A što vaš košta minut posla da napravite steam? I ne, neće se moci igrait bez steama, rekli su to vec dečki i cure iz 2K Gamesa.
istina..
A što vaš košta minut posla da napravite steam? I ne, neće se moci igrait bez steama, rekli su to vec dečki i cure iz 2K Gamesa.
istina..
I ne, neće se moci igrait bez steama, rekli su to vec dečki i cure iz 2K Gamesa.
Bah. Dečki i cure iz Ubisofta su se hvalili kako njihov DRAM neče biti probijen, a danas AC2 i ostale igre sa njihovim DRAM-om kruže po torentima. Uglavnom bit če netreba se time zamarati. Samo je pitanje koliko dugo če im trebati. Ja im dajem max mjesec dana.
i jedno i drugo...bila na steamu vijest o tome
ma prvo ce ti bit na steamu onda ce i na torrentima
I ne, neće se moci igrait bez steama, rekli su to vec dečki i cure iz 2K Gamesa.
Bah. Dečki i cure iz Ubisofta su se hvalili kako njihov DRAM neče biti probijen, a danas AC2 i ostale igre sa njihovim DRAM-om kruže po torentima. Uglavnom bit če netreba se time zamarati. Samo je pitanje koliko dugo če im trebati. Ja im dajem max mjesec dana.
LOL mjesec dana.Jako si darežljiv .Ako bude klasična steam zaštita hmmm...5 dana
Demo.
DRM kao prvo.
Ogromna je razlika izmedu DRM i Steam. Stvar je u tome da DRM radi na principu da stalno vrši pristup na net i UBISoftove servere. Dok je Steam drugo.
Tko je još crackriao Serious Sam HD The Second Encounter? Nitko. Steam i hrvati. Još neprobijen. Tj. probijen je ali je igru nemoguce normalno igrati, isto kao i ArmA II.
Za Demo nevidim problem što će igra ići na Steam, a za finalnu verziju gotovo pa da nema šanse da je ne krekiraju, jer se radi o jako očekivanoj igri i veliki stručnjaci će odmah baciti na crackiranje.
Moja rečenica se odnosila na original igru ili Demo, te nece biti moguce bez Steama. Ja ionako razmišljam o originalu kad bude na neakvoj akcij nakon izdanja, ali svakko cu probati i "onu" verziju prije.
DRM kao prvo.
Ogromna je razlika izmedu DRM i Steam. Stvar je u tome da DRM radi na principu da stalno vrši pristup na net i UBISoftove servere. Dok je Steam drugo.
Tko je još crackriao Serious Sam HD The Second Encounter? Nitko. Steam i hrvati. Još neprobijen. Tj. probijen je ali je igru nemoguce normalno igrati, isto kao i ArmA II.
Za Demo nevidim problem što će igra ići na Steam, a za finalnu verziju gotovo pa da nema šanse da je ne krekiraju, jer se radi o jako očekivanoj igri i veliki stručnjaci će odmah baciti na crackiranje.
Moja rečenica se odnosila na original igru ili Demo, te nece biti moguce bez Steama. Ja ionako razmišljam o originalu kad bude na neakvoj akcij nakon izdanja, ali svakko cu probati i "onu" verziju prije.
Znam da je offtopic i da zabadamo u zabranjene sfere piratstva, ali Serious Sam nije neka hypeana igra, ali isto tako je crackana i čak ima i nekakvi LAN patch. ARMU 2 je moguče igrati samo se mora blokirati konekcija na internet određenog porta zato da bi se maknula zaštita koju ARMA ima izvedenu u obliku njihanja same puške i preteško je gađati.
Znam da je offtopic i da zabadamo u zabranjene sfere piratstva, ali Serious Sam nije neka hypeana igra, ali isto tako je crackana i čak ima i nekakvi LAN patch. ARMU 2 je moguče igrati samo se mora blokirati konekcija na internet određenog porta zato da bi se maknula zaštita koju ARMA ima izvedenu u obliku njihanja same puške i preteško je gađati.
jel ovo istina? mislim meni se ljuljao nišan kad bi ciljao, jel to zbog toga što je igra krekirana ili?
Za SE HD nema nikakve mogucnosti da se igra... Bilo u SP ili MP... Postojala je neka caka da preko lažnog Steama igra radi, ali takva igra je se svakih 5 sekundi rušila.
Za FE ima, ali SE nema.
A za Armu II, zaštita se zove FADE (kamera se trese, metak odleti 10metara od ciljnika, suborci ubijaju tebe, i sl.), i aktivira se nakon nekog vremena, neovisno... Meni je se aktivirala na sredini ige, nakon čega sam poživčanio i kupio original istog trenutka. I nisam požalio.
Mafia II Demo neće nitko brinuti što je Steam, i igra će ići preko Steama i morat cete imati Steam acc ukoliko zelite igrati Demo.
Ma gledajte već sam puno puta čitao o kojekavim zaštitama i na kraju se sve probilo. Serius Sam nije toliko hypeana igra pa se nitko od poznatijih crackerskih grupa nije uhvatio posla. Za Mafia II sam siguran da će biti crack dan ili dva nakon izlaska. A uostalom, mislim da bi ovakav jedan klasik zaslužio kupnju originala.
Otišli smo debelo u offtopic...Još treba preživjeti sutrašnji dan i onda demo meni najzanimljivije sandbox igre dosada, toliko se nadam dobroj igri da se bojim da ne podbaci.
Otišli smo debelo u offtopic...Još treba preživjeti sutrašnji dan i onda demo meni najzanimljivije sandbox igre dosada, toliko se nadam dobroj igri da se bojim da ne podbaci.
Tek bumo vidjeli.
Sa ocjenama vidjet ćemo dali igra opravdava svo to napuhavanje.
Većina igara koja se rade malo više godina + odgode nisu bile top.
Hvalim orginal playboy naslovne stranice :).
A za Armu II, zaštita se zove FADE (kamera se trese, metak odleti 10metara od ciljnika, suborci ubijaju tebe, i sl.), i aktivira se nakon nekog vremena, neovisno... Meni je se aktivirala na sredini ige, nakon čega sam poživčanio i kupio original istog trenutka. I nisam požalio.
Vidiš imam doma ONU verziju ARMEII i radi bez problema, dva puta ju prošao i nikad bilo kakvi problema, osim onih procesorske prirode.
Još par sati pa ćemo vidjeti kako igra ide na 2 godine i kusur starom dualcu i danas solidnoj grafičkoj :D
@microman: Jesi koristio zadnji patch? Nisi, jer da jesi nebi mogao. A Armu 2 bez patcha igrati, je kao da sve igre na GTX 470 igraš sa najprvim beta driverima.
Kad točno demo izlazi??Sutra ili prekosutra.
Prekosutra, ali prekosutra je sutra u ovo doba, mozda koji sat kasnije :D
preksutra, 10.
EDIT: Weky is faster
Pa trebala bi 10.8, imam velika očekivanja od igre...
EDIT: Bome brzi ste ^^
Još par sati pa ćemo vidjeti kako igra ide na 2 godine i kusur starom dualcu i danas solidnoj grafičkoj :D
@microman: Jesi koristio zadnji patch? Nisi, jer da jesi nebi mogao. A Armu 2 bez patcha igrati, je kao da sve igre na GTX 470 igraš sa najprvim beta driverima.
Malo ti je krivo datum podešen
Ja također imam velika očekivanja, ali pomalo sam se razočarao jer pola onog što sam mislio da će biti, nema...
Koristio patch 1.05 za kojeg Netreba ONO.
Koristio patch 1.05 za kojeg Netreba ONO.
Onda si ti prvi kojem je to uspjelo :D
Ajme jedva čekam demo da barem okusim djelić ove igre za koju sam siguran da će donijeti nezaboravno SP iskustvo :)
preksutra, 10.
Šta preksutra u 10 - navečer ili ujutro.
preksutra, 10.
Šta preksutra u 10 - navečer ili ujutro.
Neznam, nisam mislio na sate, nego na datum - 10. 08.
Mislim da će bit ujutro dostupna već
Znači sutra nema spavanja Imam zato sve dijelove Star Wars-a tak da se ne brinem da će mi bit dosadno
EDIT: Malo o demou - u onom videu što sam postao je demo sa E3. Tamo imate timer i telefon. Kada se javite na telefon započinje misija. Kada izađete van počinje odbrojavanje timera (10 minuta), u to je vrijeme u kojem možete slobodno razgledavati MANJI DIO grada. I nakon toga naravno misija. Eto, ja mislim da bi tako mogao biti i ovaj demo.
EDIT: I ja ih imam u 720p
Ja već duže vrijeme imam sve epizode u 720p, želim sve pogledat u jednom danu no uvijek nešto iskrsne :)
EDIT: A taj tajmer, moguće je da ga maknu ili nekako produlje kakva je bila stvar sa Just Cause 2 demo.
JC2 i Metro su bili preko steama pa su ga probili odmah i to na način da je razor napravio sam svoj instaler, pa nije trebao steam.
Osim ako nebude neka dodatna zaštita, ali teško da neče biti probijena.
Istina.
Sjećam se još da je isti vrag bio sa MW2.
ma samo da nestave ''zaštitu'' koju gta4 ima tj neoptimiziranost
lol ( :