Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 460.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios
Fanu kaže...
MijoC kaže...

Veceras sam malo gledao kako ekipa igra, razmisljam se da kupim i igra me nevjerovatno podsjeca na UT, na trenutke mi izgleda kao reskinani UT, cudno.

osim sto u UTu:

nosis vise oruzja odjednom, kupis oruzja s poda, nema skillova, nema objective based misija koje se baziraju na pokretnom objektu, ima vise gameplay modova, nema klasa

overwatch je RPG/moba iz prvog lica

UT je FPS arena shooter 

Baš sam isto htio napisati, jednostavno ne vidim nikakvu poveznicu ove dvije igre, osim što su obje FPS u nekom generalnom smislu.

15 godina
Fanu kaže...
MijoC kaže...

Veceras sam malo gledao kako ekipa igra, razmisljam se da kupim i igra me nevjerovatno podsjeca na UT, na trenutke mi izgleda kao reskinani UT, cudno.

osim sto u UTu:

nosis vise oruzja odjednom, kupis oruzja s poda, nema skillova, nema objective based misija koje se baziraju na pokretnom objektu, ima vise gameplay modova, nema klasa

UT je FPS arena shooter 

Overwatch RPG? Nema niti jednog jedinog aspekta RPG-a, boze sacuvaj koja izvala.. A jedino sto ima od moba zanra jeste unikatni heroji i team play.

Ovo je team based FPS u stilu team fortresa samo sa mnogo heroja.

16 godina
Overwatch (Blizzard studios

Jučer sam isprobao igru po drugi put (prvi put u Pragu prošle godine na Road to Blizzcon, brzinski 10 minuta) i zaista mi se dosta svidjela. Igrali smo nas petero - žena mi, 3 frenda i ja - trebao je i brat igrati kao šesti u timu ali je odlučio da će radije igrati sezonu u D3.. no, whatever. Uglavnom, bilo je stvarno fora, najsličnije Team Fortressu kako je AFARON rekao, ali ipak je ovo Blizzard i sve ima nekakav posebno kul šarm. Nije mi žao što smo preorderali

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Eh, to je razlika, kad si solo i kad igraš s nekim na TS-u.

Ja probao, izgubim 3 za redom, a od toga imam 2 puta Play of the Game (irelevantno, nisam toliko dobar, samo sam par dobrih flenkova nabacio), samo jedan na VoIP-u unutar igre i nas dvojica jedini pokušavali ganjati Objective...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 9:13 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Ja probao, izgubim 3 za redom, a od toga imam 2 puta Play of the Game (irelevantno, nisam toliko dobar, samo sam par dobrih flenkova nabacio), samo jedan na VoIP-u unutar igre i nas dvojica jedini pokušavali ganjati Objective...

Ma gubili smo i mi, ne brini :)

Ali glavna fora nam je bila sjesti na onaj Payload cart i frend bi stavio shield ispred s Reinhardtom a ja iza njega s Bastionom sjednem u minigun stance... deračina samo takva, još ako je kakav hiler bio s nama uff .. nema stajanja (u biti Tekno je bio dosta vremena healer)

14 godina
neaktivan

a kakvo je pucanje unutar igre? jer brzi gameplay? dajte još par natuknica....

mislim je isprobat u open beti ali mislim da ću imat jako malo slobodnog vremena. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mislim je isprobat u open beti ali mislim da ću imat jako malo slobodnog vremena. 

Prema onome što sam vidio na Twitchu gameplay je ultra brz.

16 godina
HAL kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Prema onome što sam vidio na Twitchu gameplay je ultra brz.

Je, gameplay je jako brz.

11 godina
TomoR kaže...

Ali cemu uopste zamaranje hoces izgubiti ili ne ?
Who cares,beta je zabavljam se,ucim heroje i mape,dajem sve od sebe da pobijedim ali sigurno necu quitati ako izgubim.
Igra nije moba ne znam sta pricate,ako ima 2-3 skillshota po heroju ne cini je mobom,ovo je team based FPS simple as that.

9 godina
neaktivan

Dabogda to upogoni ova moja kanta sa 9800m GTS i core2duo odma kupujem,čini se sasvim ok i mislim da bi mogla biti dobra competitive scena.

0 0 hvala 0
17 godina
Wack kaže...
TomoR kaže...

Who cares,beta je zabavljam se,ucim heroje i mape,dajem sve od sebe da pobijedim ali sigurno necu quitati ako izgubim.
Igra nije moba ne znam sta pricate,ako ima 2-3 skillshota po heroju ne cini je mobom,ovo je team based FPS simple as that.

Zamara me to što u team based igri, 2 od 6 igramo Objective, a ostali ne. 

14 godina
TomoR kaže.

Pa to je tako skoro u svakoj igri. Ne samo u fps igrama, i u mobama također redovito. Jbg, to ti je tako. Čak kad i kažeš retardima na lijepi način, ne žele slušati nego rade po svome i umiru. Zato je najbolje da se npr skupi nas par sa foruma i da peglamo što više zajedno  

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 10:17 (Baldurion).
16 godina
Hexovale kaže...

Dabogda to upogoni ova moja kanta sa 9800m GTS i core2duo odma kupujem,čini se sasvim ok i mislim da bi mogla biti dobra competitive scena.

Na low detaljima radi preko 30 fps-a na integriranim Intel karticama, tako da mislim da ce ti raditi bez problema.

10 godina

Pridružim se svima koji budu igrali da imamo team, ako me open beta oduševi i kupim naravno. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
Hexovale kaže...

Na low detaljima radi preko 30 fps-a na integriranim Intel karticama, tako da mislim da ce ti raditi bez problema.

Kak se ping kreće?

11 godina
TomoR kaže...
Wack kaže...
TomoR kaže...

Da razumijem te u potpunosti frustirajuce je,ali napravis najbolje od toga sto mozes,a realno igra jos ni izasla nije ljudi se uce treba i to uzeti u obzir.

15 godina
mrsmith kaže...
Hexovale kaže...

Ma kakvi, stara je to kartica. Danasnje integrisane graficke su 2-3 puta jace, jos pogotovo jer mu je i procesor prastar. Ali neka proba, besplatno je ionako slijedecih 5 dana..

Evo passmark rezultat:

Intel Iris Pro 6200 :   1534
GeForce 9800M GTS :   654

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 11:12 (AFARON).
16 godina
AFARON kaže...
mrsmith kaže...
Hexovale kaže...

Ma kakvi, stara je to kartica. Danasnje integrisane graficke su 2-3 puta jace, jos pogotovo jer mu je i procesor prastar. Ali neka proba, besplatno je ionako slijedecih 5 dana..

U rangu Intel HD 4400/4600 bi trebala biti sigurno, a na laptopu sam isprobao jučer koji ima switchable grafiku (nVidia + Intel). S intelicom radi na low oko 30-35 fps-a, a s GTX 850m preko 50 fps na medium/high (full hd).

Iris je dvije generacije noviji nego HD4000 series.. i na njoj radi i s high postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 11:17 (mrsmith).
10 godina

Vi obični smrtnici koji čekate open betu - jel se može skinut client? Meni jučer još ništa pod battlenet tabom za overwatch, samo preorder tipka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Magibagi kaže...

Vi obični smrtnici koji čekate open betu - jel se može skinut client? Meni jučer još ništa pod battlenet tabom za overwatch, samo preorder tipka.

Navodno tek kad pocne open beta ce se moci poceti skidati.

15 godina
Hexovale kaže...

Probaj pa objavi rezultat (da li je igrivo), bas me zanima.

12 godina
AFARON kaže...
Fanu kaže...
MijoC kaže...

osim sto u UTu:

UT je FPS arena shooter 

Overwatch RPG? Nema niti jednog jedinog aspekta RPG-a, boze sacuvaj koja izvala.. A jedino sto ima od moba zanra jeste unikatni heroji i team play.

Ovo je team based FPS u stilu team fortresa samo sa mnogo heroja.

nema niti jednog aspekta RPGa osim dobivanja experiencea, raznih klasa, levelanja i loota..

12 godina
neaktivan

Ima li tko viska beta key, vec par mjeseci trazim nesta zanimljivo za odigrati ali puno mi je sada dati 40€ za igru, iskupio bi se nekako, skin ili nesto u igri bih kupio onome tko bi mi key dao

For The Horde
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming simulator 2015 xD kaže...

Ima li tko viska beta key, vec par mjeseci trazim nesta zanimljivo za odigrati ali puno mi je sada dati 40€ za igru, iskupio bi se nekako, skin ili nesto u igri bih kupio onome tko bi mi key dao

Ionak ti full open beta kreće skoro, a key-eva nema ko` za ozeblog sunca.

12 godina
neaktivan

To traje par dana :(

For The Horde
16 godina

Isto kao i s keyem. Key je bio iskljucivo za igranje jučer i danas kao bonus 2 dana na open betu. S ključem ili bez ključa beta završava 09.05. i nema je više do release-a.

9 godina
neaktivan

Je a kaj bi ti ROFL,igraj tih par dana,i ak ti se svidi i ak imaš novaca kupi,ak ne onda štedi i kupi.Najbolji bi bilo da se mi tu skusuramo i uzmemo za tebe...

12 godina
neaktivan
Hexovale kaže...

Je a kaj bi ti ROFL,igraj tih par dana,i ak ti se svidi i ak imaš novaca kupi,ak ne onda štedi i kupi.Najbolji bi bilo da se mi tu skusuramo i uzmemo za tebe...

Kakvih problema ti imas?

For The Horde
16 godina
neaktivan

Ekipa koja zeli vec danas igrati moze dosta lako nabaviti kljuc. Treba samo otici na Amazon.de, preorderati igru (ja sam jucer mogao samo Collectors ediciju), minutu nakon toga dobijete 2 kljuca te onda napravite cancel ordera. Amazon je samo potvrdio da se radi o mojoj deviznoj kartici, ali nije nista skidao s nje (niti sam sta para imao na njoj). Nema nikakvih negativnih posljedica, a puno jednostavnije nego sto sam jucer spammao F5 sat i pol po raznim threadovima gdje ljudi moljakaju keyeve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexovale kaže...

Kakvih problema ti imas?

On je sa predznanjem u temi.

Early access beta key-evi su se davali samo za pre-ordere prije 29.04. ove godine. Za open betu od 5.5. nadalje se ne šalju key-evi nego joj svi sa Blizzard accountom mogu pristupiti.

Tvoj originalni post se mogao pročitati na način da trenutno nemaš love da kupiš punu igru kako bi dobio Early Access, za što je ionako prekasno. Ako to uzmeš u obzir ispada da moljakaš da ti se kupi puna igra.

Njegov problem je očito tvoje neznanje, ali to te ne brani da ga ideš direktno napadat.

Hvala unaprijed za TD.

EDIT:

Evo, post iznad mene pak govori kako veliki reselleri imaju veliku količinu beta ključeva pa se može i preko njih doći do Early Access-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 12:08 (TomoR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice