Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.284.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Mafia 2
ph3nom_gamer kaže...

ma samo da nestave ''zaštitu'' koju gta4 ima tj neoptimiziranost

lol   ( :

Zastita nema veze s neoptimiziranoj igri tj enginu igre.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
15 godina
Mafia 2

pa zato sam i stavio navodnike, moraš priznat da je gta4 mnoge odbio od igranja pirata zbog tog razloga

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Ja se za Mafiu 2 ne bojim da će bit neoptimizirana. I oni sami kažu da su u posljednjih nekoliko mjeseci radili na tome i poliranju i uljepšavanju igre. A to nije mali period... Namigiva

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 23:37 (nidjo123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

evo sada sam malo gledao i vidio da je jos 15 dana do izlaska Mafije 2. Pogledajte ovdje.

Stvarno sam jako uzbudjen zbog ove igre. Ocekujem da ce biti jako zanimljiva i da ce grafika biti odlicna. 

http://www.youtube.com/beleudovice

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

i ja jedva cekam...10.8 odma kad mi roditelji odu na posao..zvis na komp.skidat mafiu II demo..hehheSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da će njihova glavna stranica sutra biti zakrčena, tako da trebamo naći negdje drugdje za skidat, pa ako nađete neki dobar link, stavite ovdje.

15 godina
odjavljen
crash11 kaže...

Pretpostavljam da će njihova glavna stranica sutra biti zakrčena, tako da trebamo naći negdje drugdje za skidat, pa ako nađete neki dobar link, stavite ovdje.

Na steamu ce ici download demo-a.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
17 godina
Mafia 2

PSN i Live trebali bi također u ponoć otvoriti download

Ak im se bu dalo Cool

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Jel netko zna otprilike u kolko sati ce na steamu se pojaviti MAFiA II demo??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Tommy_123 kaže...

Pista ce na Steam stranici u koje vrijeme će točno biti dostupan download.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
Tommy_123 kaže...

Gdje i kad?

15 godina
odjavljen
franky kaže...
Weky kaže...
Tommy_123 kaže...

Gdje i kad?

Danas   u 0:00 pisat ce na steam sranici "Mafia II Demo" (to pronades u Search Sekcij).

Evo recimo, OVDJE piše kada ce se Mafia II moci tocno skinuti sa steama (This game will unlock in approximately 2 weeks, 4 days and 6 hours).

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Po GMT ili po CETu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Weky kaže...
TopForumaš kaže...
dali mislis na demo ili cijelu igru?

Demo.

microman kaže...
Weky kaže...

I ne, neće se moci igrait bez steama, rekli su to vec dečki i cure iz 2K Gamesa.

Bah. Dečki i cure iz Ubisofta su se hvalili kako njihov DRAM neče biti probijen, a danas AC2 i ostale igre sa njihovim DRAM-om kruže po torentima. Uglavnom bit če netreba se time zamarati. Samo je pitanje koliko dugo če im trebati. Ja im dajem max mjesec dana.

DRM kao prvo.

Ogromna je razlika izmedu DRM i Steam. Stvar je u tome da DRM radi na principu da stalno vrši pristup na net i UBISoftove servere. Dok je Steam drugo.

Tko je još crackriao Serious Sam HD The Second Encounter? Nitko. Steam i hrvati. Još neprobijen. Tj. probijen je ali je igru nemoguce normalno igrati, isto kao i ArmA II.

Za Demo nevidim problem što će igra ići na Steam, a za finalnu verziju gotovo pa da nema šanse da je ne krekiraju, jer se radi o jako očekivanoj igri i veliki stručnjaci će odmah baciti na crackiranje.

Moja rečenica se odnosila na original igru ili Demo, te nece biti moguce bez Steama. Ja ionako razmišljam o originalu kad bude na neakvoj akcij nakon izdanja, ali svakko cu probati i "onu" verziju prije.

A ipak je DRM?.Nisam pratil.Eh to bude malo zahebano za krekat, a nama koji još ne mislimo kupit igru bude još teže čekat krek.

15 godina

Demo necu ni instalirat....budem vidio sta ekipa pise po forumima, pogledao par videa gdje se vidi gameplay i to je to....cekam cijelu igru da bude vani u "prodaji"....ako sam mogao toliko cekat onda mogu sacekati jos dva tjedna.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Mafia 2

Ja skidam demo cim se pojavi. Bolje im je da bude dobra jer je ta igra jedan od razloga zbog cega sam kupio novu ATI 5870Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win32 kaže...

Demo necu ni instalirat....budem vidio sta ekipa pise po forumima, pogledao par videa gdje se vidi gameplay i to je to....cekam cijelu igru da bude vani u "prodaji"....ako sam mogao toliko cekat onda mogu sacekati jos dva tjedna.

Ja moram instalirat demo čim izađe jer me zanima dali će mi to uopce radit, kakva korist onda od čekanja full igre ako neradi kak spada...

Mafia 2 - world best game
17 godina
odjavljen
legend kaže...
win32 kaže...

Ja moram instalirat demo čim izađe jer me zanima dali će mi to uopce radit, kakva korist onda od čekanja full igre ako neradi kak spada...

zašto ti ne bi radila? klik

16 godina
Mafia 2

Pa meni osobno bi radila samo me brine pregrijavanje grafičke ( jer se grije dosta). A sa temperaturom dolazi i trzanje pa sad trazim rjesenja i ventilatore za kućište...

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Mislio sam skinuti demo,ali ipak necu,nezelim si spoilat dio igre i onda 2 tjedna cekat i cekat kad ce izac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Mislio sam skinuti demo,ali ipak necu,nezelim si spoilat dio igre i onda 2 tjedna cekat i cekat kad ce izac.

ma skini si i zuji malo gradom čist tak da vidiš kak će ti radit na kojim postavkama.

Waiting for Mafia II ---24.08
16 godina
Gamer71 kaže...
Fake_Alert kaže...

ma skini si i zuji malo gradom čist tak da vidiš kak će ti radit na kojim postavkama.

I ne odolit ikoni za misiju?Belji se Aj bum vidio.

15 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

Vjerovatno će ilegalna verzija izači i prije kao i uvijek.

15 godina
neaktivan

Hmm, jako rijetko se dogodi da nešto leaka prije službenog datuma izlaska no ako ste već čekali 8 godina možete se još strpiti koji tjedan.

15 godina
neaktivan
Mafia 2

FUCK, za PS3 će demo doći na store tek 11., 10. je samo za one koji su platili Playstation Store Plus... Ovo nije 100%, ali tako nešto piše na Playstation blogu. http://blog.eu.playstation.com/2010/08/09/playstation-plus-mafia-ii-demo-24-hour-exclusive/

"Ain’t got no Plus subscription? Well why tha heck not? Jamooks! Well, as a personal favour from us to you, we’ll be puttin’ the demo on the Store for all the rest of ya when we publish on Wednesday – Family gotta look out for each other, am I right?"  

Mršti se

EDIT: Na Mafia 2 forumu piše da će bit oko ponoći, možda su se ovi na blogu zafrknuli, demo je možda već sad available, ali samo za "plus"...

EDIT: Ipak je istina ono gore. Ali to vrijedi samo za EU, dakle pravim US account Smijeh

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 21:11 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Dali mogu očekivati demo nakon ponoći.

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
XXL Gamer kaže...

U ponoc cekaj sluzbenu objavu tocno kad ce Demo biti dostupan. Za koliko minuta i sekundi, i sati.

16 godina
moderator
Weky kaže...

U ponoc cekaj sluzbenu objavu tocno kad ce Demo biti dostupan. Za koliko minuta i sekundi, i sati.

Sad će nam u ponoć objaviti da je demo odgođen...heheNamigiva

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
XXL Gamer kaže...

A di ću ja vidjeti tu objavu.

ma da
16 godina
Mafia 2

Idem lagano paliti steam.... :)

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice