SOry double post
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ROckastar je bogat pa je platio recenzentima da nedaju 90/100, uglavnom znam da će Mafia II biti bolja od neoptimiziranog GTA IV sa šugavim misijama.
GTA IV ima lagane pa preteške misije, šteta što nisu sve iste težine
ee znate li možda kad će reloaded izbaciti svoju verziju mafije 2 ???
Pošalji mail 2k-u
Sutra bi trebao
lol, pa nemorate sada blatiti GTA i govoriti da je mafia bolja. obje su kvalitetne te imaju svoje mane i vrline
i meni je mafia zasad bolja ali i gta je odličan
Evo sad će rekao je da ide na wc i poslje si još skuha čaj. Pa če nakon toga dovršiti posao.
Kako možeš takvu glupost pitati, nije mi susjed da mogu znati kad če izdati.
Evo sad će rekao je da ide na wc i poslje si još skuha čaj. Pa če nakon toga dovršiti posao.
Kako možeš takvu glupost pitati, nije mi susjed da mogu znati kad če izdati.
niti nitko nikad nezna
samo se pojavi na onoj stranici i bok
i dajte banajte ove idiote koji takva pitanja postavljaju
djeca nestrpljiva
Sanjo sam da sam otvorio Partris i pisalo je Mafia II Reloaded 7,3 gb free
Kolko kosta colectors edition? i dal se moze kupiti u hrvatskoj?
Sanjo sam da sam otvorio Partris i pisalo je Mafia II Reloaded 7,3 gb free
OK, ovo je već bizarno
Jadan partis kad dođe mafia,nastat će preopterećenje.
Nestašica u Vindiji,sutra stiže novo pakovanje po ekskluzivnoj cijeni od 7,30 kn
Potražite u najbližoj trgovini.
jesu partis i mojblink povezani. Isti su
pitam se jel ko bilo kojoj igri dao ocjenu 100
Half Life 1 i 2.
Neznam jel pricate o nekoj stranici ili necemu ? znam jednom da su u Enteru gta IV ocijenili sa 10/10
lol, pa nemorate sada blatiti GTA i govoriti da je mafia bolja. obje su kvalitetne te imaju svoje mane i vrline
slažem se ,nemora bit da će mafia biti bolja,još uvijek nije izašla ,iako se ja nadam da će biti bolja,zapravo morala bi biti bolja jer su imali 5g. da ja naprave.
slažem se ,nemora bit da će mafia biti bolja,još uvijek nije izašla ,iako se ja nadam da će biti bolja,zapravo morala bi biti bolja jer su imali 5g. da ja naprave.
Takoo je mafia 2 je bolja !!!
Oh, ne, Istekao mu je crveni, opet ce po starom obicaju spamati
BTW, jel ima kakvih informacija od nvidije dali bi sa novim driverima perfomanse trebale biti bolje ? Mene zivo zanima, jer jedva izguram Demo na max (više neigrivo, nego igrivi, PhysX High), pa bi mi svaki FPS dobro došao.
daj ne s*ri !
ovo je vec pretjerano!
kaj ce bit za vrijeme izlaska novog bioshocka, u baru ces pit adam?
Oh, ne, Istekao mu je crveni, opet ce po starom obicaju spamati
BTW, jel ima kakvih informacija od nvidije dali bi sa novim driverima perfomanse trebale biti bolje ? Mene zivo zanima, jer jedva izguram Demo na max (više neigrivo, nego igrivi, PhysX High), pa bi mi svaki FPS dobro došao.
stavi si physx na medium,nisam primjetio neku veliku razliku između medium i high
stavi si physx na medium,nisam primjetio neku veliku razliku između medium i high
Heh, pa tako i vjerovatno ocu (tako cu i igrati), ali volio bih kad bi igra picila na max.
Izaće driveri novi pa češ moći fiziku i na high, tak je men i s Batmanom, nisam mogao fiziku imat na medium, a s zadnjim driverima mogu i dobro radi.
Heh, pa tako i vjerovatno ocu (tako cu i igrati), ali volio bih kad bi igra picila na max.
koja konfa? ova iz moj komp to nemože nikako
beta driveri najnoviji
hoće se u full igri isto moć isključit fizika odjeće ljudi?
beta driveri najnoviji
http://downloads.guru3d.com/GeForce-Forceware-259.31-Win-7-|-Vista-64-bit-download-2603.html
nvidia gtx 260 oc, intel e8400
kod tebe je ati koji nepodrzava PhysX.
beta driveri najnoviji
http://downloads.guru3d.com/GeForce-Forceware-259.31-Win-7-|-Vista-64-bit-download-2603.html
nvidia gtx 260 oc, intel e8400
kod tebe je ati koji nepodrzava PhysX.
+8800gt za fiziku ali svejedno nemože sa fizikom na high,benchmark avg oko 33fps...ocjena D...neznam da li bi šta dobio overklokom procesora i grafičkih
Meni je 33 fps dovoljno za igrat
Meni je 33 fps dovoljno za igrat
Mrsko mi tražiti, imaju li preporučene komponente na netu?
Specijalni dodatak uz Collectors Edition :)))
edit - ma šala, nisam zaista mislio da ste luzeri, to je dio ovog stripića, a iss, pa i ja ću isto igrat Mafiu
edit 2 - i dobijem 3 TD zato što sam se našalio i još napisao da je šala, omg, pa gdje ovaj svijet ide kad su svi mimoze
Specijalni dodatak uz Collectors Edition :)))
Fail?