Specijalni dodatak uz Collectors Edition :)))
Fail?
Zašt?
Specijalni dodatak uz Collectors Edition :)))
Fail?
Zašt?
Zašt?
Čime se ti zamaraš
Meni je 33 fps dovoljno za igrat
to je benchmark,kad izađem u demou van iz kuće padne mi na 15fps zbog fizike ljudi...i tada je usporeno i neigrivo
tek kad se makne fizika odjeće onda je igrivo
Zašt?
Čime se ti zamaraš
Nemam pametnijeg posla haha, a osim toga, nije zamaranje, trajalo je 2 minute bokte, a uostalom što te briga s čim se ja zamaram? Ne zamaraš se ti
upravo skidam demo
upravo skidam demo
Vidi ovoga ali je zaostao (šala mala :P)
Šta se toliko uzbuđujete oko igre,sutra izlazi u Americi i sutra će vjerojatno izać "prava" verzija na torrente.A vi tu cijeli dan sjedite na kompu i slinite po monitoru.
Šta se toliko uzbuđujete oko igre,sutra izlazi u Americi i sutra će vjerojatno izać "prava" verzija na torrente.A vi tu cijeli dan sjedite na kompu i slinite po monitoru.
istina,lijepo je vrijeme,odite se vozit s biciklom
76 % damn pa sad bio vani i nije zavrsio ode opet pozz
e ljudi jel netko..zna crknuo mi je vent na grafickoj i imam garanciju..jel moguce da mi zamjene graicku i stave nove geforce 9500 gt..sad je temp 120 stupnjeva grafe?
e ljudi jel netko..zna crknuo mi je vent na grafickoj i imam garanciju..jel moguce da mi zamjene graicku i stave nove geforce 9500 gt..sad je temp 120 stupnjeva grafe?
Ako ti nisi kriv, naravno da će ti zamjeniti. Ako imaš para, pitaj da ti daju neku bolju uz nadoplatu ;) EDIT: npr 9800 gt
Ako ti nisi kriv, naravno da će ti zamjeniti. Ako imaš para, pitaj da ti daju neku bolju uz nadoplatu ;) EDIT: npr 9800 gt
ma nisam sam ode..sebe..bum..kolko para ako znas..kolko bi treo nadoplatit za 9800 gt?
ma nisam sam ode..sebe..bum..kolko para ako znas..kolko bi treo nadoplatit za 9800 gt?
200 kn je skuplja9800 gt u hg spotu, nazovi sada pa pitaj ako možeš nadoplatiti...
Ja sam svoju platio 830 kn, al to je bilo u 12 mjesecu prošle godine (9800 GT)
Huh?! O čemu vi, tema je Mafia 2...
hej nek mi neko na pm onaj time freeze na demou za steam verziju demoa
Ko još igra demo
Previse spamate,seruckate,pisete gluposti...
Jbga,al tako je.
ljepa naš hrvatski jezik
Jbga,al tako je.
Sad ti bzv seruckaš...
mogu li nekog zamolit ko ima demo da mi posalje mafia 2 exe bilo sa steammaps /pc please imam ogranicen limit nemogu ponovo downloadat
Daj mail adresu na pm.
Jbga,al tako je.
A ti imaš Gotovca na avataru.
Moram priznati da i ja, koji sam inače doista strpljiv, postajem nestrpljiv po pitanju izlaska Mafie 2 Pa daj već jednom izađi...
Vindija je ostavila pošiljku na brodu,ne znam jel ispravna.
Vindija je ostavila pošiljku na brodu,ne znam jel ispravna.
Primljeno na znanje...
EDIT: .
Rekao bi nešto važno ali je Ivo rekao da o tome nesmijem govoriti.
IGN Review 7.0 decent
+ good story
+ fun missions
- empty city
- ho-hum cover