Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Mass Effect: Andromeda
Ja se nadam da nece mudrovati i izmisljati toplu vodu. Znaci neka sve ostane potpuno isto, apsolutno svi elementi osim naravno rezolucije, treba mi 4k jer imam 4k wide screen doma i nitko sretniji od mene.

Iskreno gledajuci danasnje igre mislim da sve ovo cemu se nadam nece ici i da ce ubaciti elemnte koji mi se ne svidaju, netko gore je spomenio crafting ili tako neku idiotariju ako ubace, nema sanse da cu igrati.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zura kaže...

Ne znam da li pratite tweet.. Gledajte ovo: Link

:) Šteta što je tako skup.

EDIT:

A što se tiče Hype-a, kliknite ovdje i izaberite View Briefings. Puno više informacija o samoj priči. (ne zaboravite se prijaviti sa EA pristupom da vam prati progress)

E sad mi je brifing probudio mrvicu hypa. Vrlo dobro obrađen.

17 godina
protjeran

Kako sam shvatio ekspedicija je poslana u Andromedu nekada prije ili u vrijeme Sheparda, tj. prije događaja u ME3. To znači da će igra imati praktički nikakve dodirne točke sa prva 3 dijela i nećemo saznati što se dogodilo s galaksijom nakon ME3.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Kako sam shvatio ekspedicija je poslana u Andromedu nekada prije ili u vrijeme Sheparda, tj. prije događaja u ME3. To znači da će igra imati praktički nikakve dodirne točke sa prva 3 dijela i nećemo saznati što se dogodilo s galaksijom nakon ME3.

Odlazak za Andromedu je procijenjen na vrijeme prije ili tijekom radnje ME2. Prema "hintovima" u brifingu, nekolicina koja se potrudila analizirati svaku sličicu i informaciju koju su plasirali je zaključila da je misija dijelom financirana od strane Cerberusa. Da li će to imati ili ne ikakvu vezu s događajima još ćemo vidjeti, u svakom slučaju su (EA, Bioware) negirali ikakvu vezu sa starom trilogijom.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
neaktivan

Nisam ni ocekivao neku poveznicu sa originalnom triologijom. Stjerali su se u kut sa onim krajem.

Nebo je granica.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...

Kako sam shvatio ekspedicija je poslana u Andromedu nekada prije ili u vrijeme Sheparda, tj. prije događaja u ME3.

Your new character Ryder will leave the Milky Way galaxy on their 600-year journey to Andromeda in 2185.

That's the year that Mass Effect 2's events conclude, and that game's Lair of the Shadow Broker DLC takes place.

The following year, 2186, is when Mass Effect 2's Arrival DLC is set, when the Reapers actually invade the Milky Way, and when Mass Effect 3 begins.

By the time this happens, your ark ship (and four others) is already on its way to Andromeda, and its crew is in cryo-sleep. Hence, your characters will not have seen the Reaper war or how you chose to conclude it.

Or, if they are somehow informed after they awake, it already took place 600 years ago and was already resolved. Handy!

This places the main action of Andromeda somewhere in the region of 2785.

17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina

Spamam ali jebiga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Prince-Artas kaže...

Kako sam shvatio ekspedicija je poslana u Andromedu nekada prije ili u vrijeme Sheparda, tj. prije događaja u ME3.

Your new character Ryder will leave the Milky Way galaxy on their 600-year journey to Andromeda in 2185.

That's the year that Mass Effect 2's events conclude, and that game's Lair of the Shadow Broker DLC takes place.

The following year, 2186, is when Mass Effect 2's Arrival DLC is set, when the Reapers actually invade the Milky Way, and when Mass Effect 3 begins.

By the time this happens, your ark ship (and four others) is already on its way to Andromeda, and its crew is in cryo-sleep. Hence, your characters will not have seen the Reaper war or how you chose to conclude it.

Or, if they are somehow informed after they awake, it already took place 600 years ago and was already resolved. Handy!

This places the main action of Andromeda somewhere in the region of 2785.

Tnx na infou, dakle ovo je doslovno spin-off a ne nastavak što ne mora nužno biti loše.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
14 godina

Hoce li novi Mass Effect biti tipa open world?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Predobro zvuči... skoro bih rekao savršeno.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina

Pa odavno se pričalo da novi ME neće biti nastavak na postojeću trilogiju niti će imati velikog doticaja, jer nema niti nekog pretjeranog značenja. Sva radnja će se odvijati u drugoj galaksiji, tako da vraćati stare likove ili nadovezivati se na staru priču nema smisla. Pogotovo sad kad smo saznali da će Andromeda "započeti" između ME2 i ME3, a stvarna priča tek nekih 600 godina nakon ME3. 

16 godina
neaktivan

Impresije o igri i intervju s Mac Waltersom (uz dodatne gameplay elemente u kutu, neke od njih do sada nismo vidjeli u trailerima)

Igra izgleda fantastično, iz razgovora se doznaje da igra nije predviđena kao trilogija nego kao open-world (ili još bolje open-space :) ) i da bi trebala biti zatvorena cjelina. Bit će kraftinga (jipi!!) ali neće biti nužan za napredak u igri. Svatko će moći igrati onako kako to voli.

Naravno, jedno je to reći, ali drugo je to iskusiti. Ako je samo djelić onoga što je zamišljeno i istina, ja ću biti zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 20:29 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako bude tako onda ne gine par stotina sati igre... al pošto sam sucker za svemirski setting - igrat ću kako god ispadne 

What could possibly go wrong?

1 0 hvala 0
15 godina

Kada ova igra uopće izlazi?

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
13 godina
neaktivan

trebala je izaći krajem ove godine, al je odgođena za drugi kvartal 2017.-e

What could possibly go wrong?
14 godina
ME je sasvim dobro funkcionirao bez craftinga. Cemu to sranje od umjetnog produzavanja gameplayja? Ono kopam ja lopaticom tri dana da napravim sperplocu pa kad imam deset napravim kutijicu od kojih cu kad ih bude pedeset napraviti splav? Glupost...
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
N!NO kaže...
ME je sasvim dobro funkcionirao bez craftinga. Cemu to sranje od umjetnog produzavanja gameplayja? Ono kopam ja lopaticom tri dana da napravim sperplocu pa kad imam deset napravim kutijicu od kojih cu kad ih bude pedeset napraviti splav? Glupost...

Samo ubija atmosferu u jednom ovakvom "story-driven" RPG naslovu :(

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
13 godina
protjeran

Samo se nadam da taj crafting zaista neće biti obavezan.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Samo se nadam da taj crafting zaista neće biti obavezan.

Mogao bi biti interesantan ako je dobro implementiran. S obzirom na action orijentirani stil, vjerujem da je taj "krafting" vrlo pojednostavljena varijanta "kraftinga" kakav (barem meni) padne na pamet.

Naravno, nisam za full RPG a-like crafting u ovakvoj igri, ali modifikacije oružja i njihovih parametara na osnovi skupljenih stvarčica bi mi se činilo super. Ono što je bilo u ME 3 (ili ME 2) mi je bilo baš nikakvo (pogotovo nadogradnja pušaka novcima).

15 godina
neaktivan

Nisu se mogli potruditi da bude vise generic lul http://i.imgur.com/OlmKvNV.jpg

Sarma
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hari85 kaže...

Vuku malo protheance...

17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
hari85 kaže...

Vuku malo protheance...

Možda povuku poveznicu, tj. možda su protheanci stigli iz andromede, tj. možda su bili jedno te ista rasa sa kettom.

Who knows.

16 godina
neaktivan

Taj gameinformer šiba dosta eksluzivnih članaka svako toliko.

Evo novi vezan uz koncept igre i vrste misija koje ćemo raditi:

Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jos tjedan dana do gameplay videa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

neki trailer. Ne pokazuje baš puno ali lijepo izgleda . Bar nešto. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisu baš puno pokazali, ali za sada se borba cini puno brzom od ME3 i još veći je nered na ekranu. Jel jos kome ona animacija kad uzme pistolj uzasna bila?

Nebo je granica.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sama ideja da cu se puno morat borit s ljudima mi nije draga. Mislia san da cemo doc i da cemo pocet otkrivat, a ne dolazit na vec utemeljena naselja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
skank666 kaže...

neki trailer. Ne pokazuje baš puno ali lijepo izgleda . Bar nešto. 

Meni ovo izgleda baš dobro!

coffe,coffe,coffe.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice