- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa volanom možeš kontrolirat lijepo zavoje dok sa tipkovnicom ne možeš jer ide do kraja na svaki pritisak...
Neznam kakvu tipkovnicu ti imas al nije istina da ide do kraja.
Nisi me ti skužio... Koliko puta moraš stisnut tipku da savladaš neki lakši a duži zavoj?
I poslije svakog pritiska kad ju pustiš auto ti se izravna, onda ju opet moraš stisnut da ga vratiš u zavoj...
Btw imam običnu tipkovnicu cca 70 kn genius... Kakvu ti imaš?
Sve je to do nacina voznje. Ja na primjer kada idem u krivinu pustim gas pa tipku na lijevo ili desno pa opet u pola krivine pritisnem gas i tako prodjem zavoj. Slicno kao i ovaj sa volanom. Vidi pod Moj PC koju imam.
Ali u lakšim zavojima netreba puštat gas nego ga držat da ne gubiš na brzini čini mi se...
Ta nisu đabe volan izmislili...
hm gaming... kakva je razlika između obične i gaming???
Trazim nekog tko ima mustanga zelja mi je uvik da ga igram malo u igri
Trazim nekog tko ima mustanga zelja mi je uvik da ga igram malo u igri
bossa 302 ili?
Da .)

NFS tim konačno objavio šta dobivamo s 750k likeova
Toyota Supra
Najradije povukao svoje lajkove zbog ovakvog poklona
NFS tim konačno objavio šta dobivamo s 750k likeova
Toyota Supra
Najradije povukao svoje lajkove zbog ovakvog poklona
Stvarno jadno.
btw jucer sam izgubio niz za sakupljanje dijamanata zbog njihovih tehnickih problema sa serverom, i naravno niko se po guzici ne cese da nadoknadi stetu.
ma mislim da rijetko koji auto bolje drzi u nfs-u (mozda oni koji kostaju 15-20 tisuca boosta) od megana...
za 950 tisuca IGC je brutala auto...sa par ultra dijelova si vec na 700...
a neprocjenjivo kad te prije utrke omalovazavaju kao vidi ga renault, smece, pa kad ih nataris onda im pokazes sta je RS odjel, Dieppe majka...pa te prozivaju citerom :D
Ovaj megane brutala auto danas ga kupio strava sto ide ko po tracnicama prije njega vozio gtr r34 nebo i zemlja
EDIT:dali jos kome nakon zavrsetka utrke kad biras nagradu i kad dobijem recimo 8888 cash(il bilo koji drugi iznos,tamo di mozes dobit i preformance part ili neonke i te stvarcice)ne dobijem ga,dobim samo cash sto sam odvozio trku.tak mi je vec 2 dana,nisam dobio ukupno 100 k od tih nagrada,i zanima me jos el ima kakva grupa recimo da se utrkivate domaci vozaci malo komentirate trku i tako to :)
Kupio i ja danas megane, postavio ga na 708 overala, ali me bmw gts i lambo pojedu sa cca 735...
Neznam u čemu je kvaka možda bin trebao stavit jače ultra dijelove - mašinu i induction...
Kupio i ja danas megane, postavio ga na 708 overala, ali me bmw gts i lambo pojedu sa cca 735...
Neznam u čemu je kvaka možda bin trebao stavit jače ultra dijelove - mašinu i induction...
Ne zavaravaj se, jer se Megane ne može mjeriti sa Lamborginijem ili BMWom. Bez obzira na kojem je overalu.
Ne zavaravaj se, jer se Megane ne može mjeriti sa Lamborginijem ili BMWom. Bez obzira na kojem je overalu.
A ja gledao snimak od Hrcota pa se namamio na megane kad sam vidio kako pobjeđuje lamba i gts-a...
Što je najgore morao sam prodat mustanga bossa da si oslobodim slot...
TO NIJE SIGURNO DO MEGANA
ja imam megana i derem uvijek bmw lamba mustanga itd..
mozda neznas voziti :D
istina, i ja derem sa meganom puno ozbiljnije aute...najvj do vozaca ili do ultra dijelova ili do samog poznavanja staze
a moj megan je na 696
TO NIJE SIGURNO DO MEGANA
ja imam megana i derem uvijek bmw lamba mustanga itd..
mozda neznas voziti :D
A možda ljudi koji voze BMW, Mustange i slične ne znaju voziti?
Možeš i sa Silvijom pobijediti Zondu ili bilo kojim slabijim autom pobijediti puno jači.
Stvar je vozača i sreće (promet).
To da, ja idem 200km/h i ulijecem u okuku, tamam perfect da uletim, bez da ogrebem od nesto, auto ispred mene i gruh, i onda moram psovati i nervirat se...
To da, ja idem 200km/h i ulijecem u okuku, tamam perfect da uletim, bez da ogrebem od nesto, auto ispred mene i gruh, i onda moram psovati i nervirat se...
Zato ja vozim samo klasne utrke di nema prometa...
Ali imaš znakove, drveće, kante i sve ostalo što te usporava.
Ali imaš znakove, drveće, kante i sve ostalo što te usporava.
haha, najbolje mi je kad vidiš kolica iz supermarketa na cesti...
Trebali su napravit dječja kolica pa da bude više scary...
Moze li se kupiti boost preko SMS?
ako moze moze li mi neko objasniti kako.
Koji auto IGC da kupim posto imam preko 2m trenutno?
Da li da uzmem nesto sad ili da cekam AUDI R8 5.2 da se pojavi za IGC? Da napomenem treba mi auto za mnogo jakim ubrzanjem za drag trke!
Uzmi Lamborghini Murcielago Roudster
Uzmi Lamborghini Murcielago Roudster
Imam vec njega, kupio sam Boss-a 302 12.