League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.455.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
League Of Legends

Bem ti keve, a ja baš doma pa ne mogu igrati :(

fml

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Tomek.Klc kaže...
BannedOnThisForum kaže...
breader kaže...

Potpisujem što je kolega Tomek.Klc reko. Preć iz silvera 3 u 2 ili igrat u silveru 2.. ajme strahota {#} kao da prvi puta igraju normali su milina naspram ovome!, davno sam odusto od rankeda sada se vratio u nadi da se situacija popravila ma qurc.

100 cs-a u 20 min? Neka tebe tu {#}

Ovako se farma u Silveru V. {#}

Sorry, ali...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Sorry, ali...

Zašto? Sve je dobro, osim eto što je mogao uzeti Last Whisper prije nego je završio Maw of Malmortius, jer su imali i armora. Ostalo je sve ok.

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
neaktivan
League Of Legends

{#}.

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 16:29 (pandza94).
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
svaka cast :)
inace, popravljam se, ownam mid sa katom protiv svakog countera :D
izgleda da se 100-tinjak igara sa njom isplatilo
jos 2-3 partije i 30 lvl

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Prvi promo za b3 izgubljen zbog Jinx koja je bila nafeedana imala 8-1 u 10 minuta, i onda odjednom u 15. minuti disconnect,i to i bi.

Upravo sam vidio da master yi sa feral flareom,beerzerkers,botrk i youmuu's zavrsi solo barona sa 15% hp preostalo... {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Tryhard week done.
#platfamily here i come!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
Tryhard week done.
#platfamily here i come!

Welcome i gues....

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

E ljudi pozdrav.Poceo sma igrati LoL pre par dana , znaci totalni noob. Sakupio sma nekih 8000 Ip  pa sta mi savetujete da kupim....uzeo sam Jax-a, i cini mi se da  je bolji od ovih sto imam i lakse mi sa  njim igrati...lvl 13 sam  tek....imam Alistar-a,Ashe,Annie,Garen-a,Master Ye,Nunu-a,Ryze-a,Sivir,Tristanu warwicka i sad kupio jax-a....znaci sve low price....e sad d ali da kupim nekog od  6000+ IP  ili vise ovih jeftinijih....sta mi savetujete...koga moram imati?  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

"Nisi u bronze zbog drugih ljudi, nego zbog sebe"

10 ranked meceva sve mi super ide normalni ljudi mi dolaze, i onda dodjem u promo i odjednom se stvore ti popularni brain-dead trolovi, trojica ih htijela ici top, last picku kazemo da ide supportat i on picka Xin Zhao i nafida citav tim.. GG{#}

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

10 ranked meceva sve mi super ide normalni ljudi mi dolaze, i onda dodjem u promo i odjednom se stvore ti popularni brain-dead trolovi, trojica ih htijela ici top, last picku kazemo da ide supportat i on picka Xin Zhao i nafida citav tim.. GG{#}

Cek cek, ti rushas phantoma kao prvi item? 

12 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
exorc1st kaže...

A zar ima veze sta rusham u gameu koji je izgubljen od pocetka ?

Da sam zhonyu uzeo,isto bi bilo..

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde ljudi savjet, Relic Shield ili Face of the mountain na Leoni i zašto? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
exorc1st kaže...
weedeveryday420 kaže...
exorc1st kaže...

A zar ima veze sta rusham u gameu koji je izgubljen od pocetka ?

Da sam zhonyu uzeo,isto bi bilo..

Nijedan game nije izgubljen prije nego što je nexus unisten, danas sam imao game last pick talon (trebao je pickat supporta) i lik mi pokupi 2 wawea miniona i ode do mida tamo famra, više je na četu nego sto igra, ljudi nas ubili malo se iživljavali na nama, baza nam je bila unistena samo je ostao jedan turret na nexusu i nakon jedne pogreske njihove, ubijemo ih 4 nekako neznam ni sam kako i zavrsimo game, "izgubljeni" game u kojem su nas protivnici doslovno ponizavali cijelo vrijeme. 

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
neaktivan
vlado85 kaže...

E ljudi pozdrav.Poceo sma igrati LoL pre par dana , znaci totalni noob. Sakupio sma nekih 8000 Ip  pa sta mi savetujete da kupim....uzeo sam Jax-a, i cini mi se da  je bolji od ovih sto imam i lakse mi sa  njim igrati...lvl 13 sam  tek....imam Alistar-a,Ashe,Annie,Garen-a,Master Ye,Nunu-a,Ryze-a,Sivir,Tristanu warwicka i sad kupio jax-a....znaci sve low price....e sad d ali da kupim nekog od  6000+ IP  ili vise ovih jeftinijih....sta mi savetujete...koga moram imati?  

Moj savjet kao nooba igraj ovaj vikend koliko mozes skupljaj IP za rune  pa onda iduci mjesec kupi si rune page 2 za cijenu jednog, do 30 lvl probaj sve champione i onda nadji nesto sto ti odgovara, preporuke tipa uzmi ovo ono a tebi taj champ ne pase padaju u vodu, tek si lvl 13 uzivaj u igri imas svaki tjedan free champione probaj i onda kupi, moja preporuka a mozda netko ima bolji savjet, meni je sad zao sto sam trosila IP na neke OP champione koje uopce ne igram samo zato jer su OP ali nisam ja OP s njima :D

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 19:00 (Ahriiiii).
13 godina
exorc1st kaže...

Pogledao build, pogledao farm, pogledao score...nemoj postati ovakve nebuloze više.

GeraltTheWhite kaže...

Ovisi koga imaš i kada. Relic ako imam još nekog tenky oko nas, a team nam je dobar all in pa je ok stvar. Face ako nemamo tenka, i ja idem na full tenka. Naravno, onda ideš big minions > ranged >melee.

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
exorc1st kaže...

Pogledao build, pogledao farm, pogledao score...nemoj postati ovakve nebuloze više.

GeraltTheWhite kaže...

Ovisi koga imaš i kada. Relic ako imam još nekog tenky oko nas, a team nam je dobar all in pa je ok stvar. Face ako nemamo tenka, i ja idem na full tenka. Naravno, onda ideš big minions > ranged >melee.

a kako da farmam kad sam bio 1v2 svo vrijeme protiv nidalee i mf ?

xin zhao je samo feedao ,i farmao ponekad

13 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
vlado85 kaže...

Moj savjet kao nooba igraj ovaj vikend koliko mozes skupljaj IP za rune  pa onda iduci mjesec kupi si rune page 2 za cijenu jednog, do 30 lvl probaj sve champione i onda nadji nesto sto ti odgovara, preporuke tipa uzmi ovo ono a tebi taj champ ne pase padaju u vodu, tek si lvl 13 uzivaj u igri imas svaki tjedan free champione probaj i onda kupi, moja preporuka a mozda netko ima bolji savjet, meni je sad zao sto sam trosila IP na neke OP champione koje uopce ne igram samo zato jer su OP ali nisam ja OP s njima :D

E bas ti hvala na odgovoru, nego jesu li ovo od 6300 IP bolji,laksi za igrati itd...od ovoh jeftinih....meni npr ovaj jax (a samo je 1350 IP )  puno laksi od ovih sto sam imao.....

12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
GamerX9 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Sorry, ali...

Zašto? Sve je dobro, osim eto što je mogao uzeti Last Whisper prije nego je završio Maw of Malmortius, jer su imali i armora. Ostalo je sve ok.

Ne, ne. Ovdje je jedino BoTRK okej. E sad da objasnim zasto.

1. Rushanje BT-a nakon BoTRK-a na Zedu nikako nije dobro.  Isprobao sam vise od 10 razlicitih buildova na Zedu, probao rushati BT, kupiti ga nakon Armor Pena, na bilo koji nacin, nije bio dobar. Svi znamo kakav je Bjergsen na Zedu, a on je na streamu rekao, citiram: "rushing BT as second or even third or fourth item on Zed is most stupid thing you can do. Only time you get BT is as last item, but never over Hydra. You get it only if you are fed as f**k and have full build in 25 minutes." BT na Zedu mozes usporediti sa Hextech Gunbladeom na Jaxu, nije potpuno useless, ali nitko tko zna igrat Jaxa ga ne builda.

2. Nije imao ni malo armor pena, a valjda znas koliko je armor pen vazan na Zedu.

3. Kupio je Maw of Malmortius. Za koga? 0/13 Katarinu, ili za Master Yi-a mozda? Tu je bacio, koliko, 3,5k golda na item od kojeg nije imao gotovo nikakve koristi.

Za Zed mid.

Rune: 3 LS Quints, 9 AD Marks, 9 HP Seals, 9 MR/Scaling MR Glyphs.

Masteries 21/9/0

Build:

EARLY GAME -- Ovisno protiv koga igras, ako je basic attack poke tipa Orianna, krenes sa Doran's Shieldom, ako je Melee onda Doran's Blade (ako koristis HP rune, i Long Sword + 3 pots je dobar). Ako pokupis FB prije 6. levela, kupis Brutalizer za snowballanje zbog flat armor pena pa squishy midovima radis gotovo true damage (Orianna ima 12 armora na pocetku, brut daje 10 flat pena). Onda dalje je Bilgewater Cutlass zbog sustaina i activa s kojim mozes forceat ljude na backanje bez koristenja ulta.

MID GAME -- Dovrsis BoTRK (sa BoTRK activom, ult sam po sebi radi dmg 17% targetovog full HP-a, kaze Bjerg). Pricekas sa Brutalizerom, uzmes pickaxe ili long sword za sto vec imas golda, pretvoris ga u LW pa tek onda zavrsis Black Cleaver. Nakon toga sljedeci item je Hydra. Sad da objasnim zasto Hydra > BT. Hydrin active uz dmg koji radi, takodjer reseta basic attack i daje ti mogucnost da ubijes ADC-a ili APC-a bez koristenja ulta, a sa njime mozes natjerat APC-a da iskoristi zhonyu prije nego ultas i onda sa ultom zavrsis posao ako je potrebno.

Zeda je lako counterati u late gameu sa QSS, Zhonyas ili Mikael's i natjera te da wasteas ult. Tu ta Hydra dolazi do izrazaja jer i dalje mozes ubit nekoga, dok sa BT-om to ne mozes, nikako. BT u late gameu postaje jos vise useless nego prije (otuda i ono gore, ako nemas full build u 25 minuta, BT je glupost, jer opet, ako imas full build u 25 minuti, zna se kakav je game, jel).

LATE GAME -- Nakon toga, uzimas defensive item najbolje GA ili Banshee's ovisno o timu protiv kojeg igras. Ako si relativno safe u teamfightovima ne moras ici full defensive item, mozes uzeti Maw za MR + passive, a opet i za AD, tako reci poludefanzivni item.

BOOTS -- Ako igras protiv heavy AP compa ili AP assassina, Merc Treads. Ako snowballas, Ionian Boots of Lucidity (CDR), spusta ult cd na 40 sekundi, bezobrazno nisko. To znaci da mozes pokupiti kill svake minute. :D Boots of Mobility, viable su, ali nisam fan Mobi bootsa na Zedu, cak i ako roamam. Nekako smatram da ne dobivas previse sa njima i da su prethodno navedene vise cost effective. Uglavnom, uzimas ako puno roamas i imas mid na kojem je tesko pokupit kill (mobilni assassin sa escapeom ili Kayle.)

Znate da je svaki build situational, ali probao sam vecinu pokriti sa ovim. BoTRK, LW, Cleaver, Hydra, GA, CDR Boots su manje vise univerzalan Zed build, a vi ga mijenjate ovisno o protivnicima. I trudio sam se obrazloziti svaki item i napisati argument zasto bas to.

12 godina
neaktivan
vlado85 kaže...
Ahriiiii kaže...
vlado85 kaže...

E bas ti hvala na odgovoru, nego jesu li ovo od 6300 IP bolji,laksi za igrati itd...od ovoh jeftinih....meni npr ovaj jax (a samo je 1350 IP )  puno laksi od ovih sto sam imao.....

Champ ovisi  o tome kako ga ti igras neki su laki neki kompliciraniji, ne znaju svi sa svime odmah dok se ne uvjezbaju svaki champ ima neke prednosti i neke mane sad ti je super Jax,  iduci tjedan skuzis da je neki drugi champ bolji od njega pa Jaxa neces skoro ni igrat najbolje ti je igrat ove free champione probaj sve nadji ono sto ti najbolje ide pogledaj guidove pitaj za savjete i najvaznije od svega uzivaj u igri skuplja za rune jer ce ti one biti vaznije i od championa zato igraj ovaj vikend ako mozes i skupljaj IP 

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 19:51 (Ahriiiii).
15 godina

EARLY GAME -- Ovisno protiv koga igras, ako je basic attack poke tipa Orianna, krenes sa Doran's Shieldom, ako je Melee onda Doran's Blade (ako koristis HP rune, i Long Sword + 3 pots je dobar). Ako pokupis FB prije 6. levela, kupis Brutalizer za snowballanje zbog flat armor pena pa squishy midovima radis gotovo true damage (Orianna ima 12 armora na pocetku, brut daje 10 flat pena). Onda dalje je Bilgewater Cutlass zbog sustaina i activa s kojim mozes forceat ljude na backanje bez koristenja ulta.

MID GAME -- Dovrsis BoTRK (sa BoTRK activom, ult sam po sebi radi dmg 17% targetovog full HP-a, kaze Bjerg). Pricekas sa Brutalizerom, uzmes pickaxe ili long sword za sto vec imas golda, pretvoris ga u LW pa tek onda zavrsis Black Cleaver. Nakon toga sljedeci item je Hydra. Sad da objasnim zasto Hydra > BT. Hydrin active uz dmg koji radi, takodjer reseta basic attack i daje ti mogucnost da ubijes ADC-a ili APC-a bez koristenja ulta, a sa njime mozes natjerat APC-a da iskoristi zhonyu prije nego ultas i onda sa ultom zavrsis posao ako je potrebno.

Zeda je lako counterati u late gameu sa QSS, Zhonyas ili Mikael's i natjera te da wasteas ult. Tu ta Hydra dolazi do izrazaja jer i dalje mozes ubit nekoga, dok sa BT-om to ne mozes, nikako. BT u late gameu postaje jos vise useless nego prije (otuda i ono gore, ako nemas full build u 25 minuta, BT je glupost, jer opet, ako imas full build u 25 minuti, zna se kakav je game, jel).

LATE GAME -- Nakon toga, uzimas defensive item najbolje GA ili Banshee's ovisno o timu protiv kojeg igras. Ako si relativno safe u teamfightovima ne moras ici full defensive item, mozes uzeti Maw za MR + passive, a opet i za AD, tako reci poludefanzivni item.

BOOTS -- Ako igras protiv heavy AP compa ili AP assassina, Merc Treads. Ako snowballas, Ionian Boots of Lucidity (CDR), spusta ult cd na 40 sekundi, bezobrazno nisko. To znaci da mozes pokupiti kill svake minute. :D Boots of Mobility, viable su, ali nisam fan Mobi bootsa na Zedu, cak i ako roamam. Nekako smatram da ne dobivas previse sa njima i da su prethodno navedene vise cost effective. Uglavnom, uzimas ako puno roamas i imas mid na kojem je tesko pokupit kill (mobilni assassin sa escapeom ili Kayle.)

Znate da je svaki build situational, ali probao sam vecinu pokriti sa ovim. BoTRK, LW, Cleaver, Hydra, GA, CDR Boots su manje vise univerzalan Zed build, a vi ga mijenjate ovisno o protivnicima. I trudio sam se obrazloziti svaki item i napisati argument zasto bas to.

Sta mislis o Youmuu Ghostblade umjesto Black Cleavera, u zadnje vrijeme nekako buildam Ghostblade nekako mi se cini boljim, i sta mislis o oveme xpekeovom buildu http://i.imgur.com/0yQkXZX.jpg isao je prvo BOTRK, Ghostblade, LW, Black Cleaver i hex.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 20:14 (darko099).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Zato su i spusili taj game. {#}

Nego da, Youmuu's je dobar item ako snowballas, active kombiniran sa BoTRK-om je brutalan za chaseanje. Uzimam ga ako imam 5-6 killova u laning phaseu, a ako imam kill, dva onda idem na Cleaver. Youmuu's je puno veci rizik nego Cleaver IMO, pa ga zato uzimam kad je game vec na pola dobiven.

I obrati paznju na njihov team, Yoummu's je za crit/atk speed pa dolazi do izrazaja sa autoattackovima. Ako imaju team koji ce te drzat dalje od carryja, ne isplati se Youmuu's (to je rizik o kojem pricam).

Yoummu's - basic attack/crit playstyle protiv teama sa malo CC-a gdje imas vremena baciti par critova prije nego ult eksplodira.

Cleaver - Get in, use ult, spam abilities, one shot ppl, get out.

Furao sam jedno vrijeme BoTRK, Youmuu's, LW, IE, SoTD. Dosta ovako troll build, iako je viable, moze se lako izgubit game zbog toga. Bio sam jednom 18/2 ako se dobro sjecam, sve killovi iz early/mid gamea, u late gameu sam dosao do 18/6, a da nisam napravio skoro nista. Na kraju sam prodao ove iteme, kupio normalan build i finishali smo u roku 3 minute. E, al probaj to bacit u normale, SoTD active, dva basica, dead ADC. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 20:29 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ma da sad vidim da je isao splitpush protiv reneka pa mu je trebalo penetracije, nego btw jel se pasivi od Ghostbladea i BC stackaju?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

BoTRK,Bruta,LW i neizmjerno najbolji item ikad-Sword of the Divine i mlati :D

Generalno što se tiče Zed-a,mislim da je champion prelako za counterat,osim ako

ne završi game do te faze da nitko ne uspije nabaviti QSS/Zhonya/Mikael's.
Jako je dobar za splittanje,ali ga itemi counteraju prelako da je to za nevjerovati,

možda zato i je balansiran champion.

No što se tiče AD midova,Yasuo/Talon.Nema ništa bolje od te satisfakcije kada igraš Vi/Yasuo

protiv Leblenk,napraviš šator kod svoji wraithova,iskampaš je toliko da ragequita. {#}

BTW,mijenjam build na Vi.Prije bi bilo Lizard u Triforce,sada idem Feral i BotRK.
Zanimljivije,ali puno se više oslanjaš na tankyness nego s ovim,ali zato

imaš puno jači skirmish i duel power,te ono što je postalo in u ovom zadnjem patchu,

baron power. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 12:08 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Koja je točno razlika između Curse voice dragon/baron timera i MK jogo-vog protiv kojeg su svi tolko pričali? {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo skoro sam skupio 4800ip, i treba mi novi Adc..

I ako moze obrazozenje zasto ste glasali..

2 Vayne
11 Caitlyn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vayne zathjeva jako dobru mehaniku,također nije safe champ kao Caitlyn,

moraš ići u enemy team da bi dealo damage.
Usporedbi s time,Caitlyn je safe,najveći AA range bez modifiera,dobra early/late,slabija mid.
Vayne je puno više flashy adc,možeš i 1v5 s njom,s Cait baš i ne. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 12:59 (pandza94).
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Koja je točno razlika između Curse voice dragon/baron timera i MK jogo-vog protiv kojeg su svi tolko pričali? {#}

Curse voice promoviraju proovi i ljepše izgleda, MK jogo je relativno nepoznat. Oba su isto sr****, drugo pakovanje.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 13:27 (Blizek).
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
tommy2103 kaže...

Curse voice promoviraju proovi i ljepše izgleda, MK jogo je relativno nepoznat. Oba su isto sr****, drugo pakovanje.

Kad smo vec kod Cursea

imam dva key-a ako nekome treba pm 

EDIT: nema vise :D

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 15:51 (Ahriiiii).
12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Evo skoro sam skupio 4800ip, i treba mi novi Adc..

I ako moze obrazozenje zasto ste glasali..

moze objasnjenje za glasove?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice