Neverwinter Online

poruka: 368
|
čitano: 67.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Neverwinter Online
cropunk kaže...

na kojem lvl mozes kupit i posto mounta? i mozes objasnit taj foundary, sta je to ?

Na 20 dobiješ konja za neke određenu valutu koju odmah dobiješ i s kojom kupiš na nekih 5 h jahanja  al možeš kupiti i za 5 zlatnika ( onda mislim da je zastalno).Foundary su ti questovi koje mogu  i useri raditi( nema me neko ispravi ako sam  nesto krivo shvatio).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 9:44 (WItcher).
13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Igra tek kasnije postaje teža. Normalno da na malim lvlima lagano ide. Tek poslije 30+ težina se lagano diže.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Neverwinter Online

Igra ima map editor i useri mogu sami raditi dungeone, e sad ako su dali dobre alate i mnogo slobode, ovo bi moglo biti odlično

0 0 hvala 0
16 godina
Neverwinter Online

Ahoj! :)
Jucer sam se malo interesirao oko igre i tak to cital o klasama,foundryima,dungeonima i tak to i pkopcal sam da je max lvl60, jel?
A kaj je sa end game sadrzajem? Moze netko u par recenica reci nesto o tome :D

Hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smajlee kaže...

Evo ti najiskreniji odgovor na to, niko ne zna kakav je end game sadrzaj :D ali ga ima puno +ljudi mogu sami da prave sta hoce, tako da ova igra ima dobru buducnost, skroz dobru!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
smajlee kaže...

Evo ti najiskreniji odgovor na to, niko ne zna kakav je end game sadrzaj :D ali ga ima puno +ljudi mogu sami da prave sta hoce, tako da ova igra ima dobru buducnost, skroz dobru!

Foundary je čudo, ali mene zabrinjava njihov cash shop, previše je skup za razliku od drugih igara....

A da nije slučajno...?
13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Ja ne mogu da se logujem niti u igru niti na web site. Non-stop mi izbacuje invalid password or user name, resetovao sam prema uputstvu ali opet isto. Kontaktirao sam custumer service i dobio mail da će mi se javiti za 3-4 radna dana{#}

ex Quilombo23

0 0 hvala 0
16 godina
Neverwinter Online

probaj par puta reset sifru i kod upisivanja par puta dok ne proradi,ja imao takakv problem kod 2 accpunta,ali na kraju proradilo....ne znam  kak uspiju napravit takav problem al eto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Neverwinter Online

probao sam igrati i mislim da je ovo daleko najbolji MMO na f2p marketu. Sve questove koje sam do sada napravio su voice acted i dobro povezani pričom. Sve jako polishano i stvarno neočekivana kvaliteta, samo da nije Buy2win

1 0 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...
smajlee kaže...

Iako igra ima Foundry, koji služi za stvaranje sadržaja od strane korisnika (dungeoni, razne mape otvorenog tipa, kampanje itd.), ne vjerujem da će Foundry moći zamijeniti end-game content. To kažem iz razloga što Foundry (za sada) ne daje nagrade kao da radite 5-man instance (boss dropovi), nego daje nagrade kao da radite questove po standardnim mapama. Međutim, Foundry će definitvno kompenzirati činjenicu da igra nema alternativne zone za leveliranje (ne možeš birati između različitih zona za leveliranje na određenom levelu kao npr. u WoW-u).

End game se momentalno sastoji od PVP-a, dungeona (običnih i heroic), a uskoro dolazi i end-game 20v20 PVP sa posebnim dungeonom. Isto tako, čuju se priče o raidovima, ali ništa službeno. S obzirom da igra ima implementiran GearScore, koji čini mi se limitira igrače u igranju određenih dungeona ako nemaju dovoljno dobru opremu, vjerujem da Cryptic planira izdavati nove dungeone i eventualno raidove, a sve naravno ovisi o prijemu igre kod korisnika.

Pro tip: u Crypric Studios/Neverwinter/Live/Localdata folderu se nalazi Gameprefs.pref file. Taj file možete editirati u Notepadu i mijenjati postavke kao npr. povećati FieldOfView.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 15:08 (DeniZg).
12 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Pro tip: u Crypric Studios/Neverwinter/Live/Localdata folderu se nalazi Gameprefs.pref file. Taj file možete editirati u Notepadu i mijenjati postavke kao npr. povećati FieldOfView.

exta pro tip napravis da si vidis pola teritorija nabavis nekakvi zoom (nepitajte mene gdje) i provjeris sto te ocekiva  {#}

13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Cleric lvl 31 Karabaja, imam neke cloth bracere lvl 26 plave za maga ako kome treba nek se javi (:

prezadovoljan sam igrom, postaje dosta teze kasnije (:

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Evo danas sam skinuo i mogu rec da sam jako zadovoljan mislim da je jedna od boljih MMO igrica trenutno

1 0 hvala 0
15 godina
Neverwinter Online

igra je odlicna, s obzirom da je f2p, ne zamaram se da li je p2w jer ionako ne planiram nekakav hc igrati. ali mi je full zabavna i neocekivano dobro napravaljena. svakako preporučam da se isproba

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Neverwinter Online

ja sm dignul GF na 11 lvl, do sad za sad, nekak mi cudni nacin igrat s njim, nije ni lose ali....ne znam mozda na vecim bude bolje mi nekak (makar nije los ne kazem to) ,sad cu malo dizati bar do 10 lvl da vidim kak ide GWF.Steta sto nema vise slota da ubacim jos mozda rogua.cleric trenutno ne,dosta mi hilanja iz wow-a...a mage...ne znam neam misljenje,makar su mi i oni fora. Ima tko igra mage da kaze kak je zadovoljan s njim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
cropunk kaže...

ja sm dignul GF na 11 lvl, do sad za sad, nekak mi cudni nacin igrat s njim, nije ni lose ali....ne znam mozda na vecim bude bolje mi nekak (makar nije los ne kazem to) ,sad cu malo dizati bar do 10 lvl da vidim kak ide GWF.Steta sto nema vise slota da ubacim jos mozda rogua.cleric trenutno ne,dosta mi hilanja iz wow-a...a mage...ne znam neam misljenje,makar su mi i oni fora. Ima tko igra mage da kaze kak je zadovoljan s njim?

Ja sam ga igrao u prvoj beti i bio mi je super. A nakon toga su ga buffali. Ima malo slabiji DPS od TR, ali je super je za PVP. Ima Froce push, Force choke, na kasnijim levelima dobije jake AOE spellove i tak. Koliko sam čuo, sve klase su dosta različite i jako zabavne. Jedino GWF malo kasnije sazrijeva, ali oko lvl30 na dalje je nezaustavljiv.

16 godina
Neverwinter Online

ma da kao sto rekoh sve bi ih probao ali samo sto ako mi recimo neka klasa bude bolja pa onda opet dizi ispocetka,ali valjda cu tako morat.....neka bar cu imat duzu zabavu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Za sad sam se uspio logovat na web stranici, resetovo sam password ~100 puta ali i dalje u launcheru neće, ponovo invalit username or password... Ne da mi se da isprobam igru nikako{#}

Još sutra ću malo probat ako ne bude išlo neće nikad ni ići

ex Quilombo23

0 0 hvala 0
13 godina
Neverwinter Online

Mene je patio username kad sam kretao igrati , davno napravio acc, odem forget user i napise mi g3arz , a na kraju sam neznam ni sam kako otkrio da mi je username g3arzx ,tako da kad se loginam sa g3arzx , tada mi pise welcome g3arz.Ovo sam pisao , jer se mozda patis sa username-om. I meni je isto kad sam resetirao password kasnio mail, tako da imaj strpljenja

Current : desireHD S-OFF - unlocked - JellyTime rom | Old : EVO 3D, Nexus , Iphone 4S ,One X, GTi9300,XPERIA S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Za sad sam se uspio logovat na web stranici, resetovo sam password ~100 puta ali i dalje u launcheru neće, ponovo invalit username or password... Ne da mi se da isprobam igru nikako{#}

Pa ides li preko maila ili usernamea?

A da nije slučajno...?
12 godina
Gozz kaže...

Username ti može biti i mail i neki username. Ako ne ide nikako, pa napravi novi account.

13 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Zadnji quest u Neverdeath graveyard daje torbu (: (drugu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Zadnji quest u Neverdeath graveyard daje torbu (: (drugu)

Nadam se da ima tako i di daju i mjesto u banci:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
12 godina
Neverwinter Online

Se zna mozda datum spajanja servera?

Igram na Dragon serveru,pa ako ima koji

balkanski guild tamo neka me invite.a.

Nick/Coolosus

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Je li se isplati prvih 5 golda što sam skupio potrosit na mount?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Gozz kaže...

Username ti može biti i mail i neki username. Ako ne ide nikako, pa napravi novi account.

Probao i preko maila i usernamea, tačnije ne mogu u launcheru probati preko maila jer ne da da upišem @, prvo patnja sa passwordom sada sa usernameom. Na stranicu mogu regularno se logirat što nije bio slučaj ali launcher neće nikako.

Da napravim novi account moram napravit novi i mail jer na ovaj mi ne da (probao sam) a ko zna da li bi me i taj novi zezao. Nemam pojma u čemu im je fazon i sjebada sa ovim logom

edit: probao sam i sa mailom (prekopirao sam @ pošto mi ga nije dalo upisat) ali opet izbaci invalid....

Edit2: da probam reko još jednom kad se logova{#} sad skida patch od 270MB, kada napravim lika i sve javim vam i @nick

eDIT3: Ukoliko se dobro sjećam na dragnon serveru sam, inače lik je half-elf guardian. Nisam neki MMORPG igrač, ovo mi je tek 3ća igra ovog tipa i to sam povremeno igrao. Ukoliko budete pravili kakav guild računajte i mene.  Inače Sheldon Cooper u igri{#}

ex Quilombo23
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 1:27 (Sheldon Cooper Ph.D).
17 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Igram baš sad onaj Lair of the Mad Dragon i zahtjeva zbilja timsku kordinaciju.Izgubili jesmo ali tek pred kraj kad dojdu oni veliki(da to je bio treći pokušaj pa više nisamo imali potiona).

Za sada mi se jako sviđa igra.

Jedina mana onako malo veća mi je  crafting sistem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

Je li se isplati prvih 5 golda što sam skupio potrosit na mount?

Da obavezno.

Sad bio lair of dragon, dobra ekipa ali nas 4 bila svega, 2 wizarda i tenak, fali peti skroz, skinuli bosa do 17%, pocela druga faza, stvorise se adovi na mene, sleep, onaj fire i gg wipe :| prespreman fight, sve je igra osim facerolla u instancama i to je ono sto se trazilo. Svaka cast kreatorima, napravili su vrhunsku igru, samo da ne pocnu nerfati!!!{#}

16 godina
Neverwinter Online

Ako se ne varam vecina je na mindflayer serveru ?

btw nekak ovi novceki sporo idu,dignul 16 lvl a 1 g.valjda ce uspjet biti do 20 para hehe.Podsjeca me na wow,di sam jedva mogao kupiti obicnog mounta kamoli elit ili flying... Bas kao sto kaze,nek ostane kak je i na bolje.samo da nejdu ako ekipa pocne zalit da im pretesko pa pocnu olaksavat,nece vise bit fora.Ovako te tjera jos vise.

ja nastavio sa tenkom igrat,dobio sad i frendicu hilera, makar me zanima kolko je sposobna prekasno je vise za ista,tako tek kasnije nakon budenja probat.Ali zadovoljan sam ovim za sad sve 5, samo me brinu ti talenti kakave sam srece shebat cu nes a reset je skup kolko skuzio.A nigdje nekog builda.Nasao 2 ali jedan za pvp a drugi hybrid, nista od pure tenka... 

i da negdje mislim da sam uspio nac a sad vise nikako neki talnet tree, da se isprobavaju build-ovi malo... pa ako netko zna nek pukne link

edit: uspio nac ;)
http://ricardo.ishibashi.com.br/neverwinter/ 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 4:06 (cropunk).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neverwinter Online

Jedan od najboljih f2p naslova trenutačno (pogotovo za ljubitelje AD&D-a).

Ja zadovoljan {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice