ja sam sve pokupovao pa sta bude
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobivamo 3 auta pogledajte pod gift kategoriju.... dobije se porshe cayman treasure hunt, isto cayman race nekakav i dodge charger super be TE edition... e sad ima jedna zanimljiva stvar sad mnogi rade inaj acivment za ccx-a jel kad se kupe ti auti mogu se opet... Svi sad to rade i server je jako usporen... Ja neželim riskirati svoj profil za ccx-a. Postoji mogučnost za ban.
Ne možeš dobiti ban zbog toga. Prije godinu i pol, kad se pojavio policijski Murcielago, postojao je sličan bug za gdje je auto koštao 0 boosta i svi su nakupovali, ne 1, nego po 5 njih. Onda ga je EA svima uzeo i u zamjenu da 1000 boosta.
Dobivamo 3 auta pogledajte pod gift kategoriju.... dobije se porshe cayman treasure hunt, isto cayman race nekakav i dodge charger super be TE edition... e sad ima jedna zanimljiva stvar sad mnogi rade inaj acivment za ccx-a jel kad se kupe ti auti mogu se opet... Svi sad to rade i server je jako usporen... Ja neželim riskirati svoj profil za ccx-a. Postoji mogučnost za ban.
Ne možeš dobiti ban zbog toga. Prije godinu i pol, kad se pojavio policijski Murcielago, postojao je sličan bug za gdje je auto koštao 0 boosta i svi su nakupovali, ne 1, nego po 5 njih. Onda ga je EA svima uzeo i u zamjenu da 1000 boosta.
ako ovako otkljucamo CCX mogu li i njega uzeti?
ako ovako otkljucamo CCX mogu li i njega uzeti?
Vjerojatno, ali poznavajući njihovu sposobnost da uvijek nešto zaje****, moglo bi se dogoditi da ga uzmu i igraćima koji su ga dobili legalnim putem, što će izazvati kaos i vraćanje... a onda znaš šta slijedi... KAOS! Mislim da se ništa od tog neće dogoditi
EDIT: osim toga, mogu mi ga i uzeti, jer mi nije važan auto (imam već jednog), nego bodovi
Vjerojatno, ali poznavajući njihovu sposobnost da uvijek nešto zaje****, moglo bi se dogoditi da ga uzmu i igraćima koji su ga dobili legalnim putem, što će izazvati kaos i vraćanje... a onda znaš šta slijedi... KAOS! Mislim da se ništa od tog neće dogoditi
Maloprije sam uzeo 3 regularna a sada idem rokati do 150 slotova, CCX here we go, woooooooooooooho
Slotova mi više nikada neće faliti...
kad svi ovano masovno kupuju, šta mislite za koliko je nfsw tim oštećen
i sad poslije ovog nista nece dat vise 2 godine xD a sto je jos najbolje ti auti se mogu prodat za igc :DDD
i sad poslije ovog nista nece dat vise 2 godine xD a sto je jos najbolje ti auti se mogu prodat za igc :DDD
ne zaboravi 3 koda i 3.godišnjicu
e a zasto su onda dali ovo za gift povodom cega ?
e a zasto su onda dali ovo za gift povodom cega ?
ako sam dobro razumio ovo je bug iz zadnjeg patcha
Takodjer kad prodajete ova auta mozete dodatno uzeti 50k-60k za skill i dijelove i tek onda prodate auto. Ja sam zavrsio zasad sa kupovanjem, dobio sam CCX-a i auto je odlicno. Poslije cu opet ako se bude moglo jer sad su serveri preoptereceni i sporo ide.
da to je bug i nfsw tim prijeti banovima
Super njihova greška pa neka onda nas banaju.... ako to naprave ostat će bez dosta igraća....
da to je bug i nfsw tim prijeti banovima
Hahaha koji debili ahahaha evo sto mogu dobit od mene
Lako ovako do veyrona ...
Super njihova greška pa neka onda nas banaju.... ako to naprave ostat će bez dosta igraća....
ma ništa od banova
to su samo prjetnje
previše je igraća koji su iskoristili ovaj njihov propust
isprobavajući CCX-a i vozeći se po gradu naletio sam na 4 silvie i 2 M3, svi ostali su se koristili ovim bugom i vozili se u Dodgeovima, Porscheima i CCX-ima
cek nisam shvatio, sta trebamo napraviti i sta se dobije?
Ovi auti što se dobe za gift, možeš ih kupovati uvjek.... dalje znaš...
cek nisam shvatio, sta trebamo napraviti i sta se dobije?
u igri u car dealeru su se pojavila 3 auta za 0 boosta i možeš lagano otkljućati CCX
Ovim ne možeš doći do Veyrona
Drago mi je sto im se vratilo u takvoj mjeri, ljudima koji nisu redeemali Porsche su ga uzeli a nisu rekli ni rijeci.
Već 2-3 čovjeka iz klana u kojem sam ja su banani radi toga,tako da očekujte ekipa banove.
Već 2-3 čovjeka iz klana u kojem sam ja su banani radi toga,tako da očekujte ekipa banove.
Nemoguće je da su zbog toga banani
Nemoguće je da su zbog toga banani
Zbog toga su,na službenoj stranici od worlda piše da svi koji to iskoriste da će biti banani i evo par ljudi iz mog klana je banano ja neznam kako meni stoji ja sam uzeo sva 3 i ništa više oni su svi gurali do 150 auta za CCXr pa sad neznam kako to otprilike ide no njih par je dobilo ban radi toga.
bumbilek jesi ti iskoristio ovaj bug
iako nezz je tebi ovo potrebno
I ako me bannaju zbog toga boli me kifla... Imam zamjenski account ;) Na njemu sam pošteno uzeo po jedan komad :)
Ovim ne možeš doći do Veyrona
Ja mogu po mojoj računici taman mi nedostajalo oko 150 bodova
Samo ako me banaju onda ne mogu... Usrdno se nadam da neće...