Istina..taj snijeg očekujem s nestrpljenjem..baš me zanima koliko su ga dobro izveli i da li je postignut zimski ugođaj
po onim screenshotovima mislim da jesu.
Istina..taj snijeg očekujem s nestrpljenjem..baš me zanima koliko su ga dobro izveli i da li je postignut zimski ugođaj
po onim screenshotovima mislim da jesu.
Ma ono sam na brzinu nabacio za vas ljudi, sad tek idem pošteno igru prelazit polakoooo :D
Igra je super za sad, ovi koji su recenzirali su budale.
1,000,000 / 10.
Priča kvalitetna kao i u Mafiji I zasad, a o street chaosu da ne govorim.
Jednostavno najbolja igra godine.
Ma ono sam na brzinu nabacio za vas ljudi, sad tek idem pošteno igru prelazit polakoooo :D
Pa kako si osposobio verziju za PC?
Pa kako si osposobio verziju za PC?
Ima jedna "pukotina" , molio bih da se ne priča o tome tu jer neželim žućka.
Prešao sam 49% i igra me stvarno iznenadila nema ni jedne mane osim par manjih bugova još bi ja igro ali mi ošle baterije na joystiku
Prešao sam 49% i igra me stvarno iznenadila nema ni jedne mane osim par manjih bugova još bi ja igro ali mi ošle baterije na joystiku
Nabavi punjive baterije jer to nestajanje struje zna nervirati isto imam xbox360, ali čekam verziju za komp.
Ljudi, zbogom do daljnjega Neće me bit možda koji dan na forumu, al preživjet ćete vi i bez mene.
Reviewi su ponekad previše subjektivni pa im nevjerujem previše. Igru treba sam isprobat da bi znao dali valja.
Nabavi punjive baterije jer to nestajanje struje zna nervirati isto imam xbox360, ali čekam verziju za komp.
Imam i moram čekat da se sad napune
Igrica je pre odlična.Vrlo se lako uživiti u priču te uživati u njoj.Btw snijeg+simulacija voznje jednostavno neprocjenjivo :D.Odoh dalje igrati.
Ja čekam petak navečer ili subotu jutro do sa guštom uživam preko vikenda onda igrajući origigi sa dodatnim odijelcima i autekima. :D i baš iz inata neću skidat pirata ovaj put uopće niti tih 4 dana.
APazinjan: vidio sam slike pa me zanima što ti je pod downloadable contents. makar pod spoilerom napiši zbog ucviljenih dječaka. No offense.
Nema ništa :P
Ajde dosta više više o krekovima!
Obavještenja što, gdje, kada, kako obrisana, autori kartonirani.
Ma pustite Ivu, on je samo ljut. Molio me na mail crack al reko nedam mu ga :D
Ajmo, nema više spama, sada samo dojmovi. Stavio sam još ss-ova. Uživajte ;)
Ma pustite Ivu, on je samo ljut. Molio me na mail crack al reko nedam mu ga :D
Ajmo, nema više spama, sada samo dojmovi. Stavio sam još ss-ova. Uživajte ;)
ja dobio žuti a nezna zkj..bože moj dragii..stvarno u sta se ovo pretvara...bože dragi odite spavat il nes radit...sutra se lijepo probudite i mafia II ce bit na torrentima..iss..stvarno..:OOO
Pa nije baš pobrala ocjene kao gta, na ignu samo 7/10 ali opet izgleda da se ljudima sviđa jer je reader's average bio 8,8
Pa ok je ocjena - Mafia II je po mom očekivanju ispala OK - Grafički atraktivna, bez bugova, optimizirana, dobre priče i dijaloga, zabavnog napucavanja.
Ako je razočarala u nekim sitnicama poput linearnosti i kratkoce - To po meni nije problem, jer netrazimo neku veliku slobodu, trazi se dobra prica i zabavan gameplay, uz preduvjet o optimizacij.
Pa ok je ocjena - Mafia II je po mom očekivanju ispala OK - Grafički atraktivna, bez bugova, optimizirana, dobre priče i dijaloga, zabavnog napucavanja.
Ako je razočarala u nekim sitnicama poput linearnosti i kratkoce - To po meni nije problem, jer netrazimo neku veliku slobodu, trazi se dobra prica i zabavan gameplay, uz preduvjet o optimizacij.
Weky, pitao si za nove drivere. Meni moram primjetiti igra radi malo bolje nego demo, ali nije to to tako da i ja čekam drivere, do tada physx na medium :D
Weky, pitao si za nove drivere. Meni moram primjetiti igra radi malo bolje nego demo, ali nije to to tako da i ja čekam drivere, do tada physx na medium :D
jel možeš pobrisat fajlove za fiziku odjeću kao u demou?
Kakva kratkoća. Šta svi po tome udaraju???
Danas je 10-15h igre vrh... Rijetko koja igra ima toliko sati koja je izašla u bližoj prošlosti, a niti će imati toliko ijedna u bližoj budućnosti.
Mene isto muči ta linearnosti, nadam se da će cover sistem spasiti stvar da ne bude samo run & gun.
Kakva kratkoća. Šta svi po tome udaraju???
Danas je 10-15h igre vrh... Rijetko koja igra ima toliko sati koja je izašla u bližoj prošlosti, a niti će imati toliko ijedna u bližoj budućnosti.
Mene isto muči ta linearnosti, nadam se da će cover sistem spasiti stvar da ne bude samo run & gun.
Recezenti bruje o kratkoci - Meni je OK 10-ak sati kao što si rekao ako je priča igre dobra i da me vuče do kraja.
COD4 recimo primjer.
Samo da vas obavijestim još jednom, igra je odlična, a danas mi je i rekord u privatnim porukama, za sada u sat vremena primio sam točno 49 54 58 62 pp vezanih za mafiu 2, jihaaaa xD
A sad svi koji su mi pisali pravac ovdje i stišćite hvala. Ko ne stisne, prijavljujem ga f1- ivi, pa če letit kartončići haha :P
Uh, baš sam budala, 50 puta pisao jedno te isto umjesto da negdje spremim, Sad imam spremljeno pa čim vidim pp, samo pasteam kod i šalji :)
A šta znači linearnost ??? nigdje nisam pokupio značenje tog izraza
Znači da sve ide po špagi i nemaš slobodnog izbora.
to znači da nema "lutanja" tokom misija,ograničena je sloboda kretanja i obavljanja zadataka na onaj način kako ti želiš
Hmm kako da ti objasnim. Linearnost kod igara ti je to da priča teče svojim tokom, ti ne možeš previše utjecati na nju - nema side misija, dakle kako su oni smislili priču i kampanju tako ide po jednoj liniji, ne možeš utjecati na ishod same priče. Valjda ne fulam mnogo :/
Linearnost je pojam koji se koristi kako bi se reklo da je igra pravocrtna - Sve ide svojim tokom, obavljanje misija, sve točno odredenim redosljedom. Nema drugog nacina, sve moras tim i tim putem.
COD4 SP je primjer savrsene linearnosti.
a crysis je primjer ne linearne igre,možeš birat različite pristupe i načine na koje ubijaš neprijatelje
ali sad je ovo već OT
a crysis je primjer ne linearne igre,možeš birat različite pristupe i načine na koje ubijaš neprijatelje
ali sad je ovo već OT
A i Crysis je linearno - nelinearan. Tj. linearan je samo djelomicno - Objectivsi su skriptirani, a prostori veliki sto daje slobodu kretanja.
ArmA II, GTA IV = Sandbox i apsolutno nelinearne igre ni u kojem smislu.