Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
16 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Tenka je lagano ubit sa pipebombom sam ga treba pogodit 

skoro od prve crkne

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Left 4 Dead 2
hrvatskafarkasevec kaže...

skoro od prve crkne

Kako tenka u versusu navući na pipe bomb? Ja mislim da je M16 + Molotovljev koktel ubojita kombinacija. Zapališ tenka i samo deri po njemu i bježi jer survivor koji ima više od 70 HP-a je brži od tenka i može mu bježati.

Najgore je kad tenk krene aute bacati, onda su survivori sjeb**i.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
16 godina
protjeran
Dodinho kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

skoro od prve crkne

Kako tenka u versusu navući na pipe bomb? Ja mislim da je M16 + Molotovljev koktel ubojita kombinacija. Zapališ tenka i samo deri po njemu i bježi jer survivor koji ima više od 70 HP-a je brži od tenka i može mu bježati.

Najgore je kad tenk krene aute bacati, onda su survivori sjeb**i.

eh neda se on uopce navuc treba ga pogodit

15 godina
odjavljen

farksevac ajd nabavi igru pa igraj s nama, bude jako cool kad se skupi ekipa :-)

E još sam sada nabavio i Orange Box... Sad i TF2 halat sa bugovcima.

Operation Flashpoint
16 godina
protjeran
Weky kaže...

farksevac ajd nabavi igru pa igraj s nama, bude jako cool kad se skupi ekipa :-)

E još sam sada nabavio i Orange Box... Sad i TF2 halat sa bugovcima.

eh bi ,al pokusavam nabavit i black ops i bc2 pa mi je malo previse :(

nemam pojma mozda i nabavim :)

15 godina
odjavljen

Neki dan 4 eura bio, kupio bih ti ga ja na poklon da si rekao.

Operation Flashpoint
16 godina
protjeran
Weky kaže...

Neki dan 4 eura bio, kupio bih ti ga ja na poklon da si rekao.

ma da vidio sam dan kasnije uzo bi ga sigurno...

bas sad vidim onaj 4pack 40eura..imam par frendova sa kojim tu i tam odigram preko lana pa cu se sa njim probat dogovorit da to uzmemo 

i tak ispadne oko 75kn igra,a niti sama igra nije puno skuplja 

15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Ajmo se skupit pa da igramo. Javite mi se na steamu.

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

hej ljudi koju verziju igre imate ja 2.0.0.0

0 0 hvala 0
17 godina
fareee kaže...

Da budem iskren onu na koju me autoupdata Steam, ni negledam Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
protjeran
fareee kaže...

hehe znaci pirat i to prastari :=D

http://rippingtutorials.tk/
17 godina
Left 4 Dead 2

L4D je opet na popustu, dodje nekih 6 € pa kupujte dok mozete...

Biljezim se sa stovanjem...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Odigrao sam upravo sada sa forumašima rundu vrhunske kampanje na Advanced težini.

Igra je skroz OK, kupujte da nas ima ekipe.

Bolja od COD MW2 i ostalih dječijih sranja.

Operation Flashpoint
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

I want to finish that!

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

ma meni je to bila PRVa kupljena igra ikada, i ja sam je platio 40 eura. i tako da bih dobio BAN od strane steama da sam varao.... što nisma jer nisam ni igrao igru od božića prošle godine...eto toliko od mog iskustva sa L4D2!
sad sam kontaktirao steam support nadajući se da je to neka zabuna (no moj engleski je jako loš, pa se ne nadam odgovoru), ali koliko sam čuo dok jednom dobiš BAN više te ni Bog nemože odbannati!
tako da ja više ne kupujem igre na steamu.
No oni su si valjda umislili da ako me vac banaju da ću im kupiti odma L4d boundle sada kada je na popustu -.- , e pa neću!

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 14:37 (Bernard Huky Hux).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Bernard Huky Hux kaže...

ma meni je to bila PRVa kupljena igra ikada, i ja sam je platio 40 eura. i tako da bih dobio BAN od strane steama da sam varao.... što nisma jer nisam ni igrao igru od božića prošle godine...eto toliko od mog iskustva sa L4D2!
sad sam kontaktirao steam support nadajući se da je to neka zabuna (no moj engleski je jako loš, pa se ne nadam odgovoru), ali koliko sam čuo dok jednom dobiš BAN više te ni Bog nemože odbannati!
No oni su si valjda umislili da ako me vac banaju da ću im kupiti odma L4d boundle sada kada je na popustu -.- , e pa neću!

Nemoj me plašiti, nadam se da i ja necu dobiti ban jer imam 2 accoutna :/

Operation Flashpoint
15 godina
Left 4 Dead 2

Može biti zabuna jer kako je bilo ono za MW2, 12000 ban VAC-ova ljudi dobili. Pa su se ispricali i svima dali L4D2

XFIRE; mypet
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

I ja od iskustva prijatelja mogu rec da je steam sasvim ok, dva klanska kolege su pali na slicnu foru i acc su dobili kroz dan. Sumnjam da si dzaba dobio bananu, jesi nekome posudjivao accaunt? Dali ti je acc bio hackan etc etc, ako se ispostavi greska skinut ce ti ga, ako ne i zasluzio si (osoba koja je koristila acc u vrjeme bana)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2
Ma još ništa od steam support odgovora, jučer sam poslao pitanje, nezz koliko dugo se čeka, no ugl. ja sam si nabavio več drugi accaunt sa Mw2 i L4D2 na njemu od svoga prijatelja koji je kupio igre, a ne igra jer mu nisu dobre to jeste on igra samo league of legends! Ali opet , to nije moja vlasništvo, a ja oču baš imati svoje!
I mislim stvarno da je riječ o zabuni jer nisam stvarno varao...pa ni igrao od božića.
Baš me zanima što če se sve dogoditi iz toga!
A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kakav ti je vac status

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Evo samo da pitam, pošto sad skidam sa steama l4d2, tko može sutra igrati? Slobodan sam cijeli dan :)

ZELJKO BJELIC -------------------LOPOV
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
APazinjan kaže...

Evo samo da pitam, pošto sad skidam sa steama l4d2, tko može sutra igrati? Slobodan sam cijeli dan :)

Me me me :)

tnakir na steamu

Biljezim se sa stovanjem...
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
APazinjan kaže...

Me me me :)

tnakir na steamu

Dodao sam te ;) Ako ima još tko neka se javi da ga dodam, ja sam APazinjan na steamu ;)

Ovim putem još jednom zahvaljujem filipu (eplati) što mi je kupio na povjerenje ;)

ZELJKO BJELIC -------------------LOPOV
16 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Ajmo ljudi igrati :D

ZELJKO BJELIC -------------------LOPOV NA KVADRAT (SAMO ZA TEBE ŽELJKO ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

Ne mozes dobiti VAC ako nisi koristio nista,hahaha

Ako nisi ti onda ti je neko usao u acc i igrao sa hakovima,ali ne moj da se zavaravas da si dobio ban a nisi igro igru lol,

gluposti za malu djecu tko god zna kako VAC funkcionira zna da se to ne dogada:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina

Znam da je prije rekao da je koristio alter iw sa original steam mw2 pa je dobio ban!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
Left 4 Dead 2

To s  acc-ovima je hrpa gluposti, pa njima je valjda u intersu da prodaju, a ne da vode brigu tko ima koliko accova. Moj prijatelj ima dva accounta koja koristi već preko dvije godine i nikada nije imao problema.

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Radim i večeras tako da ništa od igranja tamo do ponoći.

Ali sutra i preksutra su slobodni dani, tako da me dodajte Boxer_BiH

Cmon, Let's kick some Zombie ass! {#}{#}

Najviše volim igrati kampanju, imam tek oko 10 sati.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Left 4 Dead 2

Ima ekipe za večeras (Versus)?

Ja sam do 21h slobodan pa mi se javite tko je slobodan.

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ma Steam support je super. Ja sam nedavno pao na phishing foru i poslikao kutiju Orange Box-a sa CD Keyem (zajedno sa mojim potpisom ispod njega) i sljedeći su mi dan vratili account. Stvarno su ok i ako ikako možeš dokazati da si kupio bilo što što se na tvom accountu nalazi (putem slike, maila s računo, itd.) uvijek ćeš dobiti account natrag...

Potpuno ista stvar meni poslo sliku OB cd key i sve super 

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice