Da znam..ali di da downloadam?...gledam po steamu...i nema nigdje..ili ja nevidim..:S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Našao sam..hvala...:D
Evo i mojih benchmarkovih ;)
nešto mi tu smrdi, uključen ti je v-snyc (preptostavimo da imaš 60hz monitor to bi trebao max frame rate biti 60fps) a tebi je max 125?
Imam ovaj monitor LG Flatron W2343T Full HD 23" ,black,wide screen, LCD,DVI no mene zanima zasto je čudno sto imam 125 a ne 60 kao sto si rekao?
kad si benchao po tvojim slikama uključen ti je bio v-sync, po tome ako ti je refresh monitora 60hz ne bi ti fps smio biti veči od 60 , a tebi je max 125 zato mi je sumnjivo
pa zato sam i stavio navodnike, moraš priznat da je gta4 mnoge odbio od igranja pirata zbog tog razloga
zar ta igra ne zaslužuje da se kupi original ?
Za sve koji nisu znali, igra ne koristi SLI (za crossfire nisam siguran). Tako kažu na forumu. Možda će tako biti samo u demou, možda ne?
Ne pratim baš vijesti vezane uz igru, pa... Hoće li imati mp? Ako da, kakav?
evo za one koji se nezele zezat s cheat enginom..
vald necu dobit karton jer mislim da ovo nije ilegalno :O
o čemu je riječ tu? može update? avast mi prepozna kao napad
Ne, neće imati multiplayer.
neće
Evo upravo i ja prešao demo..
Što reć, oduševljen sam.. ovako dobro optimiziranu igru nisam očekivao.. sve high i dobijam oko 50 fps, sa AA oko 30 pa je i s tim igrivo (naravno bez physx-a).
Igra kao igra mi se svidjela, kontrole fora.. cover system je zakon..nišanjenje odlično, vožnja također..
Čeka se ful verzija ^^
Mafia 2 nema MP
EDIT: Već ti je odgovoreno
Skinuo demo al mi se neda igrat. Prelazim Batman:AA. Sutra cu probat. BTW nabavio sam i prvi dio. Dobar je al sam tek na 4. misiji a mislim da ih ima 20.
Za sve koji nisu znali, igra ne koristi SLI (za crossfire nisam siguran). Tako kažu na forumu. Možda će tako biti samo u demou, možda ne?
Gotovo sigurno bit ce u punoj verzij.
Zakon igra, igrao sam demo sigurno 3-4h stvarno sam odusevljen sa svime,
jedino me razočaralo što nema manualnog mjenjanja brzina, žmigavca, paljenja svijetla itd.
za sad mi se ne sviđa način na koji se auti unistavaju (bolje je bilo napravljeno u jedinici), a bome niti upravljanje autom (a to sam i mislio da mi se nece svidjeti sudeci po gameplay-evima) - . malo mi je glupo jos uvijek sto policija isto bezobzirno gazi ljude dok te naganja. smeta mi malo grafika jer je mrvicu zamucena (imam osjecaj da igram na manjoj rezi). sustav "borbe" mi je odlican.
Koliko čitam po forumima Mafia 2 je PC port na konzole i konzole imaju velikih problema sa framerateom i neoptimiziranošću.
Sad nek znaju kak je nama u nekim igrama :P
Igra je odlična,samo što meni slika nakon izlaska iz igre potamni i ne mogu vratiti na staro,brightness je na 100.
Je li se to vama dešavalo?
Some of you may know about this fix, but I was really upset at the frame rates until I realized what the problem was.
This is for you Nvidia folks that may be wondering why the game is running slow.
I downloaded the steam demo, and part of the installer installed the newest version of Physx, problem is that is installed in in CPU mode, so the game was not using the GPU to render the physics (overloading the CPU and causing low frame rates).
The simple fix for you NVIDA Steam demo folks that may be in the same boat is to uninstall your physx and reinstall Physx manually from your Mafia II steamapps folder under the 3rd folder
In my case it was here:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\3rd
Now the game runs rock solid 60 FPS and now the game is amazing. Cars are easier to drive, and the Shooting is easier to target (along with amazing visuals)
Good luck, if this helps one person my work is done
Taj fix ne radi ( bar kod mene ) isprobao sam i taj lik koji je to napisao ima 3xGTX 480 pa mu je lako vrtit sve na 60 frameova.
Igra je odlična,samo što meni slika nakon izlaska iz igre potamni i ne mogu vratiti na staro,brightness je na 100.
Meni je. Odem na screen resolution i promijenim te vratim staru to mi je 1s. Puno kraće od restartanja što također pomaže pri tom problemu. Ne znam zašto se to dešava...
evo ljudi..skužio sam nešto..kad vas policija lovi.odete u cars shop/tunning...i možete promjeniti tablice..tako da...vas policija onda ne skuži..
da to i mene zeza, no to nije velik problem evo moj test benchmarka malo mi je tesko igrati na 35fps ali sta cu, kolko fps bi mi dao neki AMD athlon x3 ili x4 ili to i SSD
da to i mene zeza
Ma samo Ctrl + Alt + Del i pritisnete cancel i vratit ce se u normalu.
Igra je cool :)
Koliko čitam po forumima Mafia 2 je PC port na konzole i konzole imaju velikih problema sa framerateom i neoptimiziranošću.
Sad nek znaju kak je nama u nekim igrama :P
Tako kažu neki na forumu, međutim developeri kažu da su za svaku platformu radili "from the scratch". Dakle za svaku ispočetka i zato se svi pitaju odakle toliki problemi sa framerateom na PS3...
jeste vidjeli sliku gole tete tamo u trgovini oružja
jeste vidjeli sliku gole tete tamo u trgovini oružja
I u trgovini odjeće, ja igram i mlađi brat kraj mene i svaki put uzmem taj playboy umjesto odjeće ili pištolja, a onaj djed me jednom ubio jer sam greskom maznuo pištolj .
Šta samo jedna misija ima?..a dajj...ja sam mislio da ima malo više..ugl..igrica je pre odlična...malo mi je glupo upravljanje autom...i ima nekih bug-ova...npr kad mijenja metke..vidi se kako ruka prođe baš kroz nogu...itd..nadam se da će to popravit...jako malo šteka..a konf je sljedeća:
grafička 8800gt
2gb ram
250gb disk
matična: nforce 650SLi
....i zanima me dali će bit misija po snijegu...gledao sam neka videa i nadam se da će bit?...