Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 564.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

ja sam sve pokupovao pa sta bude

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
Kewin kaže...

Dobivamo 3 auta pogledajte pod gift kategoriju.... dobije se porshe cayman treasure hunt,  isto cayman race nekakav i dodge charger super be TE edition... e sad ima jedna zanimljiva stvar sad mnogi rade inaj acivment za ccx-a jel kad se kupe ti auti mogu se opet...  Svi sad to rade i server je jako usporen... Ja neželim riskirati svoj profil za ccx-a. Postoji mogučnost za ban. 

Ne možeš dobiti ban zbog toga. Prije godinu i pol, kad se pojavio policijski Murcielago, postojao je sličan bug za gdje je auto koštao 0 boosta i svi su nakupovali, ne 1, nego po 5 njih. Onda ga je EA svima uzeo i u zamjenu da 1000 boosta.

14 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
Kewin kaže...

Dobivamo 3 auta pogledajte pod gift kategoriju.... dobije se porshe cayman treasure hunt,  isto cayman race nekakav i dodge charger super be TE edition... e sad ima jedna zanimljiva stvar sad mnogi rade inaj acivment za ccx-a jel kad se kupe ti auti mogu se opet...  Svi sad to rade i server je jako usporen... Ja neželim riskirati svoj profil za ccx-a. Postoji mogučnost za ban. 

Ne možeš dobiti ban zbog toga. Prije godinu i pol, kad se pojavio policijski Murcielago, postojao je sličan bug za gdje je auto koštao 0 boosta i svi su nakupovali, ne 1, nego po 5 njih. Onda ga je EA svima uzeo i u zamjenu da 1000 boosta.

ako ovako otkljucamo CCX mogu li i njega uzeti?

13 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...
Bumbilek kaže...
Kewin kaže...

ako ovako otkljucamo CCX mogu li i njega uzeti?

Vjerojatno, ali poznavajući njihovu sposobnost da uvijek nešto zaje****, moglo bi se dogoditi da ga uzmu i igraćima koji su ga dobili legalnim putem, što će izazvati kaos i vraćanje... a onda znaš šta slijedi... KAOS! Mislim da se ništa od tog neće dogoditi

EDIT: osim toga, mogu mi ga i uzeti, jer mi nije važan auto (imam već jednog), nego bodovi

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 11:12 (Bumbilek).
14 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Bumbilek kaže...

Vjerojatno, ali poznavajući njihovu sposobnost da uvijek nešto zaje****, moglo bi se dogoditi da ga uzmu i igraćima koji su ga dobili legalnim putem, što će izazvati kaos i vraćanje... a onda znaš šta slijedi... KAOS! Mislim da se ništa od tog neće dogoditi

Maloprije sam uzeo 3 regularna a sada idem rokati do 150 slotova, CCX here we go, woooooooooooooho{#}{#}

15 godina

Slotova mi više nikada neće faliti...

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad svi ovano masovno kupuju, šta mislite za koliko je nfsw tim oštećen {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i sad poslije ovog nista nece dat vise 2 godine xD a sto je jos najbolje ti auti se mogu prodat za igc :DDD

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 11:48 (Ryder007).
13 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

i sad poslije ovog nista nece dat vise 2 godine xD a sto je jos najbolje ti auti se mogu prodat za igc :DDD

ne zaboravi 3 koda i 3.godišnjicu {#}

16 godina
neaktivan

e a zasto su onda dali ovo za gift povodom cega ?

14 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

e a zasto su onda dali ovo za gift povodom cega ?

ako sam dobro razumio ovo je bug iz zadnjeg patcha

14 godina
neaktivan

Takodjer kad prodajete ova auta mozete dodatno uzeti 50k-60k za skill i dijelove i tek onda prodate auto. Ja sam zavrsio zasad sa kupovanjem, dobio sam CCX-a i auto je odlicno. Poslije cu opet ako se bude moglo jer sad su serveri preoptereceni i sporo ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da to je bug i nfsw tim prijeti banovima {#}

https://www.facebook.com/NeedforSpeedWorld

0 0 hvala 0
15 godina

Super njihova greška pa neka onda nas banaju.... ako to naprave ostat će bez dosta igraća....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheMrCro123 kaže...

da to je bug i nfsw tim prijeti banovima {#}

https://www.facebook.com/NeedforSpeedWorld

{#}{#}{#}

14 godina

Hahaha koji debili ahahaha {#} evo sto mogu dobit od mene {#}

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Lako ovako do veyrona ...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Super njihova greška pa neka onda nas banaju.... ako to naprave ostat će bez dosta igraća....

ma ništa od banova

to su samo prjetnje

previše je igraća koji su iskoristili ovaj njihov propust

isprobavajući CCX-a i vozeći se po gradu naletio sam na 4 silvie i 2 M3, svi ostali su se koristili ovim bugom i vozili se u Dodgeovima, Porscheima i CCX-ima

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 12:43 (TheMrCro123).
15 godina

cek nisam shvatio, sta trebamo napraviti i sta se dobije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovi auti što se dobe za gift, možeš ih kupovati uvjek.... dalje znaš...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

cek nisam shvatio, sta trebamo napraviti i sta se dobije?

u igri u car dealeru su se pojavila 3 auta za 0 boosta i možeš lagano otkljućati CCX

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...

Ovim ne možeš doći do Veyrona {#}

14 godina
neaktivan

Evo i mog nakon 40 min. konstantnog klikanja.

I svi Caymani se mogu prodati za 125k + cijena skillova i dijelova{#}

0 0 hvala 0
14 godina

Drago mi je sto im se vratilo u takvoj mjeri, ljudima koji nisu redeemali Porsche su ga uzeli a nisu rekli ni rijeci.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Već  2-3 čovjeka iz klana u kojem sam ja su banani radi toga,tako da očekujte ekipa banove.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Već  2-3 čovjeka iz klana u kojem sam ja su banani radi toga,tako da očekujte ekipa banove.

Nemoguće je da su zbog toga banani {#}

14 godina
Bumbilek kaže...
kruskar kaže...

Nemoguće je da su zbog toga banani {#}

Zbog toga su,na službenoj stranici od worlda piše da svi koji to iskoriste da će biti banani i evo par ljudi iz mog klana je banano ja neznam kako meni stoji ja sam uzeo sva 3 i ništa više oni su svi gurali do 150 auta za CCXr pa sad neznam kako to otprilike ide no njih par je dobilo ban radi toga.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan

bumbilek jesi ti iskoristio ovaj bug {#}

iako nezz je tebi ovo potrebno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ako me bannaju zbog toga boli me kifla... Imam zamjenski account ;) Na njemu sam pošteno uzeo po jedan komad :)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...
Božoo kaže...

Ovim ne možeš doći do Veyrona {#}

Ja mogu po mojoj računici taman mi nedostajalo oko 150 bodova

Samo ako me banaju onda ne mogu... Usrdno se nadam da neće...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 13:27 (Božoo).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice