Max Payne Problem

poruka: 8
|
čitano: 1.917
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Max Payne Problem

Pozdrav.Max payne je odlična igra.Igrao sam ga prije neke tri godine.Sada kad sam ponovo uzeo da ga igram,ne mogu.Problem je čest na XP-u,ali nisam naišao na nijedno objašnjenje koje bi mi pomoglo.Pročitao sam da trebam nešto da uradim a intro filmom jer on zeza samu igru,ali nezanm što.Dali netko ima objašnjenje i uputstvo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne Problem

U čemu je problem? Poslije intro filma te baci van ili?

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Max Payne Problem

imam i ja problem sa may payne 2

nemrem stavit veću rezoluciju od 1024X768

ak neko zna kak napravit nek javi

fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne Problem

Probajte skinit patch (update) pa možda proradi Cool

Ne učimo za školu nego za ocjenu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Max Payne Problem

Za prvi Max Payne treba patch v1.05

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Max Payne Problem
Quark kaže...

Pozdrav.Max payne je odlična igra.Igrao sam ga prije neke tri godine.Sada kad sam ponovo uzeo da ga igram,ne mogu.Problem je čest na XP-u,ali nisam naišao na nijedno objašnjenje koje bi mi pomoglo.Pročitao sam da trebam nešto da uradim a intro filmom jer on zeza samu igru,ali nezanm što.Dali netko ima objašnjenje i uputstvo?

ako te izbacuje van tada:

-desni klik na shortcut od igre
-pod "target" upiši sljedeće

"C:\Program Files\Max Payne\MaxPayne.exe" -skipstartup

-klikni dole na OK i igraj igru..
17 godina
neaktivan
Max Payne Problem

Nakon odgledanog intro filma odem na new game,odgledam uvod ,znači Max stoji na nekom neboderu sa snajperom i tad mi se prekine.Izbaci na desktop i neka DX poruka.Probao sam preko cmd-a maxpayne.exe/skipstartup.Ok tu već hoće,ne prikaže intro ali mogu igrat.Samo nakon prvog nivoa opet mi se dogodi ista stvar,ili mi jednostavno zaglavi na učitavanju.Probao sam već patch,nikakva pomoć.Mora postojat neki način da se pokrene bez dodatnih frustracija na xp-u.Prije sam igrao na win home i tada nije bilo baš nikakvih problema,a sad...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2008 19:58 (Quark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne Problem

Pošto nisam dobio zadovoljavajući odgovor niti ovde niti guglanjem, sam sam ga pokušao rešiti i uspeo sam.

Kada bih pokrenuo igru izbacio bi mi klasičnu "Microsoft has enc.." poruku sa DirectX-om. Imam DirectX 9.0c i samo sam instalirao stariju verziju DirectX-a 8.0 iz vremena kada je izašao Max Payne i sve je radilo.

Nemam nikakvih problema sa igrama koje koriste DirectX 9, a verziju DirectX-a možete proveriti sa Run -> upisivanjem "dxdiag".

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice