisam uspio nemogu naci daemoon nigdije ajd daj setup li linnk negdije di radi jer sam ih 5 skinio i ne rade
gledaj imaš dosta programa, npr ako ti piše da ti je vrsta file iso tribaš magic iso program, još možeš priko winrar-a da ekstraktiraš i onda da instaliraš
samo ako extrakta preko winrar-a to ce mu potrajati?
Probaj preko tog imas tamo i novu verziju.Cuj ako nece sorry jer ja inace imam daemon tools.Sa drugim se nisa igro.Jednostavno me dobro sluti i daemon.
cuj daemon ti ne podzava taj format.
a na tom linku uopce nema programa za skinut
kažen ti probaj priko magic iso tribalo bi ti radit
a jednostavno ga skini sa neta
mogu ti ga poslat
ako mi daš msn
Otvori taj .nfo sa notepadom i tamo ti pise sve, ali apsolutno sve kako se instalira samo pazljivo citaj i ako ti nije sto jasno koristi neki rijecnik.
ma mountaj igru sa alcoholom 120%..najjednostavnije je.
brhgzugfewu tebe bi kao prvo molio da ne spamaš tolko neg da koristiš tipku Edit ...
A što se tiće tog oko Daemona i Mountanja tu probaj koristit neki drugi program npr Alcohol 120 , Power Iso ili Ultra Iso ...
Frend kad je neki dan dobio novi komp , ide instlirat Gta i Mounta sa Daemonom Toolsom i zašteka mu cijela instalcija od Gta..
Nakon drugog puta probao je jednim od onih programa napisanih iznad i sve ok prošlo i radilo...:)
Ako ti otvara nero burning room probaj spržiti na DVD i onda bi ti trebalo raditi.Tako ja radin s nekim igrama
*** my bad, izvinite ne spamu...
Ako ti otvara nero burning room probaj spržiti na DVD i onda bi ti trebalo raditi.Tako ja radin s nekim igrama
jel neko zna gdje mogu skinuti daemon tools za instalaciju igra....skinem neki daemond tools al taj je za uređivanje slika..treba mi daemond tools kojem je ikona crvena a ne plava .....Ρlisss
ak neko zna neka mi javii:)=)
"DAEMON" tools