U ow community treba biti samo pristojan jer nekad ih uspijes promijenit. Ja ako vidim hanzu,widowa nista ni ne kazem pustim da vidim kako igraju i ako vidim da ih ne ide onda ih lijepo zamolim da switchaju i da probaju drugog heroja a ako ne switchaju tu uglavnom pokupe hejt od ostatka ekipe jer nece mjenjat i pokupi reportove od 5 ljudi. Ako vidim da imamo 4,5 dpsa onda ih lijepo zamolim da se igra 2-2-2 i da cu ja fillat ako fali neka pozicija u 95% slucajeva dobijem 2-2-2 kompoziciju tu inace nitko ne radi probleme. Uglavnom nema potrebe se zivcirat oko drugih ljudi samo im bubnes block i report i das sve od sebe tu partiju. Samo treba ljubazno sa ljudima bez toksicnosti to ako su oni toksicni ne mora znacit da i ti moras biti. Moras biti bolji od njih a ne postat kao oni i krenut gubit gameove namjerno jer te netko prethodni game nazivcirao. To kad sam shvatio ow mi je postao puno zabavniji. Eto jedino me smeta taj matchmaking kad mi zna zalupit par gejmova za redom gdje se protivnik zna vec u prvoj min to mi ubije svu zabavu i volju za igranjem. I da ako netko nece da igra mercy nema potrebe za galamom ili vrijedjanjem ako je hoces igraj je sam ako neces nemoj nikog tjerat da igra nesto sto ne zeli. Razumijem ja da je mercy must pick ali ako je nitko ne zeli igrat jbg nista onda igrajte sa druga dva hilera i dalje je moguce pobijedit znam jer sam pobijedjivao par puta bez mercy.
Tocno, i ja se toga drzim. Nikada ne zapocnem pljuvanje po nekome, a ako je netko stvarno kriticno los ili namjerno throwa, onda ga uglavnom citav tim prijavi, kao danas WIdow na Horizon koja nije dobila nijedan kill u obje runde... Opravdanje "blame junk who took 3rd dps, why would I tryhard", s tim da je junk bio dosta dobar i ubijao ljude.
A sto se tice pobjede u igri mercy vs no mercy, jako jako tesko. Dogodi se koji put, ali jedino ako ste individualno svi puno bolji od protivnika i ako je mercy losa... Jedva cekam nerf i nje i junka, iako mislim da ce junk i dalje biti preop, ja bi jednostavno vratio da sam sebi radi dmg s primarnim napadom.