Pise connection timed out jel Krešo online?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pise connection timed out jel Krešo online?
Nije. Piše ti to ispod zvjezdica (mislim na osobu krešo91 na ovom forumu. Pisao je na prethodnoj stranici, tak da ćeš ga lako naći. Ima onu babu iz reklame za zelje na avataru)
znam ga jel ti imas oriđi?
znam ga jel ti imas oriđi?
Ne. A i ne igram ga više. Igrao sam nešto malo u MP-u i SP-u, ali mi se više neda.
kako da se ulogiram kad se spojim na taj server?
pise mi da upisem nesto tipa: /login, ali neznam kako zapoceti upisivati??
Stisni T, zatim /register *lozinka* i onda /login *lozinka*
Stisni T, zatim /register *lozinka* i onda /login *lozinka*
Nidjo zasto meni ne radi ucitava mi se i onda izbaci Connection timed out.
lol
Poz decki , zna mozda itko od vas di mogu uzet MineCraft al da mogu preko uplatnice(ziro racun) .. gledo sam na basehostu i na Enabavi al nemaju.
Poz decki , zna mozda itko od vas di mogu uzet MineCraft al da mogu preko uplatnice(ziro racun) .. gledo sam na basehostu i na Enabavi al nemaju.
Probaj ih pitati na mail da li ti ga mogu kupiti (je da nemaju u ponudi, ali sigurno im nije problem kupit).
Pitaj ih na basehostu napisi tu sto su ti odgovorili
Pitao sam tamo u minecraft IRC kanalu
Kazu da jedino mozes kupiti preko kreditne kartice.
Tooooooo, moći će se mjenjati spawn point
I’ve been able to focus on development a lot the last couple of weeks, and we’re hoping to get the new update out soon.
It will include the wolves, the ability to change your spawn point, and a rather ambitious statistics tracking and achievement system.
Once that update is out, we’ll spend some time figuring out exactly what to do with the modding, which should result in a nice modding API.
Evo ja skinuo i nalazim se u world 1 tj neznam šta trebam raditi LoL,može li mi netko objasniti od vas čemu služi ta igra..itd?
Evo ja skinuo i nalazim se u world 1 tj neznam šta trebam raditi LoL,može li mi netko objasniti od vas čemu služi ta igra..itd?
probaj za početak na yt nać: how to survive first night in minecraft
Nejde mi u glavu kak on stvori onog lika..xD..ja nemogu sam ništa napraviti,nti odjeć drvo..ništa!..?
Nejde mi u glavu kak on stvori onog lika..xD..ja nemogu sam ništa napraviti,nti odjeć drvo..ništa!..?
možeš zapravo..
Kako si ti World 1, gdje uopce ima ta opcija worldova??? i btw danas sam umro a sa sobom imao 20 irona, jel postoji neki tool koji vraca ili stvara, plss help
Kako si ti World 1, gdje uopce ima ta opcija worldova??? i btw danas sam umro a sa sobom imao 20 irona, jel postoji neki tool koji vraca ili stvara, plss help
To ti je ostalo tamo gdje si poginuo (jedino ako te je lava spekla, onda više nema ničega), pa ak se sjećaš gdje je to bilo, moći ćeš pokupiti to.
Napravio sam kućni server, online je 24/7. Frend koji živi u Koprivnici, a server je trenutno u okolici Osijeka kod frenda na laptopu je rekao da mu ne lagga. Ja ne mogu hostat dok sad još ne nabavim 2GB RAMa jerbo lagga i ne mogu igrat.
89.172.182.198
JTLYK, trenutno nema nikoga na serveru.
To ti je ostalo tamo gdje si poginuo (jedino ako te je lava spekla, onda više nema ničega), pa ak se sjećaš gdje je to bilo, moći ćeš pokupiti to.
Lava me skurila par puta, ajoj skupljao Iron cijeli dan skoro sam monitor roknuo
Napravio sam kućni server, online je 24/7. Frend koji živi u Koprivnici, a server je trenutno u okolici Osijeka kod frenda na laptopu je rekao da mu ne lagga. Ja ne mogu hostat dok sad još ne nabavim 2GB RAMa jerbo lagga i ne mogu igrat.
89.172.182.198
Meni se neće spojiti. Verzija igre 1.3_01 argh verzija :D
89.172.182.198
Meni se neće spojiti. Verzija igre 1.3_01 argh verzija :D
sigurno je server u "online modu" tj. moraš imat original
Heh. A ništ, probao sam. Je da bih igrao možda ukupno pola sata, ali htio sam samo probati da li radi :D
Pozdrav! Pozivam vas na hrvatski minecraft server -> 88.198.69.101:25565 Gamer.hr powered by http://www.hrvatski-hosting.com/
Trenutno server ima 16 slotova i upogonjen je 24/7 (dedicated).
Da bi mogli igrati na serveru potrebna vam je originalna igra. Osim toga, trebate se prijaviti da vas uvrstimo na whitelistu. Prijava treba sadržavati ingame nick, što bi radili na serveru i ss nekih vaših kreacija. Nepotpune prijave ne uvažavam. Igranje na serveru je besplatno, znači nije potrebno uplaćivati članarinu ili donacije. Blizu spawna smo napravili skrovište u kojem ima nešto alata, slobodno se poslužite.
Pravila servera:
-Tematika gradnje je slobodna.
-Zoniranje je obavezno.
-Planiraj estetiku prostora i građevine.
-Grifanje i korištenje hackova kažnjava se perm banom.
-PvP je isključen.
cu on
Evo stavio sam onaj bukkit što ima milion pluginova i sad je na offline modu.
EDIT: Novi IP: 89.172.194.213
Kad se mjenja svakih 24 sata.