Krajem ove godine trebao bi se pojaviti novi serial NFS-a. Pošto se ProStreet nije proslavio dolazi nam novi nastavak koji će zasigurno biti puno bolji.
Krajem ove godine trebao bi se pojaviti novi serial NFS-a. Pošto se ProStreet nije proslavio dolazi nam novi nastavak koji će zasigurno biti puno bolji.
I za pro street su rekli da će bit najbolji do sad.
Očekujem još jedno smeće od igre.
i ja mislim da če biti smeče...prošlo je vrijeme most wanteda i ganjanja s murijom...!!!
ma, nema need for speeda do undergrounda 2, ovo ce opet bit sranje od igre, al jbg ljudi to kupuju ko ludi pa zas nebi nastavili radit
Gori od proslog nemoze biti. Ja mislim da ce bit solidan. Ne predobar, a ne i toliko los.
Rade ga 2 tima, što znači da imaju duplo više vremena, ne očekujem mnogo od njega, sve mi se čini da će biti još jedan propalitet!
Ma po meni, ako nema murje, i ganjanja po gradu, izbjegavanja auti, autobusa isl.... onda se ne smije zvat NFS. neka naprave novi serijal "race-nesto", a NFS puste onakvim kakav je bio...
EA tone sve dublje i dublje s NFS-om, ali čini mi se da to ne sprečava kupce da ga kupuju i kupuju i dalje. Ja sam NFS prestao igrati s Most Wantedom u kojem je već bilo očito da NFS odlazi u drugi smjer, pimp-anja i obične arkadne igre s pregršt kiča. Još se sjećam članka iz Buga, mislim da za NFSU, pisalo je "Živi kič i neukus", u tom je nastavku počelo pimpanje, al tad je to još bilo zabavno, pa ajde NFSU 2 je imao free roaming, MW mi je već postajao dosadan tako da sam tad prestao igrat.
Baš me zanimaju reakcije drugih (pretpostavljam razočaranih) igrača na NFS Undercover, ja ga neću iz inata igrati. Radije ću si za tih par GB, kolko će bit velika igra, skinuti nešto korisnije...
E da, zaboravio sam napisati asocijaciju na NFS Undercover... Jako me podsjetilo na Driv3r u kojem se igra "Undercover", tako da mislim da će se u novom NFS-u moći izlaziti iz auta, a igrač će vjerojatno biti "undercover cop" koji će pokušati uhapsiti ilegalne trkače, al da se zamaskira će i sam voziti te utrke. Evo vam priče...
to ce onda biti prica ko u filmu "fast and furious"
Samo nagađam, nisam siguran, ali da, to mi se čini najlogičnije, zašto bi se inače zvao Undercover?
Mozda ce biti trik u tome da se vozi pokriven dekom preko glave...Under Cover...
Mozda ce biti trik u tome da se vozi pokriven dekom preko glave...Under Cover...
Pro street je bio dosadan i jednoličan nadam se da će biti sličan undergroundu 2 jer je on bio legenda za mene, nadajmo se dobrome i da neće se zaboraviti ono NEED FOR SPEED. Najveći minus prostreetu je bilo što nije imao ni R od radnje
Pro street je bio dosadan i jednoličan nadam se da će biti sličan undergroundu 2 jer je on bio legenda za mene, nadajmo se dobrome i da neće se zaboraviti ono NEED FOR SPEED. Najveći minus prostreetu je bilo što nije imao ni R od radnje
di su vremena nfs-a 4 i nfs porsche-a... to su bile igre!
od ovih nakon njih mi je jedino most wanted bil prolazan kad je ono ogavno pimpanje vozila bilo dosta smanjeno, a i vratili su se u igru auti zbog kojih se nfs prije i igral (lamborghini, porsche...).
U undercoveru će biti ubačen sandbox style gameplay što znači da ćemo imati slobodu kretanja po mapi
A na prostreetu mi je jedino bilo dobro ono zagrijavanje guma prije "draga" i wheelie,određeni auti su mi imali prehebeni zvuk pogotovo dodge charger,inace obozavam te muscle aute,
pa se nadam da ih nebudu izostavili ili zanemarili u novom NFS-u.
nek skopiraju tdi i nek dorade grafiku i igra ce bit odlicna. nadam se da bu nes valjal ovaj novi nfs
Mislim da neće biti dobar kao Most Wanted, po meni najjači dio cijelog serijala.
naganjanje s murijom + odlična priča + ok staze + zakon auti = najluđi NFS ikad
Mislim da neće biti dobar kao Most Wanted, po meni najjači dio cijelog serijala.
naganjanje s murijom + odlična priča + ok staze + zakon auti = najluđi NFS ikad
EA tone sve dublje i dublje s NFS-om, ali čini mi se da to ne sprečava kupce da ga kupuju i kupuju i dalje. Ja sam NFS prestao igrati s Most Wantedom u kojem je već bilo očito da NFS odlazi u drugi smjer, pimp-anja i obične arkadne igre s pregršt kiča. Još se sjećam članka iz Buga, mislim da za NFSU, pisalo je "Živi kič i neukus", u tom je nastavku počelo pimpanje, al tad je to još bilo zabavno, pa ajde NFSU 2 je imao free roaming, MW mi je već postajao dosadan tako da sam tad prestao igrat.
Baš me zanimaju reakcije drugih (pretpostavljam razočaranih) igrača na NFS Undercover, ja ga neću iz inata igrati. Radije ću si za tih par GB, kolko će bit velika igra, skinuti nešto korisnije...
E da, zaboravio sam napisati asocijaciju na NFS Undercover... Jako me podsjetilo na Driv3r u kojem se igra "Undercover", tako da mislim da će se u novom NFS-u moći izlaziti iz auta, a igrač će vjerojatno biti "undercover cop" koji će pokušati uhapsiti ilegalne trkače, al da se zamaskira će i sam voziti te utrke. Evo vam priče...
kako igrati nfs most wanted online ?
trenutno mi je most wanted istaliran!
ako mi se bude svidilo istalirat cu si i carbon da igram online
ljudi pomagajte
Nadam se da neće biti promašaj kao pro street