Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.287.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Mafia 2
stype7 kaže...

IGN  Review        7.0  decent

+ good story

+ fun missions

-  empty city

- ho-hum cover

http://pc.ign.com/articles/111/1115076p1.html

Prazan grad s time se ne bi složio u gradu ima stvarno puno sitnih detalja, a ne kao u gta4 gdje ljudi većinom šeću i nose vrečice.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
16 godina
neaktivan
stype7 kaže...

IGN  Review        7.0  decent

+ good story

+ fun missions

-  empty city

- ho-hum cover

http://pc.ign.com/articles/111/1115076p1.html

Sad sam gledao njihov review. Vele da nema side misija. Samo glavna prica. Mršti se Why??? Kazu da je igra dobra ,ali neke su stvari ipak mogle biti bolje odrađene.

Ja necu dati ocjenu tako dugo dok ne probam igrati cijelu igru. Demo mi je bio odlican, a ostalo cemo vidjeti. Osmijeh

BTW igra ima 15 poglavlja ( 15 chapters)

http://pc.ign.com/dor/objects/957839/mafia-ii/videos/mafia2_vdr_082010.html?show=hi

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 19:37 (Njambris).
15 godina
Mafia 2

dosta mala ocjena... očekivao sam od IGN-a bar 8.0

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ja se još uvijek držim tvrdnje da je Rockstar umočio prste u ovo.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Nažalost nije, nema side misija fail, ipak je izgleda GTA IV bolji.

Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

neznan al san mislija da ce bit dosta veca ocjena od IGN-a , nista cekamo do sutra da sami prosudimo ...

iskreno nekako mi se cini da free-roam  nece bit tako zanimljiv kako smo ocekivali a i znan da su se vise fokusirali na misije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Ja se još uvijek držim tvrdnje da je Rockstar umočio prste u ovo.

Ma umočio ili ne igra je odlična i igrat ću je sa guštom, jedva čekam sutra.

ma da
15 godina
Mafia 2

a neznam, malo sam razočaran iako ni nisam probao cijelu igru... treba priznat da mnogi recenzenti navode iste mane (linearnost, side misije...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Teško da je Rockstar bilo šta umočio kad su oni i 2K pod vlašču jedne tvrtke Take Twoa, koji uzima profit od obje tvrke i čiji je cilj da se sve njihove igre prodaju čim je bolje moguče.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Najgore je kad kupiš igru pa trebaš duže čekati nego oni što je ne kupe. Totalno ubije doživljaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Nažalost nije, nema side misija fail, ipak je izgleda GTA IV bolji.

Zašto bi bio bolji meni su ionako u gta4 side misije teška katastrofa mislim kradi aute ili ubi nekog lika bzv tak da me to nedira jer sam uvijek usredotočen na glavne misije.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
15 godina
ZDS kaže...

Zašto bi bio bolji meni su ionako u gta4 side misije teška katastrofa mislim kradi aute ili ubi nekog lika bzv tak da me to nedira jer sam uvijek usredotočen na glavne misije.

ali ovako rješiš glavne misije za recimo 12h i onda možeš samo free roamat i kreirat kaos na ulicama...

side misije dosta produljuju vijek igre

17 godina
Mafia 2

WW2,Sicilija.Smijeh

Fućka mi se za recenzije,igra mi je je**na. Namigiva

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Lagano me hvata muka kad čitam neke komentare...Vidi se da tu ima dosta maloljetnika. Igra je odlična bez obzira što rekli recezenti. GTA IV je GTA, Mafia 2 je Mafia..i to je to. Čemu vražje usporedbe?? Dajte ljudi, igra je super i uživati ćemo u njoj.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Riker kaže...

Lagano me hvata muka kad čitam neke komentare...Vidi se da tu ima dosta maloljetnika. Igra je odlična bez obzira što rekli recezenti. GTA IV je GTA, Mafia 2 je Mafia..i to je to. Čemu vražje usporedbe?? Dajte ljudi, igra je super i uživamo u njoj ;)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Riker kaže...

Lagano me hvata muka kad čitam neke komentare...Vidi se da tu ima dosta maloljetnika. Igra je odlična bez obzira što rekli recezenti. GTA IV je GTA, Mafia 2 je Mafia..i to je to. Čemu vražje usporedbe?? Dajte ljudi, igra je super i uživamo u njoj ;)

Možda neki...Smijeh Ja još ne.

15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Riker kaže...

Šta na xboxu a ?

ma da
16 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...
APazinjan kaže...
Riker kaže...

Šta na xboxu a ?

Ne, na pc-u ;)

17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
XXL Gamer kaže...
APazinjan kaže...
Riker kaže...

Šta na xboxu a ?

Ne, na pc-u ;)

Na koju foru?

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Prica u mafiji se nemoze usporedivati sa gta, gta je klasu nize, pricu uopce nisam shvatio i nemozes se uziviti u igru, dok na mafiji lijepo gustam, uzivam i pratim pomno sve i pet puta je zanimljivije.

vice citiy, san andreas zar to opce ima pricu kakvu?da ima. yo c.j idemo ubiti ovog lika tamo u kvartu?des crnjo naravno da idemoo pi*ka mu ma*ter, yo kako mi je tetovaza coool, waoo.

Dok je na mafiji 1 vrhunska prica i bas je ono stvarno meni gust pratiti.

GTA mi je jedino bolji jer mozes ono nekak, vise sanbox.

Model fashion guru.
Moj PC  
12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...
APazinjan kaže...
XXL Gamer kaže...
APazinjan kaže...
Riker kaže...

Šta na xboxu a ?

Ne, na pc-u ;)

Na koju foru?

Na foru složenih aritmetičkih i logičkih operacija
17 godina
Mafia 2

Ja čekam petak navečer ili subotu jutro do sa guštom uživam preko vikenda onda igrajući origigi sa dodatnim odijelcima i autekima. :D i baš iz inata neću skidat pirata ovaj put uopće niti tih 4 dana.

APazinjan: vidio sam slike pa me zanima što ti je pod downloadable contents. makar pod spoilerom napiši zbog ucviljenih dječaka. No offense.

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 20:26 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
APazinjan kaže...

Ne, na pc-u ;)

Vidio sam i ja onaj beta ali nisam htio probat.

Igra stvarno predobro zgleda, to što su snijeg ubacili je fenomenalno.

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ PP su mi isključene, kontaktirati me možete putem email-a: p2pcro(at)gmail.com
15 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Ja čekam petak navečer ili subotu jutro do sa guštom uživam preko vikenda onda igrajući origigi sa dodatnim odijelcima i autekima. :D i baš iz inata neću skidat pirata ovaj put uopće niti tih 4 dana.

Također, neželim skidat pirata  i čekam original Osmijeh

Waiting for Mafia II ---24.08
16 godina
protjeran
BORG kaže...
APazinjan kaže...

Ne, na pc-u ;)

Vidio sam i ja onaj beta ali nisam htio probat.

Igra stvarno predobro zgleda, to što su snijeg ubacili je fenomenalno.

Uh, dobit ću karton zbog ovoga :S BORG javljaj se na mail moj antesepic@hotmail.com

16 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...
Joe Cavallo kaže...

Također, neželim skidat pirata  i čekam original Osmijeh

Ja isto. :)

Model fashion guru.
17 godina
neaktivan

Kako predobro izgleda ono snijezno okruzenje. To je ono sto je falilo igrama ovakvog tipa - malo snijega. :) Padaju mi na pamet Just Cause 2, GTA, Scarface, nisu se sjetili u niti jednoj igri ubaciti malo snijega (premda ima jedna misija u GTA:SA sa snijegom, ali i to je prica za sebe).

Stvarno pohvalno.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
Prison Breaker kaže...

Kako predobro izgleda ono snijezno okruzenje. To je ono sto je falilo igrama ovakvog tipa - malo snijega. :) Padaju mi na pamet Just Cause 2, GTA, Scarface, nisu se sjetili u niti jednoj igri ubaciti malo snijega (premda ima jedna misija u GTA:SA sa snijegom, ali i to je prica za sebe).

Stvarno pohvalno.

A ja obožavam snijeg i zimu pa sam morao skidat snow patch za gta4 :d

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Istina..taj snijeg očekujem s nestrpljenjem..baš me zanima koliko su ga dobro izveli i da li je postignut zimski ugođaj Smijeh

Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice