Multiplayer FPS

poruka: 89
|
čitano: 9.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Multiplayer FPS
zv'jer2 kaže...
toxic kaže...
 I dalje tvrdim da je puno teže postat pro u COD-u nego u CS-u to su činjenice.
1. E sad ćoro prije nego sto kazes drugima da čitaju, prvo sam pročitaj sta ti pišeš jer je ovo kontradiktorno svim tvojim dosadašnjim postovima.
2. Čovjek ti je naveo PUBLIC servere od najpoznatijih klanova gdje je dobra zabava zagarantovana a ti si nakon povrsnog čitanja napisao kako o tome govoris i da je to skup noobova.
3. Ponavljam Call of Duty 4 je nova igra koja daje gomile sadržaja i zato je toliko popularna kod svih, kako onih koji igraju povrsno radi zabave tako i ljudi koji se igri posvete profesionalno!! Pa i Caunter Strike je u svoje vrijeme imao horde noobova i vikend woriora koji su skakali po serveru i glupirali se kada je izasao a sada se kako ti kazes iskristalizirao jer su uz njega ostali samo pravi zaljubljnici u tu igru a ostali su presli na nesto novije, isto ce se to s vremenom desiti sa CoD2/4.
4. A ono sto si rekao da u CoD4 mozes u skoku pogoditi covjeka snajperom...., malo si se zajebo ili si to sanjao jer je tako nesto na granici nemoguceg i moze se omaknuti samo uz ludu srecu, nemoj previse pricati o necemu sto si ocigledno povrsno odigrao jer postoji velik broj ljudi koji to igraju svakodnevno i smatraju uvredom da to netko svede na bezglavo trcanje...
Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan

Ovo sa snajperom mislim na COD 2, zašto je ovaj citat kontradiktoran mojim izjavama, pa i dalje mislim da je teže biti najbolji u cs-u nego u COD-u jer je u CS-u puno veća konkurencija, odmah u startu igraš sa pravim igračima.

EDIT:  Čudno mi je već da mod nije locko temu jer je začetnik teme odavno prestao pratiti, sve se svodi na rasprave o COD-u heh...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 21:46 (zv'jer2).
17 godina
protjeran
Unknown_Origin kaže...
 Prošo sam ju 3 puta...
 I ja.
Crysis!
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

Smanjite tenzije malo dečki, da se ne počupate i pokupite kartone. Prepirka je OK, ali bez vrijeđanja.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Multiplayer FPS

Ja sam ljubitelj cod serijala, iako nisam igrao cod4 mislim da je izvrsna jer sam vidio
kod rođaka singleplayer i grafika je odlična za razliku od dvice(ja igram na minimalnim detaljima).
U Cod 2 se može ubiti is skoka i pada,ja to često radim, uzmeš snajper skocis sa kuce, nanisanis, opalis i spustis nisan,
i to sve moraš uradit u sekundi.
Ali i u cod2 moraš imat znanja jer, ja kad uđem na neki server ja odman trcim uzmen neki rifle i gledam kako je stanje
pa ako na njemu se svi sa skrivaju, neko te gleda s neke kuće sa snipom, netko te prati pa ubije i sl.(govorim od DM)
unda treba polako skriveci igrat i da te nitko nevidi, šuljat se, ato je najčešće slučaj u S&D.

Meni su najbolji svi CoD serijali, možeš probat SoF, Soldier of Fortune 2 sam ja isto igrao dosta samo dosta sliči UT2003
jer na nekim serverima kao da nema gravitacije, a na nekim normalno samo je novije vrijeme.
Novi SoF nisan proba.
Znam da je začetnik ove teme davno prestao gledati poruke ali nema veze, i nisam tio nabrajati vec ponovljene igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...

Ja sam ljubitelj cod serijala, iako nisam igrao cod4 mislim da je izvrsna jer sam vidio
kod rođaka singleplayer i grafika je odlična za razliku od dvice(ja igram na minimalnim detaljima).
U Cod 2 se može ubiti is skoka i pada,ja to često radim, uzmeš snajper skocis sa kuce, nanisanis, opalis i spustis nisan,
Ali i u cod2 moraš imat znanja jer, ja kad uđem na neki server ja odman trcim uzmen neki rifle i gledam kako je stanje
pa ako na njemu se svi sa skrivaju, neko te gleda s neke kuće sa snipom, netko te prati pa ubije i sl.(govorim od DM)
unda treba polako skriveci igrat i da te nitko nevidi, šuljat se, ato je najčešće slučaj u S&D.

Meni su najbolji svi CoD serijali, možeš probat SoF, Soldier of Fortune 2 sam ja isto igrao dosta samo dosta sliči UT2003
jer na nekim serverima kao da nema gravitacije, a na nekim normalno samo je novije vrijeme.
Novi SoF nisan proba.
Znam da je začetnik ove teme davno prestao gledati poruke ali nema veze, i nisam tio nabrajati vec ponovljene igre.

Daj ti meni sam reci na koji nacin trcis u cod 2? jer kolko dugo ga vec igram jos nit jedan sprint nisam napravio.Dok u cod 4 mozes trcat u cod 2 toga nema
17 godina
Multiplayer FPS

Unatoč svim prepirkama koje nemaju granica mogu se samo nasmijati. Iskusni skiller u multiplayer igri ne postaješ tako da tamaniš po respawnu protivnika, a to ekipa često radi na TDM mapama. One su unatoč svemu, samo u stilu "zaleti se, pucaj, ubij ili dok te ne ubiju". SD treba mozgat i sve, ali daleko je to od prave taktike, kad se pola ekipe rastroji pa igraju ko da im je svejedno.

COD1/2 MP sam igrao danima i noćima, a ipak sam bio freelancer jer nisam mogao posvetiti "pažnju" klanu. Kad baciš bombu pa ubiješ petero odjednom to je

ili moja luda sreća ili si nabasao na one igrače koji prefiraju "zaleti se pa šta bude". Bio sam i banan od strane punkbustera (netko me prijavio) i to na hardverski ban jer sam pazi sad "slučajno" pogodio nooba pomoću snajpera dok je bio u grmlju metkom u glavu. Ban je bio na mrežni adapter (MAC LAN). Nabavio sam drugu mrežnu karticu i morao

dokazati da sam nevin, jer me ekipa poznavala i nikad nisam koristio niti jedan cheat. Skinuli su mi ban.

Sve su MP igre dobre samo ovisi o ekipi koja ju igra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
markoal kaže...

Novi SoF nisan proba.

Daj ti meni sam reci na koji nacin trcis u cod 2? jer kolko dugo ga vec igram jos nit jedan sprint nisam napravio.Dok u cod 4 mozes trcat u cod 2 toga nema
 Ne misli doslovno na sprint nego na trčanje bez taktike, ono kad ideš ravno i kolješ kog god vidiš...
17 godina
toxic kaže...
markoal kaže...

Izgleda samo da igras na jednom serveru jer  ima dosta servera gdje se moze sprintati,,,Originalni cod2 nema tu opciju, ali se moze dodati kao i niz drugih kroz modove.
zv'jer2 kaže...
 Ne misli doslovno na sprint nego na trčanje bez taktike, ono kad ideš ravno i kolješ kog god vidiš...
 Mozda i misli, bukvalno trci tj, sprinta...Za nekog ko govori o cod-u toliko kao no skill igri, slabo je poznajes...
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan

Mislim da te nisam baš shvatio....

17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

Devil slazem se stobom ali mislim vec kad hocete igrat takticke FPS jedno od boljih bar meni je American Army meni cak bolji i od CoD4

Iskreno meni je je CoD4 sux cod1 je meni najbolji 2 jos nekako ali 4 je zivo sranje eto ako hoceto prbajte AA igra je besplatna

i trazi taktiku a ne cisto napucavanje

0 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...

Rekao si da covjek ne misli bukvalno na trcanje kao sprintanje, a mozda i misli jer postoji i sprint na mnogim serverima koji se dodaje odavno zbog dinamicnosti igre, a u mnogo slucajeva je dobar za izbjegavanje snajperista i pretrcavanje otvorenih prostora. Svojim postom si dokazao da slabo poznajes CoD kad nisi cuo za sprint a govoris o CoD-u kao no skill igri...Shvacas li sada?

Rekao si :

"Ciljanje s kuka ili zumiranje nema nikakve veze u računalnim igrama, u svakom trenutku (zumirao ili ne) ti ciljas sa ciljnikom koji je virtualan, skill se ne mijenja pucao ti sa zumiranom !-> virtualnom <-! puškom ili sa ciljnikom bez ikakve puške prikazane na ekranu."

Ovo si rekao za CoD i to nije tacno...u CoD-u postoji razlika pucao ti sa kuka ili sa ramena tj, zumirano, tj, razlicito se jedno oruzje ponasa zumirao ti ili ne, ovisno o udaljenosti protivnika. Manje rasipanje metaka, veca koncentracija ispaljenih metaka u zumiranu metu tj, veca preciznost,  umanjena pokretljivost itd. I nemoj pisati ovakve tvrdnje jer nisu tacne.

Rekao si:

"heh cod i timska igra...  šta mogu reć osim  LOL!"

Bolje da se smijes nego da si izvalio jos vecu glupost...

CoD itekako moze biti timska igra, samo ovisi sta trazis, na koji nacin volis igrati itd. Dobri poznavatelji mapa u CoD-u koji igraju u timovima mogu razvaljivati, ovisi koliko su uigrani kao tim i kako se drze taktike koju su razradili za odredjene djelove i situacije. Ne moram ti spominjati flankiranje, navlacenje protivnika na udarne tacke, igraci napadaci, igraci kao podrska  i ostale fore i fazone. Dodajem i TS kao korisnu stvar u timskoj igri tako da veoma doprinosi timskom nacinu igranja. Ne moram uopce spominjati SD i warove gdje je  timski nacin igre nuzna stvar i pobjedjuje ona ekipa koja je bolje usavrsila timsko igranje.

Rekao si:

"buahahahhahaa  skill u cod-u  hahahhaha, ja reflekse i znanje mape ne zovem skillom."

"refleksi i znanje mape nisu skill, svaka budala može imati predobre reflekse vidjeti me prije nego ja njega, stisnuti miš, držati ga i ubiti me."

Refleksi i znanje mapa spadaju u skill, i to su prve stvari koje se poboljsavaju kod igraca koji zeli napredovati tj, poboljsati svoje umijece u nekoj igri, ali naravno ima i drugih stvari koje cine skill. Neznam samo kako ti definiras "skill"? Sta po tebi sve cini skill? Ovu tvoju izjavu mogu samo usporediti sa nekim tamo likom kojem koristenje cheatova kao WH ili aimbot je nacin igranja te mu refleksi i poznavanje mape uopce nisu potrebni.

Ti nazivas ljude s dobrim refleksima budalama? Ti izgleda ne razumijes da ti refleksi pomazu da napravi skor jer, ako on tebe ne ubije, ti ces njega... to je cilj igre i refleksi kao i dobro uocavanje situacije u tome pomazu. Ti refleksi dosta pomazu i protiv campera i ostalih igraca koji igraju na slican nacin, kao i izbjegavanju metaka.

Uostalom, ima mnogo situacija gdje ti refleksi pomazu na drugi nacin osim u pucanju, npr, u uskim prolazim ili apsolutno bliskom kontaktu gdje cete igrac sa dobrim refleksima razvalit s kundakom ili zaklati nozem, a da ti nisi ni trepnuo.

"U COD-u je mali broj high skill igrača i jaako puno loših igrača, a o serverima neću ni pričat."

Ti kao da si igrao na svim mogucim serverima pa onako napravio statistiku koliko ima dobrih a koliko losih igraca...Zajebi stvar, ali to ti je cisto subjektivni dojam i nije uopce mjerodavan nikome jer tvoje misljenje ne odrazava stvarno stanje. A to sto u CoD-u ima novih igraca koji su po tebi "noobovi" nije uopce losa stvar, nitko se nije rodio sa skillom.

"Ja ti baš  o tim public TDM serverima i pričam, tamo se okuplja najveći šljam multiplayer gaminga uopće. COD ima najveću zajednicu noobova od svih igara"

Ovo je uvreda za sve postene igrace koji igraju na public serverima i veoma snobovska izjava! Jao sto me zivciraju takvi tipovi kao ti, previse ste umisljeni! Spusti se malo na zemlju i niste vi odabrana "rasa igraca" da na taj nacin razmisljate! Jedini sljam u multiplayer igranju su cheateri kojih nazalost ima svugdje!

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 2:05 (boxer).
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

Potpuno se slazem s tobom Boxser te cinjenice stoje CoD je najrasirenija igra pa zbog toga misle da ima najvise noobova

i zato treba nac dobar server koji na srecu ima i dosta ako znas gdje trazis

a najveci problem su cheateri jer ih ima na svakoj serveri skoro

meni iskreno i nije nesto cod vise sam ljubitelj american army

ali kolko sam vidio  na cod nema neke sluzbene stranice gdje mozes provjeravat ko je citer ko na aa

gdje uvijek vidis ko je citer tako da nema zabune

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda zato i najviše volim igrati CoD1, ima pretežito puno iskusnih igrača.

Nemojte se zamarati oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 11:51 (momak).
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

Google is your friend...

Hrvatska u srcu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
zv'jer2 kaže...

Rekao si da covjek ne misli bukvalno na trcanje kao sprintanje, a mozda i misli jer postoji i sprint na mnogim serverima koji se dodaje odavno zbog dinamicnosti igre, a u mnogo slucajeva je dobar za izbjegavanje snajperista i pretrcavanje otvorenih prostora. Svojim postom si dokazao da slabo poznajes CoD kad nisi cuo za sprint a govoris o CoD-u kao no skill igri...Shvacas li sada?

Rekao si :

"Ciljanje s kuka ili zumiranje nema nikakve veze u računalnim igrama, u svakom trenutku (zumirao ili ne) ti ciljas sa ciljnikom koji je virtualan, skill se ne mijenja pucao ti sa zumiranom !-> virtualnom <-! puškom ili sa ciljnikom bez ikakve puške prikazane na ekranu."

Ovo si rekao za CoD i to nije tacno...u CoD-u postoji razlika pucao ti sa kuka ili sa ramena tj, zumirano, tj, razlicito se jedno oruzje ponasa zumirao ti ili ne, ovisno o udaljenosti protivnika. Manje rasipanje metaka, veca koncentracija ispaljenih metaka u zumiranu metu tj, veca preciznost,  umanjena pokretljivost itd. I nemoj pisati ovakve tvrdnje jer nisu tacne.

Rekao si:

"heh cod i timska igra...  šta mogu reć osim  LOL!"

Bolje da se smijes nego da si izvalio jos vecu glupost...

CoD itekako moze biti timska igra, samo ovisi sta trazis, na koji nacin volis igrati itd. Dobri poznavatelji mapa u CoD-u koji igraju u timovima mogu razvaljivati, ovisi koliko su uigrani kao tim i kako se drze taktike koju su razradili za odredjene djelove i situacije. Ne moram ti spominjati flankiranje, navlacenje protivnika na udarne tacke, igraci napadaci, igraci kao podrska  i ostale fore i fazone. Dodajem i TS kao korisnu stvar u timskoj igri tako da veoma doprinosi timskom nacinu igranja. Ne moram uopce spominjati SD i warove gdje je  timski nacin igre nuzna stvar i pobjedjuje ona ekipa koja je bolje usavrsila timsko igranje.

Rekao si:

"buahahahhahaa  skill u cod-u  hahahhaha, ja reflekse i znanje mape ne zovem skillom."

"refleksi i znanje mape nisu skill, svaka budala može imati predobre reflekse vidjeti me prije nego ja njega, stisnuti miš, držati ga i ubiti me."

Refleksi i znanje mapa spadaju u skill, i to su prve stvari koje se poboljsavaju kod igraca koji zeli napredovati tj, poboljsati svoje umijece u nekoj igri, ali naravno ima i drugih stvari koje cine skill. Neznam samo kako ti definiras "skill"? Sta po tebi sve cini skill? Ovu tvoju izjavu mogu samo usporediti sa nekim tamo likom kojem koristenje cheatova kao WH ili aimbot je nacin igranja te mu refleksi i poznavanje mape uopce nisu potrebni.

Ti nazivas ljude s dobrim refleksima budalama? Ti izgleda ne razumijes da ti refleksi pomazu da napravi skor jer, ako on tebe ne ubije, ti ces njega... to je cilj igre i refleksi kao i dobro uocavanje situacije u tome pomazu. Ti refleksi dosta pomazu i protiv campera i ostalih igraca koji igraju na slican nacin, kao i izbjegavanju metaka.

Uostalom, ima mnogo situacija gdje ti refleksi pomazu na drugi nacin osim u pucanju, npr, u uskim prolazim ili apsolutno bliskom kontaktu gdje cete igrac sa dobrim refleksima razvalit s kundakom ili zaklati nozem, a da ti nisi ni trepnuo.

"U COD-u je mali broj high skill igrača i jaako puno loših igrača, a o serverima neću ni pričat."

Ti kao da si igrao na svim mogucim serverima pa onako napravio statistiku koliko ima dobrih a koliko losih igraca...Zajebi stvar, ali to ti je cisto subjektivni dojam i nije uopce mjerodavan nikome jer tvoje misljenje ne odrazava stvarno stanje. A to sto u CoD-u ima novih igraca koji su po tebi "noobovi" nije uopce losa stvar, nitko se nije rodio sa skillom.

"Ja ti baš  o tim public TDM serverima i pričam, tamo se okuplja najveći šljam multiplayer gaminga uopće. COD ima najveću zajednicu noobova od svih igara"

Ovo je uvreda za sve postene igrace koji igraju na public serverima i veoma snobovska izjava! Jao sto me zivciraju takvi tipovi kao ti, previse ste umisljeni! Spusti se malo na zemlju i niste vi odabrana "rasa igraca" da na taj nacin razmisljate! Jedini sljam u multiplayer igranju su cheateri kojih nazalost ima svugdje!

1. Ovo za trčanje sam siguran da je mislio u kontekstu trčanja bez razmišljanja a ne sprinta na moddanim serverima u COD-u 2.
2. Za ciljanje s kuka sam mislio na counter jer je netko rekao da zbog toga cs nije realan, ovo što sam napisao se odnosi na counter strike, jer je svejedno kako je puška u igri namještena kad ti je ciljnik uvijek na sredini, u cs-u nisu htjeli staviti zoom i zbog toga ta igra nije manje realna i nema manje skilla od onih u kojima im zooma jer je taj ciljnik virtualan i ko zna igrat znat će ciljat i tako.
3. Ponavljao sam toxic-u i sada govorim tebi, sve što sam rekao o COD-u se odnosi na public servere, nisam spominjao "dobro uigrane timove" itd. čovjek je pitao koju igru da mu preporučimo pa se sve odnosilo na nooba koji je tek ušao u neku igru i na iskustva koja bi imao na početku. Kada sam ušao u COD prvih par puta veeelika većina servera je bila bez imalo taktike, svi su trčali i pucali.
4. Potpuno drugačije shvaćamo riječ skill, neda mi se objašnjavat jer bi trebao napisati pol stranice, uglavnom nikada u životu u niti jednoj multiplayer igri nisam cheatao niti nikada neću.
5. Najveći šljam gaminga osim čitera: ljudi kojima je jedina želja pucat, vidit krv u igri, nikada ni ne pomisle malo taktizirat, povećat znanje o igri, kad ih netko ubije počnu psovat ko seljačine, redovito team killaju bez problema, oni se ne poboljšaju nakon godina igranja jer su u glavi zaostali i jednostavno ne cijene tu igru i igrače koja im donosi toliko zabave, isto tako ima puno admina koji previše koriste svoju "moć" pa banaju/kikaju  bez većih razloga. Tog sam vidio u COD-u više nego u bilo kojoj igri koju sam probao igrati online, opet ponavljam na takve servere sam nailazio običnim refreshom i random joinanjem kako bi bilo koji početnik i tražio servere.
Ovo nije uvreda za niti jednog poštenog igrača nego za baš taj "šljam". Poštene igrače cijenim i njima sigurno smetaju iste stvari kao i meni. COD 4 ima najveću zajednicu noobova jer je jaaako puno ljudi koji počnu igrati tu igru samo zato što je popularna, nova i zato što ju svi igraju, zato što je igra za mase. U usporedbi sa nekim drugim igrama koje se već duže prodaju u COD-u 4 toga ima previše. COD 2 je sigurno sada ostao samo na znalcima i poštenim igračima i kladim se da je puno zabavniji takav.

Ovo o odabranoj rasi igrača i umišljenosti ne znam otkud si izvuko, o sebi ne mislim (kao gejmeru) ništa više nego o drugima koji igraju redovito, ne cheataju i cijene druge igrače. Ove izjave o šljamu sam ti sad bolje pojasnio i sve se temelje na mojim iskustvima.

Mislim da je dosta više raspravljanja, da pljujem po COD-u ne bih ga preporučio začetniku teme, svoje mišljenje sam rekao i vi ga ne možete promijeniti, nikoga nisam vrijeđao niti pljuvao po nekome (osim po onim igračima koje nazivam "šljamom" a oni to svojim ponašanjem i zaslužuju), jednostavno mislim da se COD igra na puno drugačiji način od recimo CS-a ili TF2 a meni se taj način ne sviđa. Puno mojih riječi ste preokrenuli ili krivo shvatili, da raspravljamo u živo vjerojatno bi bolje shvatili jer je tekst nezahvalan za raspravu, nema tona, brzine govora itd.
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

to stoji da se tesko raspravljat preko foruma jel svako izvrce rijeci kako njemu pasu prema  tome kako i ti kazes nezahvalno je raspravljati i svadati se

a sto se tice cod meni je puna bolja igra american army jel je realnije nekazem da je cod losi ali no meni dose samo da see opustim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

Meni je najbolji cs source, viš mogo bi probat AA, prije sam imo neke predrasude a mogo bi probat skinut... još je besplatno di ćeš bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zv'jer2 kaže...
boxer kaže...
zv'jer2 kaže...

2. Za ciljanje s kuka sam mislio na counter jer je netko rekao da zbog toga cs nije realan, ovo što sam napisao se odnosi na counter strike, jer je svejedno kako je puška u igri namještena kad ti je ciljnik uvijek na sredini, u cs-u nisu htjeli staviti zoom i zbog toga ta igra nije manje realna i nema manje skilla od onih u kojima im zooma jer je taj ciljnik virtualan i ko zna igrat znat će ciljat i tako.

Ti ocigledno ne citas i ne razmisljas o onome sto ti covjek pokusava reci. Naglasava se da nije svejedno u Call of Duty-u ako pucas s kuka ili desnim klikom stavis pusku na rame, jer ces u prvom slucaju rasipati metke kao budala i moci ubiti samo onog ko ti je u neposrednoj blizini a tek kada stavis tu pusku na rame moci ces fino i precizno da nicljas covjeka u bilo koji dio tjela, usporice ti se kretanje ali povecati preciznost.. To je veliki detalj koji nudi Call of Duty a koji nema CS, naravno da ja smatram nerealnim da konstantno drzim pusku na kuku i na taj nacin jednako dobro pogadjam metu na 2 i 20 metara!!

I ponovo izjavljujes da je Call of Duty 4 igra za mase, pa i CS je bio igra za mase kada se pojavio i svaka druga igra nakon sto izadje na trziste plijeni kvalitetom postat ce igra za mase. Naprotiv to je kompliment jer nebi uzalut toliki ljudi igrali nesto ako nije kvalitetno uradjeno!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 18:33 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
zv'jer2 kaže...
boxer kaže...
zv'jer2 kaže...

Ti ocigledno ne citas i ne razmisljas o onome sto ti covjek pokusava reci. Naglasava se da nije svejedno u Call of Duty-u ako pucas s kuka ili desnim klikom stavis pusku na rame, jer ces u prvom slucaju rasipati metke kao budala i moci ubiti samo onog ko ti je u neposrednoj blizini a tek kada stavis tu pusku na rame moci ces fino i precizno da nicljas covjeka u bilo koji dio tjela, usporice ti se kretanje ali povecati preciznost.. To je veliki detalj koji nudi Call of Duty a koji nema CS, naravno da ja smatram nerealnim da konstantno drzim pusku na kuku i na taj nacin jednako dobro pogadjam metu na 2 i 20 metara!!

I ponovo izjavljujes da je Call of Duty 4 igra za mase, pa i CS je bio igra za mase kada se pojavio i svaka druga igra nakon sto izadje na trziste plijeni kvalitetom postat ce igra za mase. Naprotiv to je kompliment jer nebi uzalut toliki ljudi igrali nesto ako nije kvalitetno uradjeno!!!
 znam ja dobro što je on htio reći, ispravljao me za nešto što je mislio da sam rekao za COD a mislio sam na CS, dosta mi je više ovog topica, moram se opravdavat i detaljnije objašnjavat svaku rečenicu, nemreš se kvalitetno raspravljat tekstualno, jednostavno bi zbog tona i naglaska uživo bolje shvatili sve što vam hoću reći.
16 godina
neaktivan

War Rock

17 godina

Evo nisam se malo duze javio a to vrijeme sam iskoristio za igranje cs-a i american army da vidim o cem se tocno radi ukratko ne lose igre ali ...daleko daleko je to iza cod serijala od ponasanja do kontrola samog igraca do grafike ,igre nisu tolko dominatne kao cod 4 pogotovo i jos hrpa stvari.

Evo odlucio sam malo na you tubu usporedit high skill igrace svih igara pa pogledajte o cemu vam pricam

call of duty 2          https://www.youtube.com/watch?v=7afAR_C5Q14

call of duty 4       https://www.youtube.com/watch?v=NH5Gwl03CsY               i ovaj      https://www.youtube.com/watch?v=Ww5hjNjdbaU

american army   https://www.youtube.com/watch?v=DIf_kCFnHcU  i ovaj  https://www.youtube.com/watch?v=8ohI2Zm1zIg&feature=related

counter strike  https://www.youtube.com/watch?v=vO4EPmMMFGw i ovaj  https://www.youtube.com/watch?v=iibK9S3ljlg&feature=related

sve ce bit jasno ljudima koji su igrali i probali igrat bilo koju od tih igara. I sve se jasno vidi po filmicima . A sada se micem iz ove teme.Pozz i uzivajte gledajuci.

17 godina
protjeran
Multiplayer FPS

Cod serial wins again

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

Meni je puno bolja igra American od Cod4 am je realnija i trazi vise timske igre

a igram vise godina aktivno AA i CoD4 a CS rijetko i to staru verziju

0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

a sto je sa skillom? jedan od razloga zasto nikad nisam previse zavolio CoD je taj sto ne zahtjeva bas puno skilla

da i kaj tom fali
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Evo nisam se malo duze javio a to vrijeme sam iskoristio za igranje cs-a i american army da vidim o cem se tocno radi ukratko ne lose igre ali ...daleko daleko je to iza cod serijala od ponasanja do kontrola samog igraca do grafike ,igre nisu tolko dominatne kao cod 4 pogotovo i jos hrpa stvari.

Evo odlucio sam malo na you tubu usporedit high skill igrace svih igara pa pogledajte o cemu vam pricam

call of duty 2          https://www.youtube.com/watch?v=7afAR_C5Q14

call of duty 4       https://www.youtube.com/watch?v=NH5Gwl03CsY               i ovaj      https://www.youtube.com/watch?v=Ww5hjNjdbaU

american army   https://www.youtube.com/watch?v=DIf_kCFnHcU  i ovaj  https://www.youtube.com/watch?v=8ohI2Zm1zIg&feature=related

counter strike  https://www.youtube.com/watch?v=vO4EPmMMFGw i ovaj  https://www.youtube.com/watch?v=iibK9S3ljlg&feature=related

sve ce bit jasno ljudima koji su igrali i probali igrat bilo koju od tih igara. I sve se jasno vidi po filmicima . A sada se micem iz ove teme.Pozz i uzivajte gledajuci.

Ne kužim kaj si ovim htio reć... pokazo si filmiće profića u sve 3 igre i zaključio da je COD bolji...  time ništa nisi reko nego svoje mišljenje da je COD najbolji, ja se s tim ne slažem i meni je bolji CS, ali slažem se da je dosta s ovom temom jer stvarno nema smisla...

P.S.  Prešo sam na CS: Source prije dugo i sad će dobit update za engine source 09,  a meni zadnja verzija source enginea bolje zgleda od COD-ovog pa ti ovo o grafici ne stoji,  a ovo o ponašanju ne shvaćam, pa drugačije su igre kaj ti očekuješ da budu ista kretanja itd.

EDIT: baš se vidi na filmićima o COD-u stvar koja mi se ne sviđa u njemu, lik stalno kad puca po nekom stisne i drži pucanje, a ono kad se neko sjeti pričat o realnosti (što nije realno jer su to igre) zašto u COD-u mogu skočit sa 500 metara i nemre mi bit ništa?
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 10:55 (zv'jer2).
17 godina
Multiplayer FPS

Nemozes skociti sam 5 metara a da ti se neoduzme health ili da pogines!! Iz posta u post pokazujes kako si CoD igrao povrsno, jer da si igrao malo duze znao bi za to. Kao i svaka igra i on ima mane ali je sigurno blizi realnosti nego CS po svemu od fizike pa nadalje no vise je uzalud raspravljat o tom. Nekoliko ljudi ti iznosi cinjenice, i pobija sve sto si ti izvalio o CoD-u ali ti kao da si sljep, gluh da nekazem glup zato ostani pri svom Cauner Strike-u i prestani pljuvati po necemu sto drugi cjene i igraju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Multiplayer FPS

igraj HC mod na cod4 i vidjet ces kaj je realnost...nema healtha...skakanja s zgrada i takvih gluposti...popij metak i papa

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs) 2048MB RAM 250 GB Total ASUS EAH3650 Series 1024 MB xFire-->ddoxy
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 12:07 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Multiplayer FPS

U COD-u 2 možeš skočit sa zgrade i nije ti ništa...   molim bez vrijeđanja...

To sam rekao zato što se netko prije pozivao na realnost, to su igre, u njima ništa nije realno. Mislim da ova tema nema smisla, nitko od nas neće promijeniti mišljenje zbog "činjenica" o drugoj igri, svakom se nešto drugo sviđa a meni se COD ne sviđa zbog puno stvari koje sam nabrojao.

Nisam pljuvao po COD-u nego sam pričao o stvarima koje sam doživio igranjem COD-a.

Nemrem vjerovat kolko postova i kolika rasprava je nastala samo zbog prijedloga igre.

Više ne sudjelujem u ovoj temi jer je prešla sve granice a vidim da se ekipa počela i vrijeđat.

BTW AA-d00d  jedini zna o čem pričam...  bivši Eclipse-ovac jel tak?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2008 12:54 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice