Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
16 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

ako su ti na friend listi, klik na strelicu pored avatara i join game- ako nije popunjena

i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead 2
alien kaže...

ok. pridružio sam se grupi, vidim da dvoje igra. kako da im se pridružim?

Klikni na avatara te osobe i onda u gornjem desnom kutu imaš "Join game in progress"(preko profila na Steam Communityu). Steam prijateljima se joinaš tako da klikneš na strelicu prema dolje pokraj njihova imena->Join game.

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 15:30 (Horagio).
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Prešao sam 2 kampanje u l4d2 i nekako imam podvojene osjećaje.

Igra je stvarno napredovala u svim pogledima, ali kao da se uz put nešto izgubilo.

Jednostavno mi nema onaj super filing kao jedinica, u prvom redu mi je filing horde nekako mlak (last standa također). Također me iritira što dolazak special infecteda na scenu nije onako jak kao u jedinici. Boomer par puta bljucne, smoker zakašlje, onu pljuvačicu niti ne čujem kad dolazi, i jockey se par puta zaceri.

U jedinici si ih čuo na kilometar. Ponekad su me izluđivali (čujem gada ali nikako da ga vidim), ali u tome mi je i bila njihova draž.

I ne sviđa mi se zvuk pištolja, u jedinici mi je bio puno bolji.

Jedina stvar koja me fakat privukla dvojci je grenade launcher. Mislim da mi on nikada neće dosaditi. Belji se

Sviđala mi se jednostavnost jedinice (check your corners and just shoot the bastards), a dvojka je sa kompliciranjem i hrpom oružja na svakom čošku (meni) izgubila na draži.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vash kaže...

Prešao sam 2 kampanje u l4d2 i nekako imam podvojene osjećaje.

Igra je stvarno napredovala u svim pogledima, ali kao da se uz put nešto izgubilo.

Jednostavno mi nema onaj super filing kao jedinica, u prvom redu mi je filing horde nekako mlak (last standa također). Također me iritira što dolazak special infecteda na scenu nije onako jak kao u jedinici. Boomer par puta bljucne, smoker zakašlje, onu pljuvačicu niti ne čujem kad dolazi, i jockey se par puta zaceri.

U jedinici si ih čuo na kilometar. Ponekad su me izluđivali (čujem gada ali nikako da ga vidim), ali u tome mi je i bila njihova draž.

I ne sviđa mi se zvuk pištolja, u jedinici mi je bio puno bolji.

Jedina stvar koja me fakat privukla dvojci je grenade launcher. Mislim da mi on nikada neće dosaditi. Belji se

Sviđala mi se jednostavnost jedinice (check your corners and just shoot the bastards), a dvojka je sa kompliciranjem i hrpom oružja na svakom čošku (meni) izgubila na draži.

Verus mod je itekako puno zabavniji, a kampanje su mi zanimljivije i maštovitije...

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Istina, versus je stvarno puno dobio sa novim specialima.

Kampanje su mi tako tako. Istina maštovitije (nošenje cole onom tipu, punjenje rezervara gorivom), ali meni to jednostavno ne odgovara.

Da su uzeli jedinicu, ispolirali grafiku, dodali ove speciale, stavili grenade launcher i sve ostalo ostavili isto bio bih presretan.

Ali to je samo moje mišljenje.

Za dosta ljudi dvojka je puno bolja, i stvarno kužim zašto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

The Passing DLC dolazi večeras ili sutra.

U međuvremenu pogledajte

.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Evo jučer kako je oko 22 sata došao DLC na PC odmah sam i skinuo naravno.

Odigrao sam novu kampanju i zadovoljan sam atmosferom, zabavna je kampanja, ali u isto  vrijeme je i prelaka i prekratka.

Ali što je tu je.

Ima zanimljivih novih oružja i novi mod, koji još nisam isprobao.

Napokon smo se sreli. Napokon smo se sreli.

1 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Koliko prekratka? Koliko ti je trebalo da dovršiš?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Ja igram Left 4 Dead 2 preko Garene pa ako neko hoce igrati sa mnom i frendom nek se javi na pp.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kajaznam, na normal oko pol sata.

Ima samo 2 safehousea.
15 godina
neaktivan

e jel vi znate gdje da skinem left 4 dead 2 imo sam ju al bio je samo multiplayerPlač

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
L4D 2 i jest samo multiplayer.

Nego, jeste li znali da u ovom najnovijem DLC-u možete naći tijelo preminulog survivora iz prvog dijela?
E pa možete.

Zato trk u potragu. :)
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Evo recenzija Left 4 Dead 2: Passing, dodatak koji je na PCu besplatan.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Danny_HR kaže...
L4D 2 i jest samo multiplayer.

Nego, jeste li znali da u ovom najnovijem DLC-u možete naći tijelo preminulog survivora iz prvog dijela?
E pa možete.

Zato trk u potragu. :)

Spoiler Alert!

Našao sam Billa koji leži i malo prguglao i saznao da se navodno nešto dogodilo sa Billovim voice acterom te su zbog toga odlučili "ubiti" Billa.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
17 godina
Left 4 Dead 2

Imam problem sa L4D2... Naime kad udem u bilo koji server nakon par sekundi mi napise server connection problem i odbrojava vrijeme do zatvaranja servera i izbaci me... Firewall je namjesten tako da ne znam sta se desava.....

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

SPOILERS

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
17 godina
Dermentor kaže...

Imam problem sa L4D2... Naime kad udem u bilo koji server nakon par sekundi mi napise server connection problem i odbrojava vrijeme do zatvaranja servera i izbaci me... Firewall je namjesten tako da ne znam sta se desava.....

Stvarno trebam pomoc.... Mršti se

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
17 godina
neaktivan
Dermentor kaže...
Dermentor kaže...

Stvarno trebam pomoc.... Mršti se

U Steam mapi izbriši sve osim steam.exe i SteamApps (dakle, glavni .exe file i mapa gdje su igre). Ako to nije upalilo, probaj reinstalirati igru. A ako nije niti to, odi na https://support.steampowered.com/

15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

ljudi trebam pomoc  s left4dead 2 pokrenem igricu poslje videa mi prikaze no premisson to run left4dead 2 kako da to popravim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

left 4 dead 2 no premission to run left4dead 2 ????

0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Realism Versus je stigao sinoc, Time4Fun! Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Realism Versus je stigao sinoc, Time4Fun! Smijeh

Muation i Realism versus je odličan potez Valvea, još da uvedu i loby kick da se mogu kickati afk loby leaderi.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Pozz svima prvo, dakle isti problem kao i Dermentor , na oficijalnom forumu i na google-u nista korisno, uglavnom nagadjanja oko toga koje je rijesenje, a radi se o konekcijskom problemu na servere sa l4d2, bilo da igram na quick connect, bilo da trazim lobby, a narocito kad sam lobby leader. Na netu ima dosta upita, jos vise odgovora na ovo - medjutim nema niti jedan univerzalan i konkretan odgovor, sve se svodi na probavanje ovoga ili onoga, ako neko zna o cemu je rijec i ako se neko susretao s tim problemom molim lijepo da mi odgovori, hvala unaprijed, a evo i slika;

http://i34.tinypic.com/2mpa6ht.jpg

OS win 7 ultimate x64, i5, 4Gb RAM, Sapphire HD 4890 Vapor-X i T - com Speedtouch. Igra je original.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.5.2010 13:45 (Firefox).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ovo je neigrivo, nisam spojio dvije partije u par mjeseci, ne mogu vjerovati da se nitko jos nije susreo s ovim problemom, pitam se u cemu ja grijesim u odnosu na ostale, btw probao sam izbrisati sve fajlove osim steam.exe i steamapps, posalo mail na support, niko nista.... Mršti se Covjek bi ocekivao da mu stvar sljaka kad plati, medjutim to ovdje nije rijec, a iz iskustva znam da se vjerovatno radi o necemu banalnom.

17 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Jesi probao obrisati i ponovno skinuti igru?

Možda obrisati onaj blob folder iz steam foldera?

U krajnjem slučaju, kontaktiraj support pa vidi šta će reći.

1 0 hvala 0
17 godina
Firefox kaže...

Pozz svima prvo, dakle isti problem kao i Dermentor , na oficijalnom forumu i na google-u nista korisno, uglavnom nagadjanja oko toga koje je rijesenje, a radi se o konekcijskom problemu na servere sa l4d2, bilo da igram na quick connect, bilo da trazim lobby, a narocito kad sam lobby leader. Na netu ima dosta upita, jos vise odgovora na ovo - medjutim nema niti jedan univerzalan i konkretan odgovor, sve se svodi na probavanje ovoga ili onoga, ako neko zna o cemu je rijec i ako se neko susretao s tim problemom molim lijepo da mi odgovori, hvala unaprijed, a evo i slika;

http://i34.tinypic.com/2mpa6ht.jpg

OS win 7 ultimate x64, i5, 4Gb RAM, Sapphire HD 4890 Vapor-X i T - com Speedtouch. Igra je original.

Ako ti se to događa stalno onda je možda riječ o routeru, a ako ti samo l4d2 šteka onda je to do igre, probaj reinstal napraviti, a ako to ne pomogne ostaje ti support ili zadnja slamka spasa, reinstalacija OS-a

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan

Ovako, primih mail od supporta; navodno treba izbrisati sve fajlove osim steamapps-a i steam.exe-a napaviti restart i pokrenuti steam iz program filesa, ne preko shortcuta. Nesto slicno je vec neko od vas postao i cini se da za sada jedino to koliko toliko i funkcionira, nisam imao vremena ovih dana detaljnije se pozabaviti time ali koliko mi se cini to je postupak koji ce se morati izvesti svaki put kad se zeli igrati... Lmao! Sto se tice ovih ostalih igara ( Killing Floor, AA3 i MW2 ) sve sljaka normalno i bez ikakvih bedova, tako da ako nekakvom logikom eliminiramo uzroke, stvar je ocito u samoj igri, ruter je cavoglave, os w7 x64 i sve to skupa radi like a charm sa ostalim igrama i aplikacijama. Dakle ukoliko se jos negdje, nekad neko susretne sa problemom takve prirode neka isproba ovu metodu, sve u svemu moram priznati da mi je pomalo nejasno zbog cega je to sve tako nestabilno i zbog cega pravi bedove jer je igra Valveova, a ne nekakav third party mod. Hvala svima na pomoci, ako saznam jos stogod o svemu postat cu ovdje, za sad toliko.

17 godina
neaktivan
Firefox kaže...

Ovako, primih mail od supporta; navodno treba izbrisati sve fajlove osim steamapps-a i steam.exe-a napaviti restart i pokrenuti steam iz program filesa, ne preko shortcuta. Nesto slicno je vec neko od vas postao i cini se da za sada jedino to koliko toliko i funkcionira, nisam imao vremena ovih dana detaljnije se pozabaviti time ali koliko mi se cini to je postupak koji ce se morati izvesti svaki put kad se zeli igrati... Lmao! Sto se tice ovih ostalih igara ( Killing Floor, AA3 i MW2 ) sve sljaka normalno i bez ikakvih bedova, tako da ako nekakvom logikom eliminiramo uzroke, stvar je ocito u samoj igri, ruter je cavoglave, os w7 x64 i sve to skupa radi like a charm sa ostalim igrama i aplikacijama. Dakle ukoliko se jos negdje, nekad neko susretne sa problemom takve prirode neka isproba ovu metodu, sve u svemu moram priznati da mi je pomalo nejasno zbog cega je to sve tako nestabilno i zbog cega pravi bedove jer je igra Valveova, a ne nekakav third party mod. Hvala svima na pomoci, ako saznam jos stogod o svemu postat cu ovdje, za sad toliko.

Ja sam vas tako savjetovao, jer sam imao par sličnih problema s TF2-om (isto njihova igra), ne samo jednom, i uvijek mi isto savjetuju. Ako ništa drugo, reinstall.

17 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Evo, od danas vlasnik sam primjerka :D .

Ima li igrača s foruma?

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

[HR]Living.Dead[HR] na steamu.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 0:24 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice