Medal of Honor (2010)

poruka: 1.590
|
čitano: 297.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
15 godina
odjavljen
RE: Medal of Honor (2010)
ATiGamer kaže...

Ti nisi još zaigrao?

Ne, nezuri mi se jer sam neki dan ubo original L4D2 i igram online dosta često.

Budem stavio na download kada bude vremena za igru.

Sasvim sigurno po svim komentarima neočekujem od igre. Ja sam osoba kojoj strašno puno znače zvuk i grafika u igri, a recoil isto tako.

Operation Flashpoint
17 godina
neaktivan

Ma ok je zvuk čak je i igrivost dobra ali ima nešto .....ti neprijatelji ,AI,nije bas napravljeno onako kako bi se očekivalo  pa čak niti grafika nije wau a  igram na najvišim detaljima!

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 18:32 (petric1).
16 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

sad bi jos samo bilo lijepo da prodaju zasebno MP kad su ga već zasebno i radili... Ovaj SP je očito tek toliko da je tu...

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Ma ok je zvuk čak je i igrivost dobra ali ima nešto .....ti neprijatelji ,AI,nije bas napravljeno onako kako bi se očekivalo  pa čak niti grafika nije wau a  igram na najvišim detaljima!

Meni je zvuk najslabija karika igre. Da nema prijevoda imao bi dojam da ti netko viče s kilometar udaljenosti, a ne govori s pola metra. Grafika se još može potrpiti no zvuk je baš očajan. Igrivost je tu i oružja su dobro napravljena no osobno mi je MW2 bolje legao. Baš me zanima tko će u dogledno vrijeme napraviti nešto da konkurira BC2.

15 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...

Meni je zvuk najslabija karika igre. Da nema prijevoda imao bi dojam da ti netko viče s kilometar udaljenosti, a ne govori s pola metra. Grafika se još može potrpiti no zvuk je baš očajan. Igrivost je tu i oružja su dobro napravljena no osobno mi je MW2 bolje legao. Baš me zanima tko će u dogledno vrijeme napraviti nešto da konkurira BC2.

Hah sumnjam da ce prije Crysisa 2 biti dobra pucačina, nema ništa revolucjnorarno - visoko budzetnih igara do tada.

Ova igra je imala ogroman budzet, a na kraju je bolje ispao hrvatski Serious Sam HD koji rade za par stotina kuna rade igru.

Bezveze utrošene novce na dva razvojna tima. Ovo je mogao jedan tim (Raven Software) odraditi daleko bolje i iskusnije.

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
ATiGamer kaže...

Hah sumnjam da ce prije Crysisa 2 biti dobra pucačina, nema ništa revolucjnorarno - visoko budzetnih igara do tada.

Ova igra je imala ogroman budzet, a na kraju je bolje ispao hrvatski Serious Sam HD koji rade za par stotina kuna rade igru.

Bezveze utrošene novce na dva razvojna tima. Ovo je mogao jedan tim (Raven Software) odraditi daleko bolje i iskusnije.

neznam bas za Raven Software

mislim da bi odradio jednako kao i Danger Close

Singularity i Wolfenstein(ovaj novi ofc) su sve osrednje igre

a MoH je upravo to

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ma ne znam može li se i Cryteku više vjerovat. Imam dojam da će samo grafika biti vrijedna paženje, a ostalo.... Ne znam, mišljenja sam da smještaj u New York ne donosi ništa dobra. Nadam se da se ipak varam i da ćemo napokon uživati u nekoj išekivanoj igri.

Mafia je ipak po meni malo razočarala, MOH ne valja, F1 puna bugova... Nadamo se boljim vremenima :)

Što se MOH tiče, moglo je to puno bolje da su si dalo još malo truda bez dvojbe.

15 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

neznam bas za Raven Software

mislim da bi odradio jednako kao i Danger Close

Singularity i Wolfenstein(ovaj novi ofc) su sve osrednje igre

a MoH je upravo to

Raven je barem 100x iskusnij tim od Danger Close. I radili su izuzetno dobre igre nekada i radili su sa svakakvim tehnologijama. Definitivno mislim da bi odradili bolje ovu igru.

ATiGamer kaže...

Ma ne znam može li se i Cryteku više vjerovat. Imam dojam da će samo grafika biti vrijedna paženje, a ostalo.... Ne znam, mišljenja sam da smještaj u New York ne donosi ništa dobra. Nadam se da se ipak varam i da ćemo napokon uživati u nekoj išekivanoj igri.

Mafia je ipak po meni malo razočarala, MOH ne valja, F1 puna bugova... Nadamo se boljim vremenima :)

Što se MOH tiče, moglo je to puno bolje da su si dalo još malo truda bez dvojbe.

Hm, neznam Crytek mi je jedino Far Cry bio vrhunski, Crysis i nastavak Warhead prosjek. Nevjerujem da ce Crysis 2 biti na razini Far Cry-a, ali da ce biti solidna igra iznad prosjeka, to definitivno da.

Ove godine ipak najbolje igre su Splinter Cell Conviction i Mass Effect 2.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Hm, neznam Crytek mi je jedino Far Cry bio vrhunski, Crysis i nastavak Warhead prosjek. Nevjerujem da ce Crysis 2 biti na razini Far Cry-a, ali da ce biti solidna igra iznad prosjeka, to definitivno da.

Ove godine ipak najbolje igre su Splinter Cell Conviction i Mass Effect 2.

Da, odličan prvi dio (FC) dok je drugi ispljuvak. Nisam ga ni odigrao do kraja jer mi se jednostavno ne sviđa.

Crysis je također bio dobar, no Warhead je ipak nešto bolji, osim grafike koja je IMO nešto bolja u originalu. Dok gameplay i misije pripadaju Warheadu.

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

oce li mi radit na ovoj konfi igra

inte pentium 4 3,0

1,25 gb rama

ati radeon hd3650

p.s betu sam probo islo je na 15 fpsa

oce li sp ic bolje?

boroooo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

oce li mi radit na ovoj konfi igra

inte pentium 4 3,0

1,25 gb rama

ati radeon hd3650

p.s betu sam probo islo je na 15 fpsa

oce li sp ic bolje?

ako smanjiš sve na lowest...15-17fps :S jbg moraš novi komp uzeti

15 godina
neaktivan

na bad company 2 imam 20

sve igre mogu igrat valjda cu i ovu moc

valjda ce ic na 1280x1024 i na low

boroooo
15 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

na bad company 2 imam 20

sve igre mogu igrat valjda cu i ovu moc

valjda ce ic na 1280x1024 i na low

hahaha ti bi na 1280x1024 bahahahah ! satvi na 1024x768,lowest i puk'n se nogom u guzcu

17 godina
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Take off your pants bitches. Inače, bilo mi je jako zabavno na razno raznim forumima čitati kao je IW/Activision zabio nož u leđa PC gamerima i kako će DICE i EA spasiti PC igrače. Dice i EA prvo naplaćuju map pack u vidu rata u Vijetnamu, a sad ovo.

No business like show business!

e pa ako nista drugo novi cod ima DEDICATED servere!!!!!!!!! a ono smece iw net rests in peace , tj tamo di mu je i mjesto.. a ti si kupio dlc-ove za mw2?

Zašto bih kupio dlc-ove? Isto tako ne bih dao ni lipe za novi map pack koji uskoro izlazi za BC2, a košta kao nova igra.

a koliko to kosta map pack za bc2??

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Take off your pants bitches. Inače, bilo mi je jako zabavno na razno raznim forumima čitati kao je IW/Activision zabio nož u leđa PC gamerima i kako će DICE i EA spasiti PC igrače. Dice i EA prvo naplaćuju map pack u vidu rata u Vijetnamu, a sad ovo.

No business like show business!

e pa ako nista drugo novi cod ima DEDICATED servere!!!!!!!!! a ono smece iw net rests in peace , tj tamo di mu je i mjesto.. a ti si kupio dlc-ove za mw2?

Zašto bih kupio dlc-ove? Isto tako ne bih dao ni lipe za novi map pack koji uskoro izlazi za BC2, a košta kao nova igra.

a koliko to kosta map pack za bc2??

Onoliko koliko će koštati BC2 Vijetnam ili ti misliš da dobivate pravu ekspanziju? Ono što ste do sada dobivali su iste mape sa drugačijim game modom, a to nije map pack.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 20:32 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan

nerazumijem sto je smijesno mafiu 2 igram na toj rezi...

i assasins creed i na med

boroooo
17 godina
neaktivan

Ima dobra misija u apaču ..počela mi se dopadati igra samo treba vremena da se navikneš da to nij COD!

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

meni se igra dopala i ja sam je preorderao kod ePlati i čak mi je cd key stigao 1 dan prije.

Grafika je dobra, neznam šta bi vi...samo je uspoređujete sa codom, e pa to tako ne može, cod je cod, bfbc je bfbc a moha je moha!

Eto toliko od mene. Multiplayer je cool jer je nerealan, a ja volim nerealnost.

ko to nemože trpiti neka ide se van iza kuće igrati sa prijateljima rata pa će onda uživati u realnosti!!!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
protjeran
Bernard Huky Hux kaže...

ko to nemože trpiti neka ide se van iza kuće igrati sa prijateljima rata pa će onda uživati u realnosti!!!

..ili Real life je za one, koji ne izdrže igrat igre 15 sati dnevno Smijeh

15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)

Ja sam nakon prve misije i početka druge htjeo izbrisat igru, al reko ajd bas da vidim sta ce bit dalje i mogu rec da čak i nije toliko loša kao šta sam mislio, misije su postajale sve bolje. Najlošije su te prve dvije misije, da su umjesto te dvije stavili neke druge iz igre, ljudi bi sigurno dobili malo drukčiji dojam. Ima par odličnih uvodnih animacija isto.

www.crobadcompany.com
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

meni igra ok

nista posebno ali igrivo i ima fora misija

moju GTX470 overclocanu 15% na 1920x1080 sve high

igra ne moze iskoristiti ni 50-60% GPU-a

15 godina
Medal of Honor (2010)
koji si minimalni i preporucljivi zahtjevi za igru
RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

meni se igra dopala i ja sam je preorderao kod ePlati i čak mi je cd key stigao 1 dan prije.

Grafika je dobra, neznam šta bi vi...samo je uspoređujete sa codom, e pa to tako ne može, cod je cod, bfbc je bfbc a moha je moha!

Eto toliko od mene. Multiplayer je cool jer je nerealan, a ja volim nerealnost.

Usporedi BC2 i MoH pa reci koji je bolji. BC2 ga šije u svim segmentima, od grafike, zvuka, igrivosti, AI... sve. Žalim ali to jednostavno ne mogu reći da je dobro. Odigrat ću do kraja kao ljubitelj FPS igara no igra je razočarala, što jes jes.

pasko kaže...

meni igra ok

Zbog MoH-a ideš klokat grafu? Vrati to na stock, ionako se previše grije. I sam kažeš da ti ne iskorištava pola grafe. Ustvari iskorištava cijelu grafu, samo se to percipira višim ili nižim framerateom. Sa 50% slabijom grafom igru bi gurao na max detaljima.

17 godina
Medal of Honor (2010)

Igra je odlicna, konacno nes drugacije.. bolje od coda mw2.. (za men osobno jer ima lean-a) bez toga je meni svaka pucacina 0 bodova.. grafika je super a optimiziranost jos bolja.

npr na mom stroju leti sve na high + aa on + 1920 x 1200 reza... tako da niti u jednom trenu meni nije palo ispod 35 slicica u sekundi.. vecinom je na 60 slicica u sekundi jer sam lokao fps..

ugl evo par ss-ova, jako dugo ali jako dugo poslije coda 4 sam cekao neki dobar naslov a moh to svakako je bar za mene...

1 1
2 2
3 3
5 5
Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Medal of Honor (2010)
sad sam instalirao, probao, pobrisao....

pola sata otislo u nepovrat -.-
The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
pasko kaže...

meni igra ok

Zbog MoH-a ideš klokat grafu? Vrati to na stock, ionako se previše grije. I sam kažeš da ti ne iskorištava pola grafe. Ustvari iskorištava cijelu grafu, samo se to percipira višim ili nižim framerateom. Sa 50% slabijom grafom igru bi gurao na max detaljima.

nije samo zbog MOH-a

igram jos BC2 koji je iskoristi maximala, i do 90-95°%

ali opet na 1920x1080 sve na high imam 60 fps

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 7:11 (pasko).
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

za men osobno jer ima lean-a

mislim da nijednom nisam koristio taj lean u cjeloj igri

www.crobadcompany.com
16 godina
thesekiman kaže...
toxic kaže...

za men osobno jer ima lean-a

mislim da nijednom nisam koristio taj lean u cjeloj igri

Ni ja, pošto mw2 nije imao pa onda ni bc2, več sam se naučio da ga nema. Ja nedostatak leana više ne gledam kao manu.

A ovdje ga ima samo SP, u MP-u nema leana.

15 godina
Medal of Honor (2010)

evo ja sam upravo sinoc bc2 prosao , super igra , fizika i eksplozivi su zakon , idem sad skinut ovo da vidim jel valja sta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...

evo ja sam upravo sinoc bc2 prosao , super igra , fizika i eksplozivi su zakon , idem sad skinut ovo da vidim jel valja sta.

Trebaš probati mp, kao i mp od moh-a.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najavljen novi Medal of Honor, Medal of Honor bez Talibana, Walkthrough za MOH 2010 Xbox 360
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice