Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 190.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

igrica mi radi na very high (neka podesavanja su na high, zato sto nema za svaki detalj very high) na 1920x1080 sa mojom konfiguracijom dobijam 40 fps ali ide do 55 sto po meni govori da je igrica fenomenalno optimizovana, i da tih 30 gigabajta instalacije vredi. Ako ovako budu optimizovali GTA5 bice super :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

ja sam preso jucer igru, mogu rec da je na hard jako tesko igrat, na pocetku ne, kad budu oni kreteni bez pancirke njih pobijem bez problema ali kasnije kad dođu likovi s pancirkama mozete ih u tijelo gađat nece im nista bit, znaci head treba bit, a dolaze u skupinama od 5-6 ljudi. vjerojatno je na onom jos tezem modu nemoguce igrat. sto se tice duzine igre, na hard modu ima preko 10 sati, oko 12 reko bi.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3

a evo ovo ti je najjeftinije sta san vidija dosad al nije za steam http://www.buygamecode.com/magento/cd-key-max-payne-3-pc?gclid=CK3Pt-fzsbACFUyIDgodxQJdVw

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 12:56 (PeTaR_HR).
13 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Ok, igra je super optimizirana, to smo elaborirali.. :)

Ajmo sad malo o igrivosti, težini igre na NORMAL, i ono što me najviše interesira pored Gameplaya a to je DUŽINA trajanja igre? Vjerojatno većina još nije prešla do kraja, ali nadam se da igra traje više od 10h..

Kolika se cijena očekuje kod nas?

thx

cijena u nas je od 300-350kn

15 godina
neaktivan
maraac kaže...

ja sam preso jucer igru, mogu rec da je na hard jako tesko igrat, na pocetku ne, kad budu oni kreteni bez pancirke njih pobijem bez problema ali kasnije kad dođu likovi s pancirkama mozete ih u tijelo gađat nece im nista bit, znaci head treba bit, a dolaze u skupinama od 5-6 ljudi. vjerojatno je na onom jos tezem modu nemoguce igrat. sto se tice duzine igre, na hard modu ima preko 10 sati, oko 12 reko bi.

Pa ajde, 10-12h je čisto solidno, makar kad je tako dobra igra ja (a vjerujem i svi mi) volim da igra traje i traje i traje ;)

MiR
13 godina
odjavljen
Max Payne 3

Evo, kao prvo ovo nije Max Payne. Ovo je GTA sa likom Max Payne-a, bullet time-om i painkillersima. Svi koji su igrali Max Payne 1 i 2 vidjet će da ova igra nema niti 1 % ugođaja kojeg je imala jedinica i dvojka. Svi koji govore da se Max Payne vratio nisu ga igrali. Ako ga još niste probali a veliki ste fan Max Payne, nemojte se previše nadati. Ova igra je dobra svima koji vole GTA, jer sve od grafike do kretanja lika je identično GTA serialu. Igra nije loša ali nije ni blizu Max Payne serialu, neznam kojem budali u R* je palo na pamet stavljati video sekvence između misija, trebali su ostaviti klasične strip sekvence. Nakon malo igranja brzo dosadi. Jedinicu i dvojku sam mogao igrati bez prestanka 10 puta za redom, ali ovaj "GTA nastavak" ne mogu igrati više od pola sata.

2 7 hvala 0
15 godina
Max Payne 3
lol pa što si očekivao da će kretanje i pokreti likova ostati identični onima iz jedinice i dvojke? Pa normalno da su morali napraviti korak naprijed u tim poljima, a ovo za ugođaj ću procijeniti sam, većina koja je zaigrala piše da igra ima odličan ugođaj i da je dostojan nasljednik. I gdje si našao ovo uspoređivati sa GTA? samo zato što je kretanje likova slično?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 13:30 (antimadridista).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
motaro1989 kaže...

Možeš, ić će na medium negdje.

Nego, mene jako živcira ono flickeranje i efekti u video-sekvencama. Valjda su mislili da će to napravit bolju atmosferu, a meni samo uništava doživljaj. Bilo bi 10x bolje kad bi bio normalan video ili kad bi se bar ti efekti mogli ugasit.

Mene ne živcira, prikazuje kako je Max ili pijan ili nadrogiran painkillerima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Evo, kao prvo ovo nije Max Payne. Ovo je GTA sa likom Max Payne-a, bullet time-om i painkillersima. Svi koji su igrali Max Payne 1 i 2 vidjet će da ova igra nema niti 1 % ugođaja kojeg je imala jedinica i dvojka. Svi koji govore da se Max Payne vratio nisu ga igrali. Ako ga još niste probali a veliki ste fan Max Payne, nemojte se previše nadati. Ova igra je dobra svima koji vole GTA, jer sve od grafike do kretanja lika je identično GTA serialu. Igra nije loša ali nije ni blizu Max Payne serialu, neznam kojem budali u R* je palo na pamet stavljati video sekvence između misija, trebali su ostaviti klasične strip sekvence. Nakon malo igranja brzo dosadi. Jedinicu i dvojku sam mogao igrati bez prestanka 10 puta za redom, ali ovaj "GTA nastavak" ne mogu igrati više od pola sata.

pa sta ti mislis da oni mogu napravit istu igru nije ti to isti engine koji pokrece igru sve je novo

16 godina
formula1live kaže...

Kako mozes reci da je slicna GTA kada nije niti blizu sandbox igranja (nema puno toga zajednickog), za ugodaj ne znam, a oni koji govore da se eto vratio i jesu probali igru, ja nisam jos pa ne govorim tako da nigdje veze....   sto se tice kretanja lika, pa tu sam se i nadao da ce promijeniti i poboljsati fiziku... samo u ludim snovima bi ostavili isto kao u proslim nastavcima (a mnogo godina je proslo), u starim Max igrama je fizika bila dost losija.

Sto se tice strip sekvenca, atmosfere i sl..nez za atmosferu, ali slazem se za strip sekvence sto nikako nisu trebali micati (barem da su ostavili tu i tamo) i koliko se sjecam, bilo je receno da ih nece micati.... a grafika, pa normalno kada se radi o istom engine-u, odnosno mozda malo modificiranom.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 13:34 (lovac82).
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Ne želim "blatiti" disk sa 26GB bez da pitam - bi li mogla igra makar na low na ovome: B55 Phenom II X4 @ 3,6GHz, ATI Radeon X1650Pro, 8GBDDR3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4ucker kaže...

Ne želim "blatiti" disk sa 26GB bez da pitam - bi li mogla igra makar na low na ovome: B55 Phenom II X4 @ 3,6GHz, ATI Radeon X1650Pro, 8GBDDR3?

U nekim situacijama su gotovo identicne x1650 i 8600, a u nekima je 8600 osjetno bolja..... ako s ovom 8600 radi na high, onda ces vjerojatno moci na oko med detaljima s obzirom da ti imas bolji proc od ovih ostalih sto su testirali sa 8600gt, a na manjim rezama ces osjetiti veci pomak (al opet, po nVidijinim rijecima... igra je vise GPU ovisna).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
formula1live kaže...

Kako mozes reci da je slicna GTA kada nije niti blizu sandbox igranja (nema puno toga zajednickog), za ugodaj ne znam, a oni koji govore da se eto vratio i jesu probali igru, ja nisam jos pa ne govorim tako da nigdje veze....   sto se tice kretanja lika, pa tu sam se i nadao da ce promijeniti i poboljsati fiziku... samo u ludim snovima bi ostavili isto kao u proslim nastavcima (a mnogo godina je proslo), u starim Max igrama je fizika bila dost losija.

Sto se tice strip sekvenca, atmosfere i sl..nez za atmosferu, ali slazem se za strip sekvence sto nikako nisu trebali micati (barem da su ostavili tu i tamo) i koliko se sjecam, bilo je receno da ih nece micati.... a grafika, pa normalno kada se radi o istom engine-u, odnosno mozda malo modificiranom.

Veliki sam fan i prvog i drugog dijela, ali ni jedan ni drugi ovome ne mogu prismrditi, ova igra je genijalna, da, Max se vratio. Video sekvence su odlične naspram stripova, draže su mi.

15 godina
protjeran

Ostavio sam postavke koje je postavila sama igra,

samo sam rezoluciju podesio sa 1280x1024 na FullHD.

Igra je OK, očekivao sam mnogo manje, očekivao sam da će biti blještavi GTAIV stil igre,

sandbox koji stvarno i ne volim. 

Dobio sam OK igru, klasični Payne sa dobrom grafikom, OK kontrolama,

super glazbom, i vjerojatno najglupljom pričom ikad (GTAIV stil).

Max Payne i Max Payne 2 su imali zaista odličnu priču.

Također - fale mi i stripovske sekvence - koje su sada live-capture video sekvence.

No dobro - što je tu je - prešao sam prva dva chaptera - i za sada, ocjena 7/10.

Nije masterwork kao Max Payne 1 i 2, ali bolji je od većine šroteva koji se prodaju ovih dana.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 14:18 (Don Kihoty).
13 godina
Max Payne 3

Kada u]em u igru, ugasim internet, blokiram sa firewallom izbaci mi ovo:

Stisnem onda home i dobijem ovo:

Stisnem opet home i dobijem opet ono gdje piše press enter to start

Stisnem enter i dobijem ovo:

Molim vas pomozite!

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Kada u]em u igru, ugasim internet, blokiram sa firewallom izbaci mi ovo: 
 Stisnem onda home i dobijem ovo:

Stisnem opet home i dobijem opet ono gdje piše press enter to start

Stisnem enter i dobijem ovo:

Molim vas pomozite!

Pa mozda ti triba internet konekcija za igrat ako oces bez onda imas crac*

16 godina
Don Kihoty kaže...

Ostavio sam postavke koje je postavila sama igra,

samo sam rezoluciju podesio sa 1280x1024 na FullHD.

Igra je OK, očekivao sam mnogo manje, očekivao sam da će biti blještavi GTAIV stil igre,

sandbox koji stvarno i ne volim. 

Dobio sam OK igru, klasični Payne sa dobrom grafikom, OK kontrolama,

super glazbom, i vjerojatno najglupljom pričom ikad (GTAIV stil).

Max Payne i Max Payne 2 su imali zaista odličnu priču.

Također - fale mi i stripovske sekvence - koje su sada live-capture video sekvence.

No dobro - što je tu je - prešao sam prva dva chaptera - i za sada, ocjena 7/10.

Nije masterwork kao Max Payne 1 i 2, ali bolji je od većine šroteva koji se prodaju ovih dana.

Gta iv uopce nema toliko losu pricu, odnosno igra ti donese vrlo vaznu pouku iz zivota.... btw kako mozes vec sada usporedivati Max 3 sa GTA IV (prica) kada nisi igru niti zavrsio, malo smijesno....

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 14:38 (lovac82).
16 godina
neaktivan
PeTaR_HR kaže...

Možeš crack i s konekcijom {#}

16 godina
BannedOnThisForum kaže...
PeTaR_HR kaže...

Necemo sada o piratizaciji, kada zna skinuti igru, neka se snade i nade rijesenje sam.

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
BannedOnThisForum kaže...
PeTaR_HR kaže...

Necemo sada o piratizaciji, kada zna skinuti igru, neka se snade i nade rijesenje sam.

a dobro i kazes

14 godina
neaktivan
Igra je stvarno super...
I optimizacija, i grafika, i fluidnost, i fizika, i kretnje, i BT, i AI...
Sve je to na mjestu...
Ali...
Ili sam ja odrastao ili je ova priča ravna nuli, naspram prva dva dijela. pogotovo prvog..
Ipak je to noir priča i teško je to sve ponovit, u nastavcima...
17 godina
Max Payne 3

nakon 2 dana mi se skinula igra :D + dwlnd petcheva grr....

ubcio sam key koji sam ubo preko g2playa 

i sve je proslo od 1. ok tako da me mozete dodat 

4mal00

kratko sam dns poceo igrat kapanju u story modeu i za sada mi se koncep svidja

grafika se na full osim 8 x msaa :)) al nema velike razlike AV-snyc radil odlicno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lovac82 kaže...

Gta iv uopce nema toliko losu pricu, odnosno igra ti donese vrlo vaznu pouku iz zivota.... btw kako mozes vec sada usporedivati Max 3 sa GTA IV (prica) kada nisi igru niti zavrsio, malo smijesno....

GTA4 priča = priča za malu djecu. Da se u to može čovjek uživiti? Teško.

Serious Sam ima bolju priču, ali nema veze.

Zašto Max Payne 3 priča suxa? Zbog više razloga, makar igru nisam prešao,

evo ih, pa prosudi sam:

1. Max Payne je mračan tip koji radi SAM - ne sa nekim brazilcem. Max je odraz pravde - i ne djeli ju s nikim. Zato trojka suxa po priči.

2. Payne štiti nekakvu bogatu plavušu - kog za nju boli qurac? U drugom djelu, hodanje po crti od krvi do dječjeg krevetića gdje mu je mrtvo djete - najpotresnija scena,

čovjek se stvarno uživi i suosjeća sa karakterom kao što je Payne - spašavanje plave kučke ne može izazvati niti 1% suosjećanja - dakle kao da igram GTA4 - boli me za druge likove.

3. Mračne ulice su zamjenjene diskotekama i skupim zabavama - meni je to odvratno. I sam Max kaže da ne podnosi tu glazbu - da mora biti pijan da bi izdržao uz to.

Mučenje glavnog lika samom atmosferom igre - dovodi me do toga da se pitam "Koju ja to igru igram?".

Zaključak? Da se igra zove "Detektiv Mirko i Slavko: Spašavanje cicate glupače" - ja nebi primjetio razliku - nebi ni znao da igram Paynea.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
lovac82 kaže...

GTA4 priča = priča za malu djecu. Da se u to može čovjek uživiti? Teško.

Serious Sam ima bolju priču, ali nema veze.

Zašto Max Payne 3 priča suxa? Zbog više razloga, makar igru nisam prešao,

evo ih, pa prosudi sam:

1. Max Payne je mračan tip koji radi SAM - ne sa nekim brazilcem. Max je odraz pravde - i ne djeli ju s nikim. Zato trojka suxa po priči.

2. Payne štiti nekakvu bogatu plavušu - kog za nju boli qurac? U drugom djelu, hodanje po crti od krvi do dječjeg krevetića gdje mu je mrtvo djete - najpotresnija scena,

čovjek se stvarno uživi i suosjeća sa karakterom kao što je Payne - spašavanje plave kučke ne može izazvati niti 1% suosjećanja - dakle kao da igram GTA4 - boli me za druge likove.

3. Mračne ulice su zamjenjene diskotekama i skupim zabavama - meni je to odvratno. I sam Max kaže da ne podnosi tu glazbu - da mora biti pijan da bi izdržao uz to.

Mučenje glavnog lika samom atmosferom igre - dovodi me do toga da se pitam "Koju ja to igru igram?".

Zaključak? Da se igra zove "Detektiv Mirko i Slavko: Spašavanje cicate glupače" - ja nebi primjetio razliku - nebi ni znao da igram Paynea.

nismo vise u 2000-oj godini sad smo u 2012 gaming se prominija nisu ti to vise stare igre tako da se pomiri stin i igraj igru kakva je da je ja je jos neman ali kako gledam gameplay na youtube izgleda super jedva je cekan kupit

13 godina
neaktivan
Max Payne 3

Problem s igrom, instaliram igru, pokrenem, dođe do onog djela di treba enter stisnut, stisnem enter, i samo veselo piše loading i tako može stajat kolko oće, ne mrda, probo neki savjet sa neta, micat mapu di sam instalirao, mjenjat postavke u registru, pokretat kao administrator ali ništa -.-''

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imas i old school mode kad odkljucas sa hardom ;)

16 godina
Max Payne 3

Eto probao sam i ja Maxa. Na mojoj konfiguraciji igra radi sasvim ok, za razliku od La noire. Prvo sam probao sjene, reflekcije, sheadere i vodu na High, teksture na Very High, ali sam isključio sve ono ispod. Znači Fxaa,msaa,Af itd. Na tim postavkama fps se kretao od 22 do 35.

Kasnije sam probao sa svime mogućim isključenim ili smanjenim do kraja i igra mi radi od 35 do 50 fpsa, zavisi o situaciji. Sve to sam testirao na rezoluciji 1920x1080 i DX9(probao i Dx10 ali nisam osjetio neku razliku, kao ni  u igri tako ni po performasama).

Uglavnom igrat ću  na najslabijim postavkama radi toga jer mi igra tako radi glađe, istina da ne izgleda prekrasno kao na najvišim, ali nije ni na najslabijim loša grafika.

Za sad sam samo to testirao, kakva je igra ovako još neznam jer sam igrao svega 5 minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Max Payne 3

igra je zakon sve max na nekih 35+ fps

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Neo051][img]http://g.bf3stats.com/pc/qvJvFKXL/Neo051.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Eto probao sam i ja Maxa. Na mojoj konfiguraciji igra radi sasvim ok, za razliku od La noire. Prvo sam probao sjene, reflekcije, sheadere i vodu na High, teksture na Very High, ali sam isključio sve ono ispod. Znači Fxaa,msaa,Af itd. Na tim postavkama fps se kretao od 22 do 35.

Kasnije sam probao sa svime mogućim isključenim ili smanjenim do kraja i igra mi radi od 35 do 50 fpsa, zavisi o situaciji. Sve to sam testirao na rezoluciji 1920x1080 i DX9(probao i Dx10 ali nisam osjetio neku razliku, kao ni  u igri tako ni po performasama).

Uglavnom igrat ću  na najslabijim postavkama radi toga jer mi igra tako radi glađe, istina da ne izgleda prekrasno kao na najvišim, ali nije ni na najslabijim loša grafika.

Za sad sam samo to testirao, kakva je igra ovako još neznam jer sam igrao svega 5 minuta.

Pukni slobodno AF na 16x i FXAA na High. Vrlo, vrlo malo utječu na perfomanse, ako i ikako uopće.

Who fucking cares
17 godina
Gigabyte091 kaže...

Problem s igrom, instaliram igru, pokrenem, dođe do onog djela di treba enter stisnut, stisnem enter, i samo veselo piše loading i tako može stajat kolko oće, ne mrda, probo neki savjet sa neta, micat mapu di sam instalirao, mjenjat postavke u registru, pokretat kao administrator ali ništa -.-''

Isti problem i kod mene... zna netko riješenje za ovaj problem  ?

EDIT: samo je potrebno isključit internetsku vezu i onda proradi !

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 19:39 (Master Z).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice