League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.479.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jutro

Ako se jos netko muci sa LOLreplayem :(

Baronreplay 

{#}

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 9:19 (Ahriiiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Onaj feeling kada unban kasni skoro 12 sati.

0 2 hvala 0
13 godina
Re: League Of Legends
Ahriiiii kaže...

Jutro

Ako se jos netko muci sa LOLreplayem :(

Baronreplay 

{#}

hvala mlada damo {#}

13 godina
protjeran
League Of Legends

ako zeltie sacuvati svoje zivce quitajte lol sto prije...

Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

jel zna netko gdje budu ti riotovi serveri,zasto oni tako lose rade,pa lol je tako poznata igra i imaju para i zasto serveri ne rade kako bog zapovjeda=?

HOW ABOUT NO

0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Što su makli ranked s EUNE ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
$Mikulich$ kaže...

Unban ti nikada ne kasni, vec ako si ti dobio ban u 23:47 prije tjedan dana, biti ces unbanan u 23:47 za tjedan dana.

I jos, sva ban vremena su u PST vremenskoj zoni.

EUW: FerritinCRO
11 godina
neaktivan
Ferritin kaže...
$Mikulich$ kaže...

Unban ti nikada ne kasni, vec ako si ti dobio ban u 23:47 prije tjedan dana, biti ces unbanan u 23:47 za tjedan dana.

I jos, sva ban vremena su u PST vremenskoj zoni.

Koji shit.. Sto je najgore cak i nisam kriv za disconnect. Nestalo mi struje dvaput i odma ban -.-"

12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Vayne jungle OP

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zaredao 7-8 pobjeda, došao do promotiona i onda sve krenulo nizbrdo, samo porazi. I što je najjače, tako mi se dogodilo već dosta puta.

3 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Prvi put od kad igram sam dobio 9x honor, i to u prvom placement matchu na EUW, nakon poraza.

Kakav horror game, od champ. selecta do kraja, jednostavno kao nocna mora.

Naravno bronce is so3 i unranked ekipa odma se posvađali u champ. selectu i ništa ja uzmem first pick support thresha jer nitko drugi nije htio suportat.

I tako nakon njihove svađe za pozicije  sve bi bilo ok, da u zadnjoj sekundi champ. selecta darius ne promjeni smite u ignite i kaže duo top.

Ostatak gejma je povijest, 2-15  u killovima prije 10 min. svaki lejn feeda badava mi i bolesni playevi i sav honor i trud koji sam uložio da ih urazumim. Na kraju nas jedva jedva  pobjedili s 36 killova razlike, jer su me poceli služat da brane turrete i da ne love i feedaju  protivnika, al bilo je pre kasno. 

Tako da cu sad morat spamat jugle barem u placement matchevima jer supportat nema smisla, nemoguce je  ekipu koja ne zna osnove igre carrijat sa supportom. Dok dobar jungler može carrijat svaki tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Prvi put od kad igram sam dobio 9x honor, i to u prvom placement matchu na EUW, nakon poraza.

Kakav horror game, od champ. selecta do kraja, jednostavno kao nocna mora.

Naravno bronce is so3 i unranked ekipa odma se posvađali u champ. selectu i ništa ja uzmem first pick support thresha jer nitko drugi nije htio suportat.

I tako nakon njihove svađe za pozicije  sve bi bilo ok, da u zadnjoj sekundi champ. selecta darius ne promjeni smite u ignite i kaže duo top.

Ostatak gejma je povijest, 2-15  u killovima prije 10 min. svaki lejn feeda badava mi i bolesni playevi i sav honor i trud koji sam uložio da ih urazumim. Na kraju nas jedva jedva  pobjedili s 36 killova razlike, jer su me poceli služat da brane turrete i da ne love i feedaju  protivnika, al bilo je pre kasno. 

Tako da cu sad morat spamat jugle barem u placement matchevima jer supportat nema smisla, nemoguce je  ekipu koja ne zna osnove igre carrijat sa supportom. Dok dobar jungler može carrijat svaki tim.

ma moze sigurno, sa Lee-om svaki mec odigram pozitivno i dobar score i pomazem i uvijek sam tu i opet imam 1-7 provisional meceve....

14 godina
League Of Legends

Evo jedna mala anketa da čujem vaše mišljenje.

Koji je najbolji role za carryanje u nižim ligama?

0 Top
7 Jungle
14 Mid
0 Adc
0 Support
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2014 16:11 (Keops).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Keops kaže...

Bolje pitanje koji championi,npr ak si dobra anivia bez problema kerijas

HOW ABOUT NO
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Vec je 16:31 a i dalje nisam dobio unban... Koja je sprdacina Riot...  Dobio sam ban negdje oko 13 popodne... Znaci kasne 3 i pol sata -.-

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Keops kaže...

DRAVEN!

13 godina
neaktivan
League Of Legends

5 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

New FOTM jungler. Zapamtite to ste prvo od mene vidjeli. {#}

Potrebna prva 2 blue buffa, nakon toga bez problema može i bez njih. Išao sam Wraith i onda tear. Farmo jungle ko blesav, ganko ko blesav (dođeš im s leđa i nemaju kako pobjeć od tvog ulti-a).  Zadnji teamfight Jinx, Lb i Jax me chase-aju, sakrijem se u bush, R i sve ih pobijem i dobijemo game kojeg smo gubili (iz toga ispushali 2 tornja, inhib i nexus).

Nid rejđala i srala što sam picko baš taj jungle odma od početka tak da sam to odma na ignore.

Rune:MPen-Armor-AP-AP

Master: 21-9

Od Q i E (koji praktički spamate cijelo vrijeme) radite ogroman dmg i imate super sustain zbog Spirit Stone-a. Ovaj put sam max-o R>Q>E>W. Moram još testirat kak bi bilo s R>E>Q>W.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zasto TU na ovo ? (na neke mislim)

11 godina
neaktivan
League Of Legends

18:00 i dalje nema unbana... Pa je*em ti Riot, nesposobni.

0 3 hvala 0
16 godina

Zato što se slažem s izjavom.

Ak to uvedu u live verziju, rijetko ga bude tko igrao.

15 godina
League Of Legends

Derp, ova cijela sezona me stalno podsjeca na ovo http://pastebin.com/GD8TDUvM

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram duo u promotionu za Gold I sa jednim likom koji ima CRO u summoner nameu i naletimo na 2 tipa iz Srbije koja su namjerno throwala game samo zato sto smo Hrvati. Znao sam da je community los, ali na ovakvo sto jos nisam naletio... Naravno, slusali smo uvrede sto smo "ustase" i kako j*** nama oni mater hrvatsku, pobit ce nas sve jednog dana...{#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

.

9 0 hvala 0
13 godina
kexzoR kaže...

S takvim troll buildom i farmom niti ne pripadaš u gold.

eXorcirst, prokleto mi je drago da si u Bronze IV, zato što:

1. Igrali smo s tobom i rekli smo ti greške i da ne ideš u ranked jer ćeš pasti u bronze i teško se izvući jer ti skill level nije veći za od bronze 3-5.

2. Još prije smo ti savjetovali da ne ideš.

Inače mi je žao igrača, ali ovaj put ne, jer ako ti netko pokuša pomoći, a ti namjerno ideš protiv toga, onda si zaslužio tu gdje jesi. Želim ti sreću u rankedu, ali sada ćeš vidjet što znače najtoksičniji dio igre.

:D

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
kexzoR kaže...

S takvim troll buildom i farmom niti ne pripadaš u gold.

eXorcirst, prokleto mi je drago da si u Bronze IV, zato što:

1. Igrali smo s tobom i rekli smo ti greške i da ne ideš u ranked jer ćeš pasti u bronze i teško se izvući jer ti skill level nije veći za od bronze 3-5.

2. Još prije smo ti savjetovali da ne ideš.

Inače mi je žao igrača, ali ovaj put ne, jer ako ti netko pokuša pomoći, a ti namjerno ideš protiv toga, onda si zaslužio tu gdje jesi. Želim ti sreću u rankedu, ali sada ćeš vidjet što znače najtoksičniji dio igre.

:D

Htio sam odigrati ovih 10 provisional meceva samo da vidim kako ce biti, i imao sam 1-9, i stavilo me ovdje..

A dalje ranked cu nastaviti kada kupim jos championa,i dobijem iskustva da mogu upasti u silver.. {#}

16 godina
Keops kaže...

ovisi o championu koji igrate, al ovo je jako precizan poredak; 

jungle> mid> supp> adc> top

Jungle/mid  mogu pokrivat cijelu mapu, samim time najveci carry potencijal

support   vision, inicjacija teamfightova i bezbroj drugih stvari koje vecina igraca ni ne primjeti a ima veliku ulogu u ukupnoj pobjedi

adc  dobar adc može carrijat cijeli tim ali  problem je što je adc veci dio gejma botlane, i ako je ostatak tima "koma" opet si usless. A i veliki problem je sto nitko ne štiti ADC u nižim ligama. 

top  isto kao i adc, s tim da ima nešto veci roam potencijal, najvjerovatnije zagarantiran  50 % winrate

Diamond lvl toplaner/ adc, ce carrijat svaki tim od bronce do gold-a, ako ste izvrsni nema "elo hell-a". 

Zato i je najbolji savjet koji se stalno ponavlja na ovom forumu da treba odigrat jako puno normal gejmova prije nego sto se pocne s ranked-om, jer sve se vrti oko iskustva, poznavanja championa, game objectiva...

Samim iskustvom cete znati na kojoj poziciji ste najuspješniji, i nikako ne kao noob player forsirat samo jednu poziciju vec obavezno probat cim više championa i pozicija.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Maloprije, team ranked {#}

EUW: iPLAY Murloc
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Posto sam totalna koma u LoL-u... Moze mi netko dati nekoliko tipova kako da igram? Nemam pojma sto vam sve te rijeci znace, to carry, jungle i takve..

Ne trolam, samo sam pocetnik :) 

Inace, ovaj prokleti unban je trebao doci prije 7 sati a i dalje nista {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Patience young "znaš kaj već", patience.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice