- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odabrani Exotic auti na popustu !
- Alfa Romeo 8C Competizione
- Koenigsegg CCX
- Koenigsegg CCXR
- Koenigsegg Agera
- Marussia B2
- Pagani Zonda F
- Pagani Zonda Cinque
- Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
Akcija traje do 22.10.
Odabrani Exotic auti na popustu !
- Alfa Romeo 8C Competizione
- Koenigsegg CCX
- Koenigsegg CCXR
- Koenigsegg Agera
- Marussia B2
- Pagani Zonda F
- Pagani Zonda Cinque
- Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
Akcija traje do 22.10.
Za boost ili igc?
Boost.
neznam el ima jos koga tu :) odlucio se vratiti nakon duuugo vremena i sad problem stalno mi baca authentication is temporarily unavailable try again later el zna tko u cemu je problem e da i kad uspijem se ulogirat udjem lijepo sve u igru i kad udjem u free roam igra se srusi i kaze disconected from server game will shut down i onda opet authentication is temporarily unavailable try again later i tako u krug
Probaj ponovo skiniti igru.
Koliko sam vidio da su obrisali jako puno profila, cheatere. Ako imaš Origin probaj preko njega skinuti launcher.

neznam el ima jos koga tu :) odlucio se vratiti nakon duuugo vremena i sad problem stalno mi baca authentication is temporarily unavailable try again later el zna tko u cemu je problem e da i kad uspijem se ulogirat udjem lijepo sve u igru i kad udjem u free roam igra se srusi i kaze disconected from server game will shut down i onda opet authentication is temporarily unavailable try again later i tako u krug
Nisi jedini, vidim da se ljudi na World forumu žale na isti problem.
Novi IGC auti:
- Lamborghini Murciélago LP 640 "Yellow": $1,700,000
- BMW 1 Series M Coupé "White": $1,300,000
- Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) "Blue": $750,000
- Audi RS 4 "Yellow": $600,000
Jel se isplati sta kupit sa tog popisa?
Jel se isplati sta kupit sa tog popisa?
BMW 1M je dosta dobar auto, jak Nos, dobro se drži na cesti.
A Lambo i Nissan?
A Lambo i Nissan?
taj nissan sa pravim djelovima i skillovima je jedan od boljih automobila za TE u A klasi
pardon mislio sam na nissan nismo, ovaj nissan nije baš nešto..
Oni koji imaju problema sa:
Authentication is temporarily unavailable, please try again later
neka pročitaju ovu temu.
Oni koji imaju problema sa:
Authentication is temporarily unavailable, please try again later
neka pročitaju ovu temu.
Baš me zanima koliko će to dugo trajati...
i btw, gledam malo vikend aute i dođe mi malo žao što više nisam toliko aktivan...
i btw, gledam malo vikend aute i dođe mi malo žao što više nisam toliko aktivan...
I bolje da nisi,vidio sam da su poceli banat i citere i oni koji ne koriste cheat..Bez razloga banaju.
Čitera je sve manje, čak je i zabavno postalo vozit.
Oho gledaj tko se vratio ! Dobro došao nazad, nisam te vidio online dosta dugo.
Oho gledaj tko se vratio ! Dobro došao nazad, nisam te vidio online dosta dugo.
Hvala, vidim stara ekipa je tu .
Ma meni se ne isplati ni da ga instaliram, mozda su mi cak i acc banovali, jer su banovali redom, i ko je koristio, i ko nije koristio hack
Ma meni se ne isplati ni da ga instaliram, mozda su mi cak i acc banovali, jer su banovali redom, i ko je koristio, i ko nije koristio hack
sjećam se kad su prije cca 2 godine banali account-ove, banano je više poštenih playera nego hackera. nikada 1 hack nisam koristio ali sam dobio perma ban. prvo sam cca 2 tjedna dobivao poruku da se ne mogu ulogirati. služba za korisnike je izuzetno nesposobna i odgovor sam dobio tek nakon mjesec dana. dalje nisu više ni odgovarali. a znam ljude kojima se u statistikama bilježila brzina veća od 1000 km/h, imali su 350-400+ dana za one rewardove pomoću cheat programčića i još uvijek igraju. ti banovi se dijele random. nema dugo da sam bio u igri na novom accountu i sve je pustoš, ljudi skoro pa ni nema. vozim prvih par utrka a likovi završavaju staze unutar nekoliko sekunda. igra lagano propada a imala je potencijala
Napravi novi pa kreni ispočetka.
Napravi novi pa kreni ispočetka.
Ma nema sanse, nebi se opet patio ni do 20 lvl-a a kamo li do 50-60
Ako nekoga zanima, ovaj vikend je Lamborghini Estoque "vikend special" auto za 2milijuna
Ako nekoga zanima, ovaj vikend je Lamborghini Estoque "vikend special" auto za 2milijuna
Odustao si od ove igre?
Ili nemaš vremena?
Odustao si od ove igre?
Ili nemaš vremena?
hehe
Nemam baš vremena više, ali još uvijek odvezem par utrka za ISRC2 i to je to. I pratim što se događa na fb
Obećao sam da ću javiti kad bude free revival pa ovom prilikom želim napomenuti da za vikend možete obnoviti treasure hunt besplatno.
EDIT: Sad sam besplatno obnovio treasure hunt. Požurite dok traje!
Zbog rođendana nekog, bla, bla, bla... VIP Pagani Zonda F Roadster za 10.000 SB, ali samo 24h