League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.520.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Nisu parade nego je u modi retro, a retro je drophak.

Hajrov anus smrdi
17 godina
League Of Legends

Savjet ljudi, razmišljam kaj novoga da kupim za top, koji je lakši za igrat/naučit se igrat 

5 Riven
6 Rumble
Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 11:41 (tommy2103).

0 0 hvala 0
14 godina

Oba champa spadaju u kategoriju onih za koje triba dosta gameova ako ih mislis masterat. Ja bih ti preporucija da uzmes onog koji ti je drazi.

15 godina
League Of Legends

Pozdrav ljudovi,

ESL Adria kreće dalje sa kupovima te je slijedeći na redu LoL Adria Open #2 u subotu u 14:00!

Također želim nadodati da tražimo nove ljude koji bi nam pomagali u pokretanju naših zajednica (organiziranju i vođenju kupova, odgovaranja na tikete itd.), pa zato tražimo Admine za sve popularne igre uključujući i League of Legends. Više informacija: http://play.eslgaming.com/adria/news/255837

EUNE: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tkalle kaže...

Ma nije to, kad je drophack onda se vidi cak dole da je neko pauzo game, ovo je samo server u zescim govnima kolko mi se cini.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
Tkalle kaže...

Ma nije to, kad je drophack onda se vidi cak dole da je neko pauzo game, ovo je samo server u zescim govnima kolko mi se cini.

Gdi dole? 

Hajrov anus smrdi
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
R4zOR229 kaže...
Tkalle kaže...

Gdi dole? 

Ha valjda u chatu, kao kad neko pausa game sto pise

EUW: Dorans Dildo
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Zasto je ova tema ovako zadumrla ? Sjecam se prije su se vodile opake diskusije ovdje.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Tkalle kaže...
R4zOR229 kaže...
Tkalle kaže...

Gdi dole? 

Ha valjda u chatu, kao kad neko pausa game sto pise

Il me nikad nije niko drophakal il je on neke pobrkal... To samo na turnamentu se more pause.

Mislim da sam opet dobil drop hak, al ne samo ja nego cijeli game...

No međutim nije niš pisalo u chatu. 

Hajrov anus smrdi
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Zasto je ova tema ovako zadumrla ? Sjecam se prije su se vodile opake diskusije ovdje.

Svi prešli na GTA temu valjda :P .

lol [eu]east: z0mbie
15 godina
DarkoKwon kaže...

Jednio sto se moze napisat danas - eu>na stay PJSalt na
I da SKT opet osvaja svijetsko... 

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
13 godina
DarkoKwon kaže...

Jer je lol pomalo dosadio.

Fora su ove ocjene doduše :D

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma nije LoL dosadil nego je kraj školske godine pa ekipa uči.

Bil je dobar prvi dan MSIa,ali me iznenadil ovaj prvi gejm FNC pojel TSM.Čudo jedno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Ma nije LoL dosadil nego je kraj školske godine pa ekipa uči.

Bil je dobar prvi dan MSIa,ali me iznenadil ovaj prvi gejm FNC pojel TSM.Čudo jedno.

Ma svaki put ista priča, West je bliže nego ikad eastu po skillu, TSM će razvaliti sve blablabla. I uvijek se dogodi isto s*anje, bezveze sam se veselio MSI-u i pao pod utjecajem overhyped balona zvanog Western scena. Nadam se da će me demantirati u nastavku turnira.

A Fnatic je inkonzistentan kao i uvijek...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
League Of Legends

Ja počeo gledati mid season, tu i tamo gledam likove kako igraju. Odigram ponekad s frendom i sestričnom LoL, 90+% idem jungle s nocturnom s raznim buildovima.

Match history

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

MSI prvi dan me jako iznenadio. Mislio sam da će tsm biti daleko jaći, al očito iživljavanje na Hai-u i Link-u nije dovoljno da bjorgsen carrya protiv pravih midera. Htio sam se čak i kladit na tsm u game tsm vs skt al na kraju dobro da nisam :P .

Čudi me da je skt tolko nadmočan nad ostalim teamovima, posebice kak su izownali EDG. Znam da imaju igrače svjetske klase poput fakera, bengija (a i easyhoon je valjda 2. najbolji mid na svijetu) al konkurencija u koreji je vrlo slaba. U koreji jedini dobar team uz skt je cj entus. S druge strane pogledaš kinu, 8th kineski team je vjerojatno bolji i od tsm-a i od fnatica. I sad da jedan EDG kao najjači team u kini izgubi u 33 min proitv SKT mi je fakat nevjerojatno.

Makar mi je relativno svejedno ko će pobijedit MSI jer doslovce su mi svi teamovi za koje navijan ispali u playoffsima ( C9, SK, LDG) al mi frend svšava na fakera i skt pa mi baš i nije zabavno gledat kak skt pobjeđuje :P . 

Uz to čitam da se incarnati0n službeno joino c9 ( HYPE ) al s druge strane candypanda zamjenjuje forgivena i nrated zbog nekog jeb**** razloga i dalje ostaje u rosteru :/ .

I da istina je da igra postaje dosadna, al competitive scena je bar meni podosta zanimljiva i dalje (svake godine sve bolja) .

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 17:36 (death_zombi).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da, TSM je veliko razočaranje prvog dana, a Fnatic nastavlja sa svojom igrom toplo/hladno ( koja je najveća boljka još od worldsa S3 za cijelu Europu ). Dns možda dobiju i SKT i EDG ( za SKT su iznimno male šanse, no protiv EDG-a i imaju neke, ali ne velike ), ali isto tako možda i izgube od Bešiktaša. Ugl su previše nekonzistentni i to ih sprječava ( a i cijeli Europu ) da budu jači suparnik najjačim istočnim timovima. Za ovo natjecanje ipak vjerujem da će proć dalje ( kao četvrtoplasirana momčad, AHQ će bit treći po meni, djeluju kao dosta solidan tim ), a onda protiv SKT možda, ali samo možda uspiju ukrast jedan game u BO5 i to je to. Tako neiskusnoj momčadi dobro će doći internacionalno iskustvo + vjerojatno se Rekkles vraća ( koji je bolji od Steeelbacka, što je je ) i onda trebaju raditi na poboljšanju strateškog plana igre ( ponajviše naučiti kako igrati više kontroliran game i kako privodit game kraju ).

Za TSM nzm što im se događa, Santorin je skoro igrač manje, prvo im kempaju top pa nakon toga liniju kojoj treba veća pomoć, a Santorin u botu uzastopno radi fail genkove. I kad počnu gubit onda igraju totalno riskantno što uopće nije njihov stil i onda su izgubili ova 2 meča ovako kako su izgubili. Meč protiv AHQ im je biti ili ne biti i tu mogu pokazati svoju mentalnu snagu ( ili manjak iste ).

SKT je brutalan. Meta im se vratila u korist + imaju 2 mid lanera svjetske klase protiv kojih niti jedan tim ne može puno ( evo npr. Fakera je Pawn najviše mučio u Koreji, pa su u gameu protiv EDG-a koristili Easyhoona ). Vrlo lako bi se mogao dogoditi clean sweep sa njihove strane ( opet ).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Cek vi ljudi gledate dosadu sto je LOL "kompetitiv" gayming?

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Cek vi ljudi gledate dosadu sto je LOL "kompetitiv" gayming?

Heh ima 2 skupine ljudi na forumu.

Oni koji prate kompetitiv lol gayming i oni koji prate categories/gay, znamo svi u koju ti spadaš. 

Hajrov anus smrdi
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Al ne kuzim zkj ovi slabiji timovi(TSM) ne banaju Westdooru Fizza.Mislim nije on solokillal Bjergsena ko Febivena jučera al ipak.I Santorin preloše igra.Korejanci i Kinezi još uvijek najjači,svi ostali 1000 godina behind.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

SKT je izgubio više gameova od TSM-a na MSI-ju. TSM > SKT confirmed .

1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Onaj game jučer. Noxus vs Demacia. Oplako sam

"If mejai collects souls, what does sword of the occult collect? Occults! But how do you collect them? With swords!"

Malo je reći da Lol ima valjda najbolje castere :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Jel neko zna jel nesto sa serverima EUNA jer me samo izbacilo iz game i nece da me connecta nazad

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Drophack vjerovatno,događa se.

EUNE: 321Zdravko
15 godina
League Of Legends

Jel itko od vas igra lol na win8, ja preso sa win7 prije par dana, teski lag u igri neznam sta je, isto mi se događa i kad igram csgo.

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
darko099 kaže...

Jel itko od vas igra lol na win8, ja preso sa win7 prije par dana, teski lag u igri neznam sta je, isto mi se događa i kad igram csgo.

17 godina
darko099 kaže...

Win 8.1 nikakvih problema or whatsoever

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
darko099 kaže...

Čemu taj FP? 

Po mojem mišljenju je win 7 bolji za PC nego win 8.

Doduše vuče rama u količini koja je usporediva s sanaderovim svotama ali ja mislim da je još uvjek više namjenjenija i efikasnija nego osmica.

Ontopic: Čul sam neke da SKT sucka ovu sezonu... Pa da čujem malo o tome.

Hajrov anus smrdi
15 godina
League Of Legends

Treći ESL Adria Open kup se igra ovu subotu u 14:00, svi igrači sa našeg prostora su dobrodošlo.

Nagradni fond za kup je 250€ RPa + Go4 bodovi sa kojima se ulazi u krug za mjesecno finale.

http://play.eslgaming.com/leagueoflegends/eu-nordic-east/lol/open/adria-open-cup-3/

EUNE: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
death_zombi kaže...
darko099 kaže...

Čemu taj FP? 

Po mojem mišljenju je win 7 bolji za PC nego win 8.

Doduše vuče rama u količini koja je usporediva s sanaderovim svotama ali ja mislim da je još uvjek više namjenjenija i efikasnija nego osmica.

Ontopic: Čul sam neke da SKT sucka ovu sezonu... Pa da čujem malo o tome.

Pa bio je za to što je prešao sa win 7 na win 8 jer ja fakat ne vidim 1 razlog zašt bi to neko napravio. Al da ne ulazim sad dublje u temu jer ipak je ovo LOL tema neću dalje objanšnjavat, samo sam htio odgovorit na pitanje :) .

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice