Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
Riker kaže...

Istina..taj snijeg očekujem s nestrpljenjem..baš me zanima koliko su ga dobro izveli i da li je postignut zimski ugođaj Smijeh

po onim screenshotovima mislim da jesu.

Waiting for Mafia II ---24.08
16 godina
protjeran

Ma ono sam na brzinu nabacio za vas ljudi, sad tek idem pošteno igru prelazit polakoooo :D

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
Mafia 2

Igra je super za sad, ovi koji su recenzirali su budale.

1,000,000 / 10.

Priča kvalitetna kao i u Mafiji I zasad, a o street chaosu da ne govorim.

Jednostavno najbolja igra godine.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

3 0 hvala 0
15 godina
APazinjan kaže...

Ma ono sam na brzinu nabacio za vas ljudi, sad tek idem pošteno igru prelazit polakoooo :D

Pa kako si osposobio verziju za PC?

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
16 godina
dis4st3r kaže...
APazinjan kaže...

Pa kako si osposobio verziju za PC?

Ima jedna "pukotina" , molio bih da se ne priča o tome tu jer neželim žućka.

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja igram ovo dok Mafia ne izađe. Cool

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Prešao sam 49% i igra me stvarno iznenadila nema ni jedne mane osim par manjih bugova još bi ja igro ali mi ošle baterije na joystikuPlač

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AFK kaže...

Prešao sam 49% i igra me stvarno iznenadila nema ni jedne mane osim par manjih bugova još bi ja igro ali mi ošle baterije na joystikuPlač

Nabavi punjive baterije jer to nestajanje struje zna nervirati isto imam xbox360, ali čekam verziju za komp.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ljudi, zbogom do daljnjega Cool Neće me bit možda koji dan na forumu, al preživjet ćete vi i bez mene.Smijeh  Reviewi su ponekad previše subjektivni pa im nevjerujem previše. Igru treba sam isprobat da bi znao dali valja.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
AFK kaže...

Nabavi punjive baterije jer to nestajanje struje zna nervirati isto imam xbox360, ali čekam verziju za komp.

Imam i moram čekat da se sad napune 

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Igrica je pre odlična.Vrlo se lako uživiti u priču te uživati u njoj.Btw snijeg+simulacija voznje jednostavno  neprocjenjivo :D.Odoh dalje igrati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Joe Cavallo kaže...

Ja čekam petak navečer ili subotu jutro do sa guštom uživam preko vikenda onda igrajući origigi sa dodatnim odijelcima i autekima. :D i baš iz inata neću skidat pirata ovaj put uopće niti tih 4 dana.

APazinjan: vidio sam slike pa me zanima što ti je pod downloadable contents. makar pod spoilerom napiši zbog ucviljenih dječaka. No offense.

Nema ništa :P

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Ajde dosta više više o krekovima!

Obavještenja što, gdje, kada, kako obrisana, autori kartonirani.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

5 1 hvala 2
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Ma pustite Ivu, on je samo ljut. Molio me na mail crack al reko nedam mu ga :D

Ajmo, nema više spama, sada samo dojmovi. Stavio sam još ss-ova. Uživajte ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 21:51 (APazinjan).
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
F1-IVO kaže...

Ma pustite Ivu, on je samo ljut. Molio me na mail crack al reko nedam mu ga :D

Ajmo, nema više spama, sada samo dojmovi. Stavio sam još ss-ova. Uživajte ;)

ja dobio žuti a nezna zkj..bože moj dragii..stvarno u sta se ovo pretvara...bože dragi odite spavat il nes radit...sutra se lijepo probudite i mafia II ce bit na torrentima..iss..stvarno..:OOO

17 godina
neaktivan
Mafia 2

Pa nije baš pobrala ocjene kao gta, na ignu samo 7/10 ali opet izgleda da se ljudima sviđa jer je reader's average bio 8,8

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 21:55 (Ige).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Pa ok je ocjena - Mafia II je po mom očekivanju ispala OK - Grafički atraktivna, bez bugova, optimizirana, dobre priče i dijaloga, zabavnog napucavanja.

Ako je razočarala u nekim sitnicama poput linearnosti i kratkoce - To po meni nije problem, jer netrazimo neku veliku slobodu, trazi se dobra prica i zabavan gameplay, uz preduvjet o optimizacij.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Weky kaže...

Pa ok je ocjena - Mafia II je po mom očekivanju ispala OK - Grafički atraktivna, bez bugova, optimizirana, dobre priče i dijaloga, zabavnog napucavanja.

Ako je razočarala u nekim sitnicama poput linearnosti i kratkoce - To po meni nije problem, jer netrazimo neku veliku slobodu, trazi se dobra prica i zabavan gameplay, uz preduvjet o optimizacij.

Weky, pitao si za nove drivere. Meni moram primjetiti igra radi malo bolje nego demo, ali nije to to tako da i ja čekam drivere, do tada physx na medium :D

17 godina
odjavljen
APazinjan kaže...
Weky kaže...

Weky, pitao si za nove drivere. Meni moram primjetiti igra radi malo bolje nego demo, ali nije to to tako da i ja čekam drivere, do tada physx na medium :D

jel možeš pobrisat fajlove za fiziku odjeću kao u demou?

15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Kakva kratkoća. Šta svi po tome udaraju???

Danas je 10-15h igre vrh... Rijetko koja igra ima toliko sati koja je izašla u bližoj prošlosti, a niti će imati toliko ijedna u bližoj budućnosti.

Mene isto muči ta linearnosti, nadam se da će cover sistem spasiti stvar da ne bude samo run & gun.

15 godina
odjavljen
Nuclear kaže...

Kakva kratkoća. Šta svi po tome udaraju???

Danas je 10-15h igre vrh... Rijetko koja igra ima toliko sati koja je izašla u bližoj prošlosti, a niti će imati toliko ijedna u bližoj budućnosti.

Mene isto muči ta linearnosti, nadam se da će cover sistem spasiti stvar da ne bude samo run & gun.

Recezenti bruje o kratkoci - Meni je OK 10-ak sati kao što si rekao ako je priča igre dobra i da me vuče do kraja.

COD4 recimo primjer.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
protjeran
Mafia 2

Samo da vas obavijestim još jednom, igra je odlična, a danas mi je i rekord u privatnim porukama, za sada u sat vremena primio sam točno 49 54 58 62 pp vezanih za mafiu 2, jihaaaa xD

A sad svi koji su mi pisali pravac ovdje i stišćite hvala. Ko ne stisne, prijavljujem ga f1- ivi, pa če letit kartončići haha :P 

Uh, baš sam budala, 50 puta pisao jedno te isto umjesto da negdje spremim, Sad imam spremljeno pa čim vidim pp, samo pasteam kod i šalji :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 23:00 (APazinjan).
Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Mafia 2
@steve30x - Image quality will be the same but some small graphic glitches are fixed. Slight erformance improvements will be available in the follow up driver for Mafia II.
Riječi nVidijinog techsupporta za drivere.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 22:12 (franky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

A šta znači linearnost ??? nigdje nisam pokupio značenje tog izraza 

Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
obožavam_slagati_konfe kaže...

Znači da sve ide po špagi i nemaš slobodnog izbora.

17 godina
odjavljen

to znači da nema "lutanja" tokom misija,ograničena je sloboda kretanja i obavljanja zadataka na onaj način kako ti želiš

17 godina
neaktivan

Hmm kako da ti objasnim. Linearnost kod igara ti je to da priča teče svojim tokom, ti ne možeš previše utjecati na nju - nema side misija, dakle kako su oni smislili priču i kampanju tako ide po jednoj liniji, ne možeš utjecati na ishod same priče. Valjda ne fulam mnogo :/

Music is my life :)
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Linearnost je pojam koji se koristi kako bi se reklo da je igra pravocrtna - Sve ide svojim tokom, obavljanje misija, sve točno odredenim redosljedom. Nema drugog nacina, sve moras tim i tim putem.

COD4 SP je primjer savrsene linearnosti.

Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Mafia 2

a crysis je primjer ne linearne igre,možeš birat različite pristupe i načine na koje ubijaš neprijatelje

ali sad je ovo već OT

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
M4X kaže...

a crysis je primjer ne linearne igre,možeš birat različite pristupe i načine na koje ubijaš neprijatelje

ali sad je ovo već OT

A i Crysis je linearno - nelinearan. Tj. linearan je samo djelomicno - Objectivsi su skriptirani, a prostori veliki sto daje slobodu kretanja.

ArmA II, GTA IV = Sandbox i apsolutno nelinearne igre ni u kojem smislu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice