League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
odjavljen
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
DarkoKwon kaže...
exorc1st kaže...
Tomek.Klc kaže...

Gubili smo u jednom trenutku 4-28, ja bezveze kupovao samo movespeed iteme, bio sam 0/6/2 na midu, i na kraju jedan fight kod inhibitora našeg i pobjedimo. 

haha {#}

Kako ti nije bilo mrsko otvarati paint ? :D

I evo ljudi zašto je velika nezaposlenost na balkanu, ljudima mrsko paint otvoriti, kamol' radit'.

To ti je nas bosanski humor  sta ces :) Jos je li moro uplodati sliku :)

Darko
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

To ti je nas bosanski humor  sta ces :) Jos je li moro uplodati sliku :)

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li neki plat/dia adc za go4lol? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

Ima li neki plat/dia adc za go4lol? 

pogrisia si temu... ovdje ti se bronce okupljaju i rejđaju na noobove u timu :D

bring all the shitstorm of TD's xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 15:09 (Keiichi).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dali netko zna zasto mi se igra rusi na desktop nakon par sekundi u gejmu? Dobijem sam onaj "bug splat" bez ikakog objasnjenja i kada se reconnectam opet se srusi nakon 2-3 sekunde i opet bug splat? Igram na EUNE.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 16:20 (Killuminati).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Da se malo pohvalim, kupim si 2 mistery skina, u prvom TPA Mundo (iako je unavailable nije mi baš bilo skroz drago jer već imam rageborn mundo ali ajde nije loše) a u drugom Aether Kayle, legendary skin {#} 

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ehhh, ja otvorim 2 mystery gifta. Dobijem Deadly Kennen i Karate Kennen, a u Harrowing giftanju sam dobio Kennen M.D. I sad imam 3 skina za championa kojeg igram jednom mjesecno...{#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 18:09 (GamerX9).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
GamerX9 kaže...

Ehhh, ja otvorim 2 mystery gifta. Dobijem Deadly Kennen i Karate Kennen, a u Harrowing giftanju sam dobio Kennen M.D. I sad imam 3 skina za championa kojeg igram jednom mjesecno...{#}

haha a ja sam dobio u mysteriju sve skinove od twisted fatea....šta misliš kak je meni :D a ni ne igram to championa

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Koja je uopće logika kupiti taj mystery? Ne kužim... Potrošiš rp a dobiješ glupost. Valjda je bolje kupiti normalno skin.

0 0 hvala 0
15 godina
Winchester01 kaže...

Koja je uopće logika kupiti taj mystery? Ne kužim... Potrošiš rp a dobiješ glupost. Valjda je bolje kupiti normalno skin.

kocka=pohlepa

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Iz tog mystery skina sam povukao glacial malphite, special forces gangplank, vandal twitch, mercenary katarina i aristocrat vayne. Po meni nekako isplativo ako bi se kupovalo ovako skinove, a ne kroz to

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Iskreno, ja za sve champove koje redovno igram imam već kupljen skin po svome izboru, tj meni najbolji za tog champa te nemam potrebu dalje kupovati specifično skinove. 

Stoga umjesto da kupujem random skinove za ostale champione po punoj cijeni, rađe uzmem mistery skin za 490 RP.  Ionako dosad nikad nisam dobio skin jeftiniji od 750RP u mistery giftu/skinu a dobio sam 2 legendary i 2 limited skina.

14 godina
odjavljen
League Of Legends

Bolje sa drugom otici na cevape i pivu nego dati na taj skin, naci tamo neki skin kosta 10 eura, nema logike. Pa ne ubija skin, nego heroj. To je moje misljenje, hejtajte sada :)

Darko

11 0 hvala 0
15 godina
DarkoKwon kaže...

Bolje sa drugom otici na cevape i pivu nego dati na taj skin, naci tamo neki skin kosta 10 eura, nema logike. Pa ne ubija skin, nego heroj. To je moje misljenje, hejtajte sada :)

A mozda mozes i jedno i drugo, hejtaj sad! {#}

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
15 godina
League Of Legends

Ponosni vlasnik 3 skina od ezreala (zao mi je sta nije pulsfire) http://prntscr.com/27rfvi

Sve u svemu zadovoljan sam skonovima koje sam dobio http://prntscr.com/27rgni

lnova65

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Zadnji put sam dobio Pulsefire Ezreala za 490 RP. Totalna glupost... Osim toga Pool Party Graves, Zombie Brand, Kennen M.D, High Command Katarina, Vandal Jax, Armor of the Fifth Age Taric, Tango Eve, jos neke nezz sad koje.

I kao sto jedan mudrac X-Plosiv jednom davno rece. Skin = +10 na skill. Nikad ne igram Eza (do tad oko 10 puta), a prvi game sa PF-om 12/0/10...

Buduci da sam dobio Pulsefirea se na neki nacin nemam pravo zaliti i da dobijem sve skinove za 520 za jednog championa. Ali to bi trebalo srediti. Kaj ce ti vise skinova za championa ako svejedno koristis sam jedan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 21:18 (GamerX9).
15 godina
League Of Legends

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=437001

"The worst thing you can do is get complacent in the present and become lazy. Once you realize that’s what you’ve become, then it’s already too late to turn it back." Right in the gut {#}

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

jučer sam dobio katastrofa skinove...al danas su super :)

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
15 godina
neaktivan
League Of Legends

kolko ste vi para dali za to? Ne kuzim cemu dati tolko love za f2p igru. Ajde kupit 1-2 skina za omiljenog champa ali kupovat po 15 mystery gifta i trosit tolko para, e to mi jednostavno nikad nece biti jasno. No dobro vase pare, vas izbor. Ja bi u svakom slucaju tu lovu ulozio u nesto drugo..

Moj PC  
4 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

kolko ste vi para dali za to? Ne kuzim cemu dati tolko love za f2p igru. Ajde kupit 1-2 skina za omiljenog champa ali kupovat po 15 mystery gifta i trosit tolko para, e to mi jednostavno nikad nece biti jasno. No dobro vase pare, vas izbor. Ja bi u svakom slucaju tu lovu ulozio u nesto drugo..

Računaj da svi ti skinovi podižu vrijednost accounta, pogotovo ako ima unavailable/limited/legendary skinova (a njih sve možeš dobiti u misteryu) pa ako se jednog dana odlučiš prodati acc, uz solidan soloq rank, dobar dio tih para ti se vrati.

13 godina
odjavljen
League Of Legends

Hej, ako netko želi igrati ranked/duo bilo bih mi drago, u goldu5 sam već svojih 90% matcheva (2-3 win pa 2-3 lost i tako u nedogled). Svoju poziciju odradim i više nego korektno, ali... 

EU Nordic & East

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 9:24 (Armageddon 2033).

0 0 hvala 0
14 godina
FlyBoy kaže...
Gam3r kaže...

Računaj da svi ti skinovi podižu vrijednost accounta, pogotovo ako ima unavailable/limited/legendary skinova (a njih sve možeš dobiti u misteryu) pa ako se jednog dana odlučiš prodati acc, uz solidan soloq rank, dobar dio tih para ti se vrati.

jedino sta je ljude briga je koji je elo. za skinove manje vise nikog ne boli nista...

a ti majstore lvl 13 si vec utrpao toliko para u igru... necu ti suditi ali stvarno mislim da se pretjeruje

Burek s mesom
12 godina
neaktivan

...

Ajde jos sutra i nema vise mystery-a pa ce se lakse spavat za one koji brinu za tudje novcanike :D

Lijepo je sto se brinite ali svatko ima svoje veselje cemu promovirati svoje stavove... isto vrijedi i za drugu stranu...

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 9:42 (Ahriiiii).
17 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

a ti majstore lvl 13 si vec utrpao toliko para u igru... necu ti suditi ali stvarno mislim da se pretjeruje

Kakav lvl13? moj acc je 30 lvl sa skoro 1000 normal winova, Gold S3 (skoro plat, jbg...)...

13 godina
League Of Legends

Iskreno ja se tučem u glavu što sam u svoj account ulupao toliko skinova koji na kraju ne vrijede - ništa. Općenito, tučem se u glavu što sam kao odrastao mužjak tukao pare u nekakvu f2p igru (i to dobre pare da se razumijemo) umjesto da sam te iste pare potrošio na nekakvo putovanje ili obleku ili kaj god. 

Sve je to super divno krasno na početku, zanimljivo, kompetitivno, no nakon par godina postigneš svoj limit te dolazi zasićenje i više ne igraš radi gušta nego radi navike. I onda, kada se to desi, onda se lupaš u glavu kad shvatiš koje si pare utucao u sve to. I sjetiš se što si sve mogao kupiti za te pare a da to osjetiš dan danas. Pa ja sam na mjesečnoj bazi kupovao 10-20 eura RP-a za nekakve saleove ili rune pageove ili kaj god je već bilo. I onda sam se pravdao kako ću jednom prodati taj account za bar približne pare koje sam utucao u njega. A zaključak cijele priče je da moj acc ne vrijedi ništa jer je danas takva prevelika ponuda raznoraznih accountova i to da ti pamet stane. I svo moje vrijeme, sav moj novac, sve je to otišlo u nepovrat jer sam bio glupi kreten. I sad imam dvije opcije, vratiti se igrati igru koju ne želim igrati, jer mi je žao ostaviti ju zbog para koje sam utucao u nju, ili jednostavno pomalo zatvarati to poglavlje djece, ragera, trollova i svega ostalog što donosi multimilijunski f2p community i pomiriti se da sam napravio glupost što sam radi svojih dječačkih hirova tukao pare u nešto što je besplatno. Druga stvar bi bila da imam breg love i da ne znam kaj bi s njom, onda mi ne bi bilo žao niti jedne lipe. Ovako kada plaćaš režije račune kredite onda shvatiš koliko muškarac može biti bedast.

Na kraju balade se zaključi kako Riot ima odličan sales and marketing odjel i kako su f2p igre, u biti, najskuplje i najgore igre za krajnjeg korisnika jer smo mi, kao ljudska vrsta, kompetitivni jedni među drugima, te se natječemo u mogućnostima, u izgledu, u bogatstvu itd. Sad to samo premjestite u virtualni svijet i općenito ljudske komplekse i dobijete ogroman community ljudi od kojih svaki ima želju iskazati se i prenijeti svoje probleme u taj virtualni svijet. I tu onda igra prestaje biti igra već postaje lifestyle :) 

p.s. ovo je rečeno iz moje perspektive {#}

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 10:31 (guls).
Moj PC  
10 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
guls kaže...

Iskreno ja se tučem u glavu što sam u svoj account ulupao toliko skinova koji na kraju ne vrijede - ništa. Općenito, tučem se u glavu što sam kao odrastao mužjak tukao pare u nekakvu f2p igru (i to dobre pare da se razumijemo) umjesto da sam te iste pare potrošio na nekakvo putovanje ili obleku ili kaj god. 

Sve je to super divno krasno na početku, zanimljivo, kompetitivno, no nakon par godina postigneš svoj limit te dolazi zasićenje i više ne igraš radi gušta nego radi navike. I onda, kada se to desi, onda se lupaš u glavu kad shvatiš koje si pare utucao u sve to. I sjetiš se što si sve mogao kupiti za te pare a da to osjetiš dan danas. Pa ja sam na mjesečnoj bazi kupovao 10-20 eura RP-a za nekakve saleove ili rune pageove ili kaj god je već bilo. I onda sam se pravdao kako ću jednom prodati taj account za bar približne pare koje sam utucao u njega. A zaključak cijele priče je da moj acc ne vrijedi ništa jer je danas takva prevelika ponuda raznoraznih accountova i to da ti pamet stane. I svo moje vrijeme, sav moj novac, sve je to otišlo u nepovrat jer sam bio glupi kreten. I sad imam dvije opcije, vratiti se igrati igru koju ne želim igrati, jer mi je žao ostaviti ju zbog para koje sam utucao u nju, ili jednostavno pomalo zatvarati to poglavlje djece, ragera, trollova i svega ostalog što donosi multimilijunski f2p community i pomiriti se da sam napravio glupost što sam radi svojih dječačkih hirova tukao pare u nešto što je besplatno. Druga stvar bi bila da imam breg love i da ne znam kaj bi s njom, onda mi ne bi bilo žao niti jedne lipe. Ovako kada plaćaš režije račune kredite onda shvatiš koliko muškarac može biti bedast.

Na kraju balade se zaključi kako Riot ima odličan sales and marketing odjel i kako su f2p igre, u biti, najskuplje i najgore igre za krajnjeg korisnika jer smo mi, kao ljudska vrsta, kompetitivni jedni među drugima, te se natječemo u mogućnostima, u izgledu, u bogatstvu itd. Sad to samo premjestite u virtualni svijet i općenito ljudske komplekse i dobijete ogroman community ljudi od kojih svaki ima želju iskazati se i prenijeti svoje probleme u taj virtualni svijet. I tu onda igra prestaje biti igra već postaje lifestyle :) 

p.s. ovo je rečeno iz moje perspektive {#}

Dobro receno i imas pravo, kad pogledas unatrag mogao si ovo mogao si ono, to je ono kod ljudi sto o posljedicama razmisljaju kad vec nesto naprave :)

I to nas cini ljudima

been there done that 

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
17 godina
League Of Legends

Meni nije žao para koje sam potrošio jer sam to radio na vlastiti gušt, i bilo mi je drago da konačno mogu priuštiti sebi ono što ja hoću bez da slušam prodike to su ti gluposti, uloži pametnije te pare itd.

Jer iskreno, u što pametnije sam ja mogao uložiti, 40, 50 kn mjesečno?Neko će reći, na cugu s društvom i slično, na to tak ionak potrošim, bez obzira dal sam kupio koji skin ili ne, ne vjerujem da iko kaže, nemrem danas iti van potrošio pare na Riot games, to su gluposti za mene, tih 40 kn me nebu spasilo nigdje sigurno.

Ako jednom mjesečno ne mogu potrošiti 5,10 eura na nešto što ja želim onda k vragu i posao i plaća i sve.

Imam trenutno davanja mjesečna 1200kn a da ne računam gablec, a plaća mi je oko 3200kn, al smatram da nije bitno na što trošiš pare, bitno je da ti je gušt, bilo to cigarete, skinovi ili neke sličnoga.

I ja sam se zapitao dosta puta, dal mi je to stvarno trebalo, al bilo je već prekasno onda, pa nije vrijedilo razbijati glavu oko toga {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 10:55 (tommy2103).

3 0 hvala 0
13 godina
tommy2103 kaže...

I ja sam se zapitao dosta puta, dal mi je to stvarno trebalo, al bilo je već prekasno onda, pa nije vrijedilo razbijati glavu oko toga {#}

Tako je, ne treba plakati za prolivenim mlijekom, samo treba izvući pouku iz svega toga i nastaviti dalje :)

Fuck me I'm famous.
13 godina
League Of Legends

Ja na to uvijek gledam ovako.

Koliko sa para potrošio, koliko sam sati odigrao. Izračunaj.

Ako ajmo reći sam potrošio 50 eura na LoL, a odigrao 3000 gejmova. Onda praktički nisam davao niti 0.5 kn po satu zabave, što mi je vrhunski.

Ja isto sve manje igram LoL, dostigao sam taj diamond border i jednostavno mi se ne da nekada igrati koliko ih ima rejđera. Dosta često igram duo s D1/D2, i isto je, od 10 gejmova barem 3-4 će biti ružnih rejđera, koji lude na bilo što. Ako ti misliš biti jungler i ne gankati prvih 20 minuta dok njihov Lee Sin ganka svakih 2 min, onda jebiga, nemoj se žaliti što će oni imati brutalnu prednost.

Stavio sam si neki limit 1-3 gejma dnevno od sada nadalje, možda nekada više, možda nekada manje...više vremena ću posvetiti na BF4 ili tako nešto. Naravno, govorim o mojem slobodnom vremenu, ne vrijeme koje mi je potrebno za fax ili neki posao.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam dosad u LoL utrosio 3x PSC od 200 kuna. Sad imam oko 20 skinova jer ne kupujem nista za punu cijenu nego cekam sale/giftanje. 8.12. ce biti godinu dana kako igram (tako kaze windows, datum promjene 8.12.2012 u 13:46) i mislim da 600 kuna u godinu dana i nije previse, 50 kuna mjesecno. S obzirom da sam nepusac, pa ne trosim kao neki frendovi po parsto kuna mjesecno na to mogu si priustiti RP svako malo. A sumnjam da bi na nesto drugo (citaj: bolje) mogao potrositi tih 600 kuna.

Imam i prednost sto sam jos uvijek u kuci s roditeljima barem godinu-dvije pa ne moram brinuti o prezivljavanju dok ne zavrsim srednju i onda sve sto mi ostane od "dzeparca" stavljam na stranu i stedim. Tak mi je kroz nekoliko godina stednje od rodjendana i slicnih prigoda se nakupilo i preko 10k kuna pa sam si priustio posteni laptop za 7k na kojem sad igram jer je bolji od racunala kojeg imam pa sad stedim da si sredim komp. Pa ako si mogu to kupit, mogu i nesto dati za RP. Znam ljude koji su dali vise od 1000€ za RP dosad. Prema tome je ovih 600 kuna malo.

Trenutno na giftanju imam: Petak: Deadly Kennen, Karate Kennen, Subota: Armor of the Fifth Age Taric, Danas: Warring Kingdoms Jarvan IV {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice