Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 168.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Minecraft server [BUG Craft]
Krešo91 kaže...

Aj šta se preseravate, ako ste toliko pametni aj probajte vi po prvi puta radit sa modanim server softverom! {#}

Mislite da je lako to radit po prvi puta, e pa u krivu ste....ja sam prvi puta radio s bukkitom prije nego se raspao bivši crocraft server i nisam nikako mogao sam sve skužit bez nečije pomoći. Zbog toga sam prešao na hMod, sadašnji Canary, i tad sam ajd nekako skužio kako to sve radi i relativno je isto bilo za oba softvera dok nije se pojavio Canary, od tad je bukkit počeo mijenjat format properties file-ova i ostalih stvari. Zbog toga mi je postalo kompliciranije radit s njim i prešao sam na Canary (nastavak hMod-a) i sad znam napamet sve živo šta treba za dignut server preko Canary-ja. A to iskustvo sam zaradio mukotrpnim radom s navedenim softverom kroz godinu dana održavanja servera (zajedno sa bivšim serverom) tako da ako mi neko počne srat o nečmu neka malo promisli šta će reć i onda nek se obrati, a ne tu rpovaljivat dječije fore.

Tako da molim lijepo da vi n00bovi koji niste vidjeli ni bit-a od ijednog od navedenih server softvera molim lijepo da začepite gubice i nadate se da će vaši admini servera uspjet na što brže i što bolje sredit server, a ne srat im okolo:  

"A kako to može biti teško!!?!??!?!?!?1!"

ili  

"Ma de šta je to toliko teško. Kopi-pejstaš par fajlova i gotovo"

Hvala na podršci, zbilja nije jednostavno s obzirom da smo megalomanski krenuli s hrpom modova pa nismo vise znali sto je u konfliktu s čim, pa nam je trebalo 2-3 sata samo da skuzimo da moramo editirat permissione za neke modove... No dobro, sad smo na dobrom putu i nemamo još puno posla, "samo" poraditi na nekim modovima i stabilnosti. 

Volim jabuke :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 23:32 (power_user).
14 godina
protjeran
Minecraft server [BUG Craft]

Hvala Krešo!! Ja se nadam da do sutra popodne će bit sve gotovo, sa pluginima smo gotovi nekih 87 % po mojoj procjeni:) i još moramo glavnu ulicu izgradit i to, par testera dovest na server da budu sat vremena najmanje na njemu da vide dal je dobro sve i onda tek ide online.

Ispričavamo se na čekanju, ali svo troje admina smo novi u tome(osim Fermija ali on je prije radio u jednostavnijem cpanelu) i radimo po nekakvoj logici i na temelju pokušaja pogrešaka, ali sad smo se ufurali i nadam se da će bit sve u redu. Budite svjesni da će prvih 2-3 dana nakon šta server bude online će bit stalni restarti zbog namještavanja plugina ako neki ne rade, stavljanje novih itd. tako da se odmah pripremite da ne bude žalbi tipa "aa daj ne opet reset" i te fore:)

I posjetite koji put Bugcraft forum jer će tamo prvo bit napisana IP adresa:) prvih 3 koji je vide prvi bit će testeri tako da pratite :))

PS: Krešo možeš onu Bugcraft temu na vašem forumu stavit vidljivu:) ili reci nidji da je stavi vidljivu.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
netko12345 kaže...
PS: Krešo možeš onu Bugcraft temu na vašem forumu stavit vidljivu:) ili reci nidji da je stavi vidljivu.

Sređeno. {#}

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
17 godina
neaktivan

po mojoj procjeni je server na 65%, uskoro će sve bit ok, valjda. trenutno sve nužno radi, al još malo srediti sve trebamo(ceste, grupe, prefikse..)

ugl. trebat će nam pomoć, neke komande ne rade baš(npr money ?, custommusic komande, stock exchange komande...)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 0:53 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pošto sam ja novi (sredio sam minecraft, zato što sam imao problema sa join-om) hoće mo li mi krenuti sa novim svjetom ili ćemo nastavititaj što je već bio? Ja bih volio novi svijet, zato što sam novi ^^

...we can go together, trough a storm, on any weather, cold or warm... =D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Captain.Price kaže...

Pošto sam ja novi (sredio sam minecraft, zato što sam imao problema sa join-om) hoće mo li mi krenuti sa novim svjetom ili ćemo nastavititaj što je već bio? Ja bih volio novi svijet, zato što sam novi ^^

Sve ide nanovo:)

15 godina
neaktivan

uključio bi se ak mogu

0 0 hvala 0
15 godina
Ovo je postalo prerazbacano, sad cemo ovako. Tko zeli igrati neka se prijavi u odgovarajucoj temi na bugcraft.info, koga nema tamo ne moze na WL! Cak ni stariji clanovi, jer ovako ih ima 15 u ovoj temi, 10 na bugcraftu, 10 na bugcraft mailu, 5 na mom mailu, 5 na skypeu, svaki admin po 5 u PP...
14 godina
protjeran
power_user kaže...
Ovo je postalo prerazbacano, sad cemo ovako. Tko zeli igrati neka se prijavi u odgovarajucoj temi na bugcraft.info, koga nema tamo ne moze na WL! Cak ni stariji clanovi, jer ovako ih ima 15 u ovoj temi, 10 na bugcraftu, 10 na bugcraft mailu, 5 na mom mailu, 5 na skypeu, svaki admin po 5 u PP...

Kao što sam rekao treba napravit novu temu BugCraft 2.0 i ovu lockat

15 godina
neaktivan

ma prijavio se ja i na bugcraft forumu

0 0 hvala 0
15 godina

Znaci samo Bera, win4crazzy i ja smo zidovi{#}  zidovi regrutiraju ekipu{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zbog problema s pluginima odgađamo otvorenje servera. 

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stavite najosnovnije: Permissions (obavezno {#}), Essentials, Big Brother, World Guard (valjda ima? {#}) i možda iConomy (+ iCShop i iCTrade)

EP, počivao u miru Božjem :(
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 14:20 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

dok se ceka bugcraft server mozete zaigrati na ovome ip toxxic.pro:25566 ima 36 slotova i nekih 5-6 igrača dnevno {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

dok se ceka bugcraft server mozete zaigrati na ovome ip toxxic.pro:25566 ima 36 slotova i nekih 5-6 igrača dnevno {#}

smece server, lagg, give komanda (likovi rade kucu od dijamantnih kocaka), neuredjenost prostora .....................

BUG CRAFT RULZ

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro |
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 14:40 (rebelsy).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Stavite najosnovnije: Permissions (obavezno {#}), Essentials, Big Brother, World Guard (valjda ima? {#}) i možda iConomy (+ iCShop i iCTrade)

sad sam maknuo sve plugine i stavljam za početak najosnovije. sad ću ić pa ću navečer dovršit sve.

ako sve bude išlo po planu, možete očekivat server već sutra(ali uz nekoliko restarta).

btw, zašto iChat ne radi?

još, ako stavit u bigbrother watch players listu zvijezdicu (*) hoće li gledat svakoga?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 14:59 (djdomi).
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
Nitro233 kaže...

smece server, lagg, give komanda (likovi rade kucu od dijamantnih kocaka), neuredjenost prostora .....................

BUG CRAFT RULZ

+1

jesi ti njab bono il nisi?

15 godina
djdomi kaže...
Krešo91 kaže...

sad sam maknuo sve plugine i stavljam za početak najosnovije. sad ću ić pa ću navečer dovršit sve.

ako sve bude išlo po planu, možete očekivat server već sutra(ali uz nekoliko restarta).

još, ako stavit u bigbrother watch players listu zvijezdicu (*) hoće li gledat svakoga?

iChat je mislim stao, znam da je nastavio na canaryju ali je nestao kad je site bio down {#}

Inače jako dobar plugin ako ima igrača i treba neki "local chat" za određene grupe, probaj kontaktirat autora plugina Nijikokun-a na bukkit forumu ako je još tamo, on je napravio iConomy, iChat i ostale stvari sa i (nije Apple produkte {#})

Big Brother mislim ima neki ReadMe file koji objašnjava kako se šta koristi, pogledaj na Bukkit forumu kako ide config, ali kolko se ja sjećam ima opcija za auto-watch i on sam stavlja na listu

EP, počivao u miru Božjem :(
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 15:38 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
djdomi kaže...
Krešo91 kaže...

iChat je mislim stao, znam da je nastavio na canaryju ali je nestao kad je site bio down {#}

Inače jako dobar plugin ako ima igrača i treba neki "local chat" za određene grupe, probaj kontaktirat autora plugina Nijikokun-a na bukkit forumu ako je još tamo, on je napravio iConomy, iChat i ostale stvari sa i (nije Apple produkte {#})

Big Brother mislim ima neki ReadMe file koji objašnjava kako se šta koristi, pogledaj na Bukkit forumu kako ide config, ali kolko se ja sjećam ima opcija za auto-watch i on sam stavlja na listu

znaš još neki plugin za chat da radi?

17 godina
neaktivan

uskoro stiže IP...

213.149.60.35:25549

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 17:26 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 20:28 (netko12345).

0 0 hvala 0
14 godina

Kako da postanem white-listed za server?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Na bugcraft forumu se registrirat i upisat nick u temi prijava!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ispričavam se server neće radit još jedno 20 minuta zbog instalacije nečeg!!

0 0 hvala 0
15 godina

Nitko vise nece na WL jos par sati, objavili su IP bez da sam ja znao, a neke veoma vazne stvari nisu gotove

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Nitko vise nece na WL jos par sati, objavili su IP bez da sam ja znao, a neke veoma vazne stvari nisu gotove

Otvaramo za 10-20min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 godina
protjeran

jeste decki ? ako jeste dajte me na wl .. DinPirat

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein

0 0 hvala 0
15 godina
Pwner M. kaže...

dodajemo samo s BugCraft.info

14 godina
protjeran
power_user kaže...
Pwner M. kaže...

dodajemo samo s BugCraft.info

pa i tamo sam se prijavio ovdije samo za svaki slucaj haha ;) ja sam EldinMusic samo sam uzeo novi nick.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
15 godina

Come on bijačz!

213.149.60.35:25549

IT'S ON

P.S. Hvala je dolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 20:34 (power_user).
Moj PC  
3 0 hvala 8
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice