Meni se u MOH ne sviđaju ove stvari:
- ne možeš pokupiti oružije od svojih palih kolega ili od protivnika
- sporo se skuplja promocije i xp
- stil mapa mi se ne sviđa
- recoil
- recoil
- recoil
Možeš pokupit bilo koje oružje na podu.
Možeš pokupit bilo koje oružje na podu.
na hardcore jedino se nemože... ali inače može
Do danas nisam igrao previše i nije mi bio MoH loš ali dana sam odigrao malo više i bljak, ne diram ovo više ni sa štapom. Praktički nema recoila, spawn rape, ubijanje neprijatelja je ekvivalentno point-and-click avanturi... Još k tome u beti dali jednu premalu mapu i jednu na kojoj se samo kempa. U odnosu na naslove koje u zadnje vrijeme izdaje ovo mi se čini prilično nisko za EAov standard.
Evo šta BASHandSlash kaže :
http://bashandslash.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1123&Itemid=121
Kada ce biti dostupna ova igra ? Gledam ali jos je nema u ponudi !
Kada ce biti dostupna ova igra ? Gledam ali jos je nema u ponudi !
Napravi preorder i moći ćeš je skinuti sljedeći tjedan kad izađe.
ja bi napravio preorder isti sekund da rijese CTD.....ona gamad na sluzbenom forumu nista ne odgovara
ja napravio preorder, sad cekam 14 (četvrtak)...meni je dobra igra, nerealna je a ja takvo volim!!!
i da original tj. full verzija ce biti malo drugacija od bete, popravljeni neki bugovi.....ma znate i sami, preumoran sam da bi vam sve objašnjavao.....
ukratko neče biti indentična beti
Nažalost istina je...
Nešto nevjerojatno, pa šta se dešava sa dev timovima?!
Prvo BF sa svojih 10 mapa a onda ovo?
Prilično sam nezadovoljan, neovisno o tome što neću igrati MOH, ali ovaj trend mi se nikako ne sviđa.
Nešto nevjerojatno, pa šta se dešava sa dev timovima?!
Prvo BF sa svojih 10 mapa a onda ovo?
Prilično sam nezadovoljan, neovisno o tome što neću igrati MOH, ali ovaj trend mi se nikako ne sviđa.
sva sreca sto ce barem BO imati 14mapa(da potvrdeno je od jednog developera)
Samo mi jedno pada na pamet zašto tako malo mapa - pripremite se za DLC-ove.
A to opće nije upitno. :)
Sad samo čekam da nam daju BF3 s 5 mapa.
Samo 8 mapa kako bi igra što prije dosadila, pa da mogu prodati nekakav dlc ili ekspanziju po cijeni od pol igre. Slično kao BC2 samo još gore jer su ovdje u moh mape 5 puta manje pa će i prije dosaditi.
A što se BO tiče mogli su staviti više, pa mw2 ih je imao 18, mislim dosta ih je 14 ali ipak od viška glava ne boli:). Izgleda da i oni imaju politiku da daju što manje mapa, kako bi prodali što više dlc-a.
Samo 8 mapa kako bi igra što prije dosadila, pa da mogu prodati nekakav dlc ili ekspanziju po cijeni od pol igre. Slično kao BC2 samo još gore jer su ovdje u moh mape 5 puta manje pa će i prije dosaditi.
A što se BO tiče mogli su staviti više, pa mw2 ih je imao 18, mislim dosta ih je 14 ali ipak od viška glava ne boli:). Izgleda da i oni imaju politiku da daju što manje mapa, kako bi prodali što više dlc-a.
Ma ne kužiš,ovi iz DICE žele da što prije MOH dosadi pa da neki ljudi odu kupit COD.
Zato su stavili samo 8 mapa.
Zaboravio si još online subscribtion, 15 € mjesečno
Za Black Ops se barem nadam da če dobiti mogučnost pravljenja mapa. Samo ne vjerujem da če se tako što dogoditi ipak se danas sve vrti oko love ,a ne zadovoljnih
igrača.
Na kraju ćemo se svi vratit CoD1, CoD:UO, CoD2, BF2, i sličnim igrama. Ove nove nikaj ne nude osim kratkotrajne zabave. i mužnje para.
DICE-ov odgovor:Netocno,to je 18 mapa na 8 lokacija.
http://phogue.net/2010/10/09/medal-of-honor-maplist/
18? pa jeli vidis imena mapa?
Prve 3 mape su razlicite sa istim modom tj Combat Mission ostalih po tebi 15 mapa jesu 5 mapa sa 3 razlicita moda
Kotick se lagano smije. Očigledno raja vidi da njegov model funkcionira.
Kotick se lagano smije. Očigledno raja vidi da njegov model funkcionira.
Zarazio je cijeli svijet
Take off your pants bitches. Inače, bilo mi je jako zabavno na razno raznim forumima čitati kao je IW/Activision zabio nož u leđa PC gamerima i kako će DICE i EA spasiti PC igrače. Dice i EA prvo naplaćuju map pack u vidu rata u Vijetnamu, a sad ovo.
No business like show business!
Počeo sam ga prelaziti i igra nije baš nešto pre dobra vjerujem da će black ops biti bolji.