Mmorpg?

poruka: 5
|
čitano: 1.316
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
mmorpg?

Evo imam par pitanja u vezi mmorpg-a... Jednom sam igrao silkroad i nije mi se činio tako zanimljiv jer sam samo hodao uokolo i ubijao čudovišta da bi dobio level... Al neznam zašto toliko ljudi cijene te mmo-eve, pa me zanima koji je zapravo cilj u takvim igrama i na koji način se igraju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mmorpg?

Da i ja sam to čuo za silkroad, da je malo dosadan. ako želiš igrati MMO igru u kojoj češ imati i dobru radnju, savjetujem ti da nabaciš pogled na Lord of the Rings Online (Lotro) ili na Age of Conan (AOC). Ima i tu naravno borbe sa životinjama ali je sve napravljeno sa nekakvim scenarijem, tj. drži te da napreduješ dalje da vidiš što će se dogoditi (LOTRO ima čak i poglavlja, jako jako zanimljivo). Zatim možeš imati profesije, šivati odjeću, izrađivati oružja i sl. MMO igre su napravljene na način da imaš dojam da uistinu živiš u tom svijetu, dakle imaš neku svoju ulogu, imaš svoje hobije, u Lotro čak možeš imati svoju kuću, družiš se sa živom ekipom tj. sa igračima iz ostalih dijelova svijeta i sl.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mmorpg?

a evo ako si zainteresiran ja prodajem age of conan account , pa ako zelis svoje mmoprg iskustvo poceti sa konanom , javi mi se .

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mmorpg?

Ako do sada nisi, mogao bi probati i nezaobilazni World of Warcraft. To je osnova za sve daljnje MMORPG-ove Namigiva

Ja sam se u WoW-u nadružio sa ekipama iz cijelog svijeta i bila je ludnica! Još kad se tome pridoda čitava atmosfera i specifičan 'cartoon-look' - ma definitivno za isprobati igra, garantiram da ćeš ju barem nekoliko mjeseci igrati Osmijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mmorpg?

Sve je to super, al ja imam tek 15 godina i ne bi htio plaćat pretplatu pa ako postoji mogućnost da igru skinem s neta pa ako znate neke hackove za igranje s piratskom igrom, recite mi... Nemojte me krivo shvatit, da sam 18 god. kupio bi original...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice