Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.220
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Mass Effect: Andromeda
Zura kaže...
Prince-Artas kaže...

Najviše me zanima što se dogodilo s galaksijom i koji je kraj ME 3 canon.

Saznat ćeš u ME 5 kad likovi iz ME4 krenu na velik zvjezdani put tražiti korjene svojeg porijekla dok im je za petama razulareni AI

Obilježje svake Bioware igre. 50-75% igre skupljaj companione i onda grand finale od par sati i kraj.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
13 godina
neaktivan

Glavni lik se preziva Ryder.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Mass Effect 4

Prvo što mi je palo na pamet

13 godina
protjeran
Prince-Artas kaže...
Zura kaže...
Prince-Artas kaže...

Najviše me zanima što se dogodilo s galaksijom i koji je kraj ME 3 canon.

Saznat ćeš u ME 5 kad likovi iz ME4 krenu na velik zvjezdani put tražiti korjene svojeg porijekla dok im je za petama razulareni AI

Obilježje svake Bioware igre. 50-75% igre skupljaj companione i onda grand finale od par sati i kraj.

If it ain't broke, don't fix it.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
17 godina

ne znam jel bilo prije ali naletio sam na ovaj filmic na youtube

WARNING!!! HEAVY SPOILERS!!!! POGLEDAJTE NA VLASTITU ODGOVORNOST

It's not who you are, it's who you know.
15 godina
neaktivan

jedan zanimljiv video

fejzer_hr BF4
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Meh, teasaju hardcore.  Teasaju 3 godine i nista nismo gotovo vidili

This troubled world, this peaceful world. Beneath the sky, its all the same. Its only Earth.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
hari85 kaže...

barem su rekli da 7. studenog izlazi official trailer ili tak nešt

13 godina
protjeran
Cansee kaže...
hari85 kaže...

To se moglo i očekivati. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
10 godina
NiramX kaže...
Cansee kaže...
hari85 kaže...

To se moglo i očekivati. 

kad smo već kod očekivanja, s obzirom na dlcove i ostale takve gluposti, jel očekujemo da će biti kao i sa prva tri mass efecta da će se morati kupovati sve posebno i da će biti skupo u pm, ili će se moći uzeti sve u kompletu za razumnu cijenu? npr. dragon age inquisition sam platio manje od 30 eura sve skupa sa svim dlcovima, jel se možemo takom nećem nadati i za ovo?

14 godina
neaktivan

Da, je vise ne koriste bioware bodove za kupnju dlcova.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Zajeb kaže...

super, to je bilo katastrofa i poticalo je na piratizaciju

fino treba sačekati da igra izađe pogledati reviewove, malo upratit reddit, i ako su pozitivni dojmovi dao bi bez ustručavanja 50-60 eura za igru + dlcove, valjda neće biti nešto posebno skuplje. inače next gen mass effect u novoj nepoznatoj galaksiji stvarno zvuči predobro, valjda ga neće usrat

btw jel neko pogledao ovaj video što je stavio obi-wan nekoliko postova gore, zanima me kakvih točno ima spoilera? ako je samo kakav će biti world setting na početku onda bi i pogledao, al ako objašnjava priču i šta će se događati tokom igre i kakve ćemo izbore imati, to onda ne bi gledao

16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

A da ?? To je super vijest .. iako sam nedavno uspio preko Brazila maznut nešto bodova, to ću izgleda iskoristiti za nadopunit neke od dlc-ova od starijih ME naslova.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina

Vama je jasno da je trend da igra košta 60€ i DLCova se izdaje za dodatnih 30-50€ sa season passom za oko 30€ u večini slučajeva. Ono što smo nekad smatrali "cijelom igrom" danas košta u zamišljenom originalu oko 100€. Ja kupim do 40-50€ unaprijed na kinguinu igru + season pass. Ukoliko je to nemoguće naprosto igru preskočim.

Poluproizvode koje nam uglavnom uvaljuju pod gotovu igru za punu cijenu, gdje još godinu dana moram čekat "opcionalne questove i alternativni završetak" sa usputnim DLCovima, gdje kroz tu godinu maltene bugtestiram igru i sudjelujem u nečemu što se devedesetih zvalo betatestiranjem, da bi netko nakon godinu dana mogao kupit polupristojni "GOTY" za relativno pristojnu cijenu, me ne zanima.

Prekardašili su, dižu se troškovi proizvodnje, diže se razvojni ciklu, cijene su barem trostruke kako su nekada bile, nerijetko i više, a osim vizualnih poboljšanja, sve ostalo mi je uglavnom isto ili gore na igrama koje me zanimaju, a onda se krene u rasprave kako treba financirati developere.

Puno više je ljudi u prodajnom lancu, steam, koji je postao glavna platforma za distribuciju takvih igara, u pravilu naplačuje puuuuno previše da bi to više bilo isplativo ikoma, a opet rulja kupuje. Došli smo u situaciju da na PCu plaćamo igre jednako kao konzolaši, nekad i više, a meni je to potpuno neprihvatljivo.

Onda kad vidim 3 godine staru igru za 50-60€ na steamu, tek tad mi padne mrak na oči.

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa tko kupuje igre na steamu ?

Kupis key na nekoj stranici i zaobiđeš steam "tax". Na steamu kupis samo igre za koje znas da je developer super tipa Witcher/CDprojectRed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Kupis key na nekoj stranici i zaobiđeš steam "tax". Na steamu kupis samo igre ... kad su na popustu od 75%.

Evo .. korigirao sam

:)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan
Zura kaže...
Zajeb kaže...

Kupis key na nekoj stranici i zaobiđeš steam "tax". Na steamu kupis samo igre ... kad su na popustu od 75%.

Evo .. korigirao sam

:)

I tada ima boljih prilika na drugim stranicama.

16 godina
neaktivan

Evo novi teaser ... Join the Andromeda Initiative

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina

Samo se nadam da će za pet dana izbacit malo više informacija

13 godina
neaktivan

Bit ce pravi gameplay video.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

HYPE?

twice the pride double the fall
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

HYPE?

Nope.

Nazalost ni najmanji tracak HYPA mi ovaj trailer nije probudio.

13 godina

Dal su to opet EA serveri u banani? Kad se pokušavam logirat na njihovu stranicu, stalno izbacuje server error.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oba trailera su bas meh. Totalno mi unistili sav hype koji sam imao. Igra izlazi za 5 mjeseca kao, a jos nema gameplay trailera.

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

01.12.16 ce bit gameplay trailer na nekoj dodjeli nagrada.

Jedino je dobro sta je sve ovo iz engina snimjleno. Jer bas izgleda dobro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Igra je definitivno prerano najavljena i nebi me čudilo da opet bude odgođena. Release je u ožujku, a hype nigdje. Također, svi traileru su mlaki i ništa posebno ne prikazuju. Stvarno mi nije jasno što EA radi (tj. ne radi) s marketingom igre.

Nadam se da će unatoč svemu Andromeda ispast dobro na kraju :(

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 22:14 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

01.12.16 ce bit gameplay trailer na nekoj dodjeli nagrada.

Jedino je dobro sta je sve ovo iz engina snimjleno. Jer bas izgleda dobro.

Meni se sviđa.. Gameplay me (još) ne interesira previše, očekujem rafiniranje ME3 UI i stila igre, a nadam se ubacivanju više RPG elemenata što u priču, razvoj lika, a najviše u crafting. (Ipak smo zaglavili u drugoj galaksiji .. jelte)

13 godina
neaktivan

i ja bi to volio, ali bit ce opet kita. vjerojatno da ce biti tps ko zadnja 2 mass effecta.

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam da li pratite tweet.. Gledajte ovo: Link

:) Šteta što je tako skup.

EDIT:

A što se tiče Hype-a, kliknite ovdje i izaberite View Briefings. Puno više informacija o samoj priči. (ne zaboravite se prijaviti sa EA pristupom da vam prati progress)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 23:17 (Zura).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice