Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.280.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2
nidjo123 kaže...

Na svojoj konfi imam dvadesetak FPS-ova na 1280x720, sve low... Izlanuo se

Brothers in Arms Izlanuo se

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
16 godina
marinn95 kaže...
nontryer kaže...

A nije mu ni grafa bog zna šta..

dobri covjece, da ne ispadnem napadan, ali jebe*a recesija je!

Pa ne kažem da odmah moraš trčat po novu :D Nigdje ne gori..

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Al ne zamaram se, igrat ću na PS3, bar se nadam Smijeh Na PC-u sam samo isprobavo dok nije došo demo na PSN.  Samo da bude sve kak spada jer su PS3 demo gadno zabrljali Šutim

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nontryer kaže...
marinn95 kaže...
nontryer kaže...

A nije mu ni grafa bog zna šta..

dobri covjece, da ne ispadnem napadan, ali jebe*a recesija je!

Pa ne kažem da odmah moraš trčat po novu :D Nigdje ne gori..

a znam al sta mislis kak je meni i nidji Neodlučan

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
protjeran
Gamer71 kaže...
Ma cekajte full igru i igrat ćete bez ikakvih ograničenja . Ja taman dođem s mora kad izlazi cijela igra , jedva čekam :D

Znači sa užitka na užitak a? haha

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Na svojoj konfi imam dvadesetak FPS-ova na 1280x720, sve low... Izlanuo se

Tebi je pak grafa dosta losa sa jos uvijek dosta jeftinom 9800GT bi mogao fino vrtiti.

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Po mome mišljenju, Mafia je već sa demoom daleko prešišala cijelu verziju GTA IV

Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Po mome mišljenju, Mafia je već sa demoom daleko prešišala cijelu verziju GTA IV

Sad pretjeruješ. GTA IV je remek dijelo industrije, Mafia II se jos mora dokazat.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

mafia se vec dokazala

u gta nemozes niti j*beni ducan opljackat :(

Moj PC  
14 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

hhmm, nemogu se odlučit, neutralan sam. Ipak moram reći nemožeš prema demu još dati konačni sud. Kad odigram igru imat ću potpuni dojam.

uuuuu, deri ga trista uuuuu, deri ga trista
rusvaj rusvaj
hahha, odoše pločice, stolice, stolovi, koža na barskim stolicama, đuboks, ma deri hahha, odoše pločice, stolice, stolovi, koža na barskim stolicama, đuboks, ma deri
Ode i kiosk, baš sam piroman Ode i kiosk, baš sam piroman
Pecite se gamadi!!!! Pecite se gamadi!!!!
Dinamo živi vječno

7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Kak napisat poruke ispod slika?..

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
franky kaže...
308gtsfan kaže...

Sad pretjeruješ. GTA IV je remek dijelo industrije, Mafia II se jos mora dokazat.

Prvo i osnovno, da bi igra bila remek djelo mora proći uvjetni ispit   - A to je zadovoljavajuća tehnička strana.

GTA 4 osim što tu fajla, utješuje druge timove kako njihove igre ipak nisu tehnički najgore, jer onakva hrpa očito loše napisanog koda još od prvog Opf/Arme nije viđena. Grafika je totalno out (sjene da nespominjem), a zahtjevnost koju trazi je prevelika pod svaku cjenu. I zato nepostoji nikakvo opravdanje. Loše izgleda s obzirom sto trazi. Veliki prostori, sadrzaj u igri, sandbox style neopravdava, jer ima i drugih igara koje vrte i vece mape i vise sadrzaja a rade brze i izgledaju bolje. Broj bugova je bio popriličan po izlasku igre, te sve u svemu jako loš port.

Dzaba im priča, dzaba sve kad igru nemogu posteno igrati na svojoj konfi i da pritome apsluntno ni 1% neopravdava zahtjeve. Just Cause II je kao igra lošij od GTA 4, al dobiva vece ocjene u svjetskim recenzijama upravo zbog daleko, daleko bolje odradene optimizacije i zavrsnog poliranja igre, te na kraju krajeva svojim izgledom i grafikom, te minimalnim brojem bugova.

Mislim da su developeri Mafie II to dobro vidjeli, i procjenili da ako urade istu stvar nece se veselo provesti. Na kraju na našu srecu dobili smo igru koja mozda u nekim segmentima nece biti bolja od GTA IV (iako je ovo vrlo diskutabilno područje), ali ce sigurno svojom optimiziranoscu i doradenoscu i ukupnim izgledom zadovoljiti sve i ukupni dojam ce biti bolji nego GTA IV.

GTA IV je ponavljam još jednom, jedna od najgorih portova u povjesti PC Gaminga. Katastrofa. Igra je odlična, ali sve to pada u vodu kada to igru nemogu pokrenuti na max ni High End grafičke kartice 2 godine nakon izlaska igre (GTX 480 ima 20min fps u Oly_E3 Testu). I stoga takva igra nazalost kod vecine neprolazi dobro i automatski dobiva daleko manji rating. Isti slučaj je i Crysis, ali on je u potpuno drugačijem stanju jer impresjonira svojim izgledom i dobrim djelom to opravdava, no opet je dobio hrpu kritika na racun prevelike zahtjevnosti. GTA IV, apsolutno niti 1% to neopravdava zahtjeve koje ima. Zbog toga igru cu deinstalriati odmah po instalacij (iako sam dogurao do polovine, odna odustao zbog loše grafike koja para oči).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 20:26 (Weky).
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Ne bih se baš složio. Slažem se da je tehnički aspekt bitan, no ne ključan. Po tome bi Metro 2033 bi fail jer njega na max ne može pokrenuti HD5870 koja spada u trenutacni high - end.

Dosta su lose napravili portanje sa konzola na PC i sa time zeznuli poprilcan komad prodaje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 20:49 (franky).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

IMA JEDAM PLAYBOY U GUN PRODAVNICI.

458 Italia. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Jeee mafia mi ide na high (bez Physx-a naravno), nisam mjerio fps ali je fluidno, misija je ok, igra mi se sviđa zasada, makeo sam time limiter pa se malo zafrkajem.

Nego mogu li ikako pucati iz auta (drive-by?), nisam našao u kontrolama...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mafia 2

Ja također nemogu to naći, ako ne postoji onda im je to jedan teški FAIL, jer policija može pucati tijekom vožnje, a i može te upucati dok voziš i ako su štajaznam  20 metara iza tebe kroz zadnju šajbu, tako da je jedino na što se možeš osloniti da pobjegneš od murje je tvoja dobra vožnja

Dinamo živi vječno

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Weky kaže...
franky kaže...
308gtsfan kaže...

Prvo i osnovno, da bi igra bila remek djelo mora proći uvjetni ispit   - A to je zadovoljavajuća tehnička strana.

GTA 4 osim što tu fajla, utješuje druge timove kako njihove igre ipak nisu tehnički najgore, jer onakva hrpa očito loše napisanog koda još od prvog Opf/Arme nije viđena. Grafika je totalno out (sjene da nespominjem), a zahtjevnost koju trazi je prevelika pod svaku cjenu. I zato nepostoji nikakvo opravdanje. Loše izgleda s obzirom sto trazi. Veliki prostori, sadrzaj u igri, sandbox style neopravdava, jer ima i drugih igara koje vrte i vece mape i vise sadrzaja a rade brze i izgledaju bolje. Broj bugova je bio popriličan po izlasku igre, te sve u svemu jako loš port.

Dzaba im priča, dzaba sve kad igru nemogu posteno igrati na svojoj konfi i da pritome apsluntno ni 1% neopravdava zahtjeve. Just Cause II je kao igra lošij od GTA 4, al dobiva vece ocjene u svjetskim recenzijama upravo zbog daleko, daleko bolje odradene optimizacije i zavrsnog poliranja igre, te na kraju krajeva svojim izgledom i grafikom, te minimalnim brojem bugova.

Mislim da su developeri Mafie II to dobro vidjeli, i procjenili da ako urade istu stvar nece se veselo provesti. Na kraju na našu srecu dobili smo igru koja mozda u nekim segmentima nece biti bolja od GTA IV (iako je ovo vrlo diskutabilno područje), ali ce sigurno svojom optimiziranoscu i doradenoscu i ukupnim izgledom zadovoljiti sve i ukupni dojam ce biti bolji nego GTA IV.

GTA IV je ponavljam još jednom, jedna od najgorih portova u povjesti PC Gaminga. Katastrofa. Igra je odlična, ali sve to pada u vodu kada to igru nemogu pokrenuti na max ni High End grafičke kartice 2 godine nakon izlaska igre (GTX 480 ima 20min fps u Oly_E3 Testu). I stoga takva igra nazalost kod vecine neprolazi dobro i automatski dobiva daleko manji rating. Isti slučaj je i Crysis, ali on je u potpuno drugačijem stanju jer impresjonira svojim izgledom i dobrim djelom to opravdava, no opet je dobio hrpu kritika na racun prevelike zahtjevnosti. GTA IV, apsolutno niti 1% to neopravdava zahtjeve koje ima. Zbog toga igru cu deinstalriati odmah po instalacij (iako sam dogurao do polovine, odna odustao zbog loše grafike koja para oči).

I još uz sve to treba uzeti u obzir da u gta4 fali mjesta gdje bi se trošio novac i zabavljalo kao primjerice u san andreasu po meni je taj segment velik pomak u nazad, ali gta4 je trenutačno najbolja sandbox igra to stoji no nije da su imali i veliku konkurenciju zadnjih par godina. I da još mi nije jasno zašto gta4 nema nekik sustav mafijaške hijerarhije ono da možeš uzeti par tipa i rokat s njima neke suparničke blokove te imat lanac prodaje droge itd. to fali rockstaru da bude savršen.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 20:59 (ZDS).
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ne može se pucat iz auta, nažalost. Kažu da to nisu stavili jer su htjeli da se usredotočiš na vožnju. To kao ometa igru i vožnju Izlanuo se

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Ja također nemogu to naći, ako ne postoji onda im je to jedan teški FAIL, jer policija može pucati tijekom vožnje, a i može te upucati dok voziš i ako su štajaznam  20 metara iza tebe kroz zadnju šajbu, tako da je jedino na što se možeš osloniti da pobjegneš od murje je tvoja dobra vožnja

Gle 50-tih godina prošlog stoljeća nije bilo nimalo lagano vozit i pucat, a vjeruj i nije ni danas ipak je mafia2 više simulacija nego arkada, a policija puca iz auta no ipak su unutra dva policajca.

16 godina
neaktivan
ZDS kaže... blabla

To je stvar osobnog ukusa. Meni je ovo što GTA IV odlično, nadasve realno iskustvo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:14 (franky).
15 godina
neaktivan

u mafiji nemožeš ni plivat,pucat iz auta,pokupit novac od ljudi koje si ubio,po meni je to puno važnije nego opljaćkati dućan.

Mislim da su malo previše vremena posvetili detaljima u igri koji su nepotrebni,npr. čišćenje cipela 

16 godina
Mafia 2

Omg pa daj skrati citat.

Sorry sto sam dosadan s tim ali stvarno me živciraju bespotrebni kilometarski citati, koji su citirani već po 5 puta.Viče

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Ne može se pucat iz auta, nažalost. Kažu da to nisu stavili jer su htjeli da se usredotočiš na vožnju. To kao ometa igru i vožnju Izlanuo se

"ometa igru i vožnju"?! wtf, pa baš zato bi i trebali stavit

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
franky kaže...
ZDS kaže...
Weky kaže...
franky kaže...
308gtsfan kaže...

I još uz sve to treba uzeti u obzir da u gta4 fali mjesta gdje bi se trošio novac i zabavljalo kao primjerice u san andreasu po meni je taj segment velik pomak u nazad, ali gta4 je trenutačno najbolja sandbox igra to stoji no nije da su imali i veliku konkurenciju zadnjih par godina. I da još mi nije jasno zašto gta4 nema nekik sustav mafijaške hijerarhije ono da možeš uzeti par tipa i rokat s njima neke suparničke blokove te imat lanac prodaje droge itd. to fali rockstaru da bude savršen.

To je stvar osobnog ukusa. Meni je ovo što GTA IV odlično, nadasve realno iskustvo.

Odi pucat iz pravog pištolja i naganjat se sa autom po gradu i vidjet ćeš da nećeš daleko stići, budi realan i reci da ti je gta4 zabavno i nadasve odlično iskustvo nego da je realan jer niti jedna igra nije realna, a pogotovo ne sandbox igra kao što je gta4 gdje ubiješ murijaka pobjegneš iz zone i više te nitko ne traži ili ukradeš auto i furaš se po gradu ko gospodin.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:08 (ZDS).
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Omg pa daj skrati citat.

Sorry sto sam dosadan s tim ali stvarno me živciraju bespotrebni kilometarski citati, koji su citirani već po 5 puta.Viče

Vidiš mene živciraju takvi što se stalno na nešto žale i to ponavljaju.....šta te briga, nije ovo tvoj forum

@ZDS - da, ili lapiš policijski auto izudaraš ga da izgleda ko sepet i onda prođeš  na ulici metar od drugog policijskog auta i ništa se ne dogodi. Kao da je sasvim normalno da se civili vozikaju po gradu u ukradenom pol. autu.  hahaahhahah

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:10 (Kora).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Omg pa daj skrati citat.

ZDS kaže...

Odi pucat iz pravog pištolja i naganjat se sa autom po gradu i vidjet ćeš da nećeš daleko stići, budi realan i reci da ti je gta4 zabavno i nadasve odlično iskustvo nego da je realan jer niti jedna igra nije realna, a pogotovo ne sandbox igra kao što je gta4 gdje ubiješ murijaka pobjegneš iz zone i više te nitko ne traži ili ukradeš auto i furaš se po gradu ko gospodin.

Čitaj malo gore što sam napisao.

Kora kaže...

Vidiš mene živciraju takvi što se stalno na nešto žale i to ponavljaju.....šta te briga, nije ovo tvoj forum

Kao da jestBelji se

Zašto nebi, tako je sve nepregledno kad su ogromni citati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:09 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Jack Sparrow kaže...

Omg pa daj skrati citat.

ZDS kaže...

Čitaj malo gore što sam napisao.

.

Jesi ti moderator nisi onda molim te nemoj ljudima biti dosadan jer sam i prije tvog posta smanjio citat, a i da nisam ne radim ništa što nije protiv pravila foruma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:12 (ZDS).
16 godina
Mafia 2

Krivo misliš, evo citiram pravilo:

Citiranje ("kvotanje") - Od sudionika foruma se očekuje da citiraju s mjerom i uz uporabu mozga. Dugački citati jednog ili više postova s višestruko kraćim odgovorima ili bez njih nisu preporučljivi i prema vlastitoj procjeni i nahođenju moderatori će ih brisati.

LINK

Izgleda da nisi baš pročitao pravila.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

kakva je razlika igrati sa fizikom i bez fizike?

molio bih par screen shotova ili nekih linkova gdje mogu vidjeti razliku.

Da li je fizika neophodna za Mafiu 2 ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Krivo misliš, evo citiram pravilo:

Citiranje ("kvotanje") - Od sudionika foruma se očekuje da citiraju s mjerom i uz uporabu mozga. Dugački citati jednog ili više postova s višestruko kraćim odgovorima ili bez njih nisu preporučljivi i prema vlastitoj procjeni i nahođenju moderatori će ih brisati.

LINK

Izgleda da nisi baš pročitao pravila.

Da brisat će ih no nemožeš biti kažnjen za to, a ako i možeš to nemože biti ništa rigorozno tak da ako sam i stavio prevelik citat neznači da sam učinio nešto strašno, a i uvidio sam grešku pa sam se ispravio no živcira me kada te odmah netko opominje kao da je on šerif na forumu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice