Igra je savršenstvo, mogu reći puno bolja od gta iv, lol u ulazu me mačka zaskočila skoro :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aaaa Far Cry 2 je potpuno nelinaeran onda a
Samo da javim za sve koji imaju nvidia multi gpu - stavite b dio kartice dedicated to physx, znači a vrti igru a b fiziku, oko 30 fps a na max, prije padalo i na 20 ;)
E i recite mi naj program za overclock moje grafe iz windoza ... hvala ;)
Ček ček..ak sam dobro skužio kad pređem sve misije nemogu slobodno šetat gradom?..:((
Ček ček..ak sam dobro skužio kad pređem sve misije nemogu slobodno šetat gradom?..:((
nemožeš..i ktome nema side misija..:(
Šta znači kad pređem mogu je odma obrisat?....
tako je..:(
ili ju opett prelazi
Ma neka su se radije foksuirali na glavnu priču, side misije su nebitne i dosadne... Ubij ovo, ubij ono, opljačkaj toga, razbij to...
Ako je glavna priča dobra, side misije mi neće faliti...
tako je..:(
ili ju opett prelazi
Pa valjda bude neki patch..iseeeee...ono pređem u sat vremena..i idem ju obrisat..a igricu čeko 8 godina..koje razočaranje..:@
Ma možeš se kretat po gradu kako očeš.
Ali moraš izabrati neku misiju, sad ako želiš možeš je preći ako ne želiš ne moraš.
Jer u mafiji2 imaš kad stisneš story popis misija i onda biraš ako oćeš onu po snjegu ili kišnu i sl.
Pa valjda bude neki patch..iseeeee...ono pređem u sat vremena..i idem ju obrisat..a igricu čeko 8 godina..koje razočaranje..:@
ahhahahahaahhaahah , da 100% ćeš je preč u sat vremena -.-
Ma možeš se kretat po gradu kako očeš.
Ali moraš izabrati neku misiju, sad ako želiš možeš je preći ako ne želiš ne moraš.
Jer u mafiji2 imaš kad stisneš story popis misija i onda biraš ako oćeš onu po snjegu ili kišnu i sl.
E pa to da..oću se kretat bzvz po gradu..naći to se može?..o super..:D
ahhahahahaahhaahah , da 100% ćeš je preč u sat vremena -.-
Dobro..to je pjesnički rečeno..hehehhe..:D
ljudi bit će koliko bude misija.. Da bude i 15sati dobro je.. Meni je bitno samo da se mogu kretat u gradu kao kod gta iv..
E pa to da..oću se kretat bzvz po gradu..naći to se može?..o super..:D
Da može se.
Znači kad pređeš igru onda češ imat popis misija, kad odabereš neku misiju nečeš morati ponovo prelaziti nego češ se moć slobodno kretati gradom.
Samo da javim za sve koji imaju nvidia multi gpu - stavite b dio kartice dedicated to physx, znači a vrti igru a b fiziku, oko 30 fps a na max, prije padalo i na 20 ;)
Itko?
Itko?
MSI Afterburner najbolji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako mi je carski kad Joe pokaže čistačici da mu ga može fino zd*kat
evo poceli ste spoilati polako
neki su tek na 7% skinute igre tak da molim za razumijevaje...
Sto mu gromova Darkwooda, pa otkuda vi to skidate?
Sto mu gromova Darkwooda, pa otkuda vi to skidate?
Tisuću mu ljekova moga djeda apotekara, pa sa torrenta :P I nema spoila !
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx
Hvala, ali ipak mi je igrivo na max (nejde ispod 28 fps) pa neću clockati ;)
Prvi dojmovi, savršeni. Evo dosad sam igro bez prestanka. Prešao 18 % (došo sam do Buzzsaw iz demoa) Mislio sam da je oko 2, 3 sata ujutro pa sam malo prestao
Priča je zasad dobra, ali strah me kratkoće. Napucavanja nisu neka previše spektakularna, barem zasad. Na snijegu se auti ponašju potpuno realno, proklizuju, kad se sudarite s nekim on klizi. Zanimljivi su i detalji poput ralica, ljudi kako padaju... Ali predobro mi je ono kad Vito dolazi kući iz rata, a ono svira Let it snow
(nije spoiler, svi ste to već vidjeli...) Ako vas šta zanima, pitajte
Prvi dojmovi, savršeni. Evo dosad sam igro bez prestanka. Prešao 18 % Mislio sam da je oko 2, 3 sata ujutro pa sam malo prestao
Priča je zasad dobra, ali strah me kratkoće. Napucavanja nisu neka previše spektakularna, barem zasad. Na snijegu se auti ponašju potpuno realno, proklizuju, kad se sudarite s nekim on klizi. Zanimljivi su i detalji poput ralica, ljudi kako padaju... Ali predobro mi je ono kad Vito dolazi kući iz rata, a ono svira Let it snow
e jedva čekam da odigram taj dio :D
btw evo mafija je i službeno vani u SAD-u.
EDIT: ipak nije još, kolega me ispravio
Nije još vani. USA ima drukčije vrijeme (vremensku zonu) od nas.
Prvi dojmovi, savršeni. Evo dosad sam igro bez prestanka. Prešao 18 % Mislio sam da je oko 2, 3 sata ujutro pa sam malo prestao
e jedva čekam da odigram taj dio :D
btw evo mafija je i službeno vani u SAD-u.
jedva cekam ju zaigrat..too..:DD
dal da pricekam u nadi dal ce doci na partis ili mogu laganici ici spavat jer moram na posao.
dal da pricekam u nadi dal ce doci na partis ili mogu laganici ici spavat jer moram na posao.
sve je vec tam di treba biti samo proguglaj