- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja sam uspio ali nemožeš daleko stić..
Ja sam isprobo sa kamionom i radi. Sad će screen
ajd da i ja udđem u drugi grad..igras na pc-u?
da kada se ode malo dalje izbaci failed to complete mission.
Ja sam uspio kamionom i autobusom ali dode screen mission failed i onda sve iz ispocetka
Da, na PC-u. Nešto mi ne radi Prt Scr, samo mi crna slika bude, neznam šta je. Sad sam skino neki screen capture program i opet mi bude crna slika... Ako uspijem, stavim, ali imate potvrdu od Borga Morate uzet kamion, autobus ili nešto veće, zaobić kamene i pičit uz onaj rub dok ne potonete. Onda ćete spawnat iza granice.
EDIT: hehe, ipak su mislili i na to. Možda je i bolje ovako, pokvarit će užitak ako otkrijemo cijelu mapu
Ufff srušio se server od 2kgames foruma Prevelika navala
Probao bus i radi 100% :D samo sto vrijeme istekne brzo mora se blokirati :D
zasto mi ekraj bude nekako tamniji kad izadjem iz igre?
ili jednostavno pokrenes neku igru jos jednom pa izadjes iz nje
e a kakvi ste vi ludjaci pa jos ce te otkljucat full game iz demoa
ili još jednostavnije:
stisneš ctrl+alt+delete i klikneš cancel
Stigo je demo na US PSN Store!!!
kao i prvi dio, predobra po prici, bas cemo vidjeti.
daj link.*?*?
meni radi sve na najjače ali isključim APEX/Phisyx jer mi inače onda jako šteka
a što se tiče onoga patcha gdje vrijeme zaustaviš skinem ga i nađe mi dva trojanca i ne mogu ga pokrenuti pa sam izbrisao taj patch
meni radi sve na najjače ali isključim APEX/Phisyx jer mi inače onda jako šteka
a što se tiče onoga patcha gdje vrijeme zaustaviš skinem ga i nađe mi dva trojanca i ne mogu ga pokrenuti pa sam izbrisao taj patch
Normalno da ga av prepozna kao trojanca kad je to patch, a naravno trojanac sigurno nije.
iss..oni misle da mene murja može uhvatiti..hahahah
na kojoj rez igras?
daj link.*?*?
daj link.*?*?
haha pa ne mislis valjda skinut na komp pa onda na ps
moras ic na ps store i tamo skinut
Uh, prešo sam demo i malo razgledo grad na PS-u. Igra doslovno letiiiii. A izgleda predobro. Najbolja mi je vožnja u simulation modu sa joystickom. Čak mi je bolji simulation nego normal mode Kontrole su dosta dobre i jako brzo se navikne. Al jedva čekam kraj ove misije!!! Kupujem!
EDIT: E da, nema problema sa framerateom. I to ne samo meni, nego i ostali nemaju više problema. Izgleda da je to samo onima PSN Plus od kojih je većina plaćala 40 funta samo da skine ovaj demo.
I ja sam se sad malo đirao po gradu, tražio playboy-e i to..
Najjače mi je ovo: kupim pištolj, izađem iz shopa i ubijem 5-6 ljudi, policija me vidi i počne lovit po gradu..
Nekako me ulove i kažu nešto tipa "Don't drive so fast, you're going to kill somebody"
Zna itko nešt zanimljivo u Mafiji?
Išao sam opljačkat sve dućane, sređivao sam aute, naganjao se s murijom, prešao misiju...
Šta nikako nije moguče izaći iz kuće a da se ne javim na telefon.
Evo načina kak da i oni sa karticom do 2000 kn mogu pokrenuti večinu Pshyx efekata na igrivom frameratu.
Prvo napravite ono kaj je kolega napisao par postova prije, deinstalirajte Nvidia Pshyx i instalirajte onaj koji se nalazi u : C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\3rd. Pshyx je u igri zastupljen na dosta načina tj., kod simulacije odjeće i večem broju čestica i boljem recoilu nekih pušaka.
Kod simulacije odjeće nastaje veliki problem zato što igra Pshyx koristi za simuliranje odjeće svih likova u igri, što ubija performanse a nije nimalo primjetno kao ostali efekti. Stoga odite u C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\edit\APEX\cloth\ i obrišite sve fileove osim onih koji počinju sa V i M2SKELETON.MS te CLOTHREMAPTABLE ( preporučljivo je napraviti backup tog foldera prije izmjena ). Sad će vam ostati svi Pshyx efekti jedino će ljudi okolo imati normalnu odjeću, a framerate je jako dobar.
Jao sto je kratak ovaj demo prodje ga se za 10 min. Jel itko ima problem kao ja da mu na vrhu lijevo pise Physx + CPU?
Imaš jedan u sobi pokraj radija...
Baš sam jučer to otkrio, igra ima zgodne stvačice, poput radija u kuči, paljena svijetla, otvaranje prozora, ja se nadam da će to utjecati na igru :)
dali zna tko kako riješiti ovaj problem?
dok pokrenem patch za neograničeno vrijeme piše mi "Windows cannot acces the specified device, path or file. You may not have the appopriate permission to acces the item."
Kako da skinem demo na ps3 sa storea.Kod mene je jos samo dostupna ta ove + korisnike?